Νέα

Νέο Forum Προειδοποιήσεις/πόντοι ποινών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ναι.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Δυστυχώς χρειάζεται κάποιοι να δείξουν λίγη περισσότερη προσοχή, έχει παραγίνει το bullying μεταξύ κάποιων μελών

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς χρειάζεται κάποιοι να δείξουν λίγη περισσότερη προσοχή, έχει παραγίνει το bullying μεταξύ κάποιων μελών
Θέλεις να πάρεις άτομα στο λαιμό σου; Άμα τους κοπεί το μπούλιγκ θα αυτοκτονήσουν. Δεν έχουν άλλη ζωή.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Δεν καθιερώνεται για εκεί που πάει το μυαλό σας.

Υπάρχουν πάρα πολλά "βαριά κι ασήκωτα μέλη", που βρίζουν χυδαία τις ιερόδουλες που συμμετέχουν στον παρόντα.

Κάποιοι εδώ μέσα ΔΕΝ σέβονται πεθαμένα, οικογένειες και περιμένεις να αφήσουν στην απ'έξω την κάθε εκδιδόμενη ρεεέεεεε τύπε μου;;;; :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Εχω να πω ρεμαλια, οτι σε ενα καθαρα παρα πολυ σοβαρο νημα του σαη ,εχετε μπει και εχετε αρχισει τσικι τσικι τα μπαχαλα ....θα σας εριχνα τοσους ποντους καμπανα προληπτικα , θα φταναμε ποντο ποντο σεληνη και πισω!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
Εχω να πω ρεμαλια, οτι σε ενα καθαρα παρα πολυ σοβαρο νημα του σαη ,εχετε μπει και εχετε αρχισει τσικι τσικι τα μπαχαλα ....θα σας εριχνα τοσους ποντους καμπανα προληπτικα , θα φταναμε ποντο ποντο σεληνη και πισω!
Γεια σου ρε κλο με τα ωραία σου.. συγχαρητήρια για τη νίκη σας χθες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Γεια σου ρε κλο με τα ωραία σου.. συγχαρητήρια για τη νίκη σας χθες.
γεια σου και σενα αλανι,τι συγχαρικια να μου σου δωσω,δεν μπορουμε να παμε στο ναο ρε συ και χω υποτροπιασει....ουτε απεξω προσπαθω να μην περναω μη μπουκαρω μεσα και δεν με βγαζουν με τιποτα :sunglasses:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
γεια σου και σενα αλανι,τι συγχαρικια να μου σου δωσω,δεν μπορουμε να παμε στο ναο ρε συ και χω υποτροπιασει....ουτε απεξω προσπαθω να μην περναω μη μπουκαρω μεσα και δεν με βγαζουν με τιποτα :sunglasses:
Άστα και εγώ κάθε μέρα περνάω από το ναο και το βλέπω όλο κλειστά μαράζι :confused: γαμιολες πως μας κάνανε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Άστα και εγώ κάθε μέρα περνάω από το ναο και το βλέπω όλο κλειστά μαράζι :confused: γαμιολες πως μας κάνανε.
εχει βρει κανεις ακρη ποτε με γαμιωληδες? κανονισε να μας ριξει πεντε εξι ποντους τωρα ο αντι για σπαμαρισμα στο νημα :sunglasses: :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε συ Antistheni, υπάρχει πρόβλεψη για την περίπτωση που σου φορτώνουνε στην πλάτη έναν χρήστη με τον οποίον δεν έχεις καμμία σχέση; Με έχουνε πρήξει κάποιοι με τον Σαββίδη, ένα παλιό μέλος.

Αφενός ο άνθρωπος δεν γράφει και δεν μπορεί να απαντήσει, αφετέρου πρέπει συνέχεια να τρώω στη μάπα το φορουμικό του παρελθόν και με πολλά από αυτά που έγραφε δεν συμφωνώ.

Με ποιο δικαίωμα νομιμοποιείται ο κάθε παλαβός να σε ταυτίζει με όποιον γουστάρει για να αντλεί υλικό και να στη λέει;

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
να μπει και κάποια ειδοποίηση πάνω στο αβαταρ του κάθε μέλους για δημόσια διαπόμπευση
tenti%2Bboys.jpg

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Θέλεις να πάρεις άτομα στο λαιμό σου; Άμα τους κοπεί το μπούλιγκ θα αυτοκτονήσουν. Δεν έχουν άλλη ζωή.
Αγαπητέ Kalogero παραθέτεις τα μηνυματά μου επανηλλειμένα για να "βρεις το δίκιο σου" άλλα φοβάμαι ότι απλά εσύ είσαι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Καλα βρε Αντισθενη καθησες κι εφτιαξες ολοκληρο λογισμικο για τους "μαγκες" ? Ποιο παλια υπηρχαν οι moderetors . Kιτρινη καρτα , κοκκινη καρτα και μπαμ . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.987
Πόντοι
2.356
να μπει και κάποια ειδοποίηση πάνω στο αβαταρ του κάθε μέλους για δημόσια διαπόμπευση
tenti%2Bboys.jpg
βασικα θα μπει απο κατω μαζι με τους ποντους το ταμπελακι "ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ"

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αγαπητέ Kalogero παραθέτεις τα μηνυματά μου επανηλλειμένα για να "βρεις το δίκιο σου" άλλα φοβάμαι ότι απλά εσύ είσαι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
Μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αγαπητέ, όταν μου κάνουν μπούλιγκ, σε αντίθεση με εσένα που παρακαλούσες τους μπαχαλάκηδες να σεβαστούν την ψυχική σου υγεία και να σταματήσουν.

Όσο για την άλλη όψη του νομίσματος, όταν υπάρχει δράση θα υπάρξει αναγκαστικά και αντίδραση. Όσο συνεχίζει τις προκλήσεις η γνωστή αγέλη των σεσημασμένων μπαχαλάκηδων που ενοχλείται από το στυλ μου, ο Καλόγερος θα απαντά όπως τους αρμόζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom