Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
εκαναν καρτελ οι πιατσοβιες κ δεν ριχνουν τιμες χαχαχααχαχχααχ το καρτελ της πιπας

Ειχα πρόταση μέχρι και 15€ πίπα γαμιση προχτές. Μαλον είναι ανάλογος την μέρα και πόσο δουλειά έχει

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Ειχα πρόταση μέχρι και 15€ πίπα γαμιση προχτές. Μαλον είναι ανάλογος την μέρα και πόσο δουλειά έχει
Αφού πέρασε η κρίση και βγήκαμε από το μνημόνιο όπως λένε τα κομμουνιστικοσυριζόσκυλα που μας κυβερνάνε τώρα ανέβηκαν οι τιμές.Σε λίγο θα ζητάνε και εγγραφή όπως όλες οι ομάδες. χαχαχα
θα σου λένε 10€ το φόρτωμα και 20€ η πίπα.

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Σαν νουμπας στην πιάτσα και έχοντας μόνο μεσονυχτίες εμπειρίες με την πιάτσα θα ήθελα τα φώτα σας.
Την ημέρα, εργάσιμες ώρες που έχει κίνηση στην περιοχή, πχ,one Salonika, βρίσκει κανείς κοπέλες; Που τις βρίσκει; Αποτραβιούνται στα στενάκια; Βγαίνει κάνα καλό την ημέρα;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Η ξανθιά ψιλή και ψηλή που κάθεται πριν το τουνταίης με την Ελένη με τις μπότες, αυτή η όμορφη στο πρόσωπο αλλά λίγο ψυχρή πως την λένε;;; ξέρουμε τίποτα για αυτήν;
Παλιοτερα ήτανε δίπλα δίπλα με αυτή την ξανθιά που είναι μεγάλη σε ηλικία για να καταλάβετε ...

Μια που φαίνεται καινούργια είδα απόψε ακριβώς λίγο πριν το φανάρι του τουνταίης αλλά νομίζω ότι είναι αυτή η ψηλή και ψιλή ξανθια με κοντό μαλί που το έβαψε μαύρο και τώρα φοράει περούκα... επιβεβαιώστε οποίος μπορεί. Πάντως τις πάει το μακρύ εάν είναι αυτή...
Φιλαρακι η ψηλη και ψιλη με την περουκα που βγαινει με την  ψιλη και ψηλη ξανθια  που βγαινει με την καινουργια με το μαυρο μαλλι που ειναι η πρωτη ψηλη  με το μακρυ κανει παρεα με την  δευτερη ψιλη με το ωραιο προσωπο. Καταλαβες? Επιβεβαιωνω!

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Φιλαρακι η ψηλη και ψιλη με την περουκα που βγαινει με την  ψιλη και ψηλη ξανθια  που βγαινει με την καινουργια με το μαυρο μαλλι που ειναι η πρωτη ψηλη  με το μακρυ κανει παρεα με την  δευτερη ψιλη με το ωραιο προσωπο. Καταλαβες? Επιβεβαιωνω!

:2funny: ΑΧΑΧΑΧΑ νασε καλά ρε φίλε!!!

Οβερ εντ άουτ να ούμε!!!

:heavymetalbig:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η ξανθιά ψιλή και ψηλή που κάθεται πριν το τουνταίης με την Ελένη με τις μπότες, αυτή η όμορφη στο πρόσωπο αλλά λίγο ψυχρή πως την λένε;;; ξέρουμε τίποτα για αυτήν;
Παλιοτερα ήτανε δίπλα δίπλα με αυτή την ξανθιά που είναι μεγάλη σε ηλικία για να καταλάβετε ...

Μια που φαίνεται καινούργια είδα απόψε ακριβώς λίγο πριν το φανάρι του τουνταίης αλλά νομίζω ότι είναι αυτή η ψηλή και ψιλή ξανθια με κοντό μαλί που το έβαψε μαύρο και τώρα φοράει περούκα... επιβεβαιώστε οποίος μπορεί. Πάντως τις πάει το μακρύ εάν είναι αυτή...

Είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο Αλβανοκόριτσο. Εάν την προσεγγίσεις με τρόπο, βγάζει καλά γούστα. Μην τη ρωτήσεις προκαταβολικά εάν δίνει κουλούρι. Πες το με τρόπο και ποτέ δε ξέρεις.  ;)

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Σαν νουμπας στην πιάτσα και έχοντας μόνο μεσονυχτίες εμπειρίες με την πιάτσα θα ήθελα τα φώτα σας.
Την ημέρα, εργάσιμες ώρες που έχει κίνηση στην περιοχή, πχ,one Salonika, βρίσκει κανείς κοπέλες; Που τις βρίσκει; Αποτραβιούνται στα στενάκια; Βγαίνει κάνα καλό την ημέρα;
ρε παιδια.... μια απαντηση!!!!!!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
ρε παιδια.... μια απαντηση!!!!!!!
Αδερφέ, δυσκολο να βρεις τις ωρες που ζητάς.
Παιζουν κανα-δυο γυφτοτζανκια συνηθως πριν την διχαλα για τα ΚΤΕΛ, αλλα δεν θα στο συνιστουσα!
Παντως απο οτι λενε και οι συναδελφοι εδω, καλα καλα δεν παιζει κατι αξιολογο την νυχτα, ποσο μαλλον την μερα!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αδερφέ, δυσκολο να βρεις τις ωρες που ζητάς.
Παιζουν κανα-δυο γυφτοτζανκια συνηθως πριν την διχαλα για τα ΚΤΕΛ, αλλα δεν θα στο συνιστουσα!
Παντως απο οτι λενε και οι συναδελφοι εδω, καλα καλα δεν παιζει κατι αξιολογο την νυχτα, ποσο μαλλον την μερα!!
Κι ομως ο black adder τη μερα τα φορτωνει τα καλα..
Αν γυρνας επιμονα ολο και κατι καλο εμφανιζεται...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Κι ομως ο black adder τη μερα τα φορτωνει τα καλα..
Αν γυρνας επιμονα ολο και κατι καλο εμφανιζεται...
Χαχαχαχα!!!
Ε, καλα, ο black ειναι και μέγας ντετέκτιβ!
Εγω ειμαι γατακι μπροστά του!
Απλα λεω στον φιλο πιο πανω οτι λογικα τζαμπα θα κοψει βολτες απο οτι φαινεται!

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
ο black adder εχει απεριοριστη εμπειρια στο θεμα και μυριζεται το σκηνικο απο μακρια...συν το οτι ξερει πως να κινηθει χωρις να δωσει στοχο και κανενα δικαιωμα...εμεις ετσι ατσουμπαλοι που ειμαστε μας εχω ικανους να μας παρει ματι απο σοι μεχρι φιλικο ματι μονο και μονο γιατι θα πουμε γεια στα κοριτσια.... :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εχθες επανεμφανιση της Αναστασιας στο γνωστο της σημειο.  :lheel:

Μετα απο κατι περασματα στην περιοχη βρηκα στην Μοναστηριου πανω κατι πολυ καλο! :boobies:
Σαντρα... Απο Ισπανια το μωρο κ μιλαει μονο αγγλικα! :dancing: Κατευθειαν φορτωμα... με πηγε σε ενα στενο πιο πανω! Πολυ ωραιο κομματι για πιατσα. Μαυρομαλα με piercing  διπλα στα χειλια, ωραιο προσωπο ψιλοεκφυλο, βυζαρες μεγεθους (3) κ με περιποιημενα ακρα! :wanker:
30€ ολο το σκηνικο μεσα στο αμαξι... Με το που τον βγαζω, ηταν ηδη καγκελο ο μπουξος αναφωνησε το μωρο "oh my god!!!" :tn04: :rockon: Δεν εχει ξαναδει πουλι 17 εκατοστων?? :think: :grin: Τον πηρε ακαποτα στην αρχη με βαθια ρουφηγματα. :pipa1:
Μετα απο κανα (3λεπτο) μου φοραει καποτα κ μου στηνει την μουναρα της που ηταν αρκετα περιποιημενη με μια μικρη λωριδα αξυριστη  προς την κοιλια της!( :kneel: :kneel:) Τρελαινομαι για τετοια μουνια... Με λιγα λογια της το δωσα στα χερια το μουναντερο της!( :fuck2:) Θα εχω για πολλες μερες τις νυχιες τις στο στηθος μου! :rockon:
Βγηκαμε απο το αμαξι κ παρατηρησα πως εχει κ ενα ταττου πισω της! Με χαιρετησε με φιλακι στα χειλια το μωρο! :-*  :wanker: :wanker:

Φοβερη εμπειρια...ενιωσα σαν πορνοσταρ στο fake taxi της οδου Γιαννιτσων! :grin:

Ερχονται κ 4 κριτικες στα ρδελα!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
Αυτή η Αναστασία που αράζει;

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Εχθες επανεμφανιση της Αναστασιας στο γνωστο της σημειο.  :lheel:

Μετα απο κατι περασματα στην περιοχη βρηκα στην Μοναστηριου πανω κατι πολυ καλο! :boobies:
Σαντρα... Απο Ισπανια το μωρο κ μιλαει μονο αγγλικα! :dancing: Κατευθειαν φορτωμα... με πηγε σε ενα στενο πιο πανω! Πολυ ωραιο κομματι για πιατσα. Μαυρομαλα με piercing  διπλα στα χειλια, ωραιο προσωπο ψιλοεκφυλο, βυζαρες μεγεθους (3) κ με περιποιημενα ακρα! :wanker:
30€ ολο το σκηνικο μεσα στο αμαξι... Με το που τον βγαζω, ηταν ηδη καγκελο ο μπουξος αναφωνησε το μωρο "oh my god!!!" :tn04: :rockon: Δεν εχει ξαναδει πουλι 17 εκατοστων?? :think: :grin: Τον πηρε ακαποτα στην αρχη με βαθια ρουφηγματα. :pipa1:
Μετα απο κανα (3λεπτο) μου φοραει καποτα κ μου στηνει την μουναρα της που ηταν αρκετα περιποιημενη με μια μικρη λωριδα αξυριστη  προς την κοιλια της!( :kneel: :kneel:) Τρελαινομαι για τετοια μουνια... Με λιγα λογια της το δωσα στα χερια το μουναντερο της!( :fuck2:) Θα εχω για πολλες μερες τις νυχιες τις στο στηθος μου! :rockon:
Βγηκαμε απο το αμαξι κ παρατηρησα πως εχει κ ενα ταττου πισω της! Με χαιρετησε με φιλακι στα χειλια το μωρο! :-*  :wanker: :wanker:

Φοβερη εμπειρια...ενιωσα σαν πορνοσταρ στο fake taxi της οδου Γιαννιτσων! :grin:

Ερχονται κ 4 κριτικες στα ρδελα!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αδερφε την πέτυχα κι εγώ πριν λίγο την σαντρα. Στο ύψος της πυροσβεστικης. Την πήρα φυσικά για να δοκιμάσω μιας και πρώτη φορά την έβλεπα. Δεν λέω ωραίο κομμάτι αλλά στα μάτια μου δεν ήταν κάτι τρελο. Μου το άφησε στα 20. Στα του αγώνα πολύ καλή πιπα και ρουφιγμα. Αρκετά υγρή. Στο σεξ είχε πολύ καλή συμμετοχή με αγκαλιασμα σφιξιμο και κραυγές. Fake βέβαια αλλά βοηθά την όλη κατάσταση. Να πω την αλήθεια αρκετά ανοιχτή αλλά δεν δυσκολευτηκα να τελειώσω. Ωραία εμπειρία δεν λέω αλλά όχι και αξέχαστη. Βεβαια έτσι πως έχει καταντήσει η πιάτσα τι πάραπανω να ζητάμε μιας και κυκλοφορούν φαντάσματα. Αα μου είπε ότι είναι από Ισπανία. Δεν καταλάβαινε σχεδόν καθόλου αγγλικά μόνο ισπανικά. Βέβαια έλεγε κάτι περίεργες λέξεις που δεν εμοιαζαν με ισπανικά αλλά ποιος ξέρει.
Καλή συνέχεια συνπιατσοβιοι...

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Ένα μελαχρινό καλοντυμένο λίγο πριν το ροτόντα στ στενό αλλά επί της Μοναστηρίου κατά τις 22:30 το ξέρει κανείς;
Την είχα δεί και παλιωτερα στο ίδιο μέρος αλλά όπως και την άλλη φορά έτσι και σήμερα μεχρι να ξαναγυρίσω έγινε καπνός.
Πιστεύω ότι είναι callgirl και έφευγε από το εν λόγω χοτελι αλλά δεν την έχω δεί σε κανένα σάιτ...

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
Για να επιστρέψω στο προηγούμενο ποστ μου
Πέρασα σήμερα στις 7 το βράδυ, μόλις είχε σουρουπωσει. Σαν νέος δεν είδα καμία στην Γιαννιτσών που να έμοιαζε τις δουλειάς....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εκανα ενα μινι περασμα στην πιατσα κατα τις 21:00 μεχρι 22:00 οι ιδιες και οι ιδιες κατι καινουργιο δεν ειδα ουτε αυτη τη Σαντρα που αναφερθηκαν οι συναγωνιστες που μπορει να την ειδαν ποιο αργα αν και δεν αναφερουν ωρα

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Εκανα ενα μινι περασμα στην πιατσα κατα τις 21:00 μεχρι 22:00 οι ιδιες και οι ιδιες κατι καινουργιο δεν ειδα ουτε αυτη τη Σαντρα που αναφερθηκαν οι συναγωνιστες που μπορει να την ειδαν ποιο αργα αν και δεν αναφερουν ωρα

Φίλε εγώ την πέτυχα μετά τις 12 λίγο μετά την πυροσβεστικη με μέτωπο δυτικά. Καθόταν στην στάση...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Φίλε εγώ την πέτυχα μετά τις 12 λίγο μετά την πυροσβεστικη με μέτωπο δυτικά. Καθόταν στην στάση...
Καλα πως συνενοηθηκες μαζι της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom