Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Βρε μαγκες και ςγω το καλοκαιρι με τρια μπάνια στη θάλασσα πακιστανος γινομαι.... Μμπηδηξαμε ντεσυ χτες καλη πιπα ζωρις βιασυνη αλλα διπλα 3 αλανια πηδουσαν μια μαυρη ει ε πολυ φαση το θεμα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Δεν ξέρω τι λέτε για την αλβανιδα την μαρια εμανα πάντως με τράβαγε από το χέρι έξω από την ροτοντα να την σπρωξω με ενα 50αρικο και μάλιστα ρομαντικά. Τα πάντα κάνει η σκροφα άμα γουσταρει
Η εν λογο δε κανει καν ακα τσιμπουκι τυπε και εσενα σου εδινε το μουνι της ακα γιατι σε ερωτευτηκε οκ εχεις δικιο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
το πενηνταρικο σπιτι της ειναι απο παλιο στον καταλογο αδερφε...τωρα πενηνταρικο πλας ροτοντα...ε δεν το λες και ευκαιρια
Αδερφε το πενηνταρικο σχολιασες εδω ο τυπος λεει οτι του εδινε ακα το μουνι της ενω η γκομενα δε κανει καν ακα τσιμπουκι συν οτι τον ερωτευτηκε κιολας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια συγνωμη αλλα συμφωνω και γω με τον προλαλισαντα Larson, εχει δικο... ειμαι πελατης της και την εχω παρει και γω χωρις καποτα στο ξενοδοχειο... οι περισοτερες το κανουν και χωρις...μην κρυβόμαστε!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
παιδια συγνωμη αλλα συμφωνω και γω με τον προλαλισαντα Larson, εχει δικο... ειμαι πελατης της και την εχω παρει και γω χωρις καποτα στο ξενοδοχειο... οι περισοτερες το κανουν και χωρις...μην κρυβόμαστε!
Ποσο καιρο εισαι πελατης της;; Αρα την ξερεις χρονια κ εχεις παει πολλες φορες μαζι της;; Η Μαρια φιλε με πενηνταρικο σπιτι της παει κ ολα με καποτα. Εδω πιανεις βυζι κ κανει οτι ποναει. Κ συ με 50 γαμησες ακαποτα;;

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
παιδια συγνωμη αλλα συμφωνω και γω με τον προλαλισαντα Larson, εχει δικο... ειμαι πελατης της και την εχω παρει και γω χωρις καποτα στο ξενοδοχειο... οι περισοτερες το κανουν και χωρις...μην κκρυβόμαστο λες κι

Όχι σκέτο μαλακας....με περικεφαλαία!!!!!

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
πόσο βόδια μπορεί να είσαστε???κάτι τέτοια πυρηνικά βλήματα έχουν και δικαίωμα ψήφου ρε πουστη μου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Πάντως τώρα τελευταία που άρχισε να παίρνει και Πακιστανούς το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσει τα ακαποτα :confused:

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Άντε τρέχατε να γλύψετε καραγκιόζηδες μόλις γαμησει και ο Πακιστανός ακαποτα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δε θα ξεχάσω ποτέ πριν 3 χρόνια περίπου όπου βλέπω την Μαρία την Αλβανίδα να μιλά με έναν ρακοσυλέκτη βρωμιάρη άνω των 65 ετών σίγουρα,τότε λέω από μέσα μου σιγά μη πάει με αυτόν και μετά από 3 λέπτα την βλέπω πάνω στο μηχανάκι του να φεύγουν παρέα.......Πως γίνεται μιά τόσο νέα και όμορφη κοπέλα να πηγαίνει με τέτοιους δεν κατάλαβα ποτέ μου..................Όσο για τους Πακιστανούς λογικά θα πηγαίνε και με αυτούς, αν και δεν έτυχε να την δω προσωπικά.......Δεν νομίζω να κάνει ακάποτα διότι όσες φορές την ρώτησα δεν δέχτηκε για πίπα ακάποτη πόσο μάλλον για γαμήσι!

Τελευταία τροποποίηση:

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Καλά κάνει και πηγαινει με τους πακιστανους αλλιως καταλαβαίνετε τι θα γίνει , όχι μονο με τους πακιστανους αλλά και με τους ντοπιους εδω του νηματος, οπότε μην παραπονιέστε.... Ισως εν αγνεία της κάνει λειτούργημα....

Πάντως ομορφαίνει την πιατσα, όλες οι υπόλοιπες μαυρούλες και βουλγάρες δεν βλέπονται....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Καλά κάνει και πηγαινει με τους πακιστανους αλλιως καταλαβαίνετε τι θα γίνει , όχι μονο με τους πακιστανους αλλά και με τους ντοπιους εδω του νηματος, οπότε μην παραπονιέστε.... Ισως εν αγνεία της κάνει λειτούργημα....

Πάντως ομορφαίνει την πιατσα, όλες οι υπόλοιπες μαυρούλες και βουλγάρες δεν βλέπονται....
Κάτσε ρε φίλε εδώ ο προηγούμενος τύπος είπε ότι πήρε εκείνον τον σκουπιδιαρη με το μηχανάκι και τα μούσια που μόνο που περνάει αηδιάζεις για δύο μέρες

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Κάτσε ρε φίλε εδώ ο προηγούμενος τύπος είπε ότι πήρε εκείνον τον σκουπιδιαρη με το μηχανάκι και τα μούσια που μόνο που περνάει αηδιάζεις για δύο μέρες
εναν ρακοσυλλέκτη εννοείς; Αν είναι σκουπιδιάρης γιατι πειράζει που θα πηδήξει;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Θα τον εκανε μπανακι πρωτα ρε τυπε..
Που ειναι το προβλημα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Παντως εσταζε καβλα το Μαρακι χθες βραδυ..
Οπως και η αλλη μελαχροινη απεναντι..

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Δε θα ξεχάσω ποτέ πριν 3 χρόνια περίπου όπου βλέπω την Μαρία την Αλβανίδα να μιλά με έναν ρακοσυλέκτη βρωμιάρη άνω των 65 ετών σίγουρα,τότε λέω από μέσα μου σιγά μη πάει με αυτόν και μετά από 3 λέπτα την βλέπω πάνω στο μηχανάκι του να φεύγουν παρέα.......Πως γίνεται μιά τόσο νέα και όμορφη κοπέλα να πηγαίνει με τέτοιους δεν κατάλαβα ποτέ μου..................Όσο για τους Πακιστανούς λογικά θα πηγαίνε και με αυτούς, αν και δεν έτυχε να την δω προσωπικά.......Δεν νομίζω να κάνει ακάποτα κ διότι όσες φορές την ρώτησα δεν δέχτηκε για πίπα ακάποτη πόσο μάλλον για γαμήσι!
Ά, εδώ υπάρχουν Ελληνίδες κουκλιά που θεωρούνται πρωτοκλασσάτες, ξιφουλκούν κατά των ταπεινών μπουρδελιάρηδων που τους αποκαλούν κωλομπαράδες μάλιστα, ωστόσο παν και γαμιούνται με λέτσους, μουσάτους με χαλκάδες, μέχρι τύπους της λαϊκής αγοράς και όχι τους περιποιημένους ή εμφανίσημους. Όσο για το τί νομίζουμε εμείς οι ίδιοι ή τί μας λένε από μόνες τους, σπανίως πρέπει να το κομποδένουμε, παίρνοντας τοις μετρητοίς αμφότερα. Ακριβώς όπως ισχύει κι αλλού: "Πολλά λέγονται και δεν γίνονται, ενώ πολλά γίνονται και δεν λέγονται". Άλλες υπηρεσίες βγάζουν στον έναν τύπο και άλλες στον άλλο, ενώ ηλικία/εμφάνιση σπανίως αποτελούν παράγοντα και δη, καθοριστικό. Αλλιώς φέρονται σε κάποιους και τελείως διαφορετικά σε άλλους ανθρώπους. Οι γυναίκες είναι πάντα γυναίκες ανεξαρτήτως πόστου ή εργασίας και ως κατά συνέπεια, μονίμως μαλωμένες με τη λογική. Παρατήρησέ τες στο πεδίο, ενώ ποτέ μή βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα κι εύκολα συμπεράσματα, ιδίως εάν δεν είναι ιδίοις όμμασι, με τα ευρήματα επαναλαμβανόμενα σε συγκλίνουσες τιμές. Μοναστηρίου και Γιαννιτσών εντωμεταξύ, τα πιο ωραία ντόπια καυλάκια που δεν ξέρω αν ψωνίζονται καν, πού και πώς, γύφτοι, μαυριδεροί και αραπάδες τα γλεντάνε, ενώ έλληνες τα βλέπουν και ξεροσταλιάζουν μοναχά.

Όσο για το ακάπωτο, ΟΧΙ στην πιάτσα, τύποι. Με το στανταράκι σας αν θέλετε, με μια καλού επιπέδου βίζιτα εάν τη συνηθίσετε κι ευδοκιμήσει, με κάτι ποιοτικό τελοσπάντων για να το ευχαριστηθείτε και ν' αξίζει. Προσέχετε πού βάζετε την υπογραφή σας. Θα πιείτε μπόμπα με 20 ευρώ σε κωλόμπαρο, ή θ' ανοίξετε φιάλη των 100-150 ευρώ από ψαγμένη μάρκα; Κάθε απόλαυση στη ζωή θέλει φινέτσα, στυλ κι εκλεπτυσμένα γούστα. Προσέχουμε για να έχουμε. Απολαμβάνουμε υπεύθυνα. Διαλέγουμε προσεκτικά, μελετούμε ενδελεχώς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, συγκρίνουμε δεδομένα.

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ναι ένας με άσπρα μούσια ήταν και στο μηχανάκι είχε και τα σκουπίδια που μάζευε! Φόρτωσε και αυτήν σαν σκουπίδι τι να πώ για την Μαρία πως δέχτηκε! Αφού έχει πελάτες .......να πω ότι σκότωνε μύγες να πάει στο διάλο!

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Θα τον εκανε μπανακι πρωτα ρε τυπε..
Που ειναι το προβλημα?
Δεν τον έκανε μπάνιο αλλά κατευθείαν σε καβάτζα όχι σε αυτή την αλάνα του fever αλλά κάπου αλλού εκεί κοντά .........δεν θυμάμαι για να πω λεπτομέριες οδό αν περάσω από κει θα το θυμηθώ πάντως! Το θέμα είναι ότι μύριζε από πολύ μακριά ο τύπος και όχι το "επάγγελμα του" δεν είμαι ρατσιστής!

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Δεν τον έκανε μπάνιο αλλά κατευθείαν σε καβάτζα όχι σε αυτή την αλάνα του fever αλλά κάπου αλλού εκεί κοντά .........δεν θυμάμαι για να πω λεπτομέριες οδό αν περάσω από κει θα το θυμηθώ πάντως! Το θέμα είναι ότι μύριζε από πολύ μακριά ο τύπος και όχι το "επάγγελμα του" δεν είμαι ρατσιστής!
Αν ισχύει αυτό είναι φαουλ. Οπότε δεν πηγαίνετε μαζί της. Αμα θέλεις καθαριότητα δεν πας να πηδήξεις στην πιάτσα. Καθαρίοτητα και πιατσα δεν πάνε μαζί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom