Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

Επισκέπτης

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λόρδος Τρίσμαν, αποκάλυψε ότι τα χρέη των συλλόγων στο Νησί ανέρχονται στα 3 δισ. λίρες και εξέφρασε τους φόβους του για ποδοσφαιρικό...κραχ!
Ελλειψη χρημάτων - στάση εμπορίου. Η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν δυνατόν να αφήσει ανεπηρέαστο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Η επίσημη Λίβερπουλ, διά στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Ρικ Πάρι, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ανέγερση του «νέου Ανφιλντ» κολλάει εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας. Η Γουέστ Χαμ έχει χειρότερους μπελάδες. Η δεύτερη ισχυρότερη ισλανδική τράπεζα (Landsbanki), της οποίας βασικός μέτοχος είναι ο ιδιοκτήτης των «σφυριών», Μπγιόργκολφουρ Γκούντμουνσον, κήρυξε πτώχευση, με τον αντιπρόεδρο των Λονδρέζων, Ασκεϊρ Φριτνγκέιρσον, να δηλώνει πως «οι επενδύσεις προς το παρόν σταματούν», προσθέτοντας ότι «η Γουέστ Χαμ οφείλει να βγάλει στο σφυρί παίκτες της για να εξοικονομήσει μετρητά».
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λόρδος Τρίσμαν, το πήγε ακόμα παρακάτω. Αποκάλυψε ότι τα συνολικά χρέη των αγγλικών ομάδων αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια λίρες, το ένα τρίτο των οποίων χρωστούν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! «Η αποπληρωμή των χρεών δημιουργεί νέα δάνεια και τα νέα δάνεια δημιουργούν επιπλέον χρέη. Είναι δεδομένο ότι ορισμένες ομάδες, ειδικά οι πιο μικρές, θα δεχθούν ισχυρές πιέσεις τους επόμενους μήνες», σχολίασε ο λόρδος, ο οποίος κάτι ξέρει από χρέη. Το χρέος της αγγλικής ομοσπονδίας για το «Γουέμπλεϊ» ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που ο ετήσιος τζίρος της μετά βίας φτάνει τα 300 εκατομμύρια. Ερχεται πείνα...

Μόνο η Άρσεναλ δεν χρωστάει doriti...είσαι και εσύ ηθικός πρωταθλητής! :2funny:

Επισκέπτης
Ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λόρδος Τρίσμαν, αποκάλυψε ότι τα χρέη των συλλόγων στο Νησί ανέρχονται στα 3 δισ. λίρες και εξέφρασε τους φόβους του για ποδοσφαιρικό...κραχ!
Ελλειψη χρημάτων - στάση εμπορίου. Η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν δυνατόν να αφήσει ανεπηρέαστο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Η επίσημη Λίβερπουλ, διά στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Ρικ Πάρι, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ανέγερση του «νέου Ανφιλντ» κολλάει εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας. Η Γουέστ Χαμ έχει χειρότερους μπελάδες. Η δεύτερη ισχυρότερη ισλανδική τράπεζα (Landsbanki), της οποίας βασικός μέτοχος είναι ο ιδιοκτήτης των «σφυριών», Μπγιόργκολφουρ Γκούντμουνσον, κήρυξε πτώχευση, με τον αντιπρόεδρο των Λονδρέζων, Ασκεϊρ Φριτνγκέιρσον, να δηλώνει πως «οι επενδύσεις προς το παρόν σταματούν», προσθέτοντας ότι «η Γουέστ Χαμ οφείλει να βγάλει στο σφυρί παίκτες της για να εξοικονομήσει μετρητά».
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λόρδος Τρίσμαν, το πήγε ακόμα παρακάτω. Αποκάλυψε ότι τα συνολικά χρέη των αγγλικών ομάδων αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια λίρες, το ένα τρίτο των οποίων χρωστούν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! «Η αποπληρωμή των χρεών δημιουργεί νέα δάνεια και τα νέα δάνεια δημιουργούν επιπλέον χρέη. Είναι δεδομένο ότι ορισμένες ομάδες, ειδικά οι πιο μικρές, θα δεχθούν ισχυρές πιέσεις τους επόμενους μήνες», σχολίασε ο λόρδος, ο οποίος κάτι ξέρει από χρέη. Το χρέος της αγγλικής ομοσπονδίας για το «Γουέμπλεϊ» ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που ο ετήσιος τζίρος της μετά βίας φτάνει τα 300 εκατομμύρια. Ερχεται πείνα...

Μόνο η Άρσεναλ δεν χρωστάει doriti...είσαι και εσύ ηθικός πρωταθλητής! :2funny:
Η Άρσεναλ δεν χρωστάει γιατί δεν ανοίγετε σε μεταγραφές και σε marketing, επίσης έκανε μια μεγάλη μαγκιά με το καινούργιο γήπεδο την οποία βαριέμαι να την αναλύσω τώρα! Μια άλλη φορά!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ταράτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....
κοίτα τη βαθμολογία και έλα πάρε μου μια πίπα....
τα στρουμφάκια έδωσαν και κώλο.......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παλι διδαξε η ομαδαρα!Να τα βλεπουν μερικοι μερικοι!
You will never walk alone!!!!!!! :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εχει να πεσει εξαφανισμα τον μαιο...την ουρα στα σκελια θα χετε ολοι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μια ειναι η μεγαλυτερη ευρωπαικη ομαδα(και δεν ενοω το θρυλο :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:) κα φοραει κοκκινα!!!!!!!!!ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ!!!!!!!!
η τσελσι ηταν καθαρα εργο μουρινιο....

Επισκέπτης
Καλέ μου θεούλη έχω αρκετές μέρες να προσευχηθώ και έδειξες να με τιμωρείς, σε ευχαριστώ πολύ που για 1 εβδομάδα ήμουν μόνος πρώτος αλλά με στεναχώρησες λίγες μέρες μετά που πάλι πήγα 2ος, γιατί μου το έκανες αυτό? Σε παρακαλώ ξανακάντο γιατί ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν πρωταθλητής της 9ης αγωνιστικής! Καλέ μου θεούλη ανησυχώ πολύ επίσης γιατί η μισητή united με πλησιάζει πολύ! Κάνε κάτι να υποβιβαστεί το σίχαμα του Manchester, επίσης να κρατάς γερούς όλους τους παίκτες μας γιατί ο Ισπανός προπονητής μας χρησιμοποιεί όλο την ίδια 11αδα γιατί δεν έχει άλλους απο πίσω και θα τους κάψει όπου να΄ναι επίσης ανησυχώ γιατί δεν έχουμε κερδίσει ούτε 1 παιχνίδι πάνω από 1 γκολ διαφορά! Ευχαριστώ για το χθεσινό δώρο με την Ατλέτικο και ας τους να λένε ότι δεν ήταν πέναλντι, όλοι εδώ στον παιδικό σταθμό είδαμε ότι ήταν καθαρό πέναλτνι!
Σε ευχαριστώ πολύ ο γιος του Τζεραρντ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο παλιός καλός Ταράτσα...έτσι μην δείχνεις έλεος...ΑΣΑΛΙΩΤΑ! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom