jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Λευτεριά σε αυτό το τίμιο λαικό παιδί που τα πρώην συντρόφια του του συριζα τον στοχοποιούν και τον διώκουν αδίκως.
μπροστα στους νουδουτσυριζαιους αγγελουδι
Λευτεριά σε αυτό το τίμιο λαικό παιδί που τα πρώην συντρόφια του του συριζα τον στοχοποιούν και τον διώκουν αδίκως.
ειναι αυτο που σας ταιζει εδωκαι χρονια
γιατι ειναι ενοχος;
μπροστα στους νουδουτσυριζαιους αγγελουδι
φερτε πρωτα πισω τα δανεικα 140 δις μεσα σε 5 χρονια τα οποια φυσικα φαγατε
και σε 200χρονια μπορειτε να μιλατε και να χαχανιζετε
Πως αλλιώς θα μασούσαν όλοι αυτοί με εξήντα μασέλες.Αυτος που κλεβει βγαζει και τους νομους εαν και οποτε τον τσακωσουν. Τι περιμενεις...?
Ταπερμαν για Παπα-Τσο.
«Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι».
(Ετσι απλα..καθαρισε!)
:S
Πιεξούλα η καυλερή παλουκοπηδήχτρα που τον γρασάρει τον λεβιέ. Πάλι μου κάνανε οι αφγανοπάκηδες τον πάτο σαν τιμόνι τριαξονικού
Ρε παιδιά έχει δίκιο ο Σημιτακος...που να τα ξέρει όλα αυτά? Ασχολιόταν μόνο με το χρηματιστήριο!!!! Ούτε καν το ταμείο της Χαρ.Τρικουπη δεν ήξερε που ήταν!!!Για να έχει σου λέει τόσα λεφτά μέσα,μάλλον θα γεννάει!!!
Ολημερίς ολονυχτίς η άχρηστη εξηντάχρονη κοκότα η πιεξούλα μαλακίζεται στο bou. Πλένω τώρα τη βρωμερή πασοκατζίδικη κωλοτρυπίδα μου γιατί με περιμένουν οι πάκηδες με την ψωλή στο χέρι να με διακορεύσουνε κι απόψε στο τσαρδί μου .
Γαμιέμαι σαν μαινάδα παρά τα εξήκοντα χρονάκια μου,είμαι από κούνια πούστρα κιναλατζού
Λευτεριά στο σοσιαληστή Γιάννο μου
50???χιλιάδες? Μύρια? Δις?τα 50 του σορος ποιοι τσυριζαιοι τα φαγανε;
Δεν σταματώ η μωρή μουρλόγρια να σκούζω σα να με σκίζει ένας λόχος αράπηδες,σαν το παιντί (ΓΑΠ)
πούτσες sorry λεφτά υπάρχουν
Λευτεριά στο σοσιαληστή σύντροφο Γιάννο
https://[URL unfurl="true"]www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2018/10/5bd1785beb18d.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πιεξούλα σταφιδιασμένη καυλόγρια πάλι μαλακίζεσαι 24ωρο στο bou ?
Τι σύνταξη σου έβγαλε το κλεφτοπασοκ σουφραζέταμ ? :2funny:
μη πλακωνεστε βρε....υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συγκυβερνησετε πάλι!!!!Με κοινά αποδεκτό πρωθυπουργό τον...δεν είχα αντιληφθεί κάτι...Μωρή σαπιοκώλα μπουρούχα, άσε τις πολυλογίες και άντε να φορέσεις τις ζαρτιέρες σου γιατι σε περιμένουν οι πελάτες σου στη Συγγρού με κατεβασμένα παντελόνια.
πιεξούλα η σαπιοκώλα πασοκομπουρούχα του bou, αφήνω τις πολυλογίες και φορώ τις ζαρτιέρες μου γιατι με περιμένουν οι νεκρόφιλοι πελάτες μου στη Συγγρού με κατεβασμένα παντελόνια.
Λευτεριά στους σοσιαληστές συντρόφους