You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προεδρος Μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης...2011.!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 281
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Εγώ πάλι βάζω πλάτη στον πρόεδρο που έχουμε. Το μόνο που θέλω είναι με το τζακούζι και την σαμπάνια και λίγο κασεράκι από Λάρισα...
Jo επιτέλους πρέπει να πάψεις την στείρα αντιπολιτευτική σου δράση και να καθήσετε με τον πρόεδρο στο τραπέζι των συζητήσεων για να βγάλουμε την συμπρωτεύουσα από την στενωπό του μπουρδελιακού υποσιτισμού στον οποίο την έχουν φέρει όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι...
Στην τελική ο gl παρέλαβε καμένη γη.
Jo επιτέλους πρέπει να πάψεις την στείρα αντιπολιτευτική σου δράση και να καθήσετε με τον πρόεδρο στο τραπέζι των συζητήσεων για να βγάλουμε την συμπρωτεύουσα από την στενωπό του μπουρδελιακού υποσιτισμού στον οποίο την έχουν φέρει όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κασερι;υπαρχει.....για σενα τονοι ολακεροι.....Εγώ πάλι βάζω πλάτη στον πρόεδρο που έχουμε. Το μόνο που θέλω είναι με το τζακούζι και την σαμπάνια και λίγο κασεράκι από Λάρισα...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εγώ πάλι βάζω πλάτη στον πρόεδρο που έχουμε. Το μόνο που θέλω είναι με το τζακούζι και την σαμπάνια και λίγο κασεράκι από Λάρισα...
Σου μοιαζει για στειρα αντιπολιτευση αυτη...
καλη διασκεδαση στο τζακουζι με την Καμελια
Καμενη γη παρελαβε . αφου την ειχε καψει πρωτα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω τζο αμα θες παραιτουμαι και τωρα....αλλα το δαχτυλιδι της διαδοχης θα το δωσω εγω......και θα το δωσω οπου παρω τα περισσοτερα στον πιο αξιο......
να ξερεις οτι πρωτον θα μεινω επιτιμος σαν τον ακατανομαστο
και δευτερον η υποδειξη που θα κανω μετραει....ξερεις ποσες ψηφους εκτος θεσσαλονικης επηρεαζω;θα φερω καραβιες ψηφοφορους αρσενικους και θηλυκους........
και δευτερον η υποδειξη που θα κανω μετραει....ξερεις ποσες ψηφους εκτος θεσσαλονικης επηρεαζω;θα φερω καραβιες ψηφοφορους αρσενικους και θηλυκους........
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
με θες τεως να μου πληρωνεις συνταξη;
Οριστε .. το μονο που τον νοιαζει ειναι να παρει συνταξη
κασερι;υπαρχει.....για σενα τονοι ολακεροι.....
Οριστε Νο2
Οταν εμεις λεγαμε Μουνια υπαρχουν , αυτοι ταζουν κασερια στους αυλικους τους
προς στηριξη αυτων ...
Θεσσαλονικιε μπουρδελιαρη ξυπνα , σε κοροιδευουν
σε ταιζουν κασερια να παχυνεις να μη σε θελουν οι γκομενενς
ωστε να εξαρτοποιηθεις απο τις τανες
οι οποιες φυσικα δε θα ειναι λιγοτερο ευτραφης απο σενα
Πες οχι στην διαπλοκη , στα σκανδαλα με τιμημενα μελη
και στην μπαζοποιηση των ντελων
Προορες εκλογες τωρα !
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
εγω τζο αμα θες παραιτουμαι και τωρα....αλλα το δαχτυλιδι της διαδοχης θα το δωσω εγω......και θα το δωσωοπου παρω τα περισσοτεραστον πιο αξιο......
Ακου ακου δαχτυλιδια λεει ...
Μπουρδελικη Δημοκρατια θελουμε , κατω η συμμορια του gl
Φυσικα και επιρρεαζεις και ασενικους πλεον .. αφου εκτος απο γλυφομουνια κανεις και πιπες πια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το κασερι το δικο μας δεν παχαινει....ομορφαινει....
δευτερον αυξανει τις καυλες και την ποσοτητα του σπερματος.....εχω και μαρτυρα την νταιανα...αμα θες ρωτα την
τριτον ειμαι προεδρος ολων των μπουρδελων και των κοριτσιων οχι προμοτορας της βιλας.......φυσικα θα παμε και καμελια και ναντια και παντου......πορτα πορτα γινεται ο προεκλογικος αγωνας.....
δευτερον αυξανει τις καυλες και την ποσοτητα του σπερματος.....εχω και μαρτυρα την νταιανα...αμα θες ρωτα την
τριτον ειμαι προεδρος ολων των μπουρδελων και των κοριτσιων οχι προμοτορας της βιλας.......φυσικα θα παμε και καμελια και ναντια και παντου......πορτα πορτα γινεται ο προεκλογικος αγωνας.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυριο συγκαλω συμβουλιο τιμημενων με τον νιο16 προεδρο,τον αλεξμαν,τον κουκλακη ,τον καραμαν,τον λαλακ και αλλους για να σε καθαιρεσουμε σε παλιο που ειναι αλλιως.....Ακου ακου δαχτυλιδια λεει ...
Μπουρδελικη Δημοκρατια θελουμε , κατω η συμμορια του gl
Φυσικα και επιρρεαζεις και ασενικους πλεον .. αφου εκτος απο γλυφομουνια κανεις και πιπες πια
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
αυριο συγκαλω συμβουλιο τιμημενων με τον νιο16 προεδρο,τον αλεξμαν,τον κουκλακη ,τον καραμαν,τον λαλακ και αλλους για να σε καθαιρεσουμε σε παλιο που ειναι αλλιως.....
Καλα θα κανετε
Αλλωστε εχω ταχθει υπερ μιας αταξικης μπουρδελοκοινωνιας χωρις δικρισεις
Ο Τζιελοσυμμορητισμος σας δε θα περασει
Αν κρινω απ τα ΠΜ δυσαρεσκειας που δεχτηκα παντως δεν ειναι ολα τα μελη του συμβουλιου
αξιοπιστα και αποδεκτα απ το ευρυ μπουρδελοκοινο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/05/ges1-300x234.jpg[/img[/URL]]Καλα θα κανετε
Αλλωστε εχω ταχθει υπερ μιας αταξικης μπουρδελοκοινωνιας χωρις δικρισεις
Ο Τζιελοσυμμορητισμος σας δε θα περασει
Αν κρινω απ τα ΠΜ δυσαρεσκειας που δεχτηκα παντως δεν ειναι ολα τα μελη του συμβουλιου
αξιοπιστα και αποδεκτα απ το ευρυ μπουρδελοκοινο
ενταξει....πολλα ειπες για σημερα..... ;D
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ντοκουμεντο ντροπης αριθμος 2
ο αντιπροεδρος ιδρυσε παραθρησκευτικη οργανωση και βρηκε γραφεια στην ανδρεου γεωργιου 4 διπλα στο γυραδικο για να την σπασει στην αννουλα που ειναι ως γνωστον ανταγωνιστρια της βιλας που προμοταρει.....
ιδου και η προκηρυξη
Επαναστατική προκήρυξη
church of the souvlaki magnus
Η παρούσα προκήρυξη συνετάχθη με σκόπο την ενημέρωση του λαού για την έναρξη του Ιερού μας Αγώνα ενάντια στα καταπιεστικές συνήθειες της σύγχρονης κοινωνίας έτσι όπως τις έχουν επιβάλλει οι εργατοφάγες πολυεθνικές με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος στο βωμό του οποίου έχουν γίνει και συνεχίζουν ασύδωτα να γίνονται πολλές θυσίες.
Εμείς είμαστε η τροχοπέδη στην ξέφρενη πορεία των Αμερικανών πρακτόρων και των εταιριών τους.
Φέρνουμε τη ρήξη και την ανατροπή. Οι εξελίξεις θα ακολουθήσουν σα ποταμός. Γιατί να λέμε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που το περιορίζουν;
Αγωνιζόμαστε για φαΐ για όλους χωρίς διακρίσεις, μία σχάρα γεμάτη και μία ψησταριά αναμμένη σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό.
Αγωνιζόμαστε για την καθιέρωση της Τσικνοπέμπτης ως επίσημης αργίας- Εθνικής εορτής.
Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη του μυλου και της βιλκας ως Αγίων Τόπων, τη Μέκκα της θρησκείας μας.
Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη της em-beer-ias και άλλες τινές μπυραρίες όπου έχουν πέσει ένδοξα Οσιομάρτυρες εν Ψητώ Αδελφοί μας, ως μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρύπα του όζοντoς και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τα ψυγεία πρέπει να δουλεύουν στο φουλ, γιατί οι μπύρες μας πρέπει να είναι παγωμένες. Δεν ανεχόμαστε ούτε βαθμό Κελσίου παρακάτω.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στους κερδοσκόπους που «βαπτίζουν» κρέατα εισαγωγής ως ντόπια, γι’αυτό το λόγο απαιτούμε την κατάργηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ασυδοσία των Ουρί του Παραδείσου. Κανένας δεν επιτρέπεται να ουρεί στον Σχαράδεισο ή Σουβλαντάθ διότι η μπύρα εκεί δεν προκαλεί συχνοουρία και άλλα αρνητικά επακόλουθα. Η μόνη τσίκνα που επιτρέπεται να αρωματίζει το χώρο είναι αυτή των καλοψημένων κρεατικών.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στους χορτοφάγους. Αν ακολουθήσουμε το ρητό που λέει : «είσαι ό,τι τρως» τότε προτιμώ να είμαστε γουρούνια παρά βλίτα. Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση, μπορούμε να ρίχνουμε και κάναν πήδουλο μέχρι να γίνουμε πανσέτες. Τα ζόμπι είναι ηλίθια που δεν είναι χορτοφάγα;
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην νηστεία- εγκράτεια που επιβάλλεται από άλλες θρησκείες με την υπόσχεση πως θα έχουν αφθονία αγαθών στη μετά θάνατο ζωή. Helloooooo. Είδαμε τι έπαθαν τα Σεραφείμ, τα Χερουβείμ και λοιποί άγγελοι εξάγγελοι που την πάτησαν πιστεύοντας στις φρούδες υποσχέσεις. Εδώ δεν έχουν ούτε φύλο, πως περιμέναν να τρώνε ο,τι θέλουν αν δε μπορούν ούτε να γαμήσουν.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα λαχανικά που δημιουργήθηκαν από το Μεγάλο Σουβλακέα είτε για να διευκολύνουν το ζώο να κατέλθει εις τους στόμαχους ημών είτε για ντεκόρ σε πιάτα κρεατικών. Η βέβηλη παράλλαξη του αρχικού χαρακτήρα των σαλατών από συνοδευτικό, σε κυρίως πιάτο δε θα μείνει αναπάντητη.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην θρησκευτική εκμετάλλευση των αγελάδων. Στη δική μας θρησκεία η αγελάδες είναι Ιερά ζώα αλλά όχι όσο παραμένουν ωμές. Οι λατρευτικές μας τελετές τις περιλαμβάνουν μόνο ψημένες.
Συνθήματά μας στον Αγώνα :
Μία σχάρα κενή φέρεται εστρωμένη των μπριζολών
Νυν υπέρ πάντων ο φαγών
Το κοκορέτσι δε γυρίζει πίσω.
Ακολουθήστε μας.
ο αντιπροεδρος ιδρυσε παραθρησκευτικη οργανωση και βρηκε γραφεια στην ανδρεου γεωργιου 4 διπλα στο γυραδικο για να την σπασει στην αννουλα που ειναι ως γνωστον ανταγωνιστρια της βιλας που προμοταρει.....
ιδου και η προκηρυξη
Επαναστατική προκήρυξη
church of the souvlaki magnus
Η παρούσα προκήρυξη συνετάχθη με σκόπο την ενημέρωση του λαού για την έναρξη του Ιερού μας Αγώνα ενάντια στα καταπιεστικές συνήθειες της σύγχρονης κοινωνίας έτσι όπως τις έχουν επιβάλλει οι εργατοφάγες πολυεθνικές με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος στο βωμό του οποίου έχουν γίνει και συνεχίζουν ασύδωτα να γίνονται πολλές θυσίες.
Εμείς είμαστε η τροχοπέδη στην ξέφρενη πορεία των Αμερικανών πρακτόρων και των εταιριών τους.
Φέρνουμε τη ρήξη και την ανατροπή. Οι εξελίξεις θα ακολουθήσουν σα ποταμός. Γιατί να λέμε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που το περιορίζουν;
Αγωνιζόμαστε για φαΐ για όλους χωρίς διακρίσεις, μία σχάρα γεμάτη και μία ψησταριά αναμμένη σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό.
Αγωνιζόμαστε για την καθιέρωση της Τσικνοπέμπτης ως επίσημης αργίας- Εθνικής εορτής.
Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη του μυλου και της βιλκας ως Αγίων Τόπων, τη Μέκκα της θρησκείας μας.
Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη της em-beer-ias και άλλες τινές μπυραρίες όπου έχουν πέσει ένδοξα Οσιομάρτυρες εν Ψητώ Αδελφοί μας, ως μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρύπα του όζοντoς και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τα ψυγεία πρέπει να δουλεύουν στο φουλ, γιατί οι μπύρες μας πρέπει να είναι παγωμένες. Δεν ανεχόμαστε ούτε βαθμό Κελσίου παρακάτω.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στους κερδοσκόπους που «βαπτίζουν» κρέατα εισαγωγής ως ντόπια, γι’αυτό το λόγο απαιτούμε την κατάργηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ασυδοσία των Ουρί του Παραδείσου. Κανένας δεν επιτρέπεται να ουρεί στον Σχαράδεισο ή Σουβλαντάθ διότι η μπύρα εκεί δεν προκαλεί συχνοουρία και άλλα αρνητικά επακόλουθα. Η μόνη τσίκνα που επιτρέπεται να αρωματίζει το χώρο είναι αυτή των καλοψημένων κρεατικών.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στους χορτοφάγους. Αν ακολουθήσουμε το ρητό που λέει : «είσαι ό,τι τρως» τότε προτιμώ να είμαστε γουρούνια παρά βλίτα. Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση, μπορούμε να ρίχνουμε και κάναν πήδουλο μέχρι να γίνουμε πανσέτες. Τα ζόμπι είναι ηλίθια που δεν είναι χορτοφάγα;
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην νηστεία- εγκράτεια που επιβάλλεται από άλλες θρησκείες με την υπόσχεση πως θα έχουν αφθονία αγαθών στη μετά θάνατο ζωή. Helloooooo. Είδαμε τι έπαθαν τα Σεραφείμ, τα Χερουβείμ και λοιποί άγγελοι εξάγγελοι που την πάτησαν πιστεύοντας στις φρούδες υποσχέσεις. Εδώ δεν έχουν ούτε φύλο, πως περιμέναν να τρώνε ο,τι θέλουν αν δε μπορούν ούτε να γαμήσουν.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα λαχανικά που δημιουργήθηκαν από το Μεγάλο Σουβλακέα είτε για να διευκολύνουν το ζώο να κατέλθει εις τους στόμαχους ημών είτε για ντεκόρ σε πιάτα κρεατικών. Η βέβηλη παράλλαξη του αρχικού χαρακτήρα των σαλατών από συνοδευτικό, σε κυρίως πιάτο δε θα μείνει αναπάντητη.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην θρησκευτική εκμετάλλευση των αγελάδων. Στη δική μας θρησκεία η αγελάδες είναι Ιερά ζώα αλλά όχι όσο παραμένουν ωμές. Οι λατρευτικές μας τελετές τις περιλαμβάνουν μόνο ψημένες.
Συνθήματά μας στον Αγώνα :
Μία σχάρα κενή φέρεται εστρωμένη των μπριζολών
Νυν υπέρ πάντων ο φαγών
Το κοκορέτσι δε γυρίζει πίσω.
Ακολουθήστε μας.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και εδω η δικη μου....βλεπετε πως απανταει η νυν προεδρια στις γερμανικες προκλησεις της βιλας των κομοδινων περι χρεους....
http://[URL unfurl="true"]www.anasta.de/TOPOS/images/stories/2010022302.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βρε ανηδεε κεφαλα . εγω δινω ζωντανο πεος στις γερμανιδες δε ποσταρω χαζοαγαλματα :idiot:
εγω οταν λεεω " Παρτε το " , το ενοω κιολας :fuck2:
[b]Πεος , μεχρι να μηδενηστει το χρεος ![/b]
[QUOTE="gl, post: 3125497"]
[u][b][color=blue]ντοκουμεντο ντροπης αριθμος 2
[/color][/b][/u]
ο αντιπροεδρος ιδρυσε παραθρησκευτικη οργανωση και βρηκε γραφεια στην ανδρεου γεωργιου 4 διπλα στο γυραδικο για να την
σπασει στην αννουλα που ειναι ως γνωστον ανταγωνιστρια της βιλας που προμοταρει.....
[/quote]
Η παραθρησκευτικη οργανωση που λες αποτελειτε απο παπατρομπες
μπαζοφακερς , εμ τους οποιους ουδεμια σχεση εχω
Η αννουλα ειναι φιλη μου και οχι ανταγωνιστρια ;) ας μη το αναλυσω περισσοτερο
Πισω απ την οργαγνωση με τους παπατρομπες κρυβεσαι εσυ διμουστουνε ,
αποτερος σκοπος σου ειναι να πηδηξεις την Αννουλα ,
η οποια μολις εμαθες οτι ειναι Μιλφ , πολυ καλυτερο απ τα μπαζα που πηδας , εχεις σκασει :birdman:
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Δεν τιθετε θεμα εκλογων πριν την προβλεπομενη ημερομηνια διεξαγωγης των επομενων εκλωγων οπως οριζετε απο το συνταγμα της μπουρδελοκαταστασης, αλλα δεν τιθετε και θεμα αμφησβητησης της θεσης του προεδρου μιας και μεχρι σημερα εχει αποδηξει με την σταση του και τα εργα του οτι ειναι ισαξιος την θεσης τους...[size=1pt]gl παω σημερα καντυ το βραδυ πληρωνεις εσυ ετσι.!!??[/size]
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
Δε θα περάσει η δικτατορία του "καλπονοθευτή" Καίσαρα και των συγκλητικών του!!!
Πρέπει να φύγουν τα σύννεφα της σήψης και της μισαλλοδοξίας πάνω από τα κεφάλια μας!!!
Τέλος η λάσπη και η κοροϊδία!!!
Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει άλλο!!!