redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Το γυρίζει η Μπάρτσα (2-1 στο 75') και μένει εκτός απροοπτου σε τροχιά τίτλου.
Το γυρίζει η Μπάρτσα (2-1 στο 75') και μένει εκτός απροοπτου σε τροχιά τίτλου.
με ποιος εχουν να παιξουν ακομα οι 3 πρωτοι τυπε?Ωραίο παιχνίδι, μετά το 2-1 θα μπορούσε να το καθαρίσει η Μπάρτσα, αλλά λανθασμένες επιλογές δεν την άφησαν να βάλει το 3ο γκολ. Λίγο έλειψε να ισοφαρίσει η Μπιλμπάο. Έσωσε ο Μασκεράνο (ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα έπεσε εντελώς λανθασμένα).
Ατλέτικο 34 85
Μπαρτσα 34 81
Ρεαλ 33 79
Μπιλμάπο 34 62
Ο Βαλβέρδε κινδυνεύει να χάσει το ΤΣ. Λ. Η Σεβίλλη είναι στους -3
Kαι εγω αυτο νομιζω,οπως επισης οτι θα στραβωπατησει η αθλετικο δεν εχει βαθος η ομαδαη ατλετικο εχει το πιο δυσκολο προγραμμα και η μαπρτσελονα το πιο ευκολο μου φαινεται
Η Ατλέτικο έχει δύσκολο πρόγραμμα, έχει Τσ. Λιγκ και είναι πολύ κουρασμένη! Και με την Έλτσε βασανίστηκε πολύ για να κερδίσειη ατλετικο εχει το πιο δυσκολο προγραμμα και η μαπρτσελονα το πιο ευκολο μου φαινεται
τυπε φαντασου να παιζει το πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη στο μεταξυ τους παιχνιδιKαι εγω αυτο νομιζω,οπως επισης οτι θα στραβωπατησει η αθλετικο δεν εχει βαθος η ομαδα
Δεν εχει βαθος για 4 τελευταιες αγωνιστικες????Εδω που εφτασε μια χαρα βαθος ειχε.Kαι εγω αυτο νομιζω,οπως επισης οτι θα στραβωπατησει η αθλετικο δεν εχει βαθος η ομαδα
Η Μπαρτσελόνα έχει μείνει χωρίς κεντρικούς αμυντικούς ήδη έπαιζε με κάτι μασκεράνους πίσωτυπε φαντασου να παιζει το πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη στο μεταξυ τους παιχνιδι
Μια χαρά κάνει ο Βλαβέρδε για Μπάρτσα...Με μέτριες ομάδες κ έχει παρουσιάσει έργο,πόσο μάλλον άμα του δώσεις παιχταράδες...Νο1 υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!
Η Μarca επισημαίνει πως ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Καμπ Νου με τις φήμες, τις διαρροές και τις πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα να πληθαίνουν καθημερινά. Από παίκτης που ήταν, τώρα θα είναι ο προπονητής της. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει πειστεί για τις ικανότητες και τα προσόντα του (σ.σ. τουλάχιστον ορισμένα εκ των μελών του Δ.Σ.) πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και προσανατολίζεται στο να κάνει συνάντηση μαζί του. Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση παίζει η εξαιρετική σχέση που έχουν οι Άντονι Θουμπιθαρέτα και Ερνέστο Βαλβέρδε. Μία σχέση μεγάλης εκτίμησης που έχει αντέξει στον χρόνο. Ο Θουμπιθαρέτα είναι σίγουρος πως ο παλιός του φίλος μπορεί να τα καταφέρει περίφημα στην Μπαρτσελόνα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει πράξη το deal. Ο Βαλβέρδε πάντως σε ερώτηση που του έγινε απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κάνοντας και λίγη... πλάκα όμως. «Έτσι όπως με ρωτάτε, χωρίς... αναισθητικό;», τόνισε για να συμπληρώσει: «Όχι, σίγουρα όχι. Δεν θα είμαι εγώ ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα». O Βαλβέρδε έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Της Ρεάλ το πρόγραμμα μου φαίνεται το πιο εύκολο...η ατλετικο εχει το πιο δυσκολο προγραμμα και η μπαρτσελονα το πιο ευκολο μου φαινεται
Της Ρεάλ το πρόγραμμα μου φαίνεται το πιο εύκολο...
θα της δωσουν το πρωταθλημα τιμης ενεκεν για να μην στεναχωρηθει ο πορτογαλος μαραντονα και αρπαξει στο σολαριουμ....
θα της δωσουν το πρωταθλημα τιμης ενεκεν για να μην στεναχωρηθει ο πορτογαλος μαραντονα και αρπαξει στο σολαριουμ....
Δεν είναι απαραίτητο.Και ο Μογιες με την Έβερτον καλά τα πήγαινε και με τη Μάντσεστερ τα έχει βρει σκούρα (προς το παρόν)Μια χαρά κάνει ο Βλαβέρδε για Μπάρτσα...Με μέτριες ομάδες κ έχει παρουσιάσει έργο,πόσο μάλλον άμα του δώσεις παιχταράδες...
Δεν είναι απαραίτητο.Και ο Μογιες με την Έβερτον καλά τα πήγαινε και με τη Μάντσεστερ τα έχει βρει σκούρα (προς το παρόν)
Σαφώς και όλα είναι πιθανά! Εδώ ο Μίτσελ ονειρεύεται πάγκο Ρεάλ..Αφου η Μιλαν κερδιζει ολα ειναι πιθανα πλεον.....
Σαφώς και όλα είναι πιθανά! Εδώ ο Μίτσελ ονειρεύεται πάγκο Ρεάλ..