alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μπα...αλεξ και ο κουλης με μαεεβα οταν γερασει στην μπουζου θα την βγαλει για την ζιμενς
Μπα...αλεξ και ο κουλης με μαεεβα οταν γερασει στην μπουζου θα την βγαλει για την ζιμενς
Απο την αλλη ομως βρε παιδι μου, γι αυτο δεν πρεπει να λενε πολλα οι πολιτικοι. Κοιτα τωρα. Ειπε ο Πολακης "πρεπει να βαλουμε καποιους φυλακη" και σε 5 μερες μπηκε φυλακη ο Παπαντωνιου. Αντε τωρα να πεισεις οτι δεν ειναι ολα αυτα ενορχηστρωμενα και οτι ο Πολακης δεν "γνωριζε". Εγω δεν το πιστευω βεβαια, αλλά αντε να πεισεις τον πολυ κοσμο που ψοφαει για συνωμοσιες.Δειχνει στο newsbeast τον Γιαννο Παπαντωνιου και τη συζυγο του να τους σερνουν με χειροπεδες μεσα. Με τον Γιαννο να κανει λογο για πολιτικη διωξη λεγοντας οτι εφαρμοζεται το δογμα Πολακη, δηλαδη οι πολιτικοι αντιπαλοι στη φυλακη. Ακριβως την ιδια τακτικη με τον Ακη Τσοχατζοπουλο. Αντι να αναλογιστει τι εγινε που εχει φτασει και σε καποια ηλικια, να πει ενα συγνωμη και να ζητησει επιεικια, συνεχιζει τα ψεμματα. Λεφτα, λεφτα, θελουν να κανουν πολλα λεφτα. Λες και θα ζησουν 500 χρονια η δε τους φτανουν οσα ηδη πολλα ειχαν, η αξιζει να ειναι ατιμοι μονο για τα λεφτα.
με τον γιο του τι θα γινει ρε τυποι?τον ειχε ξεχωρισει ως σπουδαιο στελεχος ο διορατικός Κουλης και τον προοριζε για το υπουργειο διαφθοράς,τώρα τι?
τιποτα τύπε,εντεκαδατος φουνταριστοςΓιατι, τι αλλαζει τωρα?
Δεν ξερω τύπε, εσυ το εθιξες. Δηλαδη μεχρι χθες ο Γιαννος ηταν λευκή περιστερά ενώ τωρα μαυρισε και καηκε και ο γιος του?τιποτα τύπε,εντεκαδατος φουνταριστος
Δυο σκελη. Το ενα του Πολακη του γιδοβοσκου κατσαπλια που ομως πρεπει να ειμαστε φειδωλοι αφου απο θεση εξουσιας πλεον στο ευαισθητο θεμα της Δημοσιας Υγειας, εχει δει και γνωριζει πολλα. Μενει να αποδειχθουν. Τι να πει δηλαδη ενας οπαδος του Αδωνι αν αποδειχθει οτι ειναι για φυλακη κι εκεινος. Να τον υποστηριζει παλι; Οχι βεβαια. Γι αυτο ας ειμαστε προσεκτικοι. Το αλλο σκελος. Τα αποδεδειγμενα λαμογια, Μαντελης, Τσοχατζοπουλος, Παπαντωνιου κι οποιοι αλλοι, βρηκαν μια παρηγορια σε αυτα που ειπε ο Πολακης. Ανευ ουσιας και σημασιας. Τα πηραν η οχι μετραει για τον πολυ τον κοσμο. Και στη συνειδηση του κοσμου οσο και για τη δικαιοσυνη τωρα, ετσι δειχνει.Απο την αλλη ομως βρε παιδι μου, γι αυτο δεν πρεπει να λενε πολλα οι πολιτικοι. Κοιτα τωρα. Ειπε ο Πολακης "πρεπει να βαλουμε καποιους φυλακη" και σε 5 μερες μπηκε φυλακη ο Παπαντωνιου. Αντε τωρα να πεισεις οτι δεν ειναι ολα αυτα ενορχηστρωμενα και οτι ο Πολακης δεν "γνωριζε". Εγω δεν το πιστευω βεβαια, αλλά αντε να πεισεις τον πολυ κοσμο που ψοφαει για συνωμοσιες.
ελα μου ντε και ο ακης 5 λεπτα πριν παει κορυδαλλο ηταν λευκη περιστερα οπως και ολοι πασοκοι ειναι αθωοι μεχρι να τους μπουζουριασουνΔεν ξερω τύπε, εσυ το εθιξες. Δηλαδη μεχρι χθες ο Γιαννος ηταν λευκή περιστερά ενώ τωρα μαυρισε και καηκε και ο γιος του?
τα πολλα λογια ειναι φτωχια,οι εαμοβουλγαροι μονο με τη μπιζνα του μεταναστευτικου ειναι υπολογοι για πολλες φορές ισοβια, ο Κουλης επρεπε να σηκωσει το γάντι απειλωντας αυτος με φυλακές τους μπολτσεβικους και οχι να δειχνει οτι εχει λερωμενη τη φωλια του μιλωντας για ευρωπες, δημοκρατιες και αλλα πουτσιλικιαΑπο την αλλη ομως βρε παιδι μου, γι αυτο δεν πρεπει να λενε πολλα οι πολιτικοι. .
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/20225682.jpg[/img[/URL]]
Με το πουκαμισο στη φυλακη...?
Ουτε μια robe de chambre!
(Και θα κανει ενα ψοφοκρυο στο Κορυδαλλο..)
:S
[/quote]Οχι τύπε, απλως εχει βαλει το σακακι στα χερια για να μην φαινονται οι χειροπεδες. Κλασικη μεθοδος.
Οχι τύπε, απλως εχει βαλει το σακακι στα χερια για να μην φαινονται οι χειροπεδες. Κλασικη μεθοδος.
ο ακης δεν βγηκε μετα απο λιγο αν και αυτος πολυ πιθανο να βγει νωρις,θα ειναι αλλη μια φουσκα των εαμοβουλγαρων οπως τότε που και καλα εψαχναν τη βασω και τον λαλιωτηΘα βρει κι αυτός κανα γιατρό να τον βγάλει ετοιμοθάνατο και σε λίγο θα'ναι έξω.
αναμενομενο
εκλογες ερχονται
με κατι πρεπει να απασχοληθει το ποπολο
δωστε σανο στο λαο
Δεν ασχολείται κανείς πλέον μ'αυτά.
Τον κόσμο τον ενδιαφέρει εαν πάρει κανα 500αρικο τα Χριστούγεννα.