jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ
30 χρόνια ειμαι στο ΠΝ
Μια ζωή ειμαστε στην απ'έξω ,ακόμα και στις μίζες που εδιναν, [size=30pt]εμεις[/size] παιρναμε τα ψιχουλα..
εδω και καιρο
ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ
30 χρόνια ειμαι στο ΠΝ
Μια ζωή ειμαστε στην απ'έξω ,ακόμα και στις μίζες που εδιναν, [size=30pt]εμεις[/size] παιρναμε τα ψιχουλα..
Iδου ενας απο τους ευνοημενους της "πιο βιαιης αναδιανομης χρηματος που εγινε ποτέ στην Ελλαδα". Προφανως ειχε πληροφοριες απο την κυβερνηση Σημιτη...
Iδου ενας απο τους ευνοημενους της "πιο βιαιης αναδιανομης χρηματος που εγινε ποτέ στην Ελλαδα". Προφανως ειχε πληροφοριες απο την κυβερνηση Σημιτη...
Oπως παει το πραγμα, το 2020 θα εχουμε μια επαναληψη του 1990.
Πρωθυπουργος Μητσοτακης και Προεδρος Καραμανλης...
Ο Τσιπρας οχι γιατι πρεπει να ψηφισει για τον Κωστακη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μοναδική παραφωνία θα είναι ότι στο Ειδικό Δικαστήριο θα είναι ο Τσίπρας
Ο Τσιπρας οχι γιατι πρεπει να ψηφισει για τον Κωστακη.
Για αλλον χτυπαει η καμπανα...
Oπως παει το πραγμα, το 2020 θα εχουμε μια επαναληψη του 1990.
που να σπασει ο διαολος το ποδαρι δεν προκειται να γινει αυτοOπως παει το πραγμα, το 2020 θα εχουμε μια επαναληψη του 1990.
οι φωτιες του 2007 στην πελλοπονησο καθως επεισης και οι μερες των αναρχικων τελη δεκεβρη 2008 μαζι με την μαρφιν θα τον στοιχειωνουν για πολλα χρονια ακομαΠως έχει καεί ρε τύπε όταν ακόμη και σήμερα κάνει κουμάντο στο κόμμα;
Πόσο μάλλον που αν τον προτείνει ο Κούλης θα έχει την φανατική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
θυμησου την φραση της μανας σου και πες της οτι θα αργησει το ποθουμενο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μοναδική παραφωνία θα είναι ότι στο Ειδικό Δικαστήριο θα είναι ο Τσίπρας
πεφτει ψεκασμα γενικως στο κομμα αυτο μονο απο τζακια πρεπει να βγαινουν αρχηγοι εκει οι υπολοιποι ειναι μουτσοιΚαλά, άντε ρώτα τους δεκσούς τι γνώμη έχουν για το μπουχέσα της Ραφήνας, και έλα να τα ξαναπούμε.
Εδώ αυτά τα ζώα ακόμη ονειρεύονται την επιστροφή του ως πρωθυπουργού.
Τι τιμωρία μωρή ξεκωλιασμένη βουβάλα; Τόσα χρόνια κι'ακόμη να πάρεις χαμπάρι ότι αυτοί οι δύο τα'χουν κάνει πλακάκια;
Όταν οι Παπαγγελόπουλοι και οι Παπακώστες γίνονταν υπουργοί εσύ σπούδαζες;
Η συμφωνια φαινεται οτι εκλεισε μεσα ...στο αεροπλανο!Oπως παει το πραγμα, το 2020 θα εχουμε μια επαναληψη του 1990.
και για τον Ακη αλλα και για τον Γιαννο εσυ ησουν περιεργος να ακουσεις,εννοια σου μωρη πακιστανορουφηχτρα και αν ο Τσιπρας δεν τα σκατωσει μεχρι τις εκλογες στη δευτερη τετραετια που θα του χαρισουν θα σου φυγει η περιεργεια για πολλους πασοκους που θα χωσει μέσαΜε ποιά κατηγορία; Όχι ότι πρόκειται να συμβεί αλλά είμαι περίεργος να ακούσω.
Με ποιά κατηγορία; Όχι ότι πρόκειται να συμβεί αλλά είμαι περίεργος να ακούσω.
Για κατα συρροη εξαπατηση ενος ολοκληρου λαου..Με ποιά κατηγορία; Όχι ότι πρόκειται να συμβεί αλλά είμαι περίεργος να ακούσω.
οχι έβλεπα κάτι Τόσκες, Κουρουπλήδες, Σπίρτζηδες, Μπολαρηδες και λοιπά καθάρματα να γίνονται υπουργοί πουστράκλα....
Για κατα συρροη εξαπατηση ενος ολοκληρου λαου..
Δεν μπορει να λεει οτι " λεφτα υπαρχουν" και απο την αλλη να κανει το παν για να ερθει το ΔΝΤ και να ακολουθησουν ολα τα επομενα δεινα.
(Αυτο και μονο αποτελει πραξη εσχατης προδοσιας)
(Εκτος αν απαλλαγει λογω βλακειας...)