Νέα

Προετοιμασία πριν τη τσάρκα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKYPLANET
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρχιδουλι τι γινεται με τιν ξιλοκαινι??

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Με πόσα,συνήθως, άτομα πηγαίνετε??Εγώ πάντως προτιμώ μόνος να χω και την ησυχία μου...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...και ένα καλό ξυρισμα στ' αρχίδια ρε παιδια  :grin:

ολόκληρο thread είχαμε γι αυτό το θέμα!!!

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Μαγκες κυκλοφορει στα φαρμακεια Lidocaine gel. (ζελ ..οχι αλοιφη..προσοχη....) οποιος γουσταρει μπορει να αλειψει το κεφαλι μιση ωρα πριν το σεξ. Θα αργησει να xυσi χαρακτηριστικα και θα το ευχαριστηθει περισσοτερο. Προσοχη ομως... Αμα εχει περασει πανω απο 1 ωρα απο την εφαρμογη του ζελ, η δραση του φαρμακου φευγει και ειναι σαν να μη βαλατε τιποτε. Αυτοι που εχουν προωρη εκσπερματιση ειδικα θα βοηθηθουν παρα πολυ..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Με πόσα,συνήθως, άτομα πηγαίνετε??Εγώ πάντως προτιμώ μόνος να χω και την ησυχία μου...

K γω, αλλά τις πολλές φορές νιώθω σαν "απομονωμένος", άσχετα αν είναι δική μου επιλογή να πηγαίνω χωρίς παρέα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πάντως προσωπικά προτιμώ την "απομόνωση" απ'την πρηξαρχιδίαση.

ʼσε που αγχώνομαι στο γαμήσι όταν με περιμένει ο άλλος..δεν ξέρω γιατί..

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Eγω παντως με ή χωρις παρεα ειμαι μια χαρα ετοιμοπολεμος!
Αλλη φαση να σκας μονο σου για τσαρκα αισθανομαι λιγο περιεργα!
Οταν ειμαι παρεα ειναι καλυτερα γιατι εχει πλακα!!!
Ειδικα οταν βγαινεις με αλανια :rockon: :rockon: :rockon:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως προσωπικά προτιμώ την "απομόνωση" απ'την πρηξαρχιδίαση.

ʼσε που αγχώνομαι στο γαμήσι όταν με περιμένει ο άλλος..δεν ξέρω γιατί..

Είναι σαν την κριτική επιτροπή οι "απέξω", όσο για την Lidocaine gel που λέει ο φίλος, άντε κ την έβαλες, στα 5-10 λεπτά που σου λέει η κοπέλα ή η τσατσα τελείωνε, τι κάνεις??? Αυτά είναι γ άλλες περιπτώσεις κ όχι για σπίτια, εκεί υπάρχει βιασύνη.

Επισκέπτης
εγω κανω κοτσιδα τις αρχιδοτριχες μου και παιρνω οινοπνευμα για να αλοιφθω μετα απο τα φιλια τις πουτανας.επισης φοραω αθλητικα παπουτσια για να παω τρεχοντας να γαμησω,αλλα και να φυγω τρεχοντας να παω για μπανιο μετα το γαμισι

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πλην του μπανιου που κανω παντα πριν την σβαρνα μου και το αποσμητικο που βαζω, πινω παντα και ενα red bull η ενα WKD BLUE. :dancing: :dancing: :dancing:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.450
Πόντοι
506
Εγώ πλένω πολύ καλά τον κώλο μου, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου... τύχει;

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εμενα αγαπημενη μου ωρα για τσαρκα ειναι γυρω στις 1 με 2 το πρωι...ντυνομαι γοργα γοργα τσεκαρω το 'αποθεματικο' στο πορτοφολι και κανω τα τηλ στα στουντιο...πρωτος προοριμος το στουντιο του Καρεα,μετα της Βουρβαχη κι αν πετυχω ανοιχτο το Ισμηνης-βουλιαγμενης...κατοπιν μια γρηγορη περιηγηση σε Φραντζη και κλεινω τη βολτα μου Μεταξουργειο η στα 'εφημερευοντα'μπουρδελακια της Φωκαιας...αφου καταθεσω καπου κανω και ενα μινι τουρ στις πουτανοπιατσες...ωρα επιστροφης στο σπιτι γυρω στις 5....

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα αγαπημενη μου ωρα για τσαρκα ειναι γυρω στις 1 με 2 το πρωι...ντυνομαι γοργα γοργα τσεκαρω το 'αποθεματικο' στο πορτοφολι και κανω τα τηλ στα στουντιο...πρωτος προοριμος το στουντιο του Καρεα,μετα της Βουρβαχη κι αν πετυχω ανοιχτο το Ισμηνης-βουλιαγμενης...κατοπιν μια γρηγορη περιηγηση σε Φραντζη και κλεινω τη βολτα μου Μεταξουργειο η στα 'εφημερευοντα'μπουρδελακια της Φωκαιας...αφου καταθεσω καπου κανω και ενα μινι τουρ στις πουτανοπιατσες...ωρα επιστροφης στο σπιτι γυρω στις 5....
ωραιος!!!!!! τον ποιο απεχτο συνδιασμο, βλεπω ξερεις και τις καλες ωρες στα καταλληλα στεκια!!!!
ο παλιουρας φαινεται απο το προγραμμα που βγαζει πριν την εξορμηση στην πορνοντηζνεηλαντ της αθηνας.  ευγε!!!!!!!!!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

καλά ρε καυλιάρη... τι ώρα κοιμάσαι και ξυπνάς μετά για δουλειά;;

πάντως χαράς στο κουράγιο σου... ;)

ολόκληρο δρομολόγιο..... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom