You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προεδρος Μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης...2011.!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 281
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.772
- Πόντοι
- 11.585
το βραδυ θα δοθει πρες κονφερανς και θα προσφερθει τσαι και αναψυκτικα.....
Θα εχει και 3D τσοντα???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θΑ μοιραστει και ηλιοσπορος..... ;)Με λιτότητα και...αναψυκτικά ξεκινάει την προεδρία του Κακό σημάδι...
λεφτα υπηρχαν.....ειπαμε....παραλαβαμε χαος και αδεια ταμεια....θα κανουμε μια απογραφη με τον ταμια τον μαανες και βλεπουμε.....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εγω δεν ειμαι αντιπροεδρος ετσι ? αντιπολιτευση ειμαι
Πρεπει να στειλω ψευτοσυγχαρητηρια και ψηφους εμπιστισυνης τωρα δηλαδι ....
σιγα ... παω να συνεχισω την κριτικη μου καλυτερα
παρτε ενα αποσμπασμα , αντι λογου
Πρεπει να στειλω ψευτοσυγχαρητηρια και ψηφους εμπιστισυνης τωρα δηλαδι ....
σιγα ... παω να συνεχισω την κριτικη μου καλυτερα
παρτε ενα αποσμπασμα , αντι λογου
Αφου εδωσα το παραβολο στην καινουρια τσατσα πηγα και ετοιμαστηκα ...
Περιμενα αραχτος φοροντας το σοβρακο γιατι ηθελα να κανω μια εκπληξη
Χθες κανοντας κολπα με το ξυραφι εγραψα JO με τις τριχες ,
ετσι την αφησα αυτη να μου το βγαλει , οπως και εγινε ,το εβγαλε και το πεταξε στην ακρη
Γελασαμε με τις καλιτεχνιες μου και με ρωτησε γελωντας γιατι δεν εγραψα Χριστινα ...
Την αλλη φορα θα θα γραψω κανα ποιημα και θα παω...
Στα ξυρισμενα αρχιδια μου
εγραψα το ονομα μου
μα το δικο σου το γραψα
μωρο μου στην καρδια μου ;)
(χαχαχαχα καλο ε ? τωρα μουρθε ..)
Αφου απαθανατισαμε το γεγονος πηγαμε παρακατω ...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
θΑ μοιραστει και ηλιοσπορος..... ;)
λεφτα υπηρχαν.....ειπαμε....παραλαβαμε χαος και αδεια ταμεια....θα κανουμε μια απογραφη με τον ταμια τον μαανες και βλεπουμε.....
Το ντουλάπι με προφυλακτικά;;; Δεν πιστεύω να είναι κι αυτό άδειο;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μονο τα περιτυλιγματα σχισμενα βρηκα ;)Το ντουλάπι με προφυλακτικά;;; Δεν πιστεύω να είναι κι αυτό άδειο;;;
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
μονο τα περιτυλιγματα σχισμενα βρηκα ;)
Ε, τότε όντως παρέλαβες χάος... Οι κλασσικές "100 πρώτες μέρες" είναι όλες δικές σου! Μετά ξεκινάει η κριτική
Υ.Γ. Καλοπροαίρετη ερώτηση: ποια θα είναι η πρώτη ενέργεια της Προεδρίας;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Σε 100 μερες δε θα ειχει μεινει μπουρδελο ανοιχτο στη Σαλονικη ..Ε, τότε όντως παρέλαβες χάος... Οι κλασσικές "100 πρώτες μέρες" είναι όλες δικές σου! Μετά ξεκινάει η κριτική
Με γλ στο προεδριο , δε θα ξαναδειτε αιδοιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε κλασικα....απογραφη,διωξεις και προγραφες αντιπαλων,μεταθεσεις στα συνορα,εξορια για τα ακραια στοιχεια,βολεμα σε επικαιρα ποστα των ημετερων,συκοφαντηση της απερχομενης κυβερνησης και επαφες με θεσμικους συνομιλητες και κοινωνικους εταιρους.....μετα απο κανα εξαμηνο κωλοβαρεματος μαλλον θα νιψω τας χειρας και θα σας παω ΔΝΤ για να μην δεχτω πυρα απο τον τζο 145 για τα σκληρα μετρα και τα κλειστα μπουρδελα.... ;)Ε, τότε όντως παρέλαβες χάος... Οι κλασσικές "100 πρώτες μέρες" είναι όλες δικές σου! Μετά ξεκινάει η κριτική
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εεεεεετσι....θα το γυρισουν στα τραβελια.....Σε 100 μερες δε θα ειχει μεινει μπουρδελο ανοιχτο στη Σαλονικη ..
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Σε 100 μερες δε θα ειχει μεινει μπουρδελο ανοιχτο στη Σαλονικη ..
Θα ξεκινήσει η πορνομετανάστευση ε;
Πρέπει όμως να βρεθεί κι ο Καζαντζίδης της γενιάς αυτής, για να είναι όλα κομπλέ
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Θα ξεκινήσει η πορνομετανάστευση ε;
Πρέπει όμως να βρεθεί κι ο Καζαντζίδης της γενιάς αυτής, για να είναι όλα κομπλέ
μπρικια κολαμε ?
Αχ πουτανααα Αγαπη γλυκια μου
Λαχταρω να ρθεις παλι κοντα μοθ
απο τοτε που σε εχασα λιωνω
το ονομα σου φωναζω με πονοοοο
Αχ πουτααααανα Αχ πουτααααανα Αχ πουτααααανα
Με ματια θλιμεναστους δρομους γυρνω
μια χαμενη πουτανα ζηταω να βρω
μια χαμενη πουτανα ζηταω να βρω
Συνημμένα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λοιπον......
απο το βημα αυτου του σπαμοθρεντ που ανοιξε ο τιμημενος της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και πρωτος αναμορφωτης του εκει τοπικ καραμαν7 να χαιρετησω ολους τους συναθλητες που με ψηφισαν και οσους δεν με ψηφισαν....η ιδεα αυτη ξεκινησε πολυ παλιοτερα απο τον michael k για οσους θυμουνται επι εποχων που αλλα νικ κυριαρχουσαν και εγραφαν στο θρεντ της μπουρδελοκαταστασης
καθε εποχη και καθε δυο περιπου χρονια οπως η εμπειρια διδασκει ενα δυο νεα ατομα ανοιγουν νεους δρομους στην πορνοενημερωση και καποιοι παλιοι αποχωρουν ή και εξαφανιζονται ή κραταν μια διακριτικη παρουσια και παρεμβαινουν με την εμπειρια και την σοφια του νεστορα των μπουρδελων....
τι να πρωτοθυμηθει κανεις;τα πρωτα χρονια του θρεντ κυριαρχουν τρελο αγορι,blastbeat,μποτοφιλος...ακολουθησαν pacino,deker,γαμαικανος,kiri77,michael k,boss,vdgl,maaneskyggen,αλεξμαν,δοκιμαζω,σχοινοβατης,βουρβου,απολλο,kkid,getyoubarbara ,οσο νυχτωνει,και πολλοι αλλοι που σιγουρα δεν θα τους αναφερω ολους...
καπου εκει εμφανιζεται ο καραμαν και ο γλ .....ο πρωτος με εμφαση στις αναφορες και ο δευτερος με επικεντρωση στις κριτικες.....ο πατσινο συνεχιζει να ειναι το νικ που δινει τις πληρεστερες κατεμε αναφορες απο ολο το φασμα του αγοραιου ερωτα...
στην συνεχεια ενα νικ οπως ο τζο 145 θα ταραξει τα νερα του τοπικ....θα αλλαξει τον τροπο που γραφονται κριτικες ,θα φερει την τεχνη ,την ζωγραφικη και την ποιηση και τα τραγουδια στα μπουρδελα...θα βαλει και αλλους στο τρυπακι να γραφουν κριτικες και θα προσελκυσει το ενδιαφερον για τα θεματα του βορρα ακομα και απο ιδιοκτητες και ιεροδουλες....καινουριοι επισης ρεπορτερ οπως γκειμοβερ,στελιος77,dogbaby,πανοραμα2007 και αλλοι παραλαμβανουν την σκυταλη....
καραμαν και τζιελ ετσι κι αλλιως για διαφορετικους ο καθενας λογους εχουν αποσυρθει πολυ απο την μπουρδελοκαθημερινοτητα της θεσσαλονικης και μονο περιστασιακα δινουν αναφορες ...το νεο αιμα ερχεται να παρει τα πρωτεια στην ενημερωση.....
συνεπως η διακριση αυτη θα ελεγα οτι ειναι κατι σαν το αξιωμα του προεδρου της δημοκρατιας ,τιμητικη περισσοτερο και δειχνει την αγαπη και την εκτιμηση με την οποια περιβαλλετε τα νικ αυτα μιας και εξαρχης δηλωσα πως στον προεδρικο θωκο θα καθισουμε παρεα με τον καραμαν7 για προσωπικους λογους συμπορευσης....
οι πραγματικοι πρωταγωνιστες ομως θα ειναι οι της νεοτερης φουρνιας γραφοντες που ειναι και το μελλον....ενα μελλον που θελουμε να ατενιζουμε με αισιοδοξια για τον μπουρδελιαρη και τα μπουρδελο-θεματα της πολης και ευρυτερα....
απο το βημα αυτου του σπαμοθρεντ που ανοιξε ο τιμημενος της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και πρωτος αναμορφωτης του εκει τοπικ καραμαν7 να χαιρετησω ολους τους συναθλητες που με ψηφισαν και οσους δεν με ψηφισαν....η ιδεα αυτη ξεκινησε πολυ παλιοτερα απο τον michael k για οσους θυμουνται επι εποχων που αλλα νικ κυριαρχουσαν και εγραφαν στο θρεντ της μπουρδελοκαταστασης
καθε εποχη και καθε δυο περιπου χρονια οπως η εμπειρια διδασκει ενα δυο νεα ατομα ανοιγουν νεους δρομους στην πορνοενημερωση και καποιοι παλιοι αποχωρουν ή και εξαφανιζονται ή κραταν μια διακριτικη παρουσια και παρεμβαινουν με την εμπειρια και την σοφια του νεστορα των μπουρδελων....
τι να πρωτοθυμηθει κανεις;τα πρωτα χρονια του θρεντ κυριαρχουν τρελο αγορι,blastbeat,μποτοφιλος...ακολουθησαν pacino,deker,γαμαικανος,kiri77,michael k,boss,vdgl,maaneskyggen,αλεξμαν,δοκιμαζω,σχοινοβατης,βουρβου,απολλο,kkid,getyoubarbara ,οσο νυχτωνει,και πολλοι αλλοι που σιγουρα δεν θα τους αναφερω ολους...
καπου εκει εμφανιζεται ο καραμαν και ο γλ .....ο πρωτος με εμφαση στις αναφορες και ο δευτερος με επικεντρωση στις κριτικες.....ο πατσινο συνεχιζει να ειναι το νικ που δινει τις πληρεστερες κατεμε αναφορες απο ολο το φασμα του αγοραιου ερωτα...
στην συνεχεια ενα νικ οπως ο τζο 145 θα ταραξει τα νερα του τοπικ....θα αλλαξει τον τροπο που γραφονται κριτικες ,θα φερει την τεχνη ,την ζωγραφικη και την ποιηση και τα τραγουδια στα μπουρδελα...θα βαλει και αλλους στο τρυπακι να γραφουν κριτικες και θα προσελκυσει το ενδιαφερον για τα θεματα του βορρα ακομα και απο ιδιοκτητες και ιεροδουλες....καινουριοι επισης ρεπορτερ οπως γκειμοβερ,στελιος77,dogbaby,πανοραμα2007 και αλλοι παραλαμβανουν την σκυταλη....
καραμαν και τζιελ ετσι κι αλλιως για διαφορετικους ο καθενας λογους εχουν αποσυρθει πολυ απο την μπουρδελοκαθημερινοτητα της θεσσαλονικης και μονο περιστασιακα δινουν αναφορες ...το νεο αιμα ερχεται να παρει τα πρωτεια στην ενημερωση.....
συνεπως η διακριση αυτη θα ελεγα οτι ειναι κατι σαν το αξιωμα του προεδρου της δημοκρατιας ,τιμητικη περισσοτερο και δειχνει την αγαπη και την εκτιμηση με την οποια περιβαλλετε τα νικ αυτα μιας και εξαρχης δηλωσα πως στον προεδρικο θωκο θα καθισουμε παρεα με τον καραμαν7 για προσωπικους λογους συμπορευσης....
οι πραγματικοι πρωταγωνιστες ομως θα ειναι οι της νεοτερης φουρνιας γραφοντες που ειναι και το μελλον....ενα μελλον που θελουμε να ατενιζουμε με αισιοδοξια για τον μπουρδελιαρη και τα μπουρδελο-θεματα της πολης και ευρυτερα....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τωρα οσον αφορα τον βαρδαρη και λοιπη φιλολογια μαλλον απο οτι φαινεται τα μπουρδελα εκει θα τα φανε τα συμφεροντα των εργολαβων.....οποτε αναμενουμε τουλαχιστον απο την δημοτικη αρχη να ξεκινησει τις διεργασιες για το mall του ερωτα μπας και δουμε να ανοιγουν περισσοτερα και καλυτερα μαγαζια εκει....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ριγη συγκηνησεις διαρεουν το κορμι μου .. Τι λογος !
Μαζι με το συγχαρητηριο τουτο ποστ μου , παραθετω και την ψηφο εμπιστοσυνης
Αξιος οΜητσοτακης επιτημος της μπουρδελοκαταστασης
Καινουριο εχω προεδρο
κι εχω χαρα μεγαλη
Κι απ την Κοζανη θα περνω
μεθαυριο και παλι
Ταρατατα Ταρατατα
Γεια σου βρε προεδρε κερατα
Μαζι με το συγχαρητηριο τουτο ποστ μου , παραθετω και την ψηφο εμπιστοσυνης
Αξιος ο
Καινουριο εχω προεδρο
κι εχω χαρα μεγαλη
Κι απ την Κοζανη θα περνω
μεθαυριο και παλι
Ταρατατα Ταρατατα
Γεια σου βρε προεδρε κερατα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Έχω μπερδευτεί λιγάκι Η νέα προεδρία θα πάει την μπουρδελοκατάσταση μπροστά ή πίσω;;;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Άντε να αναφέρω εδώ... είπα που ο κυρ-Γιάννης είπε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις μηνύσεις και τις αγωγές που έχει από ιερόδουλες, εργαζόμενες και ιδιοκτήτριες/ιδιοκτήτες οίκων ανοχής για το κλείσιμο πολλών;;; Το είπα...
Ανέφερε παρακάτω ότι όλα είναι στα σχέδια και στα χρονοδιαγράμματα να καλέσει όλο τον "αγοραίο έρωτα" και να τους ενημερώσει ότι οι καινούργιες άδειες θα περιλαμβάνουν και μετεγκατάσταση της επιχείρησης στην περιοχή του έρωτα. Αυτό δεν σας το είπα ε;;;; Σας το λέω τώρα...
Ανέφερε παρακάτω ότι όλα είναι στα σχέδια και στα χρονοδιαγράμματα να καλέσει όλο τον "αγοραίο έρωτα" και να τους ενημερώσει ότι οι καινούργιες άδειες θα περιλαμβάνουν και μετεγκατάσταση της επιχείρησης στην περιοχή του έρωτα. Αυτό δεν σας το είπα ε;;;; Σας το λέω τώρα...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Αφού ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα κι αφού (απ' όσο ξέρω) δεν έχουμε ενστάσεις να εκκρεμούν στο εκλογοδικείο, θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο και να του δώσω τις πιο θερμές ευχές μου και κουράγιο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει!
God save the King!!!