KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ.Tην ομάδα ολόκληρη άλλαξε,ολο το παιγνίδι της Αρσεναλ από αυτόν περνάει.Λάθος που τον έδωσε η Ρεάλ έστωκαι για 45 εκ.
Συμφωνώ.Tην ομάδα ολόκληρη άλλαξε,ολο το παιγνίδι της Αρσεναλ από αυτόν περνάει.Λάθος που τον έδωσε η Ρεάλ έστωκαι για 45 εκ.
Σωστός.Έπρεπε να έρθει ο μπέιλ για να την "πουν" στους απέναντι. Έπρεπε κι αυτοί να αποκτήσουν φονικό δίδυμο. Να δω όμως ποιος θα δίνει το μαχαίρι στους.. δολοφόνους. Ο ίσκο ως αντιοζίλ μπορεί να τα πηγαίνει καλά. αλλά τη πάσα με τη μία και τις ασσίστ δώρα του γερμανού θέλει πολύ ακόμα για να τα φτάσει
Αλκάνταρα;;;Ο ίσκο είναι παικταράς, αλλά έχει ακόμα πολλά να αποδείξει για να γίνει παγκόσμιας κλάσης. Είναι νέος κι έχει όλο το χρόνο μπροστά του.
Γενικά η ισπανία τα τελευταία χρόνια έχει μια γεεννήτρια που βγάζει μεσοεπιθετικούς Α' class, πέρα από τους καταλανούς. Καθόρλα, μάτα, σίλβα, τιάγκο...
Στην αγγλία , μετα τα Χριστουγεννα , ξεκιναει το πρωταθλημα. Δεν ειναι Ελλαδα ή Κυπρος να λεμε οτι τελειωσε καποιος απο την διεκδικηση απο τώρα. Οι διαφορες ειναι μικρές και ευκολα αλλάζουν οι ισορροπιες. Κατα τα άλλα συμφωνω για την πατάτα της Ρεαλ να αφησει τον Οζιλ για να παρει τον Μπειλ. Κριμα μονο που δεν μπορώ να εχω στην Λιβερπουλ :'(
Αν πριν ξεκινησει το πρωταθλημα μου έλεγαν οτι μετα απο 11 αγωνιστικες θα ημουν (Λιβερπουλ) 2ος , θα απαντουσα μακαρι αλλά αποκλειεται. Τωρα που ειμαι με την συγκυρια Μαντσ.Γιουν. και Τσελσι να ειναι σε μεταβατικη περιοδο και Μαν. Σιτυ να πεταει βαθμους οπως σημερα με την Σαντερλαντ , λεω τι κριμα να μην εχω 3-4 παικτες ακομα ωστε να κανω το κατι παραπανω .....
Αγγλία μένεις;
Αυτή τη στιγμή και μ όσα ματς έχω δει (λίγα) θεωρώ πως η Άρσεναλ είναι φαβορί. Μετά έρχεται Σίτυ και Τσέλσι. Η Μαν Γιουν είναι για 4-5 θέση. Θα είχα ψηλά και την Λίβερπουλ αλλά με τον τραυματισμό του Σταριτζ και με τον Κουτίνιο να είναι αμφίβολος για κάποιο διάστημα ακόμα ΛΟΓΙΚΑ θα πέσει στη βαθμολογία αφού ο πάγκος της ομάδας είναι ολίγον τι για τον πούτσο καβάλαΜάγκες η λογική με τα όσα μέχρι τώρα έχω δει είναι
1) Σίτυ
2) Άρσεναλ
3) Τσέλσι ή Γιουνάιτεντ
5) Λίβερπουλ