Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ασ πει καποιοσ ποια ειναι η καλητερι τρανσ,που αναφερεται ποιο πανο να μαθενουμε και για αλλεσ μου κανει εντιποσει τοση και τοση φορτονουν τρανσακια για τι δεν γραφεται για τησ υπυρεσιεσ και τισ τιμεσ τησ καθε μιασ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Οσοι ενδιαφερεστε για χειρουργημενη,αυτη που τη στηνει τερμα κατω στην προμηθεως στη γωνια με τον κεντρικο δρομο,σε ασημι mercedes compact,παιρνει 30ε στο αμαξι και 60ε στο σπιτι στους Αμπελοκηπους.Ειναι σχετικα ομορφη και θυληπρεπης

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και εγο πετυχα αυτην την κοντουλα με την κοτσιδα αυτην κανη συνεχεια βολτεσ γυρο απο το city gate για να μην δινει στοχο.ειναι κοντουλα μικροκαμομενη γλυκια με πολλυ καλλεσ υπυρεσιεσ,αξιζε τα 40 ευρο.μαρια νομιζο την λεγαν μιλαμε για κανονικη γυναικα γυρο στα 30.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και εγο πετυχα αυτην την κοντουλα με την κοτσιδα αυτην κανη συνεχεια βολτεσ γυρο απο το city gate για να μην δινει στοχο.ειναι κοντουλα μικροκαμομενη γλυκια με πολλυ καλλεσ υπυρεσιεσ,αξιζε τα 40 ευρο.μαρια νομιζο την λεγαν μιλαμε για κανονικη γυναικα γυρο στα 30.
την ειχαμε ξανα αναφερει.εγω δεν την εχω πετυχει πουθενα,εκτος αν την εχω δει κ δεν πηρα χαμπαρι τι μου γινεται....ειμαι κ μικρο παιδι κ δεν ξερω απο αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δε με ρώτησε κανείς...ούτε ζήτησε κανένας πληροφορίες και ήξερα και δε του έδωσα anyway δες και παλιότερα ποστ μου και θα καταλάβεις. Όσο αφορά την το καλύτερο τράνς δε ξέρω αλλά μπορώ να σου πώ ότι η Κέλυ είναι απο τα καλύτερα...βασικά τα περισσότερα τρανς που βγαίνουν σε εκείνο το δρόμο είναι και τα καλύτερα. ΑΛΛΑ υπάρχουν και κάποιες τρανς που βγαίνουν αραιά και πού και όταν γουστάρουν πχ η ξανιθιά που έχω αναφερθεί παλιότερα και κάθετε κοντά στην Φιόνα με την οποία γίνετε μάχη στήθος με στήθος δεδομένου ότι και οι 2 είναι TOP.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κάστελ τώρ αν κατάλαβα καλά από το περιεχόμενο του τελευταίου σου μηνύματος, αναφέρσαι σε δύο (2) τρανς. Στην Κέλλυ και σε μία άλλη, στην οποία είχες αναφερθεί παλαιότερα.
Νομίζω θυμάμαι το παλαιό μήνυμά σου και νομίζω την είχα πετύχει κι εγώ, αλλά την είχαν πάρει και περίμενα σαν τον βλάκα, οπότε την έκανα....
Συμπερασματικά λοιπόν είναι δύο οι καλές ξανθιές δίπλα στη Φιόνα και δεν βγαίνουν τόσο συχνά. Το θέμα είναι ποια είναι η καλύτερη και πιο όμορφη. Εγώ θεωρώ ότι σούπερ είναι αυτήν που λεέι στο τέλος ο Κάστελ και όχι η Κέλλυ.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και ας κάνει τον απαραίτητο διαχωρισμό στα δύο μωρά.
Αν πάλι κάποια από τις τρανς της πόλης μας διαβάζει ας μπει στον κόπο να μας βοηθήσει και να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
αυτή η κοντούλα η χριστίνα δεν  βγαίνει κάθε μέρα...έβγαινε πριν κανα χρονο συνεχεια.τωρα  βγαινει κανα 2 μερες τη βδομαδα εκει στη στοα μετα την κωλέτη. 30€ και έιναι αρκετά καλή.πιασιματάκια και μεγάλο Μ()ΥνΙ.

Οσο για την άλλη με τα μακρυά μαλλια κοτσίδα αν κατάλαβα λέτε τη Μαρία. την οποια αν τη δεις με την πρωτη ματια δεν σ φερνει για τανα.είναι πολύ καλή και κάνει όλα τα κόλπα και διάφορα βίτσια.μου έχει πει τα απιστευτα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
την ειχαμε ξανα αναφερει.εγω δεν την εχω πετυχει πουθενα,εκτος αν την εχω δει κ δεν πηρα χαμπαρι τι μου γινεται....ειμαι κ μικρο παιδι κ δεν ξερω απο αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω αναφερθεί σε αυτήν...
Κάνει συνέχεια γύρους νωρίς και δεν μένει σταθερή κάπου για να μην δίνει στόχο...Βγαίνει κατά τις 7 και μαζεύεται κατά τις 11

Επισκέπτης
Από πιάτσες δεν έχω ιδέα. Παρ'όλα αυτά χτες συνάντησα την Άννα τυχαία επειδή περνούσα που λέτε και κοντοστάθηκα, όμορφο κοριτσάκι θα την έλεγα. Αν την γαμήσεις μέσα στο αμάξι πού πας όμως?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Από πιάτσες δεν έχω ιδέα. Παρ'όλα αυτά χτες συνάντησα την Άννα τυχαία επειδή περνούσα που λέτε και κοντοστάθηκα, όμορφο κοριτσάκι θα την έλεγα. Αν την γαμήσεις μέσα στο αμάξι πού πας όμως?
εχει μια καβατζα κ σε πηγαινει εκει λιγο πιο περα

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
διαχωρισμος αναμεσα σε κελυ και βικυ( η δευτερη ξανθια κοντα στη φιονα που την περνουμε σαν σημειο αναφορας)
βικυ-αντικειμενικα πιο ωραια.ψηλη ωραιο σωμα αλλα οχι πολυ αδυνατο.ωραιο βυζι σιλικονη καλοφτιαγμενο.προσωπο καλο την χαλανε τα δοντακια μονο.στα μαχαιρια με την φιονα.σπανια την πετυχαινεις βγαινει συνηθως παρασκευη και σαββατο βραδυ πολυ πρωινες ωρες δηλαδη μετα τις 4 μεχρι και τις 7.κοστολογιο αυτοκινητο 50 σπιτι (αγιου δημητριου και οχι παραλια)μεχρι πριν μερικους μηνες 80.συμπεριφορα ή εχει εξαιρετικη χημεια με μενα ή ειναι τρομερη επαγγελματιας σε κανει να αισθανεσαι αρχοντας.
κελλυ-πιο κοντη και πιο αδυνατη απο βικυ.ξανθια προκλητικο ντυσιμο οπως σχολιασε ενας συναγωνιστης πιο πανω.δεν την εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφρασω εμπειριες περι συμπεριφορας.τιμες εχω ρωτησει δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω πιο φθηνες απο βικυ
και ενα σχολιακι ακομα.αν μην κολλαμε τοσο με τα ονοματα των κοριτσιων πουτανες ειναι οποτε ειναι φυσιολογικο να εχουν πολλα!πχ εγω την βικυ την ειχα γνωρισει με αλλο ονομα το οποιο τωρα δεν το θυμαμαι
αυτα και ελπιζω να βοηθησα να λυθει το μπερδεμα!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Σωστός ο David...πράγματι το ξανθό που λέω είναι πολύ δυνατό και έχει το ίδιο, ίσως και καλύτερο σώμα απο την Φιόνα και φυσικά το ίδιο πρόστυχο ;) ντύσιμο. Εμένα η Φιόνα δε μου μιλάει γιατό πολύ απλά ήταν εκεί και οι 2 μου είπαν τα ίδια χρήματα και πήρα την ξανθιά :dancing: η Φιόνα κόντεψε να σκάσει και την επόμενη φορά μου το είπε κατάμουτρα, anyway το μόνο κακό είναι ότι δε βγαίνει συχνά και βγαίνει άσχετες μέρες και ώρες.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Βάλτε τηλέφωνα σε αγγελίες ή βγαίνετε πιο νωρίς
στις πιάτσες ΤΡΑΝΣ της πόλης μαςςςςςςς!
Που να σας πετύχω 4-7 τα ξημερώματα??
Και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχετε δουλειά.....
Για μπουγάτσα εγώ δεν σας πάω.... :dancing:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, αυτή η χριστίνα δεν κατάλαβα, που βγαίνει?πώς είναι σε εμφάνιση και ..αποδόσεις??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αναλογα με τι θα βαλεις.αν βαλεις 100αρα εχει καλες αποδοσεις,αν βαλεις την απλη πεφτει λιγο.πλακα κανω,δεν την ξερω την κοπελα,η μαλλον δεν την εχω παρει θα ελεγα καλυτερα.εμενα δεν με εχει τρελανει αλλα δεν ειναι κ κακο....

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για μενα φιλαρακια καλητερη ειναι η κελλυ ,αλλα για να λεο ολη την αληθεια αποψε με ξεσικοσατε γιατι δεν γνωριζω καθολου αυτην την βυκι δεν την εχο πετυχει ποτε και συντομα θα ξαναχτιπισω,αν την πετυχο θα την δοκιμασο οποσ διποτε.μια αλλη εγχιρισμενη που γραφει λιγο ποιο πανο ενασ φιλοσ που βγαινει τερμα προμηθεουσ με mercedes που λετε οτι παιρνει 30 ευρο επισησ δεν την γνωριζο,ποια ειναι ασ βοηθησει καποιοσ.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν αυτή με την mercedes βγαίνει δίπλα στο διατηρητέο το σπίτι και παλιότερα ήταν μέσα στην Προμηθέους, να σου πώ την αλήθεια δύσκολα την ξεχωρίζεις ότι είναι τρανς και όχι γυναίκα...απο τις πιο παλιές της πόλης μας βασικά σε πηγαίνει στην καβατζα και έρχεται στο αυτοκίνητο σου...για τα διαδικαστικά...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Φίλε Rolaho, αν καταφέρεις και πετύχεις την Βίκυ ή ότι άλλο όνομα σου πει σου συνιστώ να καταθέσεις...θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και απόψεις σχετικά με το καλύτερο τράνς...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Βάλτε τηλέφωνα σε αγγελίες ή βγαίνετε πιο νωρίς
στις πιάτσες ΤΡΑΝΣ της πόλης μαςςςςςςς!
Που να σας πετύχω 4-7 τα ξημερώματα??
Και μετά παραπονιέστε ότι δεν έχετε δουλειά.....
Για μπουγάτσα εγώ δεν σας πάω.... :dancing:
α γεια σου ακου εκει 4 με 7....σποπια θα βαρεσουμε :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom