Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτερες ομάδας στο νησί (Άρσεναλ,Σίτυ)...

Κ οι 2 παίζουν πολύ καλά...

Να δούμε αν κάποια θα ξεφουσκώσει στη συνέχεια...Προσωπικά δεν το νομίζω κ το βλέπω στις λεπτομέρειες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τσελσυ  αρσεναλ σιτυ εγω πιστευω μια απο αυτες θα το παρει φετος,το περιμεναμε απο το καλοκαιρι οτι θα ειναι το πιο συναρπαστικο πρωταθλημα.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τσελσυ  αρσεναλ σιτυ εγω πιστευω μια απο αυτες θα το παρει φετος,το περιμεναμε απο το καλοκαιρι οτι θα ειναι το πιο συναρπαστικο πρωταθλημα.....
Η Άρσεναλ έχει ακόμα αρκετό χρήμα στην άκρη (απ αυτό που δεν έχει χρησιμοποιήσει ο Αρσέν το καλοκαίρι) για να κινηθεί σε κινήσεις. Η Τσέλσι δύσκολα θα σπρώξει χρήμα, αν κ ακούγεται πως θέλει να πάρει τον Φαλκάο της Μονακό που δε του πολυαρέσει εκεί. Η Σίτυ σα νεόπλουτη ομάδα έχει τα περισσότερα να σπρώξει.
Πάντως για μένα έκπληξη είναι η συμπολίτισσά μου Έβερτον (Λίβερπουλ είμαι) όσο και η Σαουθαπτον που τα πάει πολύ καλύτερα από πέρσι (στις πρώτες 14αγωνιστικές)

Μαν Γιουν αν συνεχίσει έτσι πάει για 5ή θέση που θα τη παλέψει με τη Λίβερπουλ η οποία όπως προείπα χωρίς Κουτίνιο και Σταριτζς και χωρίς πάγκο δε μπορεί να ελπίζει σε ψηλότερες θέσεις (εκτός αν ενισχυθεί τρελλά τη μεταγραφική περίοδο)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Η Άρσεναλ έχει ακόμα αρκετό χρήμα στην άκρη (απ αυτό που δεν έχει χρησιμοποιήσει ο Αρσέν το καλοκαίρι) για να κινηθεί σε κινήσεις. Η Τσέλσι δύσκολα θα σπρώξει χρήμα, αν κ ακούγεται πως θέλει να πάρει τον Φαλκάο της Μονακό που δε του πολυαρέσει εκεί. Η Σίτυ σα νεόπλουτη ομάδα έχει τα περισσότερα να σπρώξει.
Πάντως για μένα έκπληξη είναι η συμπολίτισσά μου Έβερτον (Λίβερπουλ είμαι) όσο και η Σαουθαπτον που τα πάει πολύ καλύτερα από πέρσι (στις πρώτες 14αγωνιστικές)

Μαν Γιουν αν συνεχίσει έτσι πάει για 5ή θέση που θα τη παλέψει με τη Λίβερπουλ η οποία όπως προείπα χωρίς Κουτίνιο και Σταριτζς και χωρίς πάγκο δε μπορεί να ελπίζει σε ψηλότερες θέσεις (εκτός αν ενισχυθεί τρελλά τη μεταγραφική περίοδο)

Mάλλον δεν βλέπεις και τόσο την ομάδα μας...

Ο Κουτίνιο έχει επανέλθει και παίζει κανονικότατα...

Με μια μικρή ενίσχυση τον Γενάρη, πάμε για τριτο-τέταρτη θέση για μένα...

Συμφωνώ για τον πάγκο πάντως...

Ο Άσπας αποτυχία, ο Άλεν για το πέος, ο Μόουζες δεν είναι αυτός που περιμέναμε και ο Στέρλινγκ ταλαντούχος πιτσιρικάς μεν αλλά...

edit:Για τον Σισοκό δεν το συζητάω καν...Μεγάλο σαπάκι...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Mάλλον δεν βλέπεις και τόσο την ομάδα μας...

Ο Κουτίνιο έχει επανέλθει και παίζει κανονικότατα...

Με μια μικρή ενίσχυση τον Γενάρη, πάμε για τριτο-τέταρτη θέση για μένα...

Συμφωνώ για τον πάγκο πάντως...

Ο Άσπας αποτυχία, ο Άλεν για το πέος, ο Μόουζες δεν είναι αυτός που περιμέναμε και ο Στέρλινγκ ταλαντούχος πιτσιρικάς μεν αλλά...

edit:Για τον Σισοκό δεν το συζητάω καν...Μεγάλο σαπάκι...
Στο τελευταίο ματς έπαιξε; Γιατί είχα διαβάσει ότι ήταν αμφίβολος αφου είχε χάσει κάποιες προπονήσεις.
Δε νομίζω πως η Λίβερπουλ θα ενισχυθεί. Δε ξέρω τι φράγκα παίζουν. Πλην της κλασσικής περίπτωσης (ότι κοιτάει Μήτρογλου όπως και άλλες 1000 ομάδες στην Ευρώπη) δεν έχω διαβάσει κάτι. Ακόμα βέβαια λένε πως είναι σε μεταβατικό στάδιο αλλά με τον Τζέραρντ στα 33 του και χωρίς ν υπάρχει κάποιος πουνα δείχνει ότι μπορεί ν αναλάβει ηγέτης μέσα στο γήπεδο δε νομίζω ότι μας παίρνει να χάσουμε την ευρωπαϊκή έξοδο (πρωτάθλημα είναι ακόμα μακριά)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στο τελευταίο ματς έπαιξε; Γιατί είχα διαβάσει ότι ήταν αμφίβολος αφου είχε χάσει κάποιες προπονήσεις.
Δε νομίζω πως η Λίβερπουλ θα ενισχυθεί. Δε ξέρω τι φράγκα παίζουν. Πλην της κλασσικής περίπτωσης (ότι κοιτάει Μήτρογλου όπως και άλλες 1000 ομάδες στην Ευρώπη) δεν έχω διαβάσει κάτι. Ακόμα βέβαια λένε πως είναι σε μεταβατικό στάδιο αλλά με τον Τζέραρντ στα 33 του και χωρίς ν υπάρχει κάποιος πουνα δείχνει ότι μπορεί ν αναλάβει ηγέτης μέσα στο γήπεδο δε νομίζω ότι μας παίρνει να χάσουμε την ευρωπαϊκή έξοδο (πρωτάθλημα είναι ακόμα μακριά)

Ο Κουτίνιο έπαιξε ΚΑΙ στο προ-τελευταίο ματς (με την Χάλ) αλλά και στο τελευταίο με την Νόριτς...

Για μεταγραφές ακούγονται μερικά ονόματα όπως Ayew της Μαρσέιγ αλλά και Rodriguez της Σαουθάμπτον....

Πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε εννοείται, απλά ξαναλέω πως πιστεύω οτι τρίτοι μπορούμε να βγούμε....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Κουτίνιο έπαιξε ΚΑΙ στο προ-τελευταίο ματς (με την Χάλ) αλλά και στο τελευταίο με την Νόριτς...

Για μεταγραφές ακούγονται μερικά ονόματα όπως Ayew της Μαρσέιγ αλλά και Rodriguez της Σαουθάμπτον....

Πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε εννοείται, απλά ξαναλέω πως πιστεύω οτι τρίτοι μπορούμε να βγούμε....
Δηλαδή θα ξεπεράσουμε κάποια από Άρσεναλ, Τσέλσι, Σίτυ;;; Χωρίς πάγκο; Δύσκολο.
Α! Όσο για τον Ροντρίγκεζ είναι γνωστό πως η Σαουθάπτον πλέον πουλάει ακριβά, και δε ξέρω το μπάτζετ της Λίβερπουλ για τις μεταγραφές τον χειμώνα.

Υ.Γ Είσαι σίγουρος πως έπαιξε με τη Χαλ. Γιατί από τις δηλώσεις του Ρότζερς άλλα καταλαβαίνω

«Η ποιότητα της ομάδας μας δεν είναι τόσο μεγάλη, ώστε να αντεπεξέλθουμε με τις απουσίες δύο μεγάλων παικτών (Στάριτζ, Κουτίνιο). Χωρίς αμφιβολία ήταν ένα πλήγμα. Είναι δύσκολο εάν βγάλεις αυτούς τους δύο. Ο Ντάνιελ θα μείνει εκτός για οχτώ εβδομάδες και ο Φελίπε δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα. Έκανε ενέσεις μόνο για να κάτσει στον πάγκο»

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή θα ξεπεράσουμε κάποια από Άρσεναλ, Τσέλσι, Σίτυ;;; Χωρίς πάγκο; Δύσκολο.

Το πιστεύω αν γίνουν 1-2 ΚΑΛΕΣ προσθήκες.

Όπως και να χει, πιστεύω πως πάνω απο την σιχαμερή United θα είμαστε σίγουρα...Την τέταρτη θέση την έχουμε θέλω να πιστεύω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το πιστεύω αν γίνουν 1-2 ΚΑΛΕΣ προσθήκες.

Όπως και να χει, πιστεύω πως πάνω απο την σιχαμερή United θα είμαστε σίγουρα...Την τέταρτη θέση την έχουμε θέλω να πιστεύω...
Όπως έχω γράψει και αλλού, από τότε που έφυγε ο τσίχλας (που παρόλο που δεν τη πάω καθόλου τη γαμημένη ομάδα ήταν προπονηταράς ο πούστης) πάει και η.....παράγκα του :grin:
Ο Μόγιες είναι καλός για μεσαίες ομάδες. Έφυγε από την Έβερτον και ο νέος προπονητής την έχει στη πρώτη 5άδα ΕΧΩΝΤΑΣ χάσει και έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες τους (Φελαϊνί). Η Μαν Γιουν θα είναι η δυσάρεστη έκπληξη της χρονιάς, εκτός και αν γυρίσει στον παγκο ο τσίχλας και μαζί και η...παράγκα του  :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ταράτσα που είσαι?Βγάλανε γλώσσα οι ανύπαρκτοι!  :2funny:

Συνημμένα

• loserpool.gif
    loserpool.gif
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 37

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ωριστεεεε , καναμε μια κοιλια (20αετιας) και βγηκαν τα κοριτσακια και μας λενε ανυπαρκτους. Ξεχασανε οτι πηγαινανε  :pipa1: :zfuck: εμπλοκη.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μια φορά κι έναν καιρό...

Συνημμένα

• paramithia.png
    paramithia.png
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 26

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καθε φορα και με καθε καιρο , ειναι μια ομαδα ,η Λιβερπουλ που και στα χειρότερα της εκανε <<κηδειες>> στις άλλες ομαδες και σηκωνει κουπες ευρωπαικές για πλάκα........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ναι κοριτσάκι μου...

Συνημμένα

• giatros.jpg
    giatros.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 19

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι ναι κοριτσάκι μου...
Murphy Christmas ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άσε ρε το παλιά. Δες το τώρα τι γίνεται. ΕΙΣΑΙ Κ-Α-Τ-Ω από τη Λίβερπουλ και από την Έβερτον. Άμεσες αντίπαλες σου είναι η Σαουθαπτον  :grin:.
Ωριστεεεε , καναμε μια κοιλια (20αετιας) και βγηκαν τα κοριτσακια και μας λενε ανυπαρκτους. Ξεχασανε οτι πηγαινανε  :pipa1: :zfuck: εμπλοκη.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Δε καναμε κοιλιά. Στα 20 αυτά χρόνια και κύπελο σηκώσαμε και λιγκ καπ, και Σουπερ Καπ ευρώπης και ΟΥΕΦΑ και Τσαμπιονς Λιγκ (είχαμε μάλιστα 2 παρουσίες). Κοιλιά μόνο στο πρωτάθλημα. Να δούμε τώρα αυτοί με τον Μόγιες (άκου Μόγιες διάδοχος του τσίχλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) τι θα κάνουν

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Murphy Christmas ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άσε ρε το παλιά. Δες το τώρα τι γίνεται. ΕΙΣΑΙ Κ-Α-Τ-Ω από τη Λίβερπουλ και από την Έβερτον. Άμεσες αντίπαλες σου είναι η Σαουθαπτον  :grin:.
Οπαδός της loserpool το είπε αυτό?Αν τα αφήσεις κι εσύ θα τσακώνεσαι με οπαδούς της Κιντερμίνστερ!  :2funny:

Δε καναμε κοιλιά. Στα 20 αυτά χρόνια και κύπελο σηκώσαμε και λιγκ καπ, και Σουπερ Καπ ευρώπης και ΟΥΕΦΑ και Τσαμπιονς Λιγκ (είχαμε μάλιστα 2 παρουσίες). Κοιλιά μόνο στο πρωτάθλημα.
Πςςςςςςςςςςςςςςς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οπαδός της loserpool το είπε αυτό?Αν τα αφήσεις κι εσύ θα τσακώνεσαι με οπαδούς της Κιντερμίνστερ!  :2funny:
Πςςςςςςςςςςςςςςς
Εγώ για σένα το λέω. Γιατί η ιστορία σου είναι ΣΑΦΩΣ πολύ μικρότερη απ εκείνη της Λίβερπουλ. 20 χρόνια κυριαρχίας στο νησί και πήρες μόλις 2 ευρωπαϊκα. Σε 15 χρόνια δικής μου κυριαρχίας πήρα 4 (χωρίς να βάλω τους τελικούς που έχασα). Έκανες μια ζωή για να με φτάσεις στα πρωταθλήματα και για να με φτάσεις στ Ευρωπαϊκά θ έχει σταματήσει η γη να γυρίζει.  Το πιασες Newton Heath L&YR;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ για σένα το λέω. Γιατί η ιστορία σου είναι ΣΑΦΩΣ πολύ μικρότερη απ εκείνη της Λίβερπουλ. 20 χρόνια κυριαρχίας στο νησί και πήρες μόλις 2 ευρωπαϊκα. Σε 15 χρόνια δικής μου κυριαρχίας πήρα 4 (χωρίς να βάλω τους τελικούς που έχασα). Έκανες μια ζωή για να με φτάσεις στα πρωταθλήματα και για να με φτάσεις στ Ευρωπαϊκά θ έχει σταματήσει η γη να γυρίζει.  Το πιασες Newton Heath L&YR;
Δεν είμαι οπαδός της Μάντσεστερ ρε και γενικά για να το πω κομψά σιχαίνομαι το Αγγλικό "ποδόσφαιρο"! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν είμαι οπαδός της Μάντσεστερ ρε και γενικά για να το πω κομψά σιχαίνομαι το Αγγλικό "ποδόσφαιρο"! :grin:
Εσυ ως γνωστον εισαι οπαδος του ισπανικου ποδοσφαιρου επειδη επαιξε εκει η αγαπη σου
http://[URL unfurl="true"]www.enwsi.gr/wp-content/uploads/2013/09/ibagaza-nikolaidis.jpg[/img[/URL]]
Και δεν εννοω τον Ιμπαγασα...Εν τω μεταξυ μπροστα του ο κοντος φαινεται γιγαντας. ;D

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πως το πας πως το φέρνεις...συνέχεια τον αγαπητικό σου μοστράρεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom