Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Αμα εχει αντρα οπως λεει που εγω πιστευω δικαιολογια ειναι ας κατσει σπιτι της και να μη βγαινειΝαι γενικά ότι βιαζεται και δεν αφηνει πολλά πολλα
Αμα εχει αντρα οπως λεει που εγω πιστευω δικαιολογια ειναι ας κατσει σπιτι της και να μη βγαινειΝαι γενικά ότι βιαζεται και δεν αφηνει πολλά πολλα
Αμα ειναι να δωσεις 100 ευρω για να μη βιαζετε το γαμησαμε και ψοφησεΆμα πάρει αρκετό "χαρτί" δεν βιάζεται καθόλου.
Την εχω δει και εκτος πιατσας μερα και βλεπετε μια χαρα οπως δεν ειναι και τζανκι.Τελος για το κωλαρακι της ειναι το καλητερο της πιατσας και ειναι οπως πρεπει ουτε χοντρο ουτε πολλη αδυνατο να ειναι ακωλη να ναι τωρα το πολλη αδυνατο που το ειδες αδερφε δε μπορω να καταλαβω
kαι γω το ιδιο κοκαλα δε βαρεσα καθολου τωρα αν εσενα σου αρεσουν οι μεγαλοκωλες η χοντροκωλες αυτο ειναι αλλο θεμα γουστα ειναι αυτα και η Λαρα στις βιλες ειναι ετσι δε τη λες ομως ακωλη γιατι το πολλη αδυνατο=ακωλοΤην πηδουσα στο ορθιο μεσα στο parking του fever, τελειως γυμνη, και βαρουσα κοκκαλα απο πισω, τι να σου πω, γι μενα αυτο λεγεται αδυνατο. Πρεπει να κανει και λιγο πλοφ πλοφ οταν δινεις απο πισω ο κωλος. Οχι αδυνατος αλλα κωλαρα πχ ειναι της Ντανιελας απο το blue iguana, αυτον θα πω εγω θεικο
Μάλλον την είχες πάρει πριν πάνω από χρόνο. Τώρα φυσάει ο κώλος της, Δοκίμασε και πες μας ότι έχουμε δίκιοΤην πηδουσα στο ορθιο μεσα στο parking του fever, τελειως γυμνη, και βαρουσα κοκκαλα απο πισω, τι να σου πω, γι μενα αυτο λεγεται αδυνατο. Πρεπει να κανει και λιγο πλοφ πλοφ οταν δινεις απο πισω ο κωλος. Οχι αδυνατος αλλα κωλαρα πχ ειναι της Ντανιελας απο το blue iguana, αυτον θα πω εγω θεικο
Πάνε μια βόλτα να δεις ότι εξελίχτηκε φέτος και πες μας μετά ότι είχαμε δίκιοΝαι θα έχει ένα χρόνο, αν παχυνε παω πάσο. Όχι της λαρας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα δει τότε.
Πρέπει να περάσεις τα 10 μηνύματα στο φόρουμ για να σε αφήσει να στείλειςΚαλησπέρα μια ερώτηση. Πάω για να στείλω pm κ μου βγάζει δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα. Τι παίζει
όντως νεκρα.κοπελες είχε μόνο μετά την Κωλέττη προς δυτικά.Πλεον από Παρασκευή θα ξαναμαζεψσι κόσμο η πιάτσαΚαλησπέρα. Σήμερα πριν λίγο η απόλυτη νεκρά στην πιάτσα Μοναστηριού και Γιαννιτσών....
δεν έχει άντρα νταβατζή τον λένε γιατί άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει τη γυναίκα του να γαμιέται και αυτός να περιμένει σε καφέ στο One Salonica όλη νύχτα.Άμα πάρει αρκετό "χαρτί" δεν βιάζεται καθόλου.
Γι αυτο ενω ειναι μουναρα και θα μπορουσε να ταν και πρωτης κλασης call girl θα μεινει πιατσοβια και μαλιστα τελευταιας κλασης στον πατοδεν έχει άντρα νταβατζή τον λένε γιατί άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει τη γυναίκα του να γαμιέται και αυτός να περιμένει σε καφέ στο One Salonica όλη νύχτα.
Μία χαρά λεφτά βγάζει και η ίδια μου είπε κάποια στιγμή στο γυμναστήριο που πάει οτι ενώ της είπαν και από το Fever να πάει ενώ μπορεί να δουλέψει και σαν call girl δεν θέλει Γιατί δεν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από το απλό πλήρωσε πηδα φύγε...
Μαλακομουνα οχι τεμπελομουναΤεμπελομούνα δηλαδή... Μαλακια της... Τον τρως που τον τρως, τουλάχιστον φατον καλά, να βγάλεις και καλα λεφτά...
τι ώρα βγαίνει και δεν μπορώ να την πετύχω τελευταίαΓι αυτο ενω ειναι μουναρα και θα μπορουσε να ταν και πρωτης κλασης call girl θα μεινει πιατσοβια και μαλιστα τελευταιας κλασης στον πατο
Δεν εχει στανταρ ωρες αλλες φορες νωρις αλλες αργατι ώρα βγαίνει και δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία