wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Χθες πάντως στην πιάτσα υπήρχαν αρκετές γυναίκες ιδίως μετά την Κωλέττη προς δυτικά
οι οποίες το 90% δεν βλέπονται!Χθες πάντως στην πιάτσα υπήρχαν αρκετές γυναίκες ιδίως μετά την Κωλέττη προς δυτικά
Συμφωνώ...Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις καλά κομμάτια..
Πολλη ψαξιμο θες να πειςΜε λίγο ψάξιμο βρίσκεις καλά κομμάτια..
Αλλαξε τηλέφωνο η Ρίτα? Το παλιό έχει απλά δεν το σηκώνει.Για ένα διάστημα είχε φραγή εισερχομένων αλλά τώρα την έβγαλε.Μηπως εχεις το νεο τηλεφωνο της ριτας φιλε;
Είναι μια ψηλή με σχετικά κοντό μαλλί;Νίνα Ελληνίδα αστέρι από εμφάνιση αλλά πολύ βιαστική
Επεσε στα 20 γιατί δεν έχει Δουλειά λέει
Αράζει στην στάση στη Nissan πάνω στη Γιαννιτσών
όχι 1.65 περίπου μακρύ μαλλίΕίναι μια ψηλή με σχετικά κοντό μαλλί;
Φιλε μου ειναι η γνωστη Νινα Νιναρα η τρανς;όχι 1.65 περίπου μακρύ μαλλί
Φιλε Τολη ακουσες οτι ειναι απο Βεροια;Χτες όλα τα λεφτά ήταν η Έλενα ή Αναστασία, η ξανθιά η Βουλγάρα, αλλά μου μίλησε λίγο απότομα, λίγο ξινομούρικα και τα ξαναλέμε Κατά τ άλλα ήταν κι η Ίνα από Βέροια (?) παρακάτω που βγαίνει αραιά πλέον, που απορώ ποιος της δίνει 30€ ακατέβατα...
οχι ειναι αυτη που ειπε ο φιλος απο κατω η ινα απο βεροια η απο κοζανηΦιλε μου ειναι η γνωστη Νινα Νιναρα η τρανς;
λευκή άμμος και cabana το πρωί-μεσημερι-απογευμα..Για βραδι στο περλ...Αρκετά νεαρά κορίτσια που παίζει να βρούμε;
το κακό είναι ότι έχει κ πολλά αγόρια δε ξέρω αν τον χαλάει αυτό η τον φτιάχνειλευκή άμμος και cabana το πρωί-μεσημερι-απογευμα..Για βραδι στο περλ...