με αγνα υλικα μηπως γιαυτο το κανε το βιντεο τυπε το μουνακι?
Πάντως εγώ δεν ξυριζόμουν με αυτήν την χαζομάρα,που έφτιαξε...
Σε κωλότρυπα κορασίδας,το έβαζα για να ανοίξει...
με αγνα υλικα μηπως γιαυτο το κανε το βιντεο τυπε το μουνακι?
με σαλιο κ υπομονη ο κωλος γινεται μουνι.Τύπε αυτό θα ήταν καλό για λιπαντικό...να γαμήσεις γυναικεία κωλοτρυπίδα...
με σαλιο κ υπομονη ο κωλος γινεται μουνι.
σοφη κουβεντα απο Πυραυλο:οταν γαμεις απο μουνι ή κωλο στυλιαρι (αυτος ειχε πει για μικρωκαμωμενη κορασιδα) η πουτσα μας φανταζει στα ματια μας βοϊδοπουτσα που το ανοιγει στα δυο το κωλαρακι ή μουνακι.Τύπε,τώρα που το σκέφτομαι...έχω καιρό να γαμήσω κωλαράκι...πρέπει να τιμήσω κάποια κορασίδα...με κώλο στο πρόγραμμα...
σοφη κουβεντα απο Πυραυλο:οταν γαμεις απο μουνι ή κωλο στυλιαρι (αυτος ειχε πει για μικρωκαμωμενη κορασιδα) η πουτσα μας φανταζει στα ματια μας βοϊδοπουτσα που το ανοιγει στα δυο το κωλαρακι ή μουνακι.
καταβοθρα.Παλιά γαμούσα ένα στυλιάρι από κώλο στο Φυλής 65Α... Μιλάμε δεν ξέρω πως τον έπαιρνε μέσα...
Mην μπαχαλεύεις το τόπικ ρε τύπε,άντε στα ξυλόγλυπτα και πείτε τα που είναι και πιο συναφή με αυτά που λέτεΠαλιά γαμούσα ένα στυλιάρι από κώλο στο Φυλής 65Α... Μιλάμε δεν ξέρω πως τον έπαιρνε μέσα...
Mην μπαχαλεύεις το τόπικ ρε τύπε,άντε στα ξυλόγλυπτα και πείτε τα που είναι και πιο συναφή με αυτά που λέτε
Γιατί όχι στο τόπικ με τα ξυλόγλυπτα είναι ποιοτικόΣωστός ρε μαν...θα φωνάζει και ο μπεμπάκος... Πάω στο βιάγκρα και συναφή...
καλα ρε μη βαρας,φευγουμε, παμε αλλου να μπαχαλεψουμε...Γιατί όχι στο τόπικ με τα ξυλόγλυπτα είναι ποιοτικό
Θα το τσεκαρω μυστη
Χρειαζομαι μια βασιλικη ξουρα πριν την κωλομπαροεξορμηση που σχεδιαζω το Σ/Κ
σαν τον Κωστακη με το κουστουμακι του κ την παρτουζα του.ετσι!
σε θελω σένιο!
και ακομα καλυτερα μετα τη ξουρα σκασε στο κωλομπαρο με κουστουμι...
δεν κανω πλακα!
Nα το παίζει μπρούκλης?ετσι!
σε θελω σένιο!
και ακομα καλυτερα μετα τη ξουρα σκασε στο κωλομπαρο με κουστουμι...
δεν κανω πλακα!
Δεν εχω κουστουμι γαμωτο...
Αλλιως θα το ψηνα για την καλτιλα
ΠΡΙΓΚΗΠΑ με κουστουμι, ακα πιπες 5 ευρω και τελειωτικο στο πατωμα
Παπιγιόν ή γραβάτα ;
μυστη ο μαστορας σε εχει επηρεασει επικινδυνα