frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
ξερει κανεις μια ελληνιδα ευα γυρω στα 40 πολυ αδυνατη μαλλον πρεζονι μου φαινεται την εχει παρει κανεις
ξερει κανεις μια ελληνιδα ευα γυρω στα 40 πολυ αδυνατη μαλλον πρεζονι μου φαινεται την εχει παρει κανεις
Εδώ είμαι δεν μπαναριστικα μόνο μπανιαριστικα απόψε
Kyrilia δεν ξέρω τι συμβαίνει μου το έχουν πει και άλλοι ότι δεν μπορώ να δεχτώ πμ. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για μια λύση ;
το μαλλι της ειναι μαυρο πολυ μακρυκοντο ξανθο μαλι αντρικο?λιγο πρεζονι,το πήρα τυπε καλή πίπα στο 10αρικο,την εχω χασει που εθεάθει?
το μαλλι της ειναι μαυρο πολυ μακρυ
Νομίζω η πρόταση του Azazel είναι καλή. Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του προφίλ. Νομίζω υπάρχει ρύθμιση για τα πμ.Εδώ είμαι δεν μπαναριστικα μόνο μπανιαριστικα απόψε
Kyrilia δεν ξέρω τι συμβαίνει μου το έχουν πει και άλλοι ότι δεν μπορώ να δεχτώ πμ. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...
ειχα τηλ ενα παλιο αλλα τωρα δεν καλει
την ειχα δει προχτες με πολλες σακουλες αλλα δεν μου κανε καλη εντυπωση αν και εινα πολυ ευγενικη
πιπα κανει χωρις προφυλακτικο την πηδηξες
Εδώ είμαι δεν μπαναριστικα μόνο μπανιαριστικα απόψε
ΦΙΛΕ SAC μολις σου εστειλα pm με τηλεφωνο πιτσιρικας καλαμαριώτισας αλλα λεει δεν βρεθηκε ο παραλήπτης!δεν μπορω να βαλω δημοσιο το τηλ της κοπελας!
ΦΙΛΕ SAC μολις σου εστειλα pm με τηλεφωνο πιτσιρικας καλαμαριώτισας αλλα λεει δεν βρεθηκε ο παραλήπτης!δεν μπορω να βαλω δημοσιο το τηλ της κοπελας!
Καλημέρα, ποια είναι αυτή η καλαμαριωτισσα? Που τη βρίσκεις?
Παλι αρχισες τα ψεματα ρε τρολΑπόψε ψώνισα την καλαμαριώτισα 50 ευρω τον εφαγε απο πίσω δυνατα,και χωρις μερέντα κατα την εξοδο!καλά να περνάτε!
Ο τυπος ειναι απιθανος εχει κανει ενα σωρο κλωνους και κανει ντεμεκ οτι πιανει και κουβεντα στελνοντας μηνυματα απο τον ενα κλωνο στο. αλλο. Το μονο που μας σωζει ειναι οτι ειναι τελειως βλακας και στο δευτερο μηνυμα δεν αντεχει και πεταει την κοτσανα οποτε καρφωνεται.Παλι αρχισες τα ψεματα ρε τρολ
Τυπε μη σου πω οτι μπορει να ειναι και η Βικυ πισω απο αυτα τα προφιλΟ τυπος ειναι απιθανος εχει κανει ενα σωρο κλωνους και κανει ντεμεκ οτι πιανει και κουβεντα στελνοντας μηνυματα απο τον ενα κλωνο στο. αλλο. Το μονο που μας σωζει ειναι οτι ειναι τελειως βλακας και στο δευτερο μηνυμα δεν αντεχει και πεταει την κοτσανα οποτε καρφωνεται.