Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μυστη μου τα πινελακι και το σαπουνι που ποσταρα, απευθυνονται στον απλο καθημερινο πορνο... :effemine:
Για ξυρισμα πορνολορδου θες κ αλλα πραγματα... πρεπει να μυηθεις για τα καλα στο wetshaving  :grin:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε τύποι η bepanthol κάνει για μετά το ξύρισμα; κρέμα ή το γαλάκτωμα;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Θα το γράφω εδώ αν και δεν έχει να κάνει με ξύρισμα.Προ αρκετών ημερών μια γιαγιά 90 χρονών με μαλλιά μέχρι τη μέση, που δεν τα έκοψε ποτέ, μου είπε ότι το καλύτερο δυναμωτικό για τα μαλλιά είναι το ξύδι.Μουσκεύεις μια πετσέτα με αρκετή ποσότητα και την τυλίγεις στο κεφάλι σου.Πρέπει να μουσκέψει όλο το μαλλί όχι μόνο επιφανειακά.Όταν πήγα σπίτι λοιπόν έβαλα ένα σάπιο ξύδι που είχα, το πιο φτηνό του σουπερμάρκετ, και κάθισα καμιά ώρα έτσι.Μετά μπάινω στο μπάνιο και λούζομαι.Όταν στέγνωσαν τα μαλλιά μου έμεινα μαλάκας!!!!Τα μαλλιά μου έλαμπαν από ζωντάνια!!!!

Δεν τελειώσαμε όμως έχει και συνέχεια...Την επόμενη εβδομάδα παίρνω ένα καλό ξύδι από κρασί, από κάβα, 4 ευρώ το μισόλιτρο.Έβαλα κοντά το μισό μπουκάλι στην πετσετα και το κεφάλι μου.Κάθισα περίπου μιαμιση ώρα έτσι.Ευτυχώς είναι καλοκαίρι και είχα ανοιχτές τις πόρτες αλλιώς θα είχε σκυλοβρωμίσει το σπίτι ξυδίλα.Μπαίνω στο μπάνιο και αφού στέγνωσαν τα μαλλιά μου έπαθα κολούμπρα!!!!!Δεν έχω ξαναδεί το μαλλί μου καλύτερα ποτέ στη ζωή μου!!!!Μιλάμε ότι έμοιαζα με διαφήμιση σαμπουάν!!!!Για τέτοια διαφορά λέμε!!!Το εφαρμόζω μια φορά το σκ συνήθως για τρίτη εβδομάδα τώρα και έχω πάρει άπειρα εύσημα!!!

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πλύνεις αμέσως την πετσετα μετά για να μη σκυλοβρωμάει το σπίτι.Αλλά κι εδώ ακόμα υπάρχει η καλή πλευρά.Εκείνο που δεν ήξερα είναι ότι το ξύδι είναι μαλακτικό οπότε οι πετσέτες και τα σώβρακα βγαίνουν απαλά απαλά σαν κώλος μωρού!!!Εκτός την απολύμανση!!!

Κοίτα να δεις ρε κάτι πράγματα που κάνει η φύση τελικά!!!!!Υποκλίνομαι!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Για να ζωντανεύει και πάλι το threadάκι μας!!!  :hi: :hi: :hi:

Επιστροφή στο παραδοσιακό ξύρισμα με τα ακόλουθα εργαλεία:

http://[URL unfurl="true"]www.rasurpur.de/english/shop/resources/Rasierseifen/proraso.jpg[/img[/URL]]

[img]http://i205.photobucket.com/albums/bb164/hicabi/IMG_2018.jpg

Εγκαίνια της καινούργιας μου μηχανής!!!  :rockon:

wpa91ddb80_05_06.jpg

με λεπίδες:

http://[URL unfurl="true"]www.eidikommotiriou.com/images/Personna-Platinum-blades-eidi-kommotiriou-d6efb.jpg[/img[/URL]]

Και φυσικά για το τέλος:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.traditionalshaving.com/product_images/a/215/floid-vigoroso-aftershave__54840_zoom.jpg[/img[/URL]]

[u]Overall εντυπώσεις:[/u]
Η ποιότητα της μηχανής ασφαλείας είναι αναμφισβήτητη με πολύ καλό βάρος και πανεύκολη στο χειρισμό! Το ξύρισμα ήταν πολύ άνετο και απαλό χωρίς το παραμικρό ίχνος ερεθισμού/κοψίματος (μάλλον με τις personna θέλει μεγάλη προσπάθεια για να κοπείς, ακόμα και αν είσαι αρχάριος!). Ωστόσο η μόνη ένστασή μου έγκειται στο γεγονός ότι δεν ήταν και το πιο βαθύ ξύρισμα που έχω κάνει μετά από 2 περάσματα (το 1ο με τη φόρα και το 2ο κόντρα ξύρισμα) σε γένεια 4(!) ημερών. Ενδεχομένως με λεπίδες

[img]http://[URL unfurl="true"]www.wiborgshavingbrushes.com/43-169-thickbox/perma-sharp-super-stainless-5-pcs.jpg[/img[/URL]]

να έχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.  :think:

Παρόλα αυτά θεωρώ τον εαυτό μου σε πολύ καλό δρόμο για την επίτευξη του ξυρίσματος του πορνολόρδου!!!  :thumbsup:

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Ποια μηχανή είναι αυτή;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Έχει δοκιμάσει κάποιος μύστης αυτά τα 2 να μου πει αν έχουν πορνώδες άρωμα? Ψάχνω κάτι καλό και κλασικό αλλά να μην μυρίζει παππουδίλα. Ένα καλό καθημερινό και οικονομικό αρωματάκι για μετά το ξύρισμα.  :hi:
Τα ακριβά αφτερ σέιβ είναι απάτη και πέταμα χρημάτων αφού δίνεις πολλά φράγκα και πάλι δεν βρίσκεις κάποια ιδιαίτερα πορνώδη μυρωδιά..

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

Έχει δοκιμάσει κάποιος μύστης αυτά τα 2 να μου πει αν έχουν πορνώδες άρωμα? Ψάχνω κάτι καλό και κλασικό αλλά να μην μυρίζει παππουδίλα. Ένα καλό καθημερινό και οικονομικό αρωματάκι για μετά το ξύρισμα.  :hi:
Τα ακριβά αφτερ σέιβ είναι απάτη και πέταμα χρημάτων αφού δίνεις πολλά φράγκα και πάλι δεν βρίσκεις κάποια ιδιαίτερα πορνώδη μυρωδιά..
1η φορα τα βλεπω,λογικα δε θα χουν διαρκεια,με 5ευρω μην περιμενεις κ πολλα

Επισκέπτης
το ειχαμε ξεχασει αυτο το θρεντ,το εχουμε αναγκη ειναι η αληθεια :dancing: :dancing: :dancing:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975

Έχει δοκιμάσει κάποιος μύστης αυτά τα 2 να μου πει αν έχουν πορνώδες άρωμα? Ψάχνω κάτι καλό και κλασικό αλλά να μην μυρίζει παππουδίλα. Ένα καλό καθημερινό και οικονομικό αρωματάκι για μετά το ξύρισμα.  :hi:
Αν θέλεις την άποψή μου, το 1ο άρωμα που παραθέτεις (το κλασικό brut) είναι μια καλή και αξιόπιστη επιλογή - ειδικά για αυτήν την περίοδο - με πορνώδες και ταυτόχρονα αριστοκρατικό άρωμα, όπως άλλωστε αρμόζει και σε έναν... Πορνολόρδο!!! Το 2ο δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αν θέλεις την άποψή μου, το 1ο άρωμα που παραθέτεις (το κλασικό brut) είναι μια καλή και αξιόπιστη επιλογή - ειδικά για αυτήν την περίοδο - με πορνώδες και ταυτόχρονα αριστοκρατικό άρωμα, όπως άλλωστε αρμόζει και σε έναν... Πορνολόρδο!!! Το 2ο δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...
Τα κούμπωσα τύπε.. Όπως τα λες είναι κυρίως το πρώτο έχει ωραίο πορνώδες άρωμα και σπάνιο. Το δεύτερο επίσης καλό. Από άποψη καψίματος και ανακούφισης η άκουα βέλβα πάντως κερδίζει και εδώ, αλλά το άρωμα του Μπρουτ είναι καλύτερο.

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Επειδή το πατρατήσατε το θέμα (στο μαντρί με τους υπόλοιπους μουσάτους μπήκατε???),είπα να το ζωντανέψω λίγο,μιας και αποφάσησα και εγώ να ασχοληθώ με το ΠΞ.
Δείχνω τη διαφορά μεγέθους λαβής  από τις 2 πιο γνωστές DE μηχανές για αρχάριους.
P1160332.jpg

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Επειδή το πατρατήσατε το θέμα (στο μαντρί με τους υπόλοιπους μουσάτους μπήκατε???),είπα να το ζωντανέψω λίγο,μιας και αποφάσησα και εγώ να ασχοληθώ με το ΠΞ.
Δείχνω τη διαφορά μεγέθους λαβής  από τις 2 πιο γνωστές DE μηχανές για αρχάριους.
P1160332.jpg
Κορυφαία η Merkur 34C! Την έχω πάνω από χρόνο τώρα και έχω κάνει εκπληκτικά ξυρίσματα!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Μυστες εχετε να προτεινετε καμια καλη φαλτσετα για βαθυ πορνωδες ξυρισμα,και που τις βρισκουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom