Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα όντως είναι η μεγαλυτερη τανα η μπαλα.
η κπρ έχει χασει 2 δοκαρια σχεδον σε κενη εστια ( και κανα δυο ακομη κλασικες) και τρωει αυτογκολ  ( αν την αφηνε θα το εχανε λογικα ο σουπερ μαριο)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τραίνο θα το πάρει η Τσέλσι φέτος.
Είδα Σαουθ και έτριβα τα μάτια μου. Ξηλώθηκε όλος ο βασικός κορμός φέτος το καλοκαίρι και παρόλα αυτά η ομάδα παίζει μπαλάρα.

Όντως εντυπωσιακή δουλειά από τον Ρόναλντ Κούμαν!
Μετά την 12η αγωνιστική έχει 3 δύσκολα κολλητά: Σίτι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ.
Για να δούμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτον τον καραγκιοζη τον μπαλοτελι, πως μπορεί να επεισαν τον ροτζερς και τον δεχτηκε στην ομαδα  :headbang: :headbang:
καλυτερα να παίζουνμε δεκα, καλυτερα να παιζουν όπως  έπαιζε στα ντερμπυ ο μουρινιο περυσι ( 4-6-0) αλλα βγαλτε τον.
δεν ειναι απλα ανυπαρκτος, αλλα καταστρεφει και καθε φαση που παει να δημιουργηθει
Όταν τ γράφαμε μερικοί το επόμενο λεπτό της συμφωνίας, κάποιοι έβγαιναν και μιλούσαν για το μεγαλύτερο ταλέντο από εποχής Ρονάλντο (του Βραζιλιάνου)  :headbang: :headbang: :headbang:. Τα χειρότερ 20 μύρια που δώσαμε ποτέ από την εποχή που ήρθε ο Ρότζερς. Μπορούσαν ν είχαν δώσει τόσα για τον δανεισμό του Φαλκάο για ένα χρόνοα και όψιον αγοράς. Είπαμε να αγοράζουμε φτηνά και να κάνούμε κάποιους τελιωμένους παίκτες να παίζουν μπαλάρα αλλά οχι και τον Μπαλοτέλι. Αυτός είναι Φεράρι, μουνιά και αργιλέδες. Είναι ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΤΖΗΣ και όποιος ακόμα ΚΑΙ μετά το σημερινό υποστηρίζει τ αντίθετο είναι ΑΠΛΑ ΑΜΠΑΛΟΣ

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όταν τ γράφαμε μερικοί το επόμενο λεπτό της συμφωνίας, κάποιοι έβγαιναν και μιλούσαν για το μεγαλύτερο ταλέντο από εποχής Ρονάλντο (του Βραζιλιάνου)  :headbang: :headbang: :headbang:. Τα χειρότερ 20 μύρια που δώσαμε ποτέ από την εποχή που ήρθε ο Ρότζερς. Μπορούσαν ν είχαν δώσει τόσα για τον δανεισμό του Φαλκάο για ένα χρόνοα και όψιον αγοράς. Είπαμε να αγοράζουμε φτηνά και να κάνούμε κάποιους τελιωμένους παίκτες να παίζουν μπαλάρα αλλά οχι και τον Μπαλοτέλι. Αυτός είναι Φεράρι, μουνιά και αργιλέδες. Είναι ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΤΖΗΣ και όποιος ακόμα ΚΑΙ μετά το σημερινό υποστηρίζει τ αντίθετο είναι ΑΠΛΑ ΑΜΠΑΛΟΣ

Τσου βρε Λάκη που θέλεις και Φαλκάο...κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσει ο Μάριο, το 23 το 24 κάπου εκει θα ξεμπουκώσει! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τσου βρε Λάκη που θέλεις και Φαλκάο...κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσει ο Μάριο, το 23 το 24 κάπου εκει θα ξεμπουκώσει! :grin:
Μέχρι να ξεμπουκώσει ο Μάριο, "μπουκώσου"  εσύ πάλι  :pipa1:  :grin: :grin: :grin:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Δυστυχως φετος στην Λιβερπουλ πληρωνουμε τις μαλακιες του προπονητη.Ξεκαθαρα πραγματα.Οι επιλογες ηταν ολες δικες του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δυστυχως φετος στην Λιβερπουλ πληρωνουμε τις μαλακιες του προπονητη.Ξεκαθαρα πραγματα.Οι επιλογες ηταν ολες δικες του.
Δε ξέρω κατά πόσο ο Μπαλο είναι δική του επιλογή ή απλά του την επέβαλαν σα μια φτηνή επιλογή. Δε νομίζω ν είδε τον Μπάλο και ν είπε "τι παικτούρα και κοστίζει ΜΟΛΙΣ 20μύρια να τον πάρουμε". Για μένα όλα τα προβλήματα της Λίβερπουλ ξεκινάνε απ εκεί. Ο Τζέραλντ που πέρσι έπαιζε ππιο κοντά στην άμυνα ανέβηκε πιο ψηλά για να βοοηθήσει στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επιθετικό παιχνίδι της ομάδας (αφού η απουσία του Σταριτζ την έκανε ακόμα χειρότερη) με συνέπεια να δημιουργούνται κενά πίσω που ο αντίπαλος τα εκμεταλλεύεται. Ο Κουτίνιο δε μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα, αλλά και οι αμυντικοί ακόμα ψάχνονται.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
197
Like
4.688
Πόντοι
15.775
Ο Ροτζερς αργησε να κινηθει για επιθετικο και για αναγκαστικα πηρε τον Μπαλοτελι..Το εχει καταλαβει και ο ιδιος οτι εκανε μαλακεια απο οτι βλεπω..

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν δουλεύουν ετσι οι μεγάλοι συλλογοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να εξηγησω......βγαινετε τσαμπιονς μετα απο τοσα χρονια, φραγκακια παιζουν εκει, μην πας ξεβράκωτος.....ουτε την βουλγαρικη την ανυπαρκτη δεν μπορεις να δαμασεις με το υλικο σου! Πηρες τα λεφτα απο τον βαμπιρ και αντε τελειωσαμε? αυτο μου δειχνεις οτι κάνεις? φτου σας ρεζιλευεται την ιστορια της ομαδας μαλακες κοντοφθαλμοι............... :uglystupid:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τελικά κατάντησε η Λίβερπουλ, η ντροπή της Αγγλίας  :2funny: :2funny: :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
-mourinho-funny-pictures-jose-is-one-of-the-great-football-293x425px.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όνειρο ήταν και πάει. Τα λάθη στον προγραμματισμο πολλά με κυριότερο η μη επαρκής κάλυψη της απώλειας του Σουάρες. Ο Ρότζερ απέτυχε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ ώστε να ταιριάζει στο υλικό που έχει. Αναγκάστηκε να φέρει πιο μπροστά τον αρχηγό με συνεπεια η αμύνα να μπάζει. Έκατσαν και οι τραυματισμοί με σημαντικότερο αυτόν του Σταριτζ. Δε ξέρω σε τι θέση θ ήμαστε τα Χριστούγεννα αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση σχεδόν παντού και δε ξέρω τι παίζει από χρήμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όνειρο ήταν και πάει. Τα λάθη στον προγραμματισμο πολλά με κυριότερο η μη επαρκής κάλυψη της απώλειας του Σουάρες. Ο Ρότζερ απέτυχε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ ώστε να ταιριάζει στο υλικό που έχει. Αναγκάστηκε να φέρει πιο μπροστά τον αρχηγό με συνεπεια η αμύνα να μπάζει. Έκατσαν και οι τραυματισμοί με σημαντικότερο αυτόν του Σταριτζ. Δε ξέρω σε τι θέση θ ήμαστε τα Χριστούγεννα αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση σχεδόν παντού και δε ξέρω τι παίζει από χρήμα
Σου το ειπα Γρηγορη μετα το ευχαριστο περυσινο διαλειμα,η Λιβε θα επεστρεφε στην γνωριμη θεση της των τελευταιων 30 χρονων.Καπου στην μεση της Πρεμιερ Λιγκ.Παντως να κινδυνεψει δεν το πιστευω. :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποια λιβερπουλ ρε κοροιδα???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σου το ειπα Γρηγορη μετα το ευχαριστο περυσινο διαλειμα,η Λιβε θα επεστρεφε στην γνωριμη θεση της των τελευταιων 30 χρονων.Καπου στην μεση της Πρεμιερ Λιγκ.Παντως να κινδυνεψει δεν το πιστευω. :grin:
Και εγώ έγραψα μέσες άκρες τι φταίει.
1ον Έφυγε ο Σουάρες και πήγες και πήρες αναγκαστικά (γιατί έχω πολλές αμφιβολίες ότι ήταν μέσα στις πρώτες του επιλογές) τον ΑΜΠΑΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Μπαλοτέλι
2ον Σου τραυματίζεται ο Σταριτζ και χάνεις το 30% των περσινών σου γκολ
3ον Φέρνεις τον κάπταιν μπροστά μπας και έχεις έναν επιπλέον παίκτη που να μπορεί να πατήσει στη περιοχη χάνεις όμως έναν παίκτη που μπορεί να πάρει τη μπάλα από την άμυνα και με γρήγορη και σωστή μπαλιά να σου την φέρει στην επίθεση (πέρσι το έκανε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι)
4ον με τη μετακίνηση του κάπταιν μπροστά η άμυνα μένει απροστάτευτοι από τις επιθέσεις των αντιπάλων οι οποίοι βλέποντας ότι η Λίβερπουλ έχει Μάριο για κορυφή απλά γελάνε μέχρι δακρύων

Δεν ξέχασαν οι παίκτες τη μπάλα που έπαιζαν πέρσι ούτε οι αντίπαλοι έγιναν ξαφνικά υπερομάδες. Τα λάθη στις μεταγραφές και ο λανθασμένος τρόπος παιχνιδιού φταίει. Η περσινή ομάδα χρειαζόταν 3-4 εντεκαδάτες μεταγραφές και άλλες τόσες που ν έρχονται από τον πάγκο και να συνεισφέρουν. Χάνεις όμως τον Σουάρες και πας και παίρνεις ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ να πάρεις Μάριο;  :headbang: :headbang:. Έχεις γύρω στα 150εκ για μεταγραφές (μετά ΚΑΙ τη πωλήση του Σουάρες) και δε κυνηγάς Καβάνι, Φαλκάο ή δεν χτενίζεις τη Λατινική Αμερική για να φέρεις απ εκεί έναν εισαι ΛΑΘΟΣ πως να το κάνουμε;

Υ.Γ Εσύ αύριο πως τα βλέπεις;

Υ.Γ Οφ τόπικ, αλλά δε βρίσκω να υπάρχει θρεντ. Από τη στιμ πήρα το μπέτα βέρσιον του ΦΜ15. Υπάρχουν κάποια μικρα (ελάχιστα σε σχέση με το ΦΜ14) με τη "φυσική" της μπάλας. Λάθη του να περνάνε οι μπάλες κάτω από τα πόδια των τερματοφυλάκων ή να κάνει σουτ ο παίκτης σου και σχεδόν στο 50% να βρίσκει σε δικό σου παίκτη η μπάλα δεν έχω δει. Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όταν παίζεις με γελοίες ομάδες δε γίνονται οι αντίπαλοι Μπάρτσα. Υπάρχουν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Η Λίβερπουλ είναι 2η, η Μαν Γιουν 5η, ΚΑΙ Η ΑΕΚαρα ΓΑΜΕΙ (μ εμένα στο τιμόνι  :grin: :grin: :grin: )

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η γαμιολα η τσελσυ πολυ κωλοφαρδια ρε πουστη μου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η γαμιολα η τσελσυ πολυ κωλοφαρδια ρε πουστη μου
Ναι ναι. Έχει και όνομα η κωλοφαρδία της Τσέλσυ. Μουρίνιο. Άσε μας ρε να χαρείς. Αφού δε ξέρεις τι ασχολείσαι; Ασχολήσου με το υποθαλάσσιο γκολφ καλύτερα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι ναι. Έχει και όνομα η κωλοφαρδία της Τσέλσυ. Μουρίνιο. Άσε μας ρε να χαρείς. Αφού δε ξέρεις τι ασχολείσαι; Ασχολήσου με το υποθαλάσσιο γκολφ καλύτερα
παψε λουζερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom