kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.987
- Πόντοι
- 2.356
φανταζομαι και παραλληλες θα τρεχουν ταυτοχρονα.Λήγει η μία, αρχίζει μια άλλη κλπ. κλπ.
φανταζομαι και παραλληλες θα τρεχουν ταυτοχρονα.Λήγει η μία, αρχίζει μια άλλη κλπ. κλπ.
Θέλεις να πάρεις άτομα στο λαιμό σου; Άμα τους κοπεί το μπούλιγκ θα αυτοκτονήσουν. Δεν έχουν άλλη ζωή.Δυστυχώς χρειάζεται κάποιοι να δείξουν λίγη περισσότερη προσοχή, έχει παραγίνει το bullying μεταξύ κάποιων μελών
Δεν καθιερώνεται για εκεί που πάει το μυαλό σας.
Υπάρχουν πάρα πολλά "βαριά κι ασήκωτα μέλη", που βρίζουν χυδαία τις ιερόδουλες που συμμετέχουν στον παρόντα.
Γεια σου ρε κλο με τα ωραία σου.. συγχαρητήρια για τη νίκη σας χθες.Εχω να πω ρεμαλια, οτι σε ενα καθαρα παρα πολυ σοβαρο νημα του σαη ,εχετε μπει και εχετε αρχισει τσικι τσικι τα μπαχαλα ....θα σας εριχνα τοσους ποντους καμπανα προληπτικα , θα φταναμε ποντο ποντο σεληνη και πισω!
γεια σου και σενα αλανι,τι συγχαρικια να μου σου δωσω,δεν μπορουμε να παμε στο ναο ρε συ και χω υποτροπιασει....ουτε απεξω προσπαθω να μην περναω μη μπουκαρω μεσα και δεν με βγαζουν με τιποταΓεια σου ρε κλο με τα ωραία σου.. συγχαρητήρια για τη νίκη σας χθες.
Άστα και εγώ κάθε μέρα περνάω από το ναο και το βλέπω όλο κλειστά μαράζι γαμιολες πως μας κάνανε.γεια σου και σενα αλανι,τι συγχαρικια να μου σου δωσω,δεν μπορουμε να παμε στο ναο ρε συ και χω υποτροπιασει....ουτε απεξω προσπαθω να μην περναω μη μπουκαρω μεσα και δεν με βγαζουν με τιποτα
εχει βρει κανεις ακρη ποτε με γαμιωληδες? κανονισε να μας ριξει πεντε εξι ποντους τωρα ο αντι για σπαμαρισμα στο νημαΆστα και εγώ κάθε μέρα περνάω από το ναο και το βλέπω όλο κλειστά μαράζι γαμιολες πως μας κάνανε.
εχει βρει κανεις ακρη ποτε με γαμιωληδες? κανονισε να μας ριξει πεντε εξι ποντους τωρα ο αντι για σπαμαρισμα στο νημα
Αγαπητέ Kalogero παραθέτεις τα μηνυματά μου επανηλλειμένα για να "βρεις το δίκιο σου" άλλα φοβάμαι ότι απλά εσύ είσαι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.Θέλεις να πάρεις άτομα στο λαιμό σου; Άμα τους κοπεί το μπούλιγκ θα αυτοκτονήσουν. Δεν έχουν άλλη ζωή.
βασικα θα μπει απο κατω μαζι με τους ποντους το ταμπελακι "ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ"να μπει και κάποια ειδοποίηση πάνω στο αβαταρ του κάθε μέλους για δημόσια διαπόμπευση
Μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αγαπητέ, όταν μου κάνουν μπούλιγκ, σε αντίθεση με εσένα που παρακαλούσες τους μπαχαλάκηδες να σεβαστούν την ψυχική σου υγεία και να σταματήσουν.Αγαπητέ Kalogero παραθέτεις τα μηνυματά μου επανηλλειμένα για να "βρεις το δίκιο σου" άλλα φοβάμαι ότι απλά εσύ είσαι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.