Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Την εχω δει και εκτος πιατσας μερα και βλεπετε μια χαρα οπως δεν ειναι και τζανκι.Τελος για το κωλαρακι της ειναι το καλητερο της πιατσας και ειναι οπως πρεπει ουτε χοντρο ουτε πολλη αδυνατο να ειναι ακωλη να ναι τωρα το πολλη αδυνατο που το ειδες αδερφε δε μπορω να καταλαβω

Την πηδουσα στο ορθιο μεσα στο parking του fever, τελειως γυμνη, και βαρουσα κοκκαλα απο πισω, τι να σου πω, γι μενα αυτο λεγεται αδυνατο. Πρεπει να κανει και λιγο πλοφ πλοφ οταν δινεις απο πισω ο κωλος. Οχι αδυνατος αλλα κωλαρα πχ ειναι της Ντανιελας απο το blue iguana, αυτον θα πω εγω θεικο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Την πηδουσα στο ορθιο μεσα στο parking του fever, τελειως γυμνη, και βαρουσα κοκκαλα απο πισω, τι να σου πω, γι μενα αυτο λεγεται αδυνατο. Πρεπει να κανει και λιγο πλοφ πλοφ οταν δινεις απο πισω ο κωλος. Οχι αδυνατος αλλα κωλαρα πχ ειναι της Ντανιελας απο το blue iguana, αυτον θα πω εγω θεικο
kαι γω το ιδιο κοκαλα δε βαρεσα καθολου τωρα αν εσενα σου αρεσουν οι μεγαλοκωλες η χοντροκωλες αυτο ειναι αλλο θεμα γουστα ειναι αυτα και η Λαρα στις βιλες ειναι ετσι δε τη λες ομως ακωλη γιατι το πολλη αδυνατο=ακωλο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μάλλον την είχες πάρει πριν πάνω από χρόνο. Τώρα φυσάει ο κώλος της, Δοκίμασε και πες μας ότι έχουμε δίκιο

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ναι θα έχει ένα χρόνο, αν παχυνε παω πάσο. Όχι της λαρας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα δει τότε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ναι θα έχει ένα χρόνο, αν παχυνε παω πάσο. Όχι της λαρας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα δει τότε.
Πάνε μια βόλτα να δεις ότι εξελίχτηκε φέτος και πες μας μετά ότι είχαμε δίκιο

Majen

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια ερώτηση. Πάω για να στείλω pm κ μου βγάζει δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα. Τι παίζει

gioutsos2

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σήμερα πριν λίγο η απόλυτη νεκρά στην πιάτσα Μοναστηριού και Γιαννιτσών....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα μια ερώτηση. Πάω για να στείλω pm κ μου βγάζει δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα. Τι παίζει
Πρέπει να περάσεις τα 10 μηνύματα στο φόρουμ για να σε αφήσει να στείλεις

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Σήμερα πριν λίγο η απόλυτη νεκρά στην πιάτσα Μοναστηριού και Γιαννιτσών....
όντως νεκρα.κοπελες είχε μόνο μετά την Κωλέττη προς δυτικά.Πλεον από Παρασκευή θα ξαναμαζεψσι κόσμο η πιάτσα

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Άμα πάρει αρκετό "χαρτί" δεν βιάζεται καθόλου.
:takethis: :takethis: :takethis:
δεν έχει άντρα νταβατζή τον λένε γιατί άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει τη γυναίκα του να γαμιέται και αυτός να περιμένει σε καφέ στο One Salonica όλη νύχτα.

Μία χαρά λεφτά βγάζει και η ίδια μου είπε κάποια στιγμή στο γυμναστήριο που πάει οτι ενώ της είπαν και από το Fever να πάει ενώ μπορεί να δουλέψει και σαν call girl δεν θέλει Γιατί δεν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από το απλό πλήρωσε πηδα φύγε...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τεμπελομούνα δηλαδή... Μαλακια της... Τον τρως που τον τρως, τουλάχιστον φατον καλά, να βγάλεις και καλα λεφτά...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
δεν έχει άντρα νταβατζή τον λένε γιατί άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει τη γυναίκα του να γαμιέται και αυτός να περιμένει σε καφέ στο One Salonica όλη νύχτα.

Μία χαρά λεφτά βγάζει και η ίδια μου είπε κάποια στιγμή στο γυμναστήριο που πάει οτι ενώ της είπαν και από το Fever να πάει ενώ μπορεί να δουλέψει και σαν call girl δεν θέλει Γιατί δεν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από το απλό πλήρωσε πηδα φύγε...
Γι αυτο ενω ειναι μουναρα και θα μπορουσε να ταν και πρωτης κλασης call girl θα μεινει πιατσοβια και μαλιστα τελευταιας κλασης στον πατο

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Γι αυτο ενω ειναι μουναρα και θα μπορουσε να ταν και πρωτης κλασης call girl θα μεινει πιατσοβια και μαλιστα τελευταιας κλασης στον πατο
τι ώρα βγαίνει και δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Τετοιοι ειστε που εξαιτιας αυτων πηγα και την πηδηξα για αλλη μια φορα με 20
Ξεπετα με κωλαρα...χορτασα κωλοπιασιμο.
Επισης μου εδωσε τηλ λεγοντας παρε με οποτε δε με βρισκεις και πες ΑΝΝΑ(!!!) που εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom