Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
Καλέ μου θεούλη έχω αρκετές μέρες να προσευχηθώ και έδειξες να με τιμωρείς, σε ευχαριστώ πολύ που για 1 εβδομάδα ήμουν μόνος πρώτος αλλά με στεναχώρησες λίγες μέρες μετά που πάλι πήγα 2ος, γιατί μου το έκανες αυτό? Σε παρακαλώ ξανακάντο γιατί ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν πρωταθλητής της 9ης αγωνιστικής! Καλέ μου θεούλη ανησυχώ πολύ επίσης γιατί η μισητή united με πλησιάζει πολύ! Κάνε κάτι να υποβιβαστεί το σίχαμα του Manchester, επίσης να κρατάς γερούς όλους τους παίκτες μας γιατί ο Ισπανός προπονητής μας χρησιμοποιεί όλο την ίδια 11αδα γιατί δεν έχει άλλους απο πίσω και θα τους κάψει όπου να είναι επίσης ανησυχώ γιατί δεν έχουμε κερδίσει ούτε 1 παιχνίδι πάνω από 1 γκολ διαφορά! Ευχαριστώ για το χθεσινό δώρο με την Ατλέτικο και ας τους να λένε ότι δεν ήταν πέναλντι, όλοι εδώ στον παιδικό σταθμό είδαμε ότι ήταν καθαρό πέναλτνι!
Σε ευχαριστώ πολύ ο γιος του Τζεραρντ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασ'τους να χαρουνε λιγο γιατι το εχουν αναγκη...τελευταια φορα που πηραν πρωταθλημα οι φωτογραφικες μηχανες ηταν ασπρομαυρες... :2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλέ μου θεούλη έχω αρκετές μέρες να προσευχηθώ και έδειξες να με τιμωρείς, σε ευχαριστώ πολύ που για 1 εβδομάδα ήμουν μόνος πρώτος αλλά με στεναχώρησες λίγες μέρες μετά που πάλι πήγα 2ος, γιατί μου το έκανες αυτό? Σε παρακαλώ ξανακάντο γιατί ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν πρωταθλητής της 9ης αγωνιστικής! Καλέ μου θεούλη ανησυχώ πολύ επίσης γιατί η μισητή united με πλησιάζει πολύ! Κάνε κάτι να υποβιβαστεί το σίχαμα του Manchester, επίσης να κρατάς γερούς όλους τους παίκτες μας γιατί ο Ισπανός προπονητής μας χρησιμοποιεί όλο την ίδια 11αδα γιατί δεν έχει άλλους απο πίσω και θα τους κάψει όπου να΄ναι επίσης ανησυχώ γιατί δεν έχουμε κερδίσει ούτε 1 παιχνίδι πάνω από 1 γκολ διαφορά! Ευχαριστώ για το χθεσινό δώρο με την Ατλέτικο και ας τους να λένε ότι δεν ήταν πέναλντι, όλοι εδώ στον παιδικό σταθμό είδαμε ότι ήταν καθαρό πέναλτνι!
Σε ευχαριστώ πολύ ο γιος του Τζεραρντ!

κλάψε ρε μαλάκα....
κλάψε και βάλε μας πάλι τη βαθμολογία .....
και όποια και να βάλεις πάλι τον πούλο παίρνεις......

Επισκέπτης
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ...ακομη και το μπου εγινε tv....opos και το σαιτ σου....

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Λιβερπουλαρα σηκωσετο φετος και ας μην παμε μια φορα τελικο CL  :rockon:

Επισκέπτης
To καφενείο της Λίβερπουλ γκέλαρε για άλλη μια φορά σε μικρό παιχνίδι στην έδρα της!
Καημένοι που θέλετε και πρωτάθλημα! :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To καφενείο της Λίβερπουλ γκέλαρε για άλλη μια φορά σε μικρό παιχνίδι στην έδρα της!
Καημένοι που θέλετε και πρωτάθλημα! :2funny:
κλάψε ρε παπάρα και κοίτα όταν παίζεις με ομάδες που προσπαθούν να σωθούν να μην πανηγυρίζεις για το χ.

Επισκέπτης
ρε ταρατσα...εμεις ξερουμε οτι η ομαδα μας δε μπορει για πρωταθλημα...δεν ειμαστε ομαδα πλουσια οπως εσεις,η τσελση και η μπαρτσελονα...με εξαιρεση 4-5 παικτες ...ολοι οι αλλοι ειναι...λιγοι....απο μπαλιτσα ξερουμε...οταν μια ομαδα θελει να παρει πρωταθλημα...δε φερνει x στην εδρα της με φουλαμ,west ham και χαλ...ειμαι οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...αλλα ουτε μια φορα δε πιστεψα οτι θα το παρουμε...δεν εμπιστευομαι την ομαδα μου για πρωταθλημα.πιστευω οτι τσελση και μανυτδ θα ...μονομαχησουν και αυτο πιστευουν και οι πιο πολλοι.μονο αν επαιρνε η ομαδα 3-4 παικταραδες θα εδινα βασιμες πιθανοτητες...δε γινεται να παιζεις με χαλ ...και να περιμενεις απο το τζεραρντ να κανει χατ τρικ για να κερδισεις...ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ... σε αυτο το σαιτ ξερουμε απο μπαλα ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ...οχι μονο απο αγοραιους ...δεν εχουν το δικαιωμα να μας κλεινουν ετσι απλα...keep walking alania

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
re παιδια η διαφορα λιβερπουλ-μαντσεστερ ειναι 3 ποντους και η μαντσεστερ εχει πολυ πιο ευκολο προγραμμα απο δω και περα..η λιβερπουλ ειναι πιο ανταγωνιστικη απο ποτε αλλα οσο κολλημενος και να ναι καποιος πρεπει να δει αυτο που λεει ο αντονινο..καμια ομαδα σε καμια χωρα δεν πηρε πρωταθλημα κανοντας τοσο ευκολα γκελες μεσα στο σπιτι της...Μπορει να κερδισει ολα τα ντερμπυ..μπορει να κανει διπλο στην αρσεναλ..ποιος λεει ομως οτι μετα δεν θα φερει 0-0 με την γουεστ μπρομ πχ...Απλο ειναι..

η μαντσεστερ αυτη τη στιγμη εχει χασει πολλους βαθμους..η μοναδικη ομως τραγικη γκελα ηταν πρωτη αγωνιστικη με την νιουκαστλ..τα αλλα ματς ηταν η ντερμπυ εκτος η με πολυ καλες ομαδες εκτοσ τοτεναμ-αστον βιλλα...

Επισκέπτης
οοοοοο ....ποτο84 παικταρα μου...καιρο εχουμε να μιλησουμε για το αγαπημενο μας πρωταθληματακι(πιστευω οτι και το δικο σου αγαπημενο ειναι η πρεμιερ λιγκ)...αντε τωρα που ανοιξε το σαιτ....θα τα λεμε...αληθειες και αποψεις...ΓΙΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ειναι αυτο που παιζουν στην ΑΓΓΛΙΑ...παθος,δυναμη,ταχυτητα...(οκ,,,και στην ισπανια και στη λατινικη αμερικη...)...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εννοειται οτι το αγαπημενο μου πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..γι αυτο αλλωστε μονο εκει υποστηριζω τοσο θερμα καποια ομαδα..ισπανια παροτι παιζουν ωραια δεν με παθιαζει καμια ομαδα και ιταλια ημουνα ιντερ αλλα με τον αντιπαθεστατο τον μουρινιο στον παγκο δεν ασχολουμαι...

παλια τσακωνομασταν βεβαια..χαχαχα...πιστευω να συμφωνεις σε αρκετο βαθμο παντως σε αυτα που ειπα

Επισκέπτης
Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος τώρα που το Λιβερπουλάκι θα φύγει 12 βαθμούς μπροστά επειδή θα έχω 6 παιχνίδια λιγότερα λόγω του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων!
Πανηγύρισε περσονα τώρα που μπορείς! :2funny:

Επισκέπτης
η τσελσουλα x εφερε....παλι καλα...ειναι ακομη πρωτη η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛARA...ομως...ετσι οπως το βλεπω ...φαβορι φαινεται η μανυτδ...γιατι εχει ολα τα ντερμπι σπιτι της...χωρις να σημαινει οτι θα τα παρει ολα...και αυτο γιατι...η τσελση δεν εχει προπονητη και γενικα σταθεροτητα στην αποδοση της(τραυματιες επισης...αλλα ολοι εχουν τραυματιες...) η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν εχει ποιοτητα στο δημιουργικο τομεα...και μη ξαναπεις τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ετσι...λεγε τα πριβε στο περσονα...αν θες,,,ειπαμε δεν ειναι ελληνικη ομαδα...και ειναι μια απο τις μεγαλυτερες και ιστορικοτερες ομαδες στο κοσμο οπως και η ομαδα σου...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ANTONINHO σεβομαι απολυτα την ιστορια της λιβερπουλ αλλα εδω και μια 20ετια εχει καταντησει σε αυτο που λεει ο ταρατσας...εγω θα ντρεπομουνα αν με οσα εχω ζησει με την μαντσεστερ την δω ,μετα απο 15 χροναι αν ναι ετσι....

και τωρα που δα και τις φασεις απο ολα τα ματς...2 επιθετικα φαουλ στα γκολ σας ακυρωθηκε αμφισβητουμενο σε μας..γιατι κατι λεγανε για παραγκα της μαντσεστερ..φετος εχετε παρει πολλα σφυριγματα

Επισκέπτης
ελα ρε...το γκολ της μανυτδ ηταν χερι...και ο φεργκιουσον το παραδεχτηκε...το πρωτο ηταν φαουλ επιθετικο...το δευτερο δε καταλαβα...μη βλεπεις και μην ακους αθλητικη κυριακη ρε...κρινε μονος σου τις φασεις ;)αφου ξερεις μπαλιτσα ...και ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι...οπως και να χει...ακομη ειναι πρωτη σε πρωταθληματα...ΑΚΟΜΗ...ενταξει...τι να κανουμε που δε παει η ομαδα καλα στο πρωταθλημα τα τελευταια 20 χρονια...η διαιτησια σε αρκετα ματσακια δε μας πηγε...τεσπα...για παραγκα στην αγγλια δε μας παιρνει εμας να λεμε :2funny:μπορει οι διαιτητες να σπρωχνουν λιγο τους μεγαλους συλλογους...οσο για αυτο που ειπες οτι θα ντρεποσουνα...αν η μανυτδ πηγαινε οπως η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τα τελευταια 20 χρονια...εγω δε ντρεπομαι...απλα με στενοχωρει...δε ντρεπομαι για την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ουτε και τη ΛΙΝΤΣ που ειναι η δευτερη ομαδα που γουσταρω στην αγγλια(και ας παιζει α αγγλιας)...πιστευω...οι οπαδοι δε ντρεπονται για τις ομαδες που υποστηριζουν ...απλα πονανε μαζι τους...μιλαω σαν οπαδος...που προσπαθει να τα βλεπει αντικειμενικα...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Ναι ισως χρησιμοποιησα λαθος λεξη...Θα ποναγα..σιγουρα παντως δεν θα απαξιωνα τα οσα εχει καταφερει η μαντσεστερ εδω και 20 χρονια που ειναι εξισου πολλα με τα οσα εκανε η ιβερπουλ την περιοδο κυριαρχιας της οπως κανουν πολλοι οπαδοι της με εκφρασεις οσα και να παρετε λιβερπουλ δεν θα γινετε και τετοια..

και στο δευτερο γκολ υπαρχει σπρωξιμο στην αρχη..λιγοτερο απο το πρωτο αλλα υπαρχει..και για να πω και τον πονο μας..και σιγουρα τα σπρωξιματα αυτα ηταν περσσοτερο επιθετικο φαουλ απο αυτο που εδωσε ο δαλουκας στον ρεγκειρο...χαχαχα

Επισκέπτης
ποιο επιθετικο ρε ποτο ?πεναλτι ηταν....και μαλακιες ειπε και ο βαρουχας που το παιζει ο αντικειμενικος διαιτητης της αγωνιστικης...εφαγα τοση βροχη για να βλεπω τα  φαουλ που εδινε τριγυρω απο τη περιοχη του ΑΡΗ ο παλιοδιαιτητης...κριμα που εχουμε τετοιο πουστοπρωταθλημα.αν δεν αγαπουσα την ομαδα...δε θα πηγαινα γηπεδο...στην ΑΓΓΛΙΑ...ισπανια...ιταλια...θα πηγαινα σε ομαδες που δεν υποστηριζω...για να δω εναν απλο αγωνα...εδω στην ελλαδα...δεν αξιζει

Επισκέπτης
και οταν λεω επιθετικο φαουλ εννοω αυτο στο ματς με ΑΕΚ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και γω αυτο εννοω και το ειπα ειρωνικα..εδω ο βαρουχας λεει βλεπετε οτι ο διαιτητης ειναι ακριβως μπροστα..οτι κοιταει αλλου οταν τον τραβαει ο καφες δεν το βλεπει..και ο αλλος κανει τον τραυματια μετα...

τελος το οφτοπικ

Επισκέπτης
Παγκ. Κυπ. Συλλόγων: Πρόκριση της Μ.Γιουνάιτεντ στον τελικό

Σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος και παραγωγικότητας παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 5-3 της πρωταθλήτριας Ασίας Γκάμπα Οσάκα, στη Γιοκοχάμα την Πέμπτη για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και προκρίθηκε στο τελικό της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σκόραρε δίς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα 6 από τα συνολικά 8 τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά.

Ο αγώνας άρχισε με την Γκάμπα Οσάκα να παίζει επιθετικά και να χάνει ευκαιρίες όμως η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που προηγήθηκε τελικά με κεφαλιά του Βίντιτς στο 28ο λεπτό. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, έγιναν όμως κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, μία από τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ύστερα από κόρνερ του Γκίγκς έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μάντσεστερ μπήκε στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα με τη ψυχολογία στα ύψη και έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και γκόλ του Τέβεζ στο 50’.

Στο διάστημα όμως από το 74ο εως το 79ο λεπτό σημειώθηκαν 4 γκολ σε 5 λεπτά. Αρχικά στο 74’ ο Γιαμαζάκι μείωσε σε 2-1 για την ιαπωνική ομάδα νικώντας τον Φαν Ντερ Σάρ από μακριά. Μόλις ένα λεπτό αργότερα όμως ο Ρούνεϊ, προερχόμενος από τον πάγκο, συνδυάστηκε υπέροχα με τον Φλέτσερ και έκανε το 3-1. Στη συνέχεια ήταν σειρά του Σκωτσέζου μέσου να σκοράρει καθώς εκμεταλλευόμενος μπαλιά του Εβρά, ο δημιουργός του τρίτου γκόλ, πέτυχε το τέταρτο για την ομάδα του. Και σα να μην έφτανε αυτό για τους Γιαπωνέζους ο Ρούνεϊ στο αμέσως επόμενο λεπτό σκόραρε ξανά, βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Γκάμπα.

Οι πρωταθλητές Ασίας βέβαια δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και συνέχισαν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Σκόραραν έτσι ακόμα δύο φορές, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έντο στο 85’ και με τον Χασιμότο στο 91’ που διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom