Viki (
)
Λοιπον εχουμε και λεμε ,πρωην μις σλοβακια η μικρη και αυτό νομιζω λεει πολλα η μαλλον όλα!… τοπ-μουναρος,ψιλη,μελαχροινη,απαιχτα ματια,μελαμψο δερμα και γενικα παρουσια που κανει μπαμ οπου και αν παει.πολλα κιλα φυσικη ομορφια εστω και χωρις καθολου μακιγιαζ…ακομα και από τον υπνο να σηκωθει ,απλυτη είναι θεα!μοναδικο ψεγαδι πανω στο σωμα της ηταν το α στηθος (η ρωγα όμως παντα σηκωμενο κερασι!)αλλα από το δεκεμβρη το διορθωσε και κυκλοφορει πλεον με c! Βεβαια σημερα εχει βαλει καποια κιλακια (και δε θυμιζει τη 18αρα που διαγωνιστηκε στα καλλιστεια) δηλαδη νταρντανιζει λιγο κατι που την κανει ακομα πιο εντυπωσιακη στο περασμα της.
Από συμπεριφορα είναι φιλικη-θετικη-προθυμη σε γενικες γραμμες.αγγλικα σε καλο επιπεδο αλλα το ευρος των θεματων που μπορεις να συζητησεις μαζι της περιορισμενο…(τι τα θες τα πολλα…).γενικα προσπαθει να σου ανταποδωσει αυτό που θα της δωσεις.αν εισαι λιγο παραπανω καλος θα σου κανει πολλα παραπανω.στις υπηρεσιες είναι full injection.και όταν λεμε full εννοουμε του ασσου και καρε μαζι…αντεχει δυνατες συγκινησεις από πισω και μαλιστα αδιαμαρτυριτα.μπορει να κανει ότι μπορεις να φανταστεις αν και στην αρχη θα σε κοιταξει λιγο περιεργα…μετα όμως τα δινει όλα.χαρακτηριστικο παραδειγμα το lesbian που της ζητησα με μια βιζιτου.μετα από 10λεπτα η βιζιτου εφυγε τρεχοντας και χωρις να πληρωθει…χαχα ακομα το θυμαμαι.
Στα μειονεκτηματα της είναι ότι είναι ανοργασμικη.μου πε ότι εχει επισκεφτει πολλους γιατρους αλλα μαλλον είναι κληρονομικο και από το αγχος.μπορει λεει να πηδιεται για 1 ωρα και βαλε χωρις αποτελεσμα ενώ τη τελευταια φορα που τελειωσε πριν 6 μηνες ηταν μεσα σε 2λεπτα!τι να κανω προσπαθησα να τη βοηθησω οσο γινεται τη κοπελα αλλα δυσκολη κατασταση.ειναι και λιγο τεμπελα και υπναρου αλλα με λιγη προσπαθεια τη φερνεις στο σωστο δρομο…
Τοπ στιγμη ‘ εκεινο το βραδυ η πουτανα ηταν πανεμορφη.φορουσε ένα κιτρινο μινι φορεμα με λεπτο ραντακι,ειχε πιασμενα πισω τα μαλλια της,φορουσε κιτρινες γοβες και μαυρη στριγκια η οποια ξεχωριζε κατω από το κιτρινο φορεμα…κατεβηκαμε λιγο πριν το κλεισιμο της αγορας στη πολη και ειχε αρκετη κινηση.περπατουσα μαζι της διπλα-διπλα και στο περασμα της το χαος στον αντρικο πληθυσμο…αυτή φαινονταν να το ευχαριστιοταν.το ολο σκηνικο με ειχε τρελανει και δεν εβλεπα την ωρα να γυρισουμε πισω στο χοτελ...χαζεψαμε λιγο τις βιτρινες πηρε και κατι δωρα για την αδερφη της(αυτή ταπληρωσε…) και μετα πηγαμε να φαμε ψαρακι(γιατι ρε συ ολες γαμω τη σλοβακια μου θελουν να φανε ψαρι?γιατι είναι πανακριβο).βρισκουμε κεντρικη ψαροταβερνα ,καθομαστε και συζηταμε.ξεκιναει μια συζητηση σχετικα με τις περιεργες φαντασιωσεις των πελατων της και με εχει κανει χειροβομβιδα(με τραβηγμενη τη περονη).σε καποια φαση παει στο wc με το τσαντακι της και γυριζει χαμογελωντας.μου λεει ότι δεν αισθανοταν ανετα με το εσωρουχο της και το εβγαλε!τις λεω ότι δε το πιστευω και παει να το βγαλει από το τσαντακι και στο παρατσακ της λεω οκ!μου μιλαει αλλα πλεον δε λειτουργω στο μυαλο μου εχω μονο ένα πραμα…τελειωνουμε το φαγητο και παμε να φυγουμε.μπαινουμε στο auto και ξεκιναμε για το χοτελ που είναι 20χλμ περιπου από την πολη.σε καποια ερημια στριβω μεσα σε ένα παραδρομο. το απολυτο σκοταδι και σκηνικο θριλερ μαζι.’τικανεις?’ με ρωτα αυτή,’τιποτα σταματησα για κατουρημα’της λεω εγω. τη βλεπω σαστισμενη ‘μονο κανε γρηγορα γιατι φοβαμαι’,βγαινω εξω κ αφηνω αναμενο το φως της καμπινας και παω λιγο παραπερα.τη βλεπω φοβισμενη να περιμενει και η πουτανα είναι πιο ομορφη από ποτε…την αφηνω λιγο παραπανω μονη κ αυτή ανησυχη προσπαθει να σβησει το φως αλλα δε τα καταφερνει.ανοιγω γρηγορα τη πορτα και τρομαζει.σβηνω το φως της καμπινας.’οκ?’ μου λεει,της λεω ‘μωρο μου σε θελω εδώ’,αυτή προσπαθει να με αποτρεψει ‘σε παρακαλω παμε στο χοτελ και θα κανουμε ότι θελεις’.της λεω να βγει εξω και αυτή αρνηται.εχει παρει τωρα ένα αγριο στυλ και μιλαει δυνατα αλλα η φωνη της τρεμει…’μωρο μου αν δε βγεις εξω θα σε αφησω εδώ περα’.και τα χει χρειαστει. βγαινω εξω από το αμαξι.σε λιγο βγαινει και αυτή διστακτικα.κλεινει τη πορτα της ,παω προς τη μερια της και την αγκαλιαζω.τρεμει το φυλοκαρδι της και καθομαστε λιγο ετσι ως να συνηθισουμε λιγο το απολυτο σκοταδι.η καρδια της χτυπα δυνατα την ακουω.απο μακρια ακουγοντε κατι κοπροσκυλα.τα χερια της είναι ιδρωμενα από το στρες των τελευταιων λεπτων.της τριβομαι από πισω πανω από τα ρουχα για να με νοιωσει.απλωνει το χερι της και μου τον τριβει.προσπαθει να ξεκουμπωσει τα κουμπια αλλα που τετοια τυχη.τα ξεκουμπωνω εγω και τον βγαζω εξω.παει παλι να μου τον πιασει αλλα της πιανω το κεφαλι και της το οδηγαω εκει που πρεπει.καθεται ορθια στα γονατα και ξεκιναει να το γλυφει (δεν είναι το δυνατο της σημειο)λιγο αγαρμπα στην αρχη και με λιγο δοντι ,και της λεω ‘πιο soft μωρο μου’.συμμορφωνεται και δουλευει με τη γλωσσα ακουραστα μεσα-εξω .καποιες φορες της σπρωχνω το κεφαλι με το χερι μου και την μπουκωνω.μετα από λιγο το βγαζω εξω γιατι ειμαι ετοιμος να τελειωσω και της λεω ψιθυριστα ‘τωρα θελω να σε πηδηξω’.βγαζω καποτα από τσεπη και ματαια προσπαθω να την ανοιξω και να τη φορεσω.τεσπα μου περνει αρκετη ωρα αλλα δε χανω την ορμη.τη στηνω στο αμαξι της σηκωνω το φορεμα(τι κακο κοριτσι δε φορα κυλοτα…) και αρχιζω να τη χουφτωνω.ριχνω ροχαλα στο χερι και μετα τριψιμο το κωλο.μου λεει ‘όχι από πισω’ και δε χαμπαριαζω τιποτα. Της ριχνω και κωλοσκαμπιλα και ξεκινα να γουσταρει.κανω προσπαθεια να μπω με τιποτα(είναι και ψηλη η αλογα και με τις γοβες θελω σκαλα…).ξανα ροχαλα και περιποιηση της κωλοτρυπιδας με το δακτυλο.νοιωθω ότι εχει αρχισει να την αρεσει το σκηνικο γιατι πλεον δεν αντιδρα αλλα βοηθα και αυτή οσο μπορει.της σπρωχνω λιγο κατω και αυτή τουρλωνει το κωλο της και κατεβαινει.τοτε μπαινω από πισω της ,αυτή εχει τα δυο χερια της στο φτερο του auto και κρατα κοντρα,ενώ εγω με το χερι μου την δακτυλιαζω από μπροστα…και ως δια μαγειας τη βλεπω υγρη!συνεχιζω από πισω ,δε μπαινω ακομα ολος και αυτή τρελλενεται με βογγητα.τωρα εγω μενω ακινητος και αυτή μπαινο-βγαζει το κωλο της ενώ από μπροστα τη παιζω και βρεχει.της δινω τα βρεγμενα δακτυλα μου στο στομα της και τα παπαριαζει.και παλι τριψιμο τη μουνα της.αντε και τωρα ολος μεσα της με δυναμη και να σου και οι κραυγες.αν και ημουν υπερκαβλωμενος δυσκολευομαι να τελειωσω λογο της ασυνηθηστης για μενα στασης(εχω στα ποδια μου και αυτό το στενο τζην που με δυσκολευει στις κινησεις).αυτη όμως το απολαμβανει και τα βογγητα της ακουγοντε εντονα μες την ερημια.συνεχιζω πιο γρηγορα μπας και τελειωσουμε καμια μερα και αυτή οσο παει και κοντευει.γρηγοροτερα εγω(θα παθουμε καμια κραμπα ρε πουστη μου…) και τελικα ως δια μαγειας χυνει μεσα από σπασμους και λυγμους και σκυβει με τα χερια της πανω στο καπω του auto για να ηρεμησει.εγω όμως δε τελειωσα με αυτές τις μαλακιες.βγαζω τη καποτα τον παιζω λιγο και λιγο πριν τελειωσω την πιανω και τη βαζω να γονατισει με σκοπο να της τα δωσω καπου στο στομα…τωρα το που πηγαν? …αγνωστον!συμπερασμα , η κάθε …αννα εχει το κουμπι της…!'