You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
λοιπον σας αφηνω για την ωρα.τα λεμε αργοτερα.μην βγαινετε βολτα σημερα δεν θα εχει τιποτα λογω βροχηςΣκεφτό-μουνα να κάνω καμιά βόλτα αλλά με τέτοιο καιρό το αφήνω για αύριο ... σωτήριο το meteo
το αλλο το μαθατε,οχι δυστυχοσ με τον τοτο,γνοστω ξενοδοχειο τησ λαρισασ 7βαγονω τρενακι αρσενικο και επονυμω γυριζε και σφυριζε γυρο,γυρο απο το κρεβατι,επεσε καρφωτη στησ γυναικεσ τουσ και μολισ εφτασαν τη ειδαν,το τρενο καλα κρατουσε και σφυριζε του του του του,μα δεν ηταν ο τοτοσ αλλα η αληθεια .αρε λαρισαρα ειμαστε πολυ μπροστα λλλεεεμμμεεεε.
Ήταν το express η ο καρβουνιάρης ?το αλλο το μαθατε,οχι δυστυχοσ με τον τοτο,γνοστω ξενοδοχειο τησ λαρισασ 7βαγονω τρενακι αρσενικο και επονυμω γυριζε και σφυριζε γυρο,γυρο απο το κρεβατι,επεσε καρφωτη στησ γυναικεσ τουσ και μολισ εφτασαν τη ειδαν,το τρενο καλα κρατουσε και σφυριζε του του του του,μα δεν ηταν ο τοτοσ αλλα η αληθεια .αρε λαρισαρα ειμαστε πολυ μπροστα λλλεεεμμμεεεε.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κανένα νέο από τις πιάτσες ρε συναγωνιστές??
ελα ρε κ σε εψαχνα.εισαι χαρουμενος με τον αγωνα?τους κουρασαμε αρκετα για να τους ξεκωλιασετε?και σημερα μια απο τα ιδια στις πιατσες.η αννα στην θεση της στην ταβερνα,γιαννιτσων τα ιδια χαλια οπως παντα
thanx thanx,μεγαλη η χαρη μας.ελα ρε κ σε εψαχνα.εισαι χαρουμενος με τον αγωνα?τους κουρασαμε αρκετα για να τους ξεκωλιασετε?
εμεις με τον αρη και 3 μηνες να παιζουμε,μεγαλη απορια το εχω ποιος θα βαλει γκολ
οχι οτι εσεις ειστε καλυτεροι στην επιθεση αλλα τεσπα...
αγωνας αναπηρων την κυριακη λοιπον...
thanx thanx,μεγαλη η χαρη μας.
εμεις με τον αρη και 3 μηνες να παιζουμε,μεγαλη απορια το εχω ποιος θα βαλει γκολ
οχι οτι εσεις ειστε καλυτεροι στην επιθεση αλλα τεσπα...
αγωνας αναπηρων την κυριακη λοιπον...
για πες.....καταθεσαμε καθολου σημερα?
δεν θα μας πεις για την λαταθεση του φιλου δηλαδη ε?λοιπον,καλο σας βραδυ,παω τουμπα.την εχουν ανοιξει κ μπαινει ο κοσμος μεσαοχι απεχω απ'αυτα,δεν ειναι καθε μερα πασχαλια εξαλλου...
εναν φιλο πηγα αλλα δεν μπορω να δωσω αντικειμενικη κριτικη γιατι ειναι πρωταρης στον αγοραιο ερωτα...
που θα μου παει,θα τον κανω και αυτον βετερανο
εναν φιλο,τον εχεις γνωρισει,θα σε πω απο κοντα.alfista ποιον εβαπτισες εχθες
κανονιζουμε τιποτα για σημερα μετα τις 11.00 ψηνεσαι
και εσυ deker?
παλι ρε θα με τραβατε στα αμαρτωλα στεκια του ερωτα??δεν αντεχω παλι,και απο την στιγμη που δεν θα καταθεσω,ψιλοβαριεμαι.αν περιλαμβανει το μενου πρωτα μπυριτσα,οκ θα κανω την καρδια μου πετρα
εναν φιλο,τον εχεις γνωρισει,θα σε πω απο κοντα.
παλι ρε θα με τραβατε στα αμαρτωλα στεκια του ερωτα??δεν αντεχω παλι,και απο την στιγμη που δεν θα καταθεσω,ψιλοβαριεμαι.αν περιλαμβανει το μενου πρωτα μπυριτσα,οκ θα κανω την καρδια μου πετρα
εγω λεω να κανουμε λιγο κρατη και να παμε μια κυριακη που σου χρωσταω την εκδρομη που αναβαλαμε, θα ανοιξουν και τα συνορα λιαν συντομος.
θα μιλησουμε και τηλεφωνικος
ωχ,τον simera τον ακουω με αγριες διαθεσεις.παιδια εγω σημερα εχω μια υποχρεωση αλλα δεν ξερω τι ωρα τελειωνω.οταν λεω υποχρεωση οχι γκομενα,αν θελετε παρ τε τηλ μετα τις 7 το απογευμα.οκ?εγω λεω να κανουμε λιγο κρατη και να παμε μια κυριακη που σου χρωσταω την εκδρομη που αναβαλαμε, θα ανοιξουν και τα συνορα λιαν συντομος.
θα μιλησουμε και τηλεφωνικος
εγω μετα τις 8 εχω την υποχρεωση αλλα ελεγα να με παρετε τηλ να δουμε αν θα τελειωσω νωρις αν κ δεν το κοβωkαι γω μετα τις 8 free ειμαι οποτε ειναι στο χερι του simera το θεμα
χθες πετυχα την αννα με το ονομα γιαννιτσων.
ποστο,πολυ πριν απο το city gate (μετωπο δυτικα)
ξανθο,κοντο,οχι τιποτα ιδιαιτερο
ποσο παει?
40 πιπα,50 sex!
δεν παμε καλα σκεφτομαι απο μεσα μου.
αλλα ειχα ορεξη για πλακα οποτε ρωταω¨"extra εχει?"
οχι μου λεει.
δηλ αν θελω να τελειωσω στο προσωπο σου?
εδω? με ρωταει...!!(ειναι και χαζο το ρωσιδακι))
οχι εδω βρε κοπελα μου,ρωταω αν γινετε! απανταω
γινετε μου λει αλλα μονο στο ξενοδοχειο.
ποσο το ξενοδοχειο?
30 μου λεει.
ε,εκει δεν αντεξα αλλο:ρε κοπελα μου,80 ευρω για ενα πηδημα?πολλα ειναι
οχι μου λεει,δεν ειναι πολλα
αντε γειαααααααααααααααα
γιατ
ποστο,πολυ πριν απο το city gate (μετωπο δυτικα)
ξανθο,κοντο,οχι τιποτα ιδιαιτερο
ποσο παει?
40 πιπα,50 sex!
δεν παμε καλα σκεφτομαι απο μεσα μου.
αλλα ειχα ορεξη για πλακα οποτε ρωταω¨"extra εχει?"
οχι μου λεει.
δηλ αν θελω να τελειωσω στο προσωπο σου?
εδω? με ρωταει...!!(ειναι και χαζο το ρωσιδακι))
οχι εδω βρε κοπελα μου,ρωταω αν γινετε! απανταω
γινετε μου λει αλλα μονο στο ξενοδοχειο.
ποσο το ξενοδοχειο?
30 μου λεει.
ε,εκει δεν αντεξα αλλο:ρε κοπελα μου,80 ευρω για ενα πηδημα?πολλα ειναι
οχι μου λεει,δεν ειναι πολλα
αντε γειαααααααααααααααα
γιατ