Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Συμφνωνώ με αυτό εδώ εν ολίγοις

Σιγα τον παιχτη ειδαμε τι εκανε και στο Μουντιαλ και τι ευκαιριες εχασε ειδικα το τετ α τετ στον τελικο με την Γερμανια..Κατι ξερανε και τον διωξανε απο την Ρεαλ..

Όλα καλά κι εγω

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.846
Πόντοι
16.055
Εγώ συγκρίνω μαλακίες; Αυτό που έγραψα είναι ότι ο Ιγκουαϊν είναι καλύτερος του τρελλο Μάριο. Απ εκεί ο άλλος το πήρε και είπε "σιγά τον παίκτη" Σιγά τον παίκτη συγκριτικά με ποιον; Τον Σουάρες; Μέσα. Τον τρελλο Μάριο; ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ
Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που όπως και να το δεις η Αργεντινη ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ήταν ΣΚΑΤΑ. Από την άλλη αν θυμάσαι καλά η Αργεντινή έφτασε στον τελικό λόγ 5 παικτών. Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαϊν, τον τερματοφύλακά της (που μου ξεφεύγει τώρα τ όνομα) που έπιασε τ άπιαστα στο ματς με το Ιραν που ήταν για πολλά γκολ και Μασεράνο. Όλοι οι άλλοι παίκτες που ήταν ήταν ΚΑΤΩ του μετρίου. Στο τελικό με την Αργεντινή ήταν όλοι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Υ.Γ Πες μου ότι πιστεύεις πως ΑΝ τ έβαζε το γκολ θα κερδίζαμε το Μουντιάλ με αντίπαλο ΑΥΤΗ τη Γερμανία;  :headbang: :headbang: :headbang:
Πιστευω πως αν το ειχε βαλει σε εκεινη την φαση δεν τρωγαμε ευκολα γκολ μετα..Θυμισου την φαση του στρωνεται πολυ καλα η μπαλα και το τελειωμα που κανει ειναι σκατα εντελως..Ναι μπορει να εχανε και ο Μπαλοτελι εκεινο το γκολ αλλα τουλαχιστον θα εκανε πιο αξιοπρεπες τελειωμα..Για μενα η εικονα του Ιγουαιν στο μουντιαλ ηταν αθλια εδειξε πως δεν ειναι παικτης πρωτης γραμμης..Πως διαολο τα κολλαει στην Ναπολι δεν καταλαβαινω..Ο Ντι Μαρια ηταν τραυματιας μετα το πρωτο ματς..Ο Μασερανο και η αμυνα τραβηξανε την Αργεντινη και φυσικα ο προπονητης..Ο Μεσι ηταν γενικα εξαφανισμενος αλλα εβαλε μερικα κρισιμα γκολ και στον τελικο δεν υπηρχε στο γηπεδο..Δεν με τρελαινει ο Μπαλοτελι σαν παικτης αλλα βλεπω 2 στοιχεια πανω του που μου αρεσουν οτι ξερει μπαλα και οτι προσπαθει στο γηπεδο..Δεν κοροιδευει απλα ειναι χασογκολης το παραδεχομαι και θα φανει μολις γυρισει ο Σταριτζ πισω η διαφορα..

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.846
Πόντοι
16.055
Βεβαια για να λεμε την αληθεια και η ευκαιρεια του Μπαλοτελι για το 2-0 με την Εβερτον που ηταν μονος του με ολο το τερμα μπροστα του δεν χανεται..

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Βεβαια για να λεμε την αληθεια και η ευκαιρεια του Μπαλοτελι για το 2-0 με την Εβερτον που ηταν μονος του με ολο το τερμα μπροστα του δεν χανεται..
ολα χανονται και ολα μπαινουν σιγουρα απο ενα τετοιο παικτη εχει περισσοτερες απαιτησεις πιστευω η συνεχεια να ειναι καλυτερη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ολα χανονται και ολα μπαινουν σιγουρα απο ενα τετοιο παικτη εχει περισσοτερες απαιτησεις πιστευω η συνεχεια να ειναι καλυτερη
Ακριβώς. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Απλά εγώ πιστεύω ότι ο Μπαλοτέλι είναι περισσότερο μόστρα και λιγότερη ουσία. Ασχολείται με τα μαλλιά του, τη Φεράρι του και τις γκόμενες πιο πολύ. Από την άλλη ο Ιγκουαϊν δε τ έχει αυτά. Πέρσι αυτός και 2-3 παίκτες της Νάπολι ακόμα τράβηξαν όλη την ομάδα. Αν υπήρχε άλλος προπονητής πλην του ταβερνιάρη θα τ είχα πάει καλύτερα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πιστευω πως αν το ειχε βαλει σε εκεινη την φαση δεν τρωγαμε ευκολα γκολ μετα..Θυμισου την φαση του στρωνεται πολυ καλα η μπαλα και το τελειωμα που κανει ειναι σκατα εντελως..Ναι μπορει να εχανε και ο Μπαλοτελι εκεινο το γκολ αλλα τουλαχιστον θα εκανε πιο αξιοπρεπες τελειωμα..Για μενα η εικονα του Ιγουαιν στο μουντιαλ ηταν αθλια εδειξε πως δεν ειναι παικτης πρωτης γραμμης..Πως διαολο τα κολλαει στην Ναπολι δεν καταλαβαινω..Ο Ντι Μαρια ηταν τραυματιας μετα το πρωτο ματς..Ο Μασερανο και η αμυνα τραβηξανε την Αργεντινη και φυσικα ο προπονητης..Ο Μεσι ηταν γενικα εξαφανισμενος αλλα εβαλε μερικα κρισιμα γκολ και στον τελικο δεν υπηρχε στο γηπεδο..Δεν με τρελαινει ο Μπαλοτελι σαν παικτης αλλα βλεπω 2 στοιχεια πανω του που μου αρεσουν οτι ξερει μπαλα και οτι προσπαθει στο γηπεδο..Δεν κοροιδευει απλα ειναι χασογκολης το παραδεχομαι και θα φανει μολις γυρισει ο Σταριτζ πισω η διαφορα..
Έχεις δει παιχνίδι της Λίβερπουλ φέτος;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Ακριβώς. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Απλά εγώ πιστεύω ότι ο Μπαλοτέλι είναι περισσότερο μόστρα και λιγότερη ουσία. Ασχολείται με τα μαλλιά του, τη Φεράρι του και τις γκόμενες πιο πολύ. Από την άλλη ο Ιγκουαϊν δε τ έχει αυτά. Πέρσι αυτός και 2-3 παίκτες της Νάπολι ακόμα τράβηξαν όλη την ομάδα. Αν υπήρχε άλλος προπονητής πλην του ταβερνιάρη θα τ είχα πάει καλύτερα.
για ιγκουαιν συμφωνω μ παικτουρα μεγαλη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχεις δει παιχνίδι της Λίβερπουλ φέτος;
Ξέρω ότι δεν έκανες παράθεση εμένα αλλά μου έκατσε καλή και είδα το ντέρμπι του Λιβερπουλ. Θυμάσαι πέρσι τι έσουρνα στον Σκτρλ; Νομίζω πως φέτος ο "αγαπημένος" μου θα είναι ο τρελλο Μάριο. Πήγα να πανηγυρίσω το 2-0 και έμεινα με τα χέρια στην αναταση  :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ξέρω ότι δεν έκανες παράθεση εμένα αλλά μου έκατσε καλή και είδα το ντέρμπι του Λιβερπουλ. Θυμάσαι πέρσι τι έσουρνα στον Σκτρλ; Νομίζω πως φέτος ο "αγαπημένος" μου θα είναι ο τρελλο Μάριο. Πήγα να πανηγυρίσω το 2-0 και έμεινα με τα χέρια στην αναταση  :grin:
Παραείναι φλύαρος,κ δεν πρόκειται να μπει στο κλίμα των υπολοίπων κ επειδή δεν θέλει αλλα κ επειδή δεν μπορεί...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10167914_582324038560439_2954041111059336544_n.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ανοιξε λογαριασμο ο Φαλκαο,μακαρι να συνδιαστει με νικη. :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ένα σέντερ μπακ να πάρει η Γιουνάιτεντ και κανά αμυντικό χαφ και θα είναι στην πένα η ομάδα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Το χειμώνα που θα πάρει πούλο ο Μάτα
ειδα γιατρε το πρωτο ημιχρονιο(που ελεγε και μια ψυχη :grin:)
δεν υπαρχει αμυντικη λειτουργεια απο τι μεση και πισω με τπτ
ειναι τωρα να σου δωσω να καταλαβεις να τρωει σε καθε ματς απο 5
ο δε φαλκαο πτωματιλα μεγαλη,δεν ξερω αν μπορεσει να επανελθει το παλικαρι :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom