kaulanwmalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερει καποιος που δουλευει ή αν δουλευει η προεδρος τον ιεροδουλων Δημητρα???Αν ναι ποσα παιρνει???θελω να την οπωσδηποτε
Ξερει καποιος που δουλευει ή αν δουλευει η προεδρος τον ιεροδουλων Δημητρα???Αν ναι ποσα παιρνει???θελω να την οπωσδηποτε
*P *P *PΠαρεπιπτωντος...Και αυτη που εχεισ φωτογραφια γαμουσα!!!χαχα
βεβαιος και ειμαι καυλανωμαλος..υπαρχουν 5 κατηγοριες αντρων που γαμανε σε οικους
1)Οι καυλανωμαλοι που ντρεπονται να κανουν τετοια πραγματα σε δημοσιο χωρο
2)Οι μαστουρομενοι-μεθυσμενοι που μπορει να τους σηκωθει στις 3 το βραδυ και να θελουν να τον χωσουν καπου στις 3 κ 20
3)Αυτοι που φτιαχνονται στο γεγονος οτι πληρωνουν για να γαμησουν μια πουτανα
4)Αυτοι που δεν μπορουν να γαμησουν κανονικεσ κοπελες
5)Οι παντρεμενοι
Αν βγαλεις την 5η κατηγορια...(εγω ανηκω στις 3 πρωτες) ειναι ανωμαλο να γαμας σε οικους..Οι περισσοτεροι απο μας στις 3 πρωτες κατηγοριες ανηκουμε..Επομενως..Μην κοροιδευεις..Τα ιδια σκατα με μενα εισαι κ συ...!Φιλικα
σιγα μη σταματησε...στην Αχαρνών.........βέβαια δεν γνωρίζω αν σταμάτησε....
φλοκια ;)Τελεια!!!!εφυγα φουλλλ για να την ξεψωλιασω...με φτιαχνει η ιδεα οτι η τυπισα που μιλαει στα καναλια για τα δικαιωματα των εκδιδομενων με τετοια σοβαροτητα θα ρουφαει τα καυτα φλοκια μου(φλοκια Ή φλωκια??).
Τελεια!!!!εφυγα φουλλλ για να την ξεψωλιασω...με φτιαχνει η ιδεα οτι η τυπισα που μιλαει στα καναλια για τα δικαιωματα των εκδιδομενων με τετοια σοβαροτητα θα ρουφαει τα καυτα φλοκια μου(φλοκια Ή φλωκια??).
Τελεια!!!!εφυγα φουλλλ για να την ξεψωλιασω...
τυπε δεν ειναι εγχειρισμενη?παιδια εχω κανεο τα καλυτερα γαμισια με την προεδρο και κανει και ενα κολπο με τον κολπο της....
ειναι γυναικα 100% μην ακους μαλακιες,απλα αντροφερνει...σφιγγει τον κολπο της.τυπε δεν ειναι εγχειρισμενη?
τι κολπο κανει?
ειναι γυναικα 100% μην ακους μαλακιες,απλα αντροφερνει...σφιγγει τον κολπο της.
γουσταρεις προεδρα τυπε ?παιδια εχω κανεο τα καλυτερα γαμισια με την προεδρο και κανει και ενα κολπο με τον κολπο της....
Πνιγει το κουνελι μαντυπε δεν ειναι εγχειρισμενη?
τι κολπο κανει?