Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.325
Πόντοι
2.356
Γιαννιτσών κατεύθυνσή ΚΤΕΛ πριν την Κωλέττη δεξιά στο στενό είναι ένα χοντρομπαλαδικο περίπου 25 χρόνων Τζούλια δηλώνει από Ρουμανία. λέει 20 αλλά στα πρίζει στη συνέχεια να σου φάει άλλα δέκα κ στη τελική ούτε τα 20 αξίζει μακριά δε κάνει μία

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
Περασμα πρωινο απο γιαννιτσων λογο κοντινων δουλειων.Εθεαθει το καστανοξανθο μαλλιολιγδιασμενο ψοφιο  ματουρ απο σινδο,κρατωντας  την κλασσικη παγωμενη εσπρεσια,ακριβως διπλα απο υγραεριοκινηση στα δεντρα χωμενη,ενω κοζαρα εναν φιλο εκοβε ταχυτητα κ αυτη εβγαινε κατακει.Αυτην που πριν καν ξεκινησει να βγαινει στο δρομο,μοιραζε πιπες κ κωλοδαχτυλα πισω απο καδους για ενα πακετο καρελια αφορολογητα.δε θυμαμαι το ονομα καθοτι παιζει κ ενα καψιμο παλαιων χρονων,αλλα αραζει κ στην μπουγατσα στην γιαννιτσων επισης ΄πρωινες ωρες! :s&m_3:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
Η πρόληψη και καταστολή εγκλημάτων σε περιοχές που παρουσιάζουν αυξημένη εγκληματικότητα και απαιτούν αποτελεσματική αστυνόμευση. Ο χαρακτήρας τους είναι πολυδιάστατος καθώς επιλαμβάνονται σε καταστάσεις που απαιτούν υψηλή εκπαίδευση και συντονισμό όπως καταδίωξη επικινδύνων δραπετών φυλάκων σε δύσβατα μέρη, ημεδαπών-αλλοδαπών με διεθνή εντάλματα σύλληψης κ.ο.κ.
:police: :police: :police: :police: :police: :police:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Βολτάρω συχνά και δυστυχώς πρέπει να σημειώσω οτι η πιάτσα εχει τα χαλια της... Έχουν περάσει μουναρες απο τους δρόμους της πόλης, αλλα αυτη τη στιγμή δε βλέπεται σχεδόν καμμία... Η μόνη που μπορώ να πω οτι ειναι καλό μουνι, ειναι η Αλβανίδα στην αρχη της γιαννιτσων, απέναντι σχεδόν απο το shell (Μαρια την είπαμε;), ομως εχω διαβάσει πολλές φορές τα χειρότερα, Οποτε την εχω αποφύγει, Γιατι με κανει να πιστεύω οτι αν την πάρω, μετα θα νιώσω μαλακας με τη συμπεριφορά της, Οποτε δεν της εχω καταθέσει τον οβολό μου...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
Βολτάρω συχνά και δυστυχώς πρέπει να σημειώσω οτι η πιάτσα εχει τα χαλια της... Έχουν περάσει μουναρες απο τους δρόμους της πόλης, αλλα αυτη τη στιγμή δε βλέπεται σχεδόν καμμία... Η μόνη που μπορώ να πω οτι ειναι καλό μουνι, ειναι η Αλβανίδα στην αρχη της γιαννιτσων, απέναντι σχεδόν απο το shell (Μαρια την είπαμε;), ομως εχω διαβάσει πολλές φορές τα χειρότερα, Οποτε την εχω αποφύγει, Γιατι με κανει να πιστεύω οτι αν την πάρω, μετα θα νιώσω μαλακας με τη συμπεριφορά της, Οποτε δεν της εχω καταθέσει τον οβολό μου...
φιλε εγω την πηρα μονο και μονο για να πιασω αυτον τον κωλο που ειναι πραγματικα ονειρο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Αυτή αν δεν είχε τέτοια φάτσα θα δούλευε σε studio και θα ήταν και πρώτη φίρμα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Και συμφωνώ 100% το κωλαράκι της απλά δεν υπάρχει  :takethis:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Ναι γενικά ότι βιαζεται και δεν αφηνει πολλά πολλα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Άμα πάρει αρκετό "χαρτί" δεν βιάζεται καθόλου.
:takethis: :takethis: :takethis:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Άμα πάρει αρκετό "χαρτί" δεν βιάζεται καθόλου.
:takethis: :takethis: :takethis:
Έχω πρόγραμμα να την δοκιμάσω σε ξενοδοχείο να δω πως θα το πάει.. Λογικά ναι με καλή πληρωμή θα το δουλέψει σωστά

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Έχω πρόγραμμα να την δοκιμάσω σε ξενοδοχείο να δω πως θα το πάει.. Λογικά ναι με καλή πληρωμή θα το δουλέψει σωστά

Αν τη δεις σε φως ξενοδοχειου μπορει και να ξενερωσεις, η φατσα της στο φως δειχνει εμφανως Τζανκι, εμενα με ψιλοξενερωσε μια φορα που τη φορτωσα. Ο κωλος οχι και θεικος, μικρος ειναι, σφιχτος ειναι, αλλα πολυ αδυνατος...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Αν τη δεις σε φως ξενοδοχειου μπορει και να ξενερωσεις, η φατσα της στο φως δειχνει εμφανως Τζανκι, εμενα με ψιλοξενερωσε μια φορα που τη φορτωσα. Ο κωλος οχι και θεικος, μικρος ειναι, σφιχτος ειναι, αλλα πολυ αδυνατος...
Δεν είναι τζανκι απλά είναι Αλβανίδα τώρα για τον κώλο της δεν είναι και θεϊκός απλά γαμάτος είναι

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Η φάτσα της είναι έτσι λόγω της ζωής που κάνει.Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω θα ήταν αρκετά όμορφη

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
Την εχω δει και εκτος πιατσας μερα και βλεπετε μια χαρα οπως δεν ειναι και τζανκι.Τελος για το κωλαρακι της ειναι το καλητερο της πιατσας και ειναι οπως πρεπει ουτε χοντρο ουτε πολλη αδυνατο να ειναι ακωλη να ναι τωρα το πολλη αδυνατο που το ειδες αδερφε δε μπορω να καταλαβω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom