Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
πηρα την ρια καλο τσιμπουκι οπως παντα ειχα καιρο να ξεφορτωσω ,καλα που υπαρχουν και μερικα κοριτσια της αρεσκειας μου
κατα τα αλλα οπως τα λεει ο φιλος νεκρα
ασχετο αλλα εχω μια απορια οποτε περναω απο σελ παντα βλεπω τον μπενυ υπαρχει περιπτωση να τον παρει κανεις

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Σε ενα γρηγορο περασμα κατα τις 8 πηρα μια Μαρια βουλγαρα. 20 € πιπα σεξ. Φορουσε ενα ασπρο κολητο φορεμα που τονιζε τις καμπυλες της, απ οσο ειδα εχει κ ωραιο στηθος κ ωραιο κωλο. Στα του αγωνα οχι κατι το ιδιαιτερο σημαντικο ομως οτι εκανε οτι της ελεγα μαλλον δεν ξερει να λεει οχι. Απο φατσα τα χαλαει πολυ αλλα δεν ειμαστε στο GNTM

miltos28

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Σε ενα γρηγορο περασμα κατα τις 8 πηρα μια Μαρια βουλγαρα. 20 € πιπα σεξ. Φορουσε ενα ασπρο κολητο φορεμα που τονιζε τις καμπυλες της, απ οσο ειδα εχει κ ωραιο στηθος κ ωραιο κωλο. Στα του αγωνα οχι κατι το ιδιαιτερο σημαντικο ομως οτι εκανε οτι της ελεγα μαλλον δεν ξερει να λεει οχι. Απο φατσα τα χαλαει πολυ αλλα δεν ειμαστε στο GNTM

Φίλος που πέτυχες την Μαρία την βουλγάρα?

miltos28

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2018
Like
4
Πόντοι
0
πηρα την ρια καλο τσιμπουκι οπως παντα ειχα καιρο να ξεφορτωσω ,καλα που υπαρχουν και μερικα κοριτσια της αρεσκειας μου
κατα τα αλλα οπως τα λεει ο φιλος νεκρα
ασχετο αλλα εχω μια απορια οποτε περναω απο σελ παντα βλεπω τον μπενυ υπαρχει περιπτωση να τον παρει κανεις

Η Ρία που αράζει παίχτη?είναι ζάνκι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην Κουμαρα τα 2 βουλγαροτσουβαλογυφτακια τι λενε?? :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σημερα μετα απο τσαρκα πρεπει να ειδα την περιβοητη Νινα ρε μαλακες αυτος ο στοκος ουτε καν σε μιλαει οταν πας κοντα και φοραει μονιμα κατι ακουστικα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Σημερα μετα απο τσαρκα πρεπει να ειδα την περιβοητη Νινα ρε μαλακες αυτος ο στοκος ουτε καν σε μιλαει οταν πας κοντα και φοραει μονιμα κατι ακουστικα
Άμα της μίλησες θα διαπίστωσες και τα λαγουδισια δοντάκια της.. :cheesy:

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
1
Τελικά που κάθεται αυτή η Νίνα;

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
?γκαστρώθηκε!? πολύ όμορφη κοπέλα!ξανθιά μπλέ ματι!όνειρο!εσυ?που ξέρεις ο΄τι το πραματικό της ονομα είναι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ?

Εχει αλλα δυο παιδια,η ιδια ετσι μου συστηθηκε,οι φιλες της ετσι την αποκαλουν που εχω ακουσει κ στο fb που την ειχα δει αυτο το ονομα εχει,μη με ρωτησεις πως ειναι για να την βρεις γιατι δεν το θυμαμαι

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Καμία που να γουστάρει golden shower .γυναίκα..η τρανς.? Πμ στείλτε αν δεν θέλετε να πείτε εδώ .ευχαριστώ

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Οποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω για τα κορίτσια της πιάτσας υπάρχει λίστα με όλα τα fb τους.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί έχει φτιαχτεί μετά από πολλά χρόνια έρευνας (από 2014 μέχρι 2018).
Απαραίτητη προυπόθεση για να δει κάποιος το fb μιας κοπέλας πρέπει να υπάρχει ένας λογαριασμός fb και να γίνει αναζήτηση από εκεί.Το γράφει και στις οδηγίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom