Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η Λιβερπουλ περασε νικηφορα απο 2 πολυ δυσκολες εδρες.2 μεγαλες νικες που αμφιβαλω κατα ποσο θα τις επαναλαβουνε οι αλλες διεκδικητριες του τιτλου.Αρα ελπιζω να συνεχισει ετσι και να το παλεψει επιτελους στα ισια το πρωταθλημα.
ΥΓ:Θερμα συχαρητηρια στην γιουναιτεντ για τις δυο ολοκαθαρες νικες που πετυχε με μπολτον και με μπλακμπερν.Με μπολτον πεναλτι στο 60 που δεν εδινε ουτε ο φεργκιουσον και με την μπλακμπερν 0-1 με καθαρο επιθετικο φουλ στον τερματζη των ροβερς..Συνεχιστε...

Επισκέπτης
Η Λιβερπουλ περασε νικηφορα απο 2 πολυ δυσκολες εδρες.2 μεγαλες νικες που αμφιβαλω κατα ποσο θα τις επαναλαβουνε οι αλλες διεκδικητριες του τιτλου.Αρα ελπιζω να συνεχισει ετσι και να το παλεψει επιτελους στα ισια το πρωταθλημα.
ΥΓ:Θερμα συχαρητηρια στην γιουναιτεντ για τις δυο ολοκαθαρες νικες που πετυχε με μπολτον και με μπλακμπερν.Με μπολτον πεναλτι στο 60 που δεν εδινε ουτε ο φεργκιουσον και με την μπλακμπερν 0-1 με καθαρο επιθετικο φουλ στον τερματζη των ροβερς..Συνεχιστε...
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& εκει παραγκα???
ρε τον πουστη τον θειο κροκους..
α ρε μαντσεσταρα ποσα κομπλεξ εχεις δημιουργησει στα παλληκαρια..
κλαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& εκει παραγκα???
ρε τον πουστη τον θειο κροκους..
α ρε μαντσεσταρα ποσα κομπλεξ εχεις δημιουργησει στα παλληκαρια..
κλαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
Καμια παραγκα ρε.Μην μπερδευεσαι.Απλη παρατηρηση εκανα για το πως νικησε η γιουναιτεντ τους 2 τελευταιους αγωνες της.

Επισκέπτης
Το ρεκόρ του Ρούνεϊ..

Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που συμπληρώνει 200 συμμετοχές στην Premier League έγινε το Σάββατο ο Ουέιν Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" (24/10/1985) έκανε ντεμπούτο στις 17 Αυγούστου του 2002 στην αναμέτρηση της Εβερτον με την Τότεναμ (2-2) για να φτάσει, έξι χρόνια αργότερα, τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα 6 χρόνια, ο 23χρονος στράικερ έχει σημειώσει 70 τέρματα, με το τελευταίο να είναι αυτό κόντρα στη Μπλάκμπερν το Σάββατο, στην εκτός έδρας νίκη με 2-0.
Το γκολ του Ρούνεϊ κόντρα στη Μπλάκμπερν

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το ρεκόρ του Ρούνεϊ..

Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που συμπληρώνει 200 συμμετοχές στην Premier League έγινε το Σάββατο ο Ουέιν Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" (24/10/1985) έκανε ντεμπούτο στις 17 Αυγούστου του 2002 στην αναμέτρηση της Εβερτον με την Τότεναμ (2-2) για να φτάσει, έξι χρόνια αργότερα, τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα 6 χρόνια, ο 23χρονος στράικερ έχει σημειώσει 70 τέρματα, με το τελευταίο να είναι αυτό κόντρα στη Μπλάκμπερν το Σάββατο, στην εκτός έδρας νίκη με 2-0.
Το γκολ του Ρούνεϊ κόντρα στη Μπλάκμπερν
Το πρωτο γκολ βαλε βιντεακι..το καθαρο... :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997

ιΥΓ:Θερμα συχαρητηρια στην γιουναιτεντ για τις δυο ολοκαθαρες νικες που πετυχε με μπολτον και με μπλακμπερν.Με μπολτον πεναλτι στο 60 που δεν εδινε ουτε ο φεργκιουσον και με την μπλακμπερν 0-1 με καθαρο επιθετικο φουλ στον τερματζη των ροβερς..Συνεχιστε...

Η Λιβερπουλ περασε απο εβερτον και σιτυ που παραδοσιακα περναει τα τελευται χρονια....Επισης εφερε χ με στοουκ και αστον βιλλα που δυσκολα θα φερουν οι αλλοι...Οσο για παραγκα..Ωραια κοκκινη ρε...Το πεναλτυ με την μπολτον πηγαν οι ιδιοι οι παικτες και του παν να το παρει πισω..Το δηλωσε ο αρχηγος της μπολτον...Δλδ εσυ πιστευεις οτι αν δεν το δινε δεν θα βαζε γκολ η μαντσεστερ?Το σαββατπο δεν εγινε κανενα επιθετικο φαουλ οσο και να επιμενουν οι πονεμενοι...Στην αγγλια αυτα τα μαρκαρισματα δεν δινονται..Τοσο απλα...επισης στο ιδιο ματς δεν δοθηκε καραμπινατο πεναλτυ υπερ της μαντσεστερ..

Κι επισης δεν ειδα κανεναν να λεει οτι απο την μαντσεστερ εχουν στερηθει πεναλτυ με νιουκασλτ,κανονικο γκολ και πεναλτυ με πορτσμουθ,πεναλτυ στο πρωτο λεπτο με λιβερπουλ,Τρωει γκολ με επιθετικο φαουλ απο τσελσι...Ε ΕΛΕΟΣ...Θα μας πειτε οτι ευνοουμαστε κιολας..Αλλα λογικο ειναι...σε 6 ματς εχουμε παιξει 4 εκτος εδρας(λιβερπουλ,τσελσι και πορτσμουθ,μπλακμπερν που η παραδοση ειναι αρνητικοτατη)ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν παιξει μεταξυ τους και βεπετε τη διαφορα στους 3..λογικο να τα χετε κανει πανω σας!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η Λιβερπουλ περασε απο εβερτον και σιτυ που παραδοσιακα περναει τα τελευται χρονια....Επισης εφερε χ με στοουκ και αστον βιλλα που δυσκολα θα φερουν οι αλλοι...Οσο για παραγκα..Ωραια κοκκινη ρε...Το πεναλτυ με την μπολτον πηγαν οι ιδιοι οι παικτες και του παν να το παρει πισω..Το δηλωσε ο αρχηγος της μπολτον...Δλδ εσυ πιστευεις οτι αν δεν το δινε δεν θα βαζε γκολ η μαντσεστερ?Το σαββατπο δεν εγινε κανενα επιθετικο φαουλ οσο και να επιμενουν οι πονεμενοι...Στην αγγλια αυτα τα μαρκαρισματα δεν δινονται..Τοσο απλα...επισης στο ιδιο ματς δεν δοθηκε καραμπινατο πεναλτυ υπερ της μαντσεστερ..

Κι επισης δεν ειδα κανεναν να λεει οτι απο την μαντσεστερ εχουν στερηθει πεναλτυ με νιουκασλτ,κανονικο γκολ και πεναλτυ με πορτσμουθ,πεναλτυ στο πρωτο λεπτο με λιβερπουλ,Τρωει γκολ με επιθετικο φαουλ απο τσελσι...Ε ΕΛΕΟΣ...Θα μας πειτε οτι ευνοουμαστε κιολας..Αλλα λογικο ειναι...σε 6 ματς εχουμε παιξει 4 εκτος εδρας(λιβερπουλ,τσελσι και πορτσμουθ,μπλακμπερν που η παραδοση ειναι αρνητικοτατη)ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν παιξει μεταξυ τους και βεπετε τη διαφορα στους 3..λογικο να τα χετε κανει πανω σας!!!!
Ρε μην τρελλαινεσαι.Δεν ειπα οτι υπαρχει παραγκα.Ειπα οτι τα τελευταια 2 ματς τα πηρατε οπως τα πηρατε.Με την Μπολτον το πεναλτι δοθηκε στο 60..Αρα τα χρονικα περιθωρια στενευαν..Αυτο που λες για τα μαρκαρισματα ειναι ακυρο.Μιλαμε για φουλ στον τερματοφυλακα στην μικρη περιοχη.Ειναι κανονισμος.Δεν παιζει ρολο αγγλια,ελλαδα,αιθιοπια.Δεν μιλαμε για ενα φουλσ το κεντρο που ειναι στην κριση του διαιτητη..Τελος δεν αμφισβητω οτι και η γιουναιτεντ εχει βγαλει δυσκολο προγραμμα..Εγω απλα κοιταξα την Λιβερπουλ και μονο και ανεφερα οτι με τετοια διπλα μπορει επιτελους να χτυπησει το πρωταθλημα στα ισα.Διαβαστε ρε τι λεει ο αλλος και μην βγαζετε μονοι σας συμπερασματα..

Επισκέπτης

αστους να κλαψουν βρε..

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Σου απαντησα σε οτι ειπες..δεν εβγαλα συμπερασματα...σου ειπα δλδ οτι στη σιτυ και την εβερτον κερδιζες συνηθως τα τελευται χρονια...δεν εκανες υπερβαση..υπερβαση ηταν η νικη με μας μονο που θεωρω οτι την σπταλησες με το χ με τη στοουκ...

Το πεναλτυ σου ξαναλεω οτι του παμε να το παριε πισω..απο κει και περα υπαρχει κανονισμος που λεει οτι αν το χασεις επιτηδες τιμωρησε για διακωμωδηση του αθλματος...Τι να κανε?ουτως η αλλως αργα η γρηγορα γκολ θα μπαινε..Για το σαββατο εχω την εντυπωση οτι τερματοφυλακας ειναι εκτοσ μικρης περιοχης,αλλα και μεσα να ναι ο βιντιτς πηδαει κατακορυφα..δεν κανει τπτ το επιληψιμο στον τερματοφυλακα...και σου ξαναλεω οτι εκτοσ απο το οτι κερδισαμε πολυ ευκολα μιας και δεν απειληθηκαμε καθολου δεν μας δοθηκε και αθαρο πεναλτυ...Οπως σου πα και ποσους βαθμους μας εχουν κοψει..Ας ειχαμε τις νικες σε λιβερπουλ-τσελσι που θα χαν τελειωσει το πρωταθλημα και ας μην μετραγε τ ογκολ....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα ασχολείστε και υποστηρίζετε τις gay ομάδες της Αγγλίας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστειεύομαι..... Barca ρεεεεεεεεεεεεε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σου απαντησα σε οτι ειπες..δεν εβγαλα συμπερασματα...σου ειπα δλδ οτι στη σιτυ και την εβερτον κερδιζες συνηθως τα τελευται χρονια...δεν εκανες υπερβαση..υπερβαση ηταν η νικη με μας μονο που θεωρω οτι την σπταλησες με το χ με τη στοουκ...

Το πεναλτυ σου ξαναλεω οτι του παμε να το παριε πισω..απο κει και περα υπαρχει κανονισμος που λεει οτι αν το χασεις επιτηδες τιμωρησε για διακωμωδηση του αθλματος...Τι να κανε?ουτως η αλλως αργα η γρηγορα γκολ θα μπαινε..Για το σαββατο εχω την εντυπωση οτι τερματοφυλακας ειναι εκτοσ μικρης περιοχης,αλλα και μεσα να ναι ο βιντιτς πηδαει κατακορυφα..δεν κανει τπτ το επιληψιμο στον τερματοφυλακα...και σου ξαναλεω οτι εκτοσ απο το οτι κερδισαμε πολυ ευκολα μιας και δεν απειληθηκαμε καθολου δεν μας δοθηκε και αθαρο πεναλτυ...Οπως σου πα και ποσους βαθμους μας εχουν κοψει..Ας ειχαμε τις νικες σε λιβερπουλ-τσελσι που θα χαν τελειωσει το πρωταθλημα και ας μην μετραγε τ ογκολ....
Σου λεω οτι ευνοηθηκες το ειπα πιο πολυ για πειραγμα.Δεν θα κατσω να μεταφερω τα προβληματα του ελληνικου πρωταθληματος στην Πρεμιερ...Παντως αποψη μου ειναι οτι ειναι πεντακαθαρο φουλ το πρωτο γκολ...Απο την εδρα της σιτυ ειχαμε περασει μονο μια φορα τα τελευταια 5 χρονια..Αρα ειναι μεγαλη νικη ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΣΙΤΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ..Τελος ξεχασα να γραψω οτι ο τραυματισμος του Σκρτελ ειναι μεγαλο πληγμα καθως ο σλοβακος ειναι πολυ καλο στοπερ...

Επισκέπτης
Καλέ μου θεούλη είμαι ένα παιδάκι 13 χρονών που δεν έχω δει ποτέ πρωτάθλημα, σε παρακαλώ συνέχισε να κάνεις θαύματα όπως μέχρι τώρα για την αγαπημένη μου Λιβερπουλ που κερδίζουμε ολα τα παιχνίδια μετά το 88! Επίσης θέλω να σου πω να βοηθήσεις την ομάδα μου να κερδίζει πάντα την united και όχι κάθε 7 χρόνια γιατί τα παιδιά στο σχολείο συνέχεια με κοροϊδεύουν! Με στεναχώρησες που έφερα στην έδρα μου χ με την Στοούκ αλλά επειδή ξέρω ότι με αγαπάς δεν θα το ξανακάνεις ε? Να γίνεις και κακός με την united γιατί παίρνει πολλά παιχνίδια με την διαιτησία και δεν θα με αφήσει να ξαναπάρω πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια!
Σε ευχαριστώ θεούλη μου, ο γιος του Τζεραρντ!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλέ μου θεούλη είμαι ένα παιδάκι 13 χρονών που δεν έχω δει ποτέ πρωτάθλημα, σε παρακαλώ συνέχισε να κάνεις θαύματα όπως μέχρι τώρα για την αγαπημένη μου Λιβερπουλ που κερδίζουμε ολα τα παιχνίδια μετά το 88! Επίσης θέλω να σου πω να βοηθήσεις την ομάδα μου να κερδίζει πάντα την united και όχι κάθε 7 χρόνια γιατί τα παιδιά στο σχολείο συνέχεια με κοροϊδεύουν! Με στεναχώρησες που έφερα στην έδρα μου χ με την Στοούκ αλλά επειδή ξέρω ότι με αγαπάς δεν θα το ξανακάνεις ε? Να γίνεις και κακός με την united γιατί παίρνει πολλά παιχνίδια με την διαιτησία και δεν θα με αφήσει να ξαναπάρω πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια!
Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγραψες σωστά το όνομα του αρχηγού...κατά τ'άλλα σ'έχει σκίσει η μαλακία... :2funny:

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αμα θες ζωγραφιζεις παλιοχοντρε..

Επισκέπτης
Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγραψες σωστά το όνομα του αρχηγού...κατά τ'άλλα σ'έχει σκίσει η μαλακία... :2funny:
Βρε τους καημένους δεν βλέπεις τι κάνουν? Δεν ξέρουν και την προϊστορία και λένε ότι θέλουν!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ταρατσα κριμα ρε μαγκα..Εκει πανω που πηγατε να ισοφαρισετε δειχνουμε επιτελους το πραγματικο μεταλο της ομαδας..Κριμα ρε..

Επισκέπτης
Ταρατσα κριμα ρε μαγκα..Εκει πανω που πηγατε να ισοφαρισετε δειχνουμε επιτελους το πραγματικο μεταλο της ομαδας..Κριμα ρε..
Καλά πάρε την τελευταία κούπα που σηκώσατε σαν πρωταθλητές! Μην την βλέπεις έτσι, τότε έτσι τις έφτιαχναν!
http://[URL unfurl="true"]www.museevalaisanduvin.ch/downloads/boire2.jpg[/img[/URL]]

Πρωταθλητής Οκτωβρίου! Παοκι είσαι και άσε αυτά το και καλά είσαι βάζελος!
Πρωταθλητής? 2ος δεν είσαι? Α εσύ είσαι βαμμένος παοκτσης! :2funny:
Πάρε και την κούπα του 2ου τις 6ης Οκτωβρίου! Πάει σετ και με το πιατάκι!
[img]http://images.replacements.com/images/images5/china/A/arcadian_prestige_old_rose_cup_and_saucer_set_footed_P0000002293S0003T2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom