BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
κ ελεγα.. τι αλλο εμεινε να διαβασω εδω μεσα πια... κ ιδου τι παρουσιασθηκε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κ ελεγα.. τι αλλο εμεινε να διαβασω εδω μεσα πια... κ ιδου τι παρουσιασθηκε![]()
![]()
![]()
Παλιοκοριτσο εσυ του την εκανες την ζημια?
ΚαλοοοοοοοοοοοΡε εσύ μήπως είσαι αυτός που είναι 37 χρονών και είναι ακόμα στην Β γυμνασίου επειδή μαλακίζεται(στην κυριολεξία) μέσα στην τάξη?![]()
ιιι μπλιαξ τζιζζζ ιουυυυυ
*P
Πως κανεις ετσι καλε?
Το εχεις δει το παλικαρι και το εργαλειο του??
Για να ειχε κατσει η αλλη 3 ωρες εκει .....![]()
![]()
Ξανασκεψου το σου λεω....![]()
![]()
ειναι εμπειρια το ξεπετσιασμα φιλε,23 στο μετσοβειο ειμαι.Ρε εσύ μήπως είσαι αυτός που είναι 37 χρονών και είναι ακόμα στην Β γυμνασίου επειδή μαλακίζεται(στην κυριολεξία) μέσα στην τάξη?![]()
δεν κανουμε τετοια πραματα στο μοναστηρι
ποσες φορες να το πω?![]()
![]()
![]()
ανδρικο οργανο αναπαραγωγης εχουμε δει μονο στα βιβλια ανθρωπολογιας του γυμνασιου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ικανοποιησεις ομως?
Η νηστεια και η προσευχη ειναι για αλλουη νηστεια κ η προσευχη ειναι αρκετα ικανοποιητικες δι ημας αγαπητε αδελφε γεωργιε..
τώρα που παχύναμε κιόλας....η νηστεια κ η προσευχη ειναι αρκετα ικανοποιητικες δι ημας αγαπητε αδελφε γεωργιε..
Η νηστεια και η προσευχη ειναι για αλλου αδελφη Μπαιτ
τώρα που παχύναμε κιόλας....
μια χαρά πέφτει .....
Στον δρομο η στον οικο .......αδελφε γεωργιε δεν θα σε ρωτησουμε που θα προσευχομαστε κ θα νηστευουμε
ελα στο δρομο του θεου κ μη φερνεις αντιρρησεις >>
μα επιτελους...
χαριτωμενα δεν ειναι κ τ αρκουδακια ομως? κ ας ειναι κοριτσακια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι σου θυμιζουν τα δωρα που σου εκαναν οι κωλομπαρουδες???εγώ τους έχω ιδιαιτέρα συμπάθεια.....
κρύβε λόγια πάτερ.γιατι σου θυμιζουν τα δωρα που σου εκαναν οι κωλομπαρουδες???![]()
Στον δρομο η στον οικο .......
εγώ τους έχω ιδιαιτέρα συμπάθεια.....