Νέα

προγραμα για Διαχείριση Αποθήκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφοι ξερει και εχει δουλεψει κανενας  καποιο αξιοπιστο free προγραμα για διαχειριση και ελενχο αποθικης ??????   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
free προγραμμα για διαχειριση αποθηκης δεν ξερω καν αν υπαρχει φιλαρακι. Τουλαχιστον τοσο καλα στημενο οσο πρεπει να ειναι ενα τετοιο προγραμμα. Δεν μπορω να σε βοηθησω δυστηχως καθως οσα μεχρι τβωρα εχω δουλεψει ηταν και ειναι αγορασμενα απο την εταιρια και ειχαν φουλ υποστηριξη απο την εταιρια κατασκευης τους.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
free προγραμμα για διαχειριση αποθηκης δεν ξερω καν αν υπαρχει φιλαρακι. Τουλαχιστον τοσο καλα στημενο οσο πρεπει να ειναι ενα τετοιο προγραμμα. Δεν μπορω να σε βοηθησω δυστηχως καθως οσα μεχρι τβωρα εχω δουλεψει ηταν και ειναι αγορασμενα απο την εταιρια και ειχαν φουλ υποστηριξη απο την εταιρια κατασκευης τους.
το ξερο αδερφε οτι ειναι δισκολο !! γι αυτο το εγραψα !!! τνχ παντος !!!! κανας συντροφος σχετικος??????? που να ξερει και να το χει δουλεψει????  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  στα δισκολα σας θελω!!!!????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι θες να ελεγχει το προγραμμα?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τι θες να ελεγχει το προγραμμα?
morti mou τι μπενει τι βγενει και ανα πασα στιγμι τι εχει μεσα καμια κατοσταρια κοδικοι !!  εκτιποσεις και αποδιξεις δεν με ενδιαφερουν αμεσα απλα να ειπαρχει ελενχος απλα!! το κατεχεις το σπορ????  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
morti mou τι μπενει τι βγενει και ανα πασα στιγμι τι εχει μεσα καμια κατοσταρια κοδικοι !!  εκτιποσεις και αποδιξεις δεν με ενδιαφερουν αμεσα απλα να ειπαρχει ελενχος απλα!! το κατεχεις το σπορ????  

Κοιτα αν ειναι ολοκληρο προτζεκτ δυσκολα αυτη τη περιοδο γιατι δεν εχω παρα πολυ χρονο .
Τωρα αν θες να σου δωσω καμια ιδεα οκ... αλλα πρεπει να ξερω ακριβως τι θες να κανει το προγραμμα.
Αν έχεις ενα αρχειο πχ με την κατασταση των προμηθειων στην αποθηκη λογικα θα θελεις ενα προγραμμα το οποιο να του δίνεις εσυ την εισοδο και να τροποποιεί το αρχείο που έχεις με βάση την εισοδο. Αυτο ειναι το τι μπαινει... τωρα το τι βγαινει δεν το καταλαβαινω.

Μπορεις και αυτο βεβαια να το αποθηκευσεις.... πχ το προγραμμα μπορει να εμφανιζει το εξης :

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....

και μετα να ζηταει και την εξερχομενη... αυτα θα πρεπει να τα ξερεις φυσικα εσυ ο ιδιος για να τα δωσεις και μετα το προγραμμα να τα αποθηκευει. Ισως ειναι καλυτερα να τα κανεις σε Excel βεβαια ολα αυτα  :P

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Καλησπέρα

Υπάρχουν δυο που μου έρχονται άμεσα ( το ένα είναι Αγγλικό ) δεν ξέρω και τι ακριβώς θες να κάνεις εαν θέλεις ρίξε μια ματιά και .
Τι μπαίνει και βγαίνει εκ πείρας και μόνο θα μιλήσω δεν θα σε καλήψει θα ζητήσεις και άτι παραπάνω. Για αυτό εαν θέλεις περιέγραψε λίγο την εργασία σου εστω και σε πμ για να βοηθήθεις περισότερο θέληση για βοηθεια υπάρχει. Πες μας και εαν υπάρχει κάποια υποδομη τώρα και εαν δεν υπάρχει τουλάχιστον σε τι pc και λειτουργικό θες να δουλεψει το πρόγραμμα.

Αυτά τα λίγα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Nαι σωστα. Το προβλημα πρεπει να ειναι περιγραφικοτατο 100%

αλλιως δεν μπορεις να το προγραμματισεις.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
se excel ειναι με την λογιστρια γραματεα να τα γραφει μεχρι στιγμις...   η δομη ειναι ετερια πολισεον γιρο στους 100 κοδικους με 4 πολιτες το αφεντικο θελει απλα να ξερει ανα πασα στιγμι τι υπαρχει στην αποθικη τι πουλισαν οι πολιτες ετσι οστε να αναπλιρονει τους κοδικους διλαδη τα προιντα που πουληθικαν αυτο ενοο το τι βγενει!!! δοσε καμια ιδεα πιο σινγκετροτικι και πιο αυτοματοποιημενη αν ξερης!!!!!   υ.γ καλα σε καναν προταθλιτη??? τι εγινε παλι???????  εχο χασει επισοδια!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα

Υπάρχουν δυο που μου έρχονται άμεσα ( το ένα είναι Αγγλικό ) δεν ξέρω και τι ακριβώς θες να κάνεις εαν θέλεις ρίξε μια ματιά και .
Τι μπαίνει και βγαίνει εκ πείρας και μόνο θα μιλήσω δεν θα σε καλήψει θα ζητήσεις και άτι παραπάνω. Για αυτό εαν θέλεις περιέγραψε λίγο την εργασία σου εστω και σε πμ για να βοηθήθεις περισότερο θέληση για βοηθεια υπάρχει. Πες μας και εαν υπάρχει κάποια υποδομη τώρα και εαν δεν υπάρχει τουλάχιστον σε τι pc και λειτουργικό θες να δουλεψει το πρόγραμμα.

Αυτά τα λίγα.
αδερφε τα εχεις δουλεψει στην πραξη??  υπαρχει το γραφειο 4 υπολογιστες διπιρινοι 2 με win7 2 με χp

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
se excel ειναι με την λογιστρια γραματεα να τα γραφει μεχρι στιγμις...   η δομη ειναι ετερια πολισεον γιρο στους 100 κοδικους με 4 πολιτες το αφεντικο θελει απλα να ξερει ανα πασα στιγμι τι υπαρχει στην αποθικη τι πουλισαν οι πολιτες ετσι οστε να αναπλιρονει τους κοδικους διλαδη τα προιντα που πουληθικαν αυτο ενοο το τι βγενει!!! δοσε καμια ιδεα πιο σινγκετροτικι και πιο αυτοματοποιημενη αν ξερης!!!!!   υ.γ καλα σε καναν προταθλιτη??? τι εγινε παλι???????  εχο χασει επισοδια!!!!!!

Ε σιγα τα επισοδεια εγινε εκει μια ψηφοφορια για την πλάκα και την κέρδισα. Να χουμε να λέμε.

Λοιπον καλα ο αριθμος των πωλητων δεν μας ενδιαφερει. Καταρχην εσυ τι δουλεια κανεις εκει? πληροφορικαριος εισαι ή απλος υπαλληλος και το ανεθεσαν να το φτιαξετε εσεις?  :2funny: :2funny:

Μια προσεγγιση μπορει να ειναι οτι εσυ εχεις 100 κωδικους οι οποιοι θα αποθηκευθούν σε μια δομή πχ σε εναν πινακα , ολοι αυτοι οι κωδικοι φανταζομαι ειναι ακεραιοι αριθμοι ή εχουν και χαρακτηρες μέσα? οχι πως αυτο θα ειναι προβλημα αλλα τελοςπαντων. Καθε φορα που καποιος υπάλληλος πουλάει ενα προιον θα πρέπει να δινει στο προγραμμα τον κωδικό που πουλησε και το προγραμμα θα αυξάνει ή θα μειώνει εναν μετρητη αν οι κωδικοι των προιοντων ειναι συνεχομενοι τοτε αυτο μπορει να γινει πανευκολα  . Οταν  οι μετρητές φτάσουν στο 0 ή στον μεγιστο αριθμο αποθεμάτων σημαινει πως αυτα εχουν εξαντληθει και θα σε ενημερώνει.

Ολο αυτο ειναι αν εισαι πληροφορικαριος και θες να γραψεις κωδικα... τωρα σε ποια γλώσσα αυτο ειναι άλλο θεμα. Επισης δεν ξερω αν υπαρχει έτοιμο εμπορικο προγραμμα για αυτη την δουλεια εγω απλα δινω μια ιδεα.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ε σιγα τα επισοδεια εγινε εκει μια ψηφοφορια για την πλάκα και την κέρδισα. Να χουμε να λέμε.

Λοιπον καλα ο αριθμος των πωλητων δεν μας ενδιαφερει. Καταρχην εσυ τι δουλεια κανεις εκει? πληροφορικαριος εισαι ή απλος υπαλληλος και το ανεθεσαν να το φτιαξετε εσεις?  :2funny: :2funny:

Μια προσεγγιση μπορει να ειναι οτι εσυ εχεις 100 κωδικους οι οποιοι θα αποθηκευθούν σε μια δομή πχ σε εναν πινακα , ολοι αυτοι οι κωδικοι φανταζομαι ειναι ακεραιοι αριθμοι ή εχουν και χαρακτηρες μέσα? οχι πως αυτο θα ειναι προβλημα αλλα τελοςπαντων. Καθε φορα που καποιος υπάλληλος πουλάει ενα προιον θα πρέπει να δινει στο προγραμμα τον κωδικό που πουλησε και το προγραμμα θα αυξάνει ή θα μειώνει εναν μετρητη αν οι κωδικοι των προιοντων ειναι συνεχομενοι τοτε αυτο μπορει να γινει πανευκολα  . Οταν  οι μετρητές φτάσουν στο 0 ή στον μεγιστο αριθμο αποθεμάτων σημαινει πως αυτα εχουν εξαντληθει και θα σε ενημερώνει.

Ολο αυτο ειναι αν εισαι πληροφορικαριος και θες να γραψεις κωδικα... τωρα σε ποια γλώσσα αυτο ειναι άλλο θεμα. Επισης δεν ξερω αν υπαρχει έτοιμο εμπορικο προγραμμα για αυτη την δουλεια εγω απλα δινω μια ιδεα.
morti to magazi to xei ξαδερφος και εχει πιξει η γραματεας του να γραφει και να σβινει στο εξελ  τα της αποθικις !!!!  προγραμα free ψαχνο για αυτη την δουλεια που να το χει δουλεψει κανας σιντροφος και να ειναι αξιοπιστο !!  το γραφο καθαρα τι διαλο στην ελλαδα ολοι στις αποθικες με τεφτερι δουλευουν????  πος και τους ξεπερασες ολους?????? αυτο θελει μεγαλι μαεστρια!!!!!! προταθλιτις??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  περα απο την πλακα   αμα κατεχει κανενας  ας γραψει!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
morti to magazi to xei ξαδερφος και εχει πιξει η γραματεας του να γραφει και να σβινει στο εξελ  τα της αποθικις !!!!  προγραμα free ψαχνο για αυτη την δουλεια που να το χει δουλεψει κανας σιντροφος και να ειναι αξιοπιστο !!  το γραφο καθαρα τι διαλο στην ελλαδα ολοι στις αποθικες με τεφτερι δουλευουν????  πος και τους ξεπερασες ολους?????? αυτο θελει μεγαλι μαεστρια!!!!!! προταθλιτις??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  περα απο την πλακα   αμα κατεχει κανενας  ας γραψει!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

γαμησετα. Καλα θα ψαξω και εγω αν ειναι τιποτα και αμα βρω
θα στο στειλω. Ε να τα γραφεις manually δεν παλευεται ρε συ  :P

δικιο έχει η γραμματεας..... μεταξυ μας... καλο γκομενακι? :P

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

γαμησετα. Καλα θα ψαξω και εγω αν ειναι τιποτα και αμα βρω
θα στο στειλω. Ε να τα γραφεις manually δεν παλευεται ρε συ  :P

δικιο έχει η γραμματεας..... μεταξυ μας... καλο γκομενακι? :P
αμα βρεις σφιρα μορτιι!!!!!!  55 αρα μιλφονι καμια 80 αρια κιλα  !! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗς ?? ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ?????  καλα το τσαρο πος τον ξεπερασες!!!!?????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  εκανες το απιστευτο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρεσπεκτ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αμα βρεις σφιρα μορτιι!!!!!!  55 αρα μιλφονι καμια 80 αρια κιλα  !! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗς ?? ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ?????  καλα το τσαρο πος τον ξεπερασες!!!!?????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  εκανες το απιστευτο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρεσπεκτ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειναι οπως και πριν... βασικα δεν εχω ψωνιστει απο τον τιτλο μου ουτε εχω χαθει πισω απο το πολυτελες γραφειο μου . Ειμαι ο ιδιος Boldemort που ολοι ξέρατε και ολοι αγαπήσατε  :grin:

Ακομη συναναστρεφομαι με τον απλο καθημερινο λαο , απλος καθημερινος και φιλικος. Εδω για ολους εσας  :grin:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι οπως και πριν... βασικα δεν εχω ψωνιστει απο τον τιτλο μου ουτε εχω χαθει πισω απο το πολυτελες γραφειο μου . Ειμαι ο ιδιος Boldemort που ολοι ξέρατε και ολοι αγαπήσατε  :grin:

Ακομη συναναστρεφομαι με τον απλο καθημερινο λαο , απλος καθημερινος και φιλικος. Εδω για ολους εσας  :grin:
sthn kardia του μπουρδελολαου ενας ειναι Ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ Ο ΠΕΛΕ Ο ΔΙΑς Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΟΑΠΕΡΑΝΤΟΓΑΛΑΞΙΑΚΟς ΑΣΤΕΡΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑς ΤΣΑΡΟς ΠΡΟΤΟΓΑΜΙΣΤΗς ΚΑΙ ΤΙΜΟΡΟς ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΛΑΒΙΚΟΡΟΣΙΚΟΝ ΑΤΑΚΤΟΝ ΚΟΡΑΣΙΔΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟς!!!!!!!!  ΠΡΟΤΟΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΡΟΜΑΝΟΦ ΜΕΓΑΛΟΨΟΛΙς ΑΣΙΓΚΡΑΤΗΤΟς ΣΚΙΣΤΗς ΤΣΙΦΤΙς ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΟΥΖΟΥΚΛΙς ΟΚΕΑΝΟς ΣΠΕΡΜΑΤΟς ΚΑΙ ΓΛΟΣΟΔΟΣΤΙς ΟΓΚΟΛΙΘΟς ΤΟΥ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΚΑΜΑΚΙΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙς ΜΠΡΟΣΤΑΤΟΥ????????  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΟΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!???? ΠΟΣΑ ΛΑΔΟΣΕς???????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ειστε ανισσοροποι...αφου κανεις δεν με αναγνωριζει σαν μιστερ μαλακα 2013
γιατι με βγαλανε τοτε? ο βλακακος ο μαστερας θα φορτωσε κλωνους επειδη εχει νευριασει
που τον τσιγκλαω στο θεμα γκομενας... ειναι μια πουτανα ο μαστεράκος απο τις λιγες.

Ωχ λες να μου κανει μηνυση τωρα?  :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ειστε ανισσοροποι...αφου κανεις δεν με αναγνωριζει σαν μιστερ μαλακα 2013
γιατι με βγαλανε τοτε? ο βλακακος ο μαστερας θα φορτωσε κλωνους επειδη εχει νευριασει
που τον τσιγκλαω στο θεμα γκομενας... ειναι μια πουτανα ο μαστεράκος απο τις λιγες.

Ωχ λες να μου κανει μηνυση τωρα?  :2funny: :2funny:
ασ τα ψοφια!!!! αν δεν δει ο λαος με φοτο και αποδειξεις της επιδοσεις σου στα μορα ανα μινα και εξαμινο συν το κοινονικο σου στατους σπιτι αμαξι πανεπιστιμιακα διπλοματα συν την τεχνη σου στο καμακι και στης γνοση σου στα μπουρδελα θα κυριχθεις εκπτοτος λιαν σιντομος και ο μοντ θα ευνουχιστη!!!! ο λαος αναμενει!!!!!!! υ.γ προγραμα θα βρει κανεις??? :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ασ τα ψοφια!!!! αν δεν δει ο λαος με φοτο και αποδειξεις της επιδοσεις σου στα μορα ανα μινα και εξαμινο συν το κοινονικο σου στατους σπιτι αμαξι πανεπιστιμιακα διπλοματα συν την τεχνη σου στο καμακι και στης γνοση σου στα μπουρδελα θα κυριχθεις εκπτοτος λιαν σιντομος και ο μοντ θα ευνουχιστη!!!! ο λαος αναμενει!!!!!!! υ.γ προγραμα θα βρει κανεις??? :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι κάτι βρηκα !!!!! Αλλα επειδη θελω να το ελενξω πρωτα.... θα στο δωσω σε λιγο οκ?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι κάτι βρηκα !!!!! Αλλα επειδη θελω να το ελενξω πρωτα.... θα στο δωσω σε λιγο οκ?
μουφοτσαμπιονιι οτι βρεις γραφτο εδο ενδιαφερει πολι κοσμο !!! εγω παω στην κυρα γιατι οπος μου ειπε αμα δεν  :knockinb: και αποψε θα χορευω της αποκριες με τους ταρανδους  :2funny: :2funny:  καλα να περνας καλιντιχτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom