Επισκέπτης
αρχιδουλι τι γινεται με τιν ξιλοκαινι??
ΚΥΡΙΕ SARRIS με ξυλοκαινη χυνεις αργα.Εχεις προβλλημα προωρης εξπερματωσης?
αρχιδουλι τι γινεται με τιν ξιλοκαινι??
Με πόσα,συνήθως, άτομα πηγαίνετε??Εγώ πάντως προτιμώ μόνος να χω και την ησυχία μου...
Πάντως προσωπικά προτιμώ την "απομόνωση" απ'την πρηξαρχιδίαση.
ʼσε που αγχώνομαι στο γαμήσι όταν με περιμένει ο άλλος..δεν ξέρω γιατί..
Γιατι αραγε?εγω κανω κοτσιδα τις αρχιδοτριχες μου
Σαν τι να σου τυχει δηλαδη?Εγώ πλένω πολύ καλά τον κώλο μου, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου... τύχει;
ωραιος!!!!!! τον ποιο απεχτο συνδιασμο, βλεπω ξερεις και τις καλες ωρες στα καταλληλα στεκια!!!!Εμενα αγαπημενη μου ωρα για τσαρκα ειναι γυρω στις 1 με 2 το πρωι...ντυνομαι γοργα γοργα τσεκαρω το 'αποθεματικο' στο πορτοφολι και κανω τα τηλ στα στουντιο...πρωτος προοριμος το στουντιο του Καρεα,μετα της Βουρβαχη κι αν πετυχω ανοιχτο το Ισμηνης-βουλιαγμενης...κατοπιν μια γρηγορη περιηγηση σε Φραντζη και κλεινω τη βολτα μου Μεταξουργειο η στα 'εφημερευοντα'μπουρδελακια της Φωκαιας...αφου καταθεσω καπου κανω και ενα μινι τουρ στις πουτανοπιατσες...ωρα επιστροφης στο σπιτι γυρω στις 5....
Εμενα αγαπημενη μου ωρα για τσαρκα ειναι γυρω στις 1 με 2 το πρωι...ντυνομαι γοργα γοργα τσεκαρω το 'αποθεματικο' στο πορτοφολι και κανω τα τηλ στα στουντιο...πρωτος προοριμος το στουντιο του Καρεα,μετα της Βουρβαχη κι αν πετυχω ανοιχτο το Ισμηνης-βουλιαγμενης...κατοπιν μια γρηγορη περιηγηση σε Φραντζη και κλεινω τη βολτα μου Μεταξουργειο η στα 'εφημερευοντα'μπουρδελακια της Φωκαιας...αφου καταθεσω καπου κανω και ενα μινι τουρ στις πουτανοπιατσες...ωρα επιστροφης στο σπιτι γυρω στις 5....