You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
?????????????????Οποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω για τα κορίτσια της πιάτσας υπάρχει λίστα με όλα τα fb τους.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί έχει φτιαχτεί μετά από πολλά χρόνια έρευνας (από 2014 μέχρι 2018).
Απαραίτητη προυπόθεση για να δει κάποιος το fb μιας κοπέλας πρέπει να υπάρχει ένας λογαριασμός fb και να γίνει αναζήτηση από εκεί.Το γράφει και στις οδηγίες.
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Οποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω για τα κορίτσια της πιάτσας υπάρχει λίστα με όλα τα fb τους.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί έχει φτιαχτεί μετά από πολλά χρόνια έρευνας (από 2014 μέχρι 2018).
Απαραίτητη προυπόθεση για να δει κάποιος το fb μιας κοπέλας πρέπει να υπάρχει ένας λογαριασμός fb και να γίνει αναζήτηση από εκεί.Το γράφει και στις οδηγίες.
nakayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2010
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Οποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω για τα κορίτσια της πιάτσας υπάρχει λίστα με όλα τα fb τους.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί έχει φτιαχτεί μετά από πολλά χρόνια έρευνας (από 2014 μέχρι 2018).
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Δεν χρειάζεται τόσος αλτρουισμός φίλε, πίστεψε με μαλλακια ολκής πας να κάνεις.
1ον :υπάρχουν πολλοί που ερωτεύονται.Γιατί να μην έχουν μία φωτό για το βράδυ όταν θα πέσει η μοναξιά.Δεν χρειάζεται τόσος αλτρουισμός φίλε, πίστεψε με μαλλακια ολκής πας να κάνεις.
2ον: αν κάποιος δεν θέλει να βλέπουν τις φωτό του και τους φίλους του στο fb κλειδώνει το προφίλ.Οτι έχω βάλει στη λίστα είναι από δημόσια προφίλ.
3ον: Η ιστορία ξεκίνησε τυχαία όταν η κατσαρίδα μου έδωσε τον αριθμό της πριν κάποια χρόνια εμφανίστηκε το fb της στο κινητό μου.Εγώ καθόλου περίεργος το άνοιξα να δω τι έχει μέσα κι έτσι βρήκα στους φίλους της την Αναστασία που μου είχε συστηθεί σαν Ελένη και πάει λέγοντας.....
Ολοι όσοι κυκλοφορούμε στην πιάτσα και φορτώνουμε απ την πιάτσα έχουμε ένα μειονέκτημα μεγάλο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.Μπορεί η κοπέλα να σου πει ψεύτικο όνομα και να της πεις κι εσύ ψεύτικο όνομα.Ομως φίλε ένα δεν μπορείς να κάνεις.Να κρύψεις την πινακίδα του αυτοκινήτου την οποία δεν βλέπει όταν την φορτώνεις λόγω φώτων αλλά τη βλέπει όταν την ξεφορτώνεις μαζί και ο νταβατζής της.
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Συμφωνώ
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
1ον :υπάρχουν πολλοί που ερωτεύονται.Γιατί να μην έχουν μία φωτό για το βράδυ όταν θα πέσει η μοναξιά.
2ον: αν κάποιος δεν θέλει να βλέπουν τις φωτό του και τους φίλους του στο fb κλειδώνει το προφίλ.Οτι έχω βάλει στη λίστα είναι από δημόσια προφίλ.
3ον: Η ιστορία ξεκίνησε τυχαία όταν η κατσαρίδα μου έδωσε τον αριθμό της πριν κάποια χρόνια εμφανίστηκε το fb της στο κινητό μου.Εγώ καθόλου περίεργος το άνοιξα να δω τι έχει μέσα κι έτσι βρήκα στους φίλους της την Αναστασία που μου είχε συστηθεί σαν Ελένη και πάει λέγοντας.....
Όπως είπες σου ΕΔΩΣΕ, δεν βγήκε κάποιος εδώ να το μοιράζει δημόσια.
Και στα προφίλ τους είναι με τα παιδια, τους άνδρες τους κλπ, είναι προσωπικά ΤΟΥΣ, αλλιώς θα στο δίναν και οι ίδιες.
Ολοι όσοι κυκλοφορούμε στην πιάτσα και φορτώνουμε απ την πιάτσα έχουμε ένα μειονέκτημα μεγάλο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.Μπορεί η κοπέλα να σου πει ψεύτικο όνομα και να της πεις κι εσύ ψεύτικο όνομα.Ομως φίλε ένα δεν μπορείς να κάνεις.Να κρύψεις την πινακίδα του αυτοκινήτου την οποία δεν βλέπει όταν την φορτώνεις λόγω φώτων αλλά τη βλέπει όταν την ξεφορτώνεις μαζί και ο νταβατζής της.
Και στα παπαρια σου για το ψεύτικο όνομα, το όνομα δεν πηδάς, και ούτε για πισινή παίζει αυτό που λες μιας και έχουν και από δύο-τρία προφίλ, και χέστηκαν αν θα τις απειλησεις, που ξέρουν και καλά την πινακίδα σου.
Η μόνη που θυμάται πινακίδες είναι η Ρίτα και αυτή fb δεν έχει.
Και δεν είναι όλοι ελεύθεροι.Υπάρχουν και οι παντρεμένοι χωρίς παιδιά και αυτοί με παιδιά.Οταν δεν θέλει η γυναίκα λόγω πονοκεφάλου πας στην πιάτσα.Γιατί να μην έχεις μία πισινή??
Ναι υπάρχουμε και οι παντρεμένοι με παιδιά, και αν φοβόμασταν θα μέναμε σπίτι μας ή μόνο με την γκόμενα μας.
Όποιος θέλει τηλέφωνο φίλε κάτω είναι οι κοπέλες, τις βρίσκει το παίρνει, και με το συγχρονισμό στις επαφές εμφανίζετε μετά και το Fb, και αν δεν τον γουστάρουν και δέν το δώσουν, δικαίωμα τους,
Προσωπικά προφίλ δεν είναι φυλλάδια να τα μοιράζεις στα φανάρια
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Τις δευτέρες γιατί τα κορίτσια ντύνονται πιό καλά από άλλες μέρες; Γιορτάζουν κάτι;
Χτες το βράδυ όλο φορεματακια γιορτινά και ψιλοτακουνα ή και μπότες και χτένισμα νυφικό ορισμένες, όχι όλες γιατί υπάρχουν και τα ορκ.
Χτες το βράδυ όλο φορεματακια γιορτινά και ψιλοτακουνα ή και μπότες και χτένισμα νυφικό ορισμένες, όχι όλες γιατί υπάρχουν και τα ορκ.
Κάνεις λάθος μεγάλο.Αν μπεις στο fb δεν γράφει προσωπικό προφίλ αλλά δημόσιο.Όπως είπες σου ΕΔΩΣΕ, δεν βγήκε κάποιος εδώ να το μοιράζει δημόσια.
Και στα προφίλ τους είναι με τα παιδια, τους άνδρες τους κλπ, είναι προσωπικά ΤΟΥΣ, αλλιώς θα στο δίναν και οι ίδιες.
Και στα παπαρια σου για το ψεύτικο όνομα, το όνομα δεν πηδάς, και ούτε για πισινή παίζει αυτό που λες μιας και έχουν και από δύο-τρία προφίλ, και χέστηκαν αν θα τις απειλησεις, που ξέρουν και καλά την πινακίδα σου.
Η μόνη που θυμάται πινακίδες είναι η Ρίτα και αυτή fb δεν έχει.
Ναι υπάρχουμε και οι παντρεμένοι με παιδιά, και αν φοβόμασταν θα μέναμε σπίτι μας ή μόνο με την γκόμενα μας.
Όποιος θέλει τηλέφωνο φίλε κάτω είναι οι κοπέλες, τις βρίσκει το παίρνει, και με το συγχρονισμό στις επαφές εμφανίζετε μετά και το Fb, και αν δεν τον γουστάρουν και δέν το δώσουν, δικαίωμα τους,
Προσωπικά προφίλ δεν είναι φυλλάδια να τα μοιράζεις στα φανάρια
Γι αυτό κι εγώ παρ ότι ασχολούμαι με τους υπολογιστές από το 198... δεν έχω fb και ούτε πρόκειται να κάνω.
Ας προσέξουν αυτοί που έχουν. ΧαΧα.
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Για την λεγόμενη Νίνα τι λέει ρε τύποι σαν να ξεφούσκωσε ο ενθουσιασμός , μάπα το καρπούζι;
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Η ξανθιά ψιλή και ψηλή που κάθεται πριν το τουνταίης με την Ελένη με τις μπότες, αυτή η όμορφη στο πρόσωπο αλλά λίγο ψυχρή πως την λένε;;; ξέρουμε τίποτα για αυτήν;
Παλιοτερα ήτανε δίπλα δίπλα με αυτή την ξανθιά που είναι μεγάλη σε ηλικία για να καταλάβετε ...
Μια που φαίνεται καινούργια είδα απόψε ακριβώς λίγο πριν το φανάρι του τουνταίης αλλά νομίζω ότι είναι αυτή η ψηλή και ψιλή ξανθια με κοντό μαλί που το έβαψε μαύρο και τώρα φοράει περούκα... επιβεβαιώστε οποίος μπορεί. Πάντως τις πάει το μακρύ εάν είναι αυτή...
Παλιοτερα ήτανε δίπλα δίπλα με αυτή την ξανθιά που είναι μεγάλη σε ηλικία για να καταλάβετε ...
Μια που φαίνεται καινούργια είδα απόψε ακριβώς λίγο πριν το φανάρι του τουνταίης αλλά νομίζω ότι είναι αυτή η ψηλή και ψιλή ξανθια με κοντό μαλί που το έβαψε μαύρο και τώρα φοράει περούκα... επιβεβαιώστε οποίος μπορεί. Πάντως τις πάει το μακρύ εάν είναι αυτή...
Λίγα πράγματα σε γύρα πριν από λίγο, δεν φορτώθηκε καμμία.τι έχουν πάθει μερικές κ ζητάνε 20 για πίπα ακατεβατα κιόλας.
εκαναν καρτελ οι πιατσοβιες κ δεν ριχνουν τιμες χαχαχααχαχχααχ το καρτελ της πιπας