Σου το ειπα Γρηγορη μετα το ευχαριστο περυσινο διαλειμα,η Λιβε θα επεστρεφε στην γνωριμη θεση της των τελευταιων 30 χρονων.Καπου στην μεση της Πρεμιερ Λιγκ.Παντως να κινδυνεψει δεν το πιστευω.
Και εγώ έγραψα μέσες άκρες τι φταίει.
1ον Έφυγε ο Σουάρες και πήγες και πήρες αναγκαστικά (γιατί έχω πολλές αμφιβολίες ότι ήταν μέσα στις πρώτες του επιλογές) τον ΑΜΠΑΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Μπαλοτέλι
2ον Σου τραυματίζεται ο Σταριτζ και χάνεις το 30% των περσινών σου γκολ
3ον Φέρνεις τον κάπταιν μπροστά μπας και έχεις έναν επιπλέον παίκτη που να μπορεί να πατήσει στη περιοχη χάνεις όμως έναν παίκτη που μπορεί να πάρει τη μπάλα από την άμυνα και με γρήγορη και σωστή μπαλιά να σου την φέρει στην επίθεση (πέρσι το έκανε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι)
4ον με τη μετακίνηση του κάπταιν μπροστά η άμυνα μένει απροστάτευτοι από τις επιθέσεις των αντιπάλων οι οποίοι βλέποντας ότι η Λίβερπουλ έχει Μάριο για κορυφή απλά γελάνε μέχρι δακρύων
Δεν ξέχασαν οι παίκτες τη μπάλα που έπαιζαν πέρσι ούτε οι αντίπαλοι έγιναν ξαφνικά υπερομάδες. Τα λάθη στις μεταγραφές και ο λανθασμένος τρόπος παιχνιδιού φταίει. Η περσινή ομάδα χρειαζόταν 3-4 εντεκαδάτες μεταγραφές και άλλες τόσες που ν έρχονται από τον πάγκο και να συνεισφέρουν. Χάνεις όμως τον Σουάρες και πας και παίρνεις ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ να πάρεις Μάριο;
. Έχεις γύρω στα 150εκ για μεταγραφές (μετά ΚΑΙ τη πωλήση του Σουάρες) και δε κυνηγάς Καβάνι, Φαλκάο ή δεν χτενίζεις τη Λατινική Αμερική για να φέρεις απ εκεί έναν εισαι ΛΑΘΟΣ πως να το κάνουμε;
Υ.Γ Εσύ αύριο πως τα βλέπεις;
Υ.Γ Οφ τόπικ, αλλά δε βρίσκω να υπάρχει θρεντ. Από τη στιμ πήρα το μπέτα βέρσιον του ΦΜ15. Υπάρχουν κάποια μικρα (ελάχιστα σε σχέση με το ΦΜ14) με τη "φυσική" της μπάλας. Λάθη του να περνάνε οι μπάλες κάτω από τα πόδια των τερματοφυλάκων ή να κάνει σουτ ο παίκτης σου και σχεδόν στο 50% να βρίσκει σε δικό σου παίκτη η μπάλα δεν έχω δει. Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όταν παίζεις με γελοίες ομάδες δε γίνονται οι αντίπαλοι Μπάρτσα. Υπάρχουν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Η Λίβερπουλ είναι 2η, η Μαν Γιουν 5η, ΚΑΙ Η ΑΕΚαρα ΓΑΜΕΙ (μ εμένα στο τιμόνι
)