azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 38.177
Γιατί δεν έβαλες όλη τη φωτογραφία σου howard; Αφού είσαι κι ομορφόπαιδο
Η φωτογραφία είναι από διαγωνισμό ψωλαραδων τυπε?
Γιατί δεν έβαλες όλη τη φωτογραφία σου howard; Αφού είσαι κι ομορφόπαιδο
10 πόντους και ψάχνω τρόπο να το κάνω 8
το πιο σωστό θεωρο πως είναι αυτό !! Όλα τα αλλά χάπια κρέμες αλοιφές βοτάνια κτλ... ίσως δώσει λίγη τάση (πρήξιμο) στο πέος και μολης τα σταματήσεις φεύγει και αυτή η τάση(πρήξιμο) που ίσως σε κάποιους λειτουργήσει !!Αν και φαίνεται ότι τρολάρεις, θα απαντήσω για κάποιους που έχουν πρόβλημα πραγματικά. Με τις τρόμπες και τις άλλες μαλακίες, το πολύ πολύ να πιάσεις δουλειά σε κανά βουλκανιζατέρ. Η μόνη σοβαρή μέθοδο είναι η χειρουργική. Χοντρικά..... το μήκος που βλέπεις στο πέος εξωτερικά, συνεχίζεται και μέσα από το σώμα σου. Ο χειρουργός κόβει τους συνδέσμους που το συγκρατούν και το τραβάει προς τα έξω τεντώνοντας το εξωτερικό δέρμα. Για το πάχος, σου κάνει εμφυτεύματα από δικό σου λίπος, αφού του έχει κάνει τη σχετική επεξεργασία.
Το δύσοσμο πώς φεύγει? Λόγο προσωπικης σου εμπειρίας σε ρωτάω!το πιο σωστό θεωρο πως είναι αυτό !! Όλα τα αλλά χάπια κρέμες αλοιφές βοτάνια κτλ... ίσως δώσει λίγη τάση (πρήξιμο) στο πέος και μολης τα σταματήσεις φεύγει και αυτή η τάση(πρήξιμο) που ίσως σε κάποιους λειτουργήσει !!
Και που το ξέρεις φίλε?? Έχεις κάνει καταμέτρηση των των μελών του bou??Βρήκες σάιτ κι εσύ ρεεέεεεε τύπε να ζητήσεις πληροφορίες..!
Το μοναδικό σάιτ στην Ελλάδα που το 90% των μελών του, την έχει πάνω από 20εκ.
τυπε μια γκομενα δεν θα μπορεσει να ξεχωρισει το 18ποντο από το 20ποντο γιατι οι γυναικες δεν τα πανε καλα με τα μεγεθη ιδιως αν η διαφορα είναι τοσο μικρη.Συντροφια καλησπερα. Θελω τα φωτα σας, το καταρτι :coolcondom: μου εχει μηκος 18 cm και εδω και λιγο καιρο εχω σκαλωσει και σκεφτομαι μηπως με καποιο βοηθημα (κρεμα, χαπια, τρομπα, ασκηση μασαζ κλπ) μπορεσω να αυξησω το μηκως του 2cm ωστε να πατησω τα 20cm μηκος. Εχει δοκιμασει καποιος απο εσας κατι απ ολα οσα βρισκοντε σε διαφορα sex shop και να μας ενημερωση για αποτελεσματα; Δεν εχω κομπλεξ οτι την εχω μικρη γιατι μια χαρα φυσιολογικο μεγεθος ειναι απλα εχω κολησει στο να πατησω τα 20 cm οποτε μονο κατι σχετικα οικονομικο και απολυτα ακινδυνο θα με ενδιεφερε.
θα ναι ο τυπος με τη μεζουρα στο χεριΚαι που το ξέρεις φίλε?? Έχεις κάνει καταμέτρηση των των μελών του bou??
Εμένα είναι γύρω στα 20 αλλά δουλεύω μόνο girth. Λειτουργούν όλα αυτά αλλά δε θα αντέξεις τη ρουτίνα. Είναι απελπιστικά βαρετό. Αν έχεις φάει περιτομή στενή και έχεις λίγο δέρμα / κρυμμένο πέος, δούλεψε με αυτό:
Θα τα δω σε ευχαριστω
Χα οι αλλοι των κατω απο 15 τι να πουν..
Ελα με το 18αρι εισαι σουπερ τραστ μι.
Αν και φαίνεται ότι τρολάρεις, θα απαντήσω για κάποιους που έχουν πρόβλημα πραγματικά. Με τις τρόμπες και τις άλλες μαλακίες, το πολύ πολύ να πιάσεις δουλειά σε κανά βουλκανιζατέρ. Η μόνη σοβαρή μέθοδο είναι η χειρουργική. Χοντρικά..... το μήκος που βλέπεις στο πέος εξωτερικά, συνεχίζεται και μέσα από το σώμα σου. Ο χειρουργός κόβει τους συνδέσμους που το συγκρατούν και το τραβάει προς τα έξω τεντώνοντας το εξωτερικό δέρμα. Για το πάχος, σου κάνει εμφυτεύματα από δικό σου λίπος, αφού του έχει κάνει τη σχετική επεξεργασία.
Είτε έχεις 18 είτε 20 πόντους,η άλλη τους 5 πόντους θα βάλει στο στόμα της,οπότε καλά εισαι...
το πιο σωστό θεωρο πως είναι αυτό !! Όλα τα αλλά χάπια κρέμες αλοιφές βοτάνια κτλ... ίσως δώσει λίγη τάση (πρήξιμο) στο πέος και μολης τα σταματήσεις φεύγει και αυτή η τάση(πρήξιμο) που ίσως σε κάποιους λειτουργήσει !!
Βρήκες σάιτ κι εσύ ρεεέεεεε τύπε να ζητήσεις πληροφορίες..!
Το μοναδικό σάιτ στην Ελλάδα που το 90% των μελών του, την έχει πάνω από 20εκ.
τυπε μια γκομενα δεν θα μπορεσει να ξεχωρισει το 18ποντο από το 20ποντο γιατι οι γυναικες δεν τα πανε καλα με τα μεγεθη ιδιως αν η διαφορα είναι τοσο μικρη.
οι γκομενες μετρανε τις πουτσες με τη χουφτα τους από εκει και πανω ότι προεξεχει δεν μπορουν να το καθορισουν.
οποτε ολο το θεμα εχει να κανει με σενα μιας και θα ηθελες να στρογγυλοποιήσεις το νουμερο,αν βεβαια δεν τρολαρεις...
εχω ακουσει ότι οι τρομπες δημιουργουν προβλήματα μετα με την στυση.Ξεκιναω απο το οτι δεν τρολαρω. Ναι ισως και ετσι δεν ξερω, εχω σκαλωσει στο να πατησω τα 20 cm αλλα οκ με κατι απλο και ακινδυνο ως εκει χειρουργια κλπ ουτε για πλακα