You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Με τρανς μοιάζει. Με τρανς της πόλης μας ίσως να μην μοιάζει,
γιατί κάπου θα την έπαιρνε το μάτι μου..
Τώρα αν την ξέρει κάποιος, κάπου και κάποτε
ας μας διαφωτίσει εμένα και τον φίλο Κάστελ.
Σας χαιρετώ, πολύ ώρα φάγαμε σήμερα και πολύ
διαφήμιση κάναμε... !
γιατί κάπου θα την έπαιρνε το μάτι μου..
Τώρα αν την ξέρει κάποιος, κάπου και κάποτε
ας μας διαφωτίσει εμένα και τον φίλο Κάστελ.
Σας χαιρετώ, πολύ ώρα φάγαμε σήμερα και πολύ
διαφήμιση κάναμε... !
επιτελους καποιος ενστερνιζεται τα γουστα μου.ευγε φιλε μουχτες συνάντησα την Άννα τυχαία επειδή περνούσα που λέτε και κοντοστάθηκα, όμορφο κοριτσάκι θα την έλεγα. Αν την γαμήσεις μέ.σα στο αμάξι πού πας όμως?
σε παει σε μια καβατζα 50 μετρα πιο κατω,αλλα δεν ειναι για χαμηλα αμαξια,ειναι κωλοδρομος με χωμα.οχι πολυ,καμμια 40ρια μετρα
ρε τι μπουγατσες και τι πατσαδες...
εκεινη την ωρα η θα εισαι "ζαντα" απο το πιωμα η θα κουτουλας στα κολωνακια
ρε πατε καλα 4ις με 7α
ουτε ο μπατμαν δεν κυκλοφωρει τετοια ωρα
επ,καλωσηρθες.δεν εκανες την βολτα?δεν με πηρες να σε πω τα καλα κ ανησυχησαεπιτελους καποιος ενστερνιζεται τα γουστα μου.ευγε φιλε μου
σε παει σε μια καβατζα 50 μετρα πιο κατω,αλλα δεν ειναι για χαμηλα αμαξια,ειναι κωλοδρομος με χωμα.οχι πολυ,καμμια 40ρια μετρα
Λοιπόν εμένα μου είπε άλλο όνομα αλλά τέσπα αυτή είναι...Δαβίδ δες το πμ σου και πές μου αν είναι το ίδιο άτομο που πιστεύω πως είναι, το εν λόγο τράνς φίλε μου ντέκερ θα έκανε πολλές κοπέλες να αισθάνονται άσχημα + μειονεκτικά άμα κάθονταν δίπλα τους στο μπάρ(αν φυσικά δε ήξεραν τι κρύβει το όλο πακέτο) για αυτό και η Φιόνα βγάζει σπυριά ... όπως είπα είναι ξηγημένο άτομο (το λίγο που μιλήσαμε...)αλλά έχει άσχετες ώρες αυτά...
παντως σου ειχα ετοιμη αναφορα........τεσπα.σας αφηνω,εχω μια δουλειαεχεις απολυτο δικιο φιλε,αλλα μου βγηκε μια δουλεια τελευταια στιγμη και δεν ειχα καθολου χρονο