Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Όταν μια ομάδα είναι ακίνδυνη στην επίθεση τ αποτελέσματα είναι αυτά.
Μετά ΚΑΙ το σημερινό όποιος πει ότι ο Μπαλοτέλι ήταν μια καλή μεταγραφή ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ.
Έτσι. Μεγάλη ποδοσφαιρική απάτη ο δικός σου. Της πλάκας εντελώς. Λεβεντομαλάκας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Επίσης γαμιέται ο ΟΤΕ TV που δε δείχνει το Μαν. Γιουν. - Γουέστ Χαμ. Μόλις φάγαμε και γκολ.  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φουλ επίθεση η γιουναιτεντ παντως και κεντρικο αμυντικο εχει βαλει ενα πιτσιρικι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντε μωρη κπρ βαλε το γκολακι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2-0 γιουναιτεντ

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Γρηγόρη η Τσέλσι έχει περισσότερους πόντους και απο τους 2 μαζί! :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε Γρηγόρη η Τσέλσι έχει περισσότερους πόντους και απο τους 2 μαζί! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι όπως είμαστε και οι 2 μας μας βλέπω να παίζουμε στο τέλος μπαράζ για τον υποβιβασμό.
Σκατά εσείς, τρομάξατε να κερδίσετε, σκατά και εμείς. Ρε να σας δώσουμε Τουρέ να έχετε και κανέναν αμυντικό επιπλέον, θα μας δώσετε Φαλκάο μπας και βάλουμε κανέναν γκολ. Γιατί με τον ΠΑΠΑΡΑ που πήγε και πήρε ο Ρότζερς βάζουμε γκολ μόνο μετά απο βασιλική διαταγή (που δώσαμε 20 μύρια ρε πούστη μου)
Ρε μαλάκα διάβασες τις δηλώσεις του Ολλανδού ότι ήθελε να τον χτυπήσει ο Ρούνεϊ; Κάπου το διάβασα, εκεί που το διάβασα είχε βίντεο τ οποίο δε μου τ άνοιγε το γαμημένο. ΑΝ όντως δήλωσε κάτι τέτοιο άρχισαν τ όργανα.
Υ.Γ Η Τσέλσι θα το πάρει αέρα. Ίσως να είναι και το πιο εύκολο πρωτάθλημα τη τελευταία 10ετία γι αυτόυς

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.846
Πόντοι
16.055
Εαν εξαιρεσεις Τσελσι και Σιτυ κανενας αλλος δεν πειθει εδω ειναι δευτερη η Σαουθαμπτον..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δηλαδή έπρεπε να δώσουμε 20μύρια στον ΑΕΡΑ για να κάνουμε μια τέτοια κίνηση (αν αληθεύει). Με 40μυριάκια το καλοκαίρι η Νάπολι τον έστελνε με κορδέλα

Υ.Γ Το δύσκολο για μένα που στην Ιταλία είμαι Νάπολι, είναι πως ξέρω πως ΑΝ φύγει ο Αργεντικός από την Νάπολι η ομάδα, με τα χάλια που έχει και αυτόν τον πούστη τον ταβερνιάρη που τον βλέπω ΠΑΛΙ σε πάγκο αγαπημένης μου ομάδας) τότε πάει αέρα για Β εθνική.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.846
Πόντοι
16.055

Δηλαδή έπρεπε να δώσουμε 20μύρια στον ΑΕΡΑ για να κάνουμε μια τέτοια κίνηση (αν αληθεύει). Με 40μυριάκια το καλοκαίρι η Νάπολι τον έστελνε με κορδέλα

Υ.Γ Το δύσκολο για μένα που στην Ιταλία είμαι Νάπολι, είναι πως ξέρω πως ΑΝ φύγει ο Αργεντικός από την Νάπολι η ομάδα, με τα χάλια που έχει και αυτόν τον πούστη τον ταβερνιάρη που τον βλέπω ΠΑΛΙ σε πάγκο αγαπημένης μου ομάδας) τότε πάει αέρα για Β εθνική.
Σιγα τον παιχτη ειδαμε τι εκανε και στο Μουντιαλ και τι ευκαιριες εχασε ειδικα το τετ α τετ στον τελικο με την Γερμανια..Κατι ξερανε και τον διωξανε απο την Ρεαλ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σιγα τον παιχτη ειδαμε τι εκανε και στο Μουντιαλ και τι ευκαιριες εχασε ειδικα το τετ α τετ στον τελικο με την Γερμανια..Κατι ξερανε και τον διωξανε απο την Ρεαλ..
Από τον τρελλο Μάριο; Πολύ καλύτερος. Τουλάχιστον είχε κ κάποιες ευκαιρίες, ο Μάριο ΟΥΤΕ αυτές έχει. Επίσης είναι γνωστό πως το σύστημα της Αργεντινής ήταν ΚΥΡΙΩΣ δίνουμε τη μπάλα στο Μέσι και κάνει ότι καταλαβαίνει. Θεωρώ πως μ ένα καλύτερο πλάνο πιο σωστό θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα

Υ.Γ Αν το πάμε έτσι και ο Ντι Μαρία σιγά τον παίκτη. Είχε χάσει και αυτός ένα σκασμό ευκαιρίες. Άρα κάτι ήξερε η Ρεάλ που τον έδιωξε. Για να μη πούμε για Μέσι που ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ στο τελικό. Μαλάκες που το κρατάει η Μπάρτσα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγώ συγκρίνω μαλακίες; Αυτό που έγραψα είναι ότι ο Ιγκουαϊν είναι καλύτερος του τρελλο Μάριο. Απ εκεί ο άλλος το πήρε και είπε "σιγά τον παίκτη" Σιγά τον παίκτη συγκριτικά με ποιον; Τον Σουάρες; Μέσα. Τον τρελλο Μάριο; ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ
Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που όπως και να το δεις η Αργεντινη ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ήταν ΣΚΑΤΑ. Από την άλλη αν θυμάσαι καλά η Αργεντινή έφτασε στον τελικό λόγ 5 παικτών. Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαϊν, τον τερματοφύλακά της (που μου ξεφεύγει τώρα τ όνομα) που έπιασε τ άπιαστα στο ματς με το Ιραν που ήταν για πολλά γκολ και Μασεράνο. Όλοι οι άλλοι παίκτες που ήταν ήταν ΚΑΤΩ του μετρίου. Στο τελικό με την Αργεντινή ήταν όλοι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Υ.Γ Πες μου ότι πιστεύεις πως ΑΝ τ έβαζε το γκολ θα κερδίζαμε το Μουντιάλ με αντίπαλο ΑΥΤΗ τη Γερμανία;  :headbang: :headbang: :headbang:

Ε χέσε με, συγκριτικά με τον Μπαλοτέλι κι ο Τοτσέ καλύτερος είναι :grin:

ΥΓ. Εννοείται αυτό. Γιατί εσύ είδες να το παίρνει ανετα η Γερμανία; :idiot:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τώρα το είδα αυτό που έγραψες μετά,αλλά δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις...

Αφού τον θεωρείς καλύτερο,γιατί παραθέτεις τη χαμένη ευκαιρία του Μουντιάλ;

Καλά είμαι,αν κ αυτές τις μέρες έχει πέσει πολύ κρασί...Έχουν πέσει μαζεμένα τα τρυγητά κ καταλαβαίνεις τι παίζει...εσύ όλα καλά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom