Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ πάντως να δω γυναίκα να ράβει με τον και τι στον κόσμο!!!το χερι μετα λειτουργει η θα δουλευει ο πουτσος και δεν θα μπορουν να τον παιξουν?
Εγώ πάντως να δω γυναίκα να ράβει με τον και τι στον κόσμο!!!το χερι μετα λειτουργει η θα δουλευει ο πουτσος και δεν θα μπορουν να τον παιξουν?
Δεν γράφω τακτικά, πλην παρακαλώ τους τύπους να σκέπτονται πριν ανεβάσουν τις διαδικτυακές βλακείες, καθώς σίγουρα μπαίνουν στο σάιτ και νεαρά παιδιά και έφηβοι ...
Καραγκιοζιλίκια τύπου τζέλκιν, κλπ, ιδιαίτερα με την ένταση του βίντεο που ανέβηκε στην προηγούμενη σελίδα, εξασφαλίζουν -σχεδόν κατά 95%- μόνιμο τραυματισμό του πέους και ανάπτυξη της νόσου peyronie ... οπότε αντί για ένα μακρύτερο πουλί, κάποιος βρίσκεται με ένα μικρότερο και θεόστραβο πουλί ...
Πλακα στην πλακα με την νοσο που λες τι γινετε; Εμενα εχει μια ελαφρια κληση ομως αυτο απ οσα μου εχουν πει διαφορες κορασιδες στην διησδηση της αναβει. Ομως περνει καποια θεραπεια εγκυκλοπεδικα ρωταντας;
Απορία!??
Γιατί δεν κάνουν μεταμόσχευση πέους από τα των τρανς που αλλάζουν φύλο?
Η φωτογραφία είναι από διαγωνισμό ψωλαραδων τυπε?
Εγώ πάντως αν την είχα 18 θα κυκλοφορουσα με την ψωλή εξω. Τι στρογγυλοποίηση. Τι ψυχαναγκαστικά είναι αυτά.
εγώ ξεκινάω το μέτρημα από την κωλοτρυπίδα πίσω και μου βγαίνει γεμάτα 10 εκατοστά θεριό :S
Να ξεκινας απο τη πλατη τυπε να ειναι πιο αντικειμενικη η μετρηση... :S :S :S
τύπε παίρνω μεζούρα μοδίστρας, την περνάω μία γύρω από την μέση και μετά την κατεβάζω από πίσω στο μπαμ κρακ. συνεχίζω κωλοτρυπίς μετά μπαλάκια κα ανεβαίνω για τελείωμα στο πεός, έτσι το μετράς αντικειμενικά κ δεν κλεβεις :SΝα ξεκινας απο τη πλατη τυπε να ειναι πιο αντικειμενικη η μετρηση... :S :S :S
τύπε παίρνω μεζούρα μοδίστρας, την περνάω μία γύρω από την μέση και μετά την κατεβάζω από πίσω στο μπαμ κρακ. συνεχίζω κωλοτρυπίς μετά μπαλάκια κα ανεβαίνω για τελείωμα στο πεός, έτσι το μετράς αντικειμενικά κ δεν κλεβεις :S
τύπε σίγουρα με μεζούρα η μήπως με μπαλαντέζα? :SΚαλη η μεθοδος σου τυπε αλλα εγω εχω καλυτερη....παιρνω μια μεζουρα,δινω την μια ακρη στον ψηστη στο σουβλατζιδικο που δουλευω,παιρνω το μηχανακι και γυρναω σπιτι,καθομαι στη χεστρα και εκει κανω τη μετρηση. :S :S :S
τύπε σίγουρα με μεζούρα η μήπως με μπαλαντέζα? :S
Τύποι, μπορείτε να την μετρήσετε και αλλιώς.....παίρνετε μια μεζούρα και μετρατε από την ανάποδη μεριά για να δείξει 100cm :S :S :S