Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Όταν πάντως πήγαινα εν έτη 2000 στο Μπριτάνια για να δω αγώνα τς Στόουκ που έπαιζε τότε στη 3η κατηγορία δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι 13-14 χρόνια μετά θα κοντράριζε τη Μαν Γιουν για τη.....10η θέση  :grin: :grin: :grin:
και εγω τυπε οταν εβλεπα το 92 την luton town να παιζει 3-4 κατηγορια δεν μπορουσαν να φανταστω οτι καποτε επεζε κορυφη.. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και εγω τυπε οταν εβλεπα το 92 την luton town να παιζει 3-4 κατηγορια δεν μπορουσαν να φανταστω οτι καποτε επεζε κορυφη.. :grin:
To 92 η Λούτον 3-4 κατηγορία; Είσαι σίγουρος; Μήπως λόγο ηλικίας σου έχεις μπερδέψει τις κατηγορίες και τις χρονιές;;  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως ΑΝ η Μαν Γιουν δε καταφέρει να βγει Τσ Λου τότε πολύ πιθανώς το καλοκαίρι να της φύγουν κάποιοι πρωτοκλασσάτοι παίκτες. Ένας απ αυτούς είναι πχ ο Ρούνεϊ που εχει στο περαλθόν αρκετές τάσεις φυγής και ο τσίχλας τον κρατούσε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αν δε τα καταφέρει η Μαν Γιουν τότε ο Ρούνεϊ (που όπως κάθε μεγάλος παίκτης) θέλει να παίζει σ ανταγωνιστική ομάδα (εξάλλου γι αυτό την έκανε κ ο Πέρσυ από την Άρσεναλ) θα κάνει ότι μπορεί για να φύγει.
Αυτό το πιστεύω. Μέχρι τότε έχουμε άλλου 5 μήνες Αγγλικού πρωταθλήματος όπου η Μαν Γιουν θα δίνει χαρά στον κάθε πικραμένο  :grin:
Αν πάντως μου έλεγες το καλοκαίρι ότι μέσα Δεκέμβρη η Λίβερπουλ θα είναι κάτω ΜΟΝΟ από την Άρσεναλ και η Μαν Γιουν θα παλεύει για τη 10η θέση με Σαουθάμπτον και Στόουκ θα σ έλεγα τρελο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποιας ηλικιας μου? και που επαιζε?
H Λούτον τη περίοδο 91-92 υποβιβάστικε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ. Αν την έβλεπες το λοιπόν αρχές του 92 την έβλεπες να παίζει στη Πρώτη Εθνική (μετέπειτα Πρεμιερ Λιγκ) αν την έβλεπες τέλη του 92 τότε έπαιζε στη Β Εθνική.

Όσο για την ηλικία σου, ξέρω γω; Πρέπει να είσαι 45άρης με 50άρης κοντά ξέρω γω;;;  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
H Λούτον τη περίοδο 91-92 υποβιβάστικε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ. Αν την έβλεπες το λοιπόν αρχές του 92 την έβλεπες να παίζει στη Πρώτη Εθνική (μετέπειτα Πρεμιερ Λιγκ) αν την έβλεπες τέλη του 92 τότε έπαιζε στη Β Εθνική.

Όσο για την ηλικία σου, ξέρω γω; Πρέπει να είσαι 45άρης με 50άρης κοντά ξέρω γω;;;  :grin:
92-93 ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ενταξει τωρα μπορει και να ηταν β εθνικη αλλα πρεπει να εχει παιξει και γ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως για τη Λίντς είναι ένα τρανό παράδειγμα μιας ομάδας που είχε έναν καλό προπονητή (Ο Λίρι πως σκατά λέγεται) αλλά μαλάκα πρόεδρο. Με τον Ο Λίρι ήταν για μια 3ετία στις 5 πρώτες άρα και ευρωπαϊκη έξοδος και ο πρόεδρος έπαιρνε τρελλά δάνεια. Μια χρονιά στράβωσε και δε βγηκαν Ευρώπη και πούλησαν τον Φέρντιναντ για 30μύρια με συνέπεια να την κάνει ο προπονητής και ν αρχίσει η κατρακύλα

92-93 ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ενταξει τωρα μπορει και να ηταν β εθνικη αλλα πρεπει να εχει παιξει και γ..
Και πριν το 92-93 και μετά. Τώρα δε ξέρω καν αν υπάρχει έστω σαν ερασιτεχνικό σωματειο. Ποια; Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ομάδα της Αγγλίας....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως για τη Λίντς είναι ένα τρανό παράδειγμα μιας ομάδας που είχε έναν καλό προπονητή (Ο Λίρι πως σκατά λέγεται) αλλά μαλάκα πρόεδρο. Με τον Ο Λίρι ήταν για μια 3ετία στις 5 πρώτες άρα και ευρωπαϊκη έξοδος και ο πρόεδρος έπαιρνε τρελλά δάνεια. Μια χρονιά στράβωσε και δε βγηκαν Ευρώπη και πούλησαν τον Φέρντιναντ για 30μύρια με συνέπεια να την κάνει ο προπονητής και ν αρχίσει η κατρακύλα
Και πριν το 92-93 και μετά. Τώρα δε ξέρω καν αν υπάρχει έστω σαν ερασιτεχνικό σωματειο. Ποια; Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ομάδα της Αγγλίας....
υπαρχει..τα χριστουγγενα που θα ειμαι επανω θα παω να την δω..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: γιαυτο την ανεφερα  ;)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το 92 η λουτον έπαιζε πρεμιερ
Έπεσε εκείνη την χρόνια σαν 3η νομίζω για 2 βαθμούς.
Έναν καλο γκολτζή είχε χαρφορντ νομίζω τον έλεγαν

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για την Λιντς δεν λέω τίποτα γιατί θα με κλείσουν μέσα :cheesy:

Το μόνο συν της ότι πέρασε για λίγες έστω μέρες ο καλύτερος προπονητής που ανέδειξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως ΑΝ η Μαν Γιουν δε καταφέρει να βγει Τσ Λου τότε πολύ πιθανώς το καλοκαίρι να της φύγουν κάποιοι πρωτοκλασσάτοι παίκτες. Ένας απ αυτούς είναι πχ ο Ρούνεϊ που εχει στο περαλθόν αρκετές τάσεις φυγής και ο τσίχλας τον κρατούσε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αν δε τα καταφέρει η Μαν Γιουν τότε ο Ρούνεϊ (που όπως κάθε μεγάλος παίκτης) θέλει να παίζει σ ανταγωνιστική ομάδα (εξάλλου γι αυτό την έκανε κ ο Πέρσυ από την Άρσεναλ) θα κάνει ότι μπορεί για να φύγει.
Αυτό το πιστεύω. Μέχρι τότε έχουμε άλλου 5 μήνες Αγγλικού πρωταθλήματος όπου η Μαν Γιουν θα δίνει χαρά στον κάθε πικραμένο  :grin:
Αν πάντως μου έλεγες το καλοκαίρι ότι μέσα Δεκέμβρη η Λίβερπουλ θα είναι κάτω ΜΟΝΟ από την Άρσεναλ και η Μαν Γιουν θα παλεύει για τη 10η θέση με Σαουθάμπτον και Στόουκ θα σ έλεγα τρελο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΝ φύγει ο Φαν Πέρσυ (που έχει δηλώσει πως θέλει μεταγραφή τον Γενάρη) πάτε ΤΡΕΝΟ για τσαμπιονσιπ  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος είμαι 5 πόντους πίσω από την Άρσεναλ, είμαι πάνω από Μαν Σίτυ (που τα σκάει συνέχεια) και Τσέλσυ (του Μουρίνιο) είμαι πάνω και από Έβερτον (αν και είναι πολύ ανεβασμένη και σκλυροτράχηλη ομάδα) και η Μαν Γιουν κινδυνεύει να χάσει τη 10η θέση από τη Άστον Βίλα και τη Σουόνσι και να πάει στη 12η.  :grin: :grin: :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όχι καμία σχέση. Ίσα ίσα ο τσίχλα πήρε μια μικρομεσαία ομάδα και σε 20 χρόνια την έχει κάνει ν είναι πρώτη στα πρωταθλήματα και στα κύπελα. Ο τσίχλας είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο κορυφαίος προπονητής όχι μόνο στο νησί αλλά ίσως στον κόσμο όλο τα τελευταία 20 χρόνια. Αλλά μερικές φορές ήταν από τους διαιτητές και τη διοργανότρια αρχή στ απυρόβλητο. Πολλές φορές κατέβηκε από το πάγκο του και πήγε και διαμαρτυρήθηκε εντώνος στον 4ο και ούτε με χρηματικό πρόστιμο δε τιμωρήθηκε. Δεχόταν το σκληρό παιχνίδι από τους παίχτες του ενώ όταν οι αντίπαλοι έκαναν το ίδιο παραπονιόταν.
Σα προπονητής είχε μάτι όσοι λίγοι. Στον διάδοχό του τ έκανε πουτάνα με τον Μόγιες. Γι αυτό πιστεύω πως οι καλές μέρες της Μαν Γιουν είναι πίσω της πλέον
Τώρα τα λες καλά...

Συμφωνώ απολύτως...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα τα λες καλά...

Συμφωνώ απολύτως...
Στην Ιταλία (αν έχω καταλάβει καλά) είσαι Νάπολι. Στην Αγγλία είσαι Μαν Γιουν; Αν ναι, πως ταα βλέπεις; Θα μείνει ο Μόγιες πιστεύεις. Προσωπική άποψη χωρίς να ξέρω είναι πως αν η Μαν Γιουν δεν ανέβει στις επόμενες αγωνιστικές τουλάχιστον 3-4 θέσεις τότε θ αρχίσουν να ψάχνουν αντικαταστάτη του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην Ιταλία (αν έχω καταλάβει καλά) είσαι Νάπολι. Στην Αγγλία είσαι Μαν Γιουν; Αν ναι, πως ταα βλέπεις; Θα μείνει ο Μόγιες πιστεύεις. Προσωπική άποψη χωρίς να ξέρω είναι πως αν η Μαν Γιουν δεν ανέβει στις επόμενες αγωνιστικές τουλάχιστον 3-4 θέσεις τότε θ αρχίσουν να ψάχνουν αντικαταστάτη του
Καποιοι βιαζονται παντως  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να είσαι κορυφαίος θα πρέπει να έχεις επιτεύγματα οχι μόνο με μια ομάδα αλλά και με άλλες ομάδες σε διαφορετικές συνθήκες και να φτιάξεις και να δώσεις ένα δικό σου στυλ ποδοσφαίρου.Ο τσίχλας δεν έφυγε απο το νησί.
Δε συμφωνώ. Δηλαδή οι περισσότεροι Άγγλοι προπονητές προ δεκαετίας 70 δεν είναι κορυφαίοι στη παγκόσμια ιστορία. Δεν ήταν ο Μπάσμπι κορυφαίος προπονητής επειδή έκατσε 25χρόνια στο πάγκο της Μαν Γιουν και δε πήγε αλλού;
Δεν ήταν ο Σάνγκλι και ο Πέισλι κορυφαίοι προπονητές επειδή προπόνησαν ΜΟΝΟ τη Λίβερπουλ και δεν έφυγαν από το νησί.
Δεν είναι ο Κλουφ της Νότινχαμ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ (ίσως) ΟΛΩΝ επειδή δεν έφυγε από το νησί.
Στο νησί έχουν άλλη φιλοσοφία. Όταν ο προπονητής αποδιδει και η ομάδα παίρνει τίτλους ή φέρνει αποτελέσματα τον κρατάνε. Πλην των προανερθέντων και του τσίχλα δες στην Άρσεναλ με τον Βενγκερ.
Για μένα ο τσίχλα είναι καλύτερος από τον Μουρίνιο και τον Γκουαρδιόλα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ (επειδή είμαι Λίβερπουλ) ξεπέρασε και τον Κιγκ Κένυ και τους προαναφερθέντες (εκτός από τον Κλουφ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom