Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

periergazomenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
τσαρκα στην πιατσα ωρα 1.30 πμ υπο τους ηχους του παρακατω ρομαντικου τραγουδιου που χορευε πριν 19 χρονια στο παλιο πλατινουμ του παγοδρομιου η χριστινα η πιο ψηλη ψανθια χορευτρια.
το βραδυ είμαι στην πιατσα σε λιγοτερο από 10 λεπτα. την ημερα λογω αυτοκινητων με πιανουν περισσοτερα φαναρια και να κανω και 25 για να φτασω. στην Αθήνα παλι εμενα 10 λεπτα από την συγγρου, στα πετραλωνα και ημουν μεσα στην νυχτα βολταδορος ρομαντικος να χαζεύω τα εκει τραβεστί και την μοναδικη γυναικα που εβγαινε στο τελος του παραδρομου προς την θαλασσα.
στο τουντεης μαζι με την χοντρη τρανς παρεα και η προεδρινα η κριστι και η ντιανα η ντιτζεη της που δεν εχει καμμια σχεση πλεον με το καλο ξεκίνημα της πριν 10 και χρονια. αναρωτιέμαι τρανς σαν την χοντρη ή παρομοια χαλια σταυρωσαν ποτε πελατη ή κατεβαινουν στην πιατσα να πιουν ένα καφε, να τα λενε 7 ωρες και να γυρνανε σπιτι απλα χαζεύοντας την μαρια να μαζευει το χαρτι?
στον ΟΠΑΠ μονη η νικολ με το κορμακι της σε κοκκινο φορεμα.
η φιονα το τρενο με ασπρο φορεμα και τα βυζια φορα παρτιδα στην θεση της.
λιγο πιο κατω ξανθια με γυαλια και μπορντω ρενω παλιοτερα εβγαινε με βολκςβαγκεν μπλε και γυαλια μελαχροινη τοτε, σημερα πολύ πιο αδυνατισμενη, τρανς, σονια αν δεν κανω λαθος το ονομα.
2 γυφτακια στο φαναρι σιτυγκεητ με γιαννιτσων.
βουτυρα οι κρος στα σκοταδια.
στην μοναστηριου εκπληξη μια σκινυ μελαχροινη ευρωπαια, με κοκκινο φορεμα και αυτή με στρας, κατω των 30 ισως, αλλα ολιγο λειωμενη από ναρκ ηξερε μονο αγγλικα "σπικ ινγκλις? σεξ αντ μπλοτζοπ" χαου ματς της κανω εγω "τουεντυ ουερος" ε αμα είναι δινουμε αλλα 10 και παμε σε κρεβατι με γυναικα πιθανον ελεγμενη ιατρικα και με προσεγμενη εμφανιση στα μαγαζια της περιοχης
α και δεν πετυχα στο ποστο της την νινα, απουσια και σε 10 μερες με τον κηδεμονα για να την δικαιολογησει

Τoν παχύ με την ξανθιά περούκα τον είχα πετύχει 2009 σταματημένος στο φανάρι(ΠΑΘΕ/CITYgate) εγω, αυτός πεζός αυτός να με παρακαλάει να μου πάρει πίπα "φιλε να σου παρω μια πιπούλα;" "φιλε σε παρακαλώ, μια πιπουλα μόνο, ...έχω βγει και στην Αννιτα...." μου λεει ο τύπος  :vomit:  (πιο αδύνατος τότε είχε φαλακρίτσα, κοιλιτσα, πουλοβεράκι ζιβαγκο)ο τυπικός ανώμαλος της διπλανής πόρτας.. τώρα ψαρεύει μελαμψα αγόρια που περιμένουν τον δουλέμπορο να τους παέι ευρώπη

Οσο για την νικολ, το ξεπεσμένο citytour, είναι σαν να "παίρνει" κανεις την πρώτων χρόνων σχέση του, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό (καλά και άσχημα) :-

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε συ  blackadder ακομα γαμας ρε μλκ μου??? :2funny: :grin:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ρε συ  blackadder ακομα γαμας ρε μλκ μου??? :2funny: :grin:

Όση ώρα ο πάμε για αλλα γαμουσε κανονικα, εγώ την γαμουσα με την γλώσσα, και όση ώρα τρώγατε μετά με τον Alla ntala εγώ την ματώνα την άλλη.
Και συγκρατηθηκα πολύ όταν είδα το αμάξι του Alla ntala και δεν του πέρασα καπότα στον καθρέφτη.

Πάντως το Ανδρομέδα γεμάτο bourdelaριδες χθες.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Όση ώρα ο πάμε για αλλα γαμουσε κανονικα, εγώ την γαμουσα με την γλώσσα, και όση ώρα τρώγατε μετά με τον Alla ntala εγώ την ματώνα την άλλη.
Και συγκρατηθηκα πολύ όταν είδα το αμάξι του Alla ntala και δεν του πέρασα καπότα στον καθρέφτη.

Πάντως το Ανδρομέδα γεμάτο bourdelaριδες χθες.
Αλλουνου αμαξι ειναι για καποτες

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πέρασμα νωρίς σήμερα από Γιαννιτσών.η μαρια το καυλομουνο απέναντι από την shell και λίγο πιο πέρα μια μαυρομαλλα γεματουλα καυλιάρα με άσπρη μπλούζα.ξερουμε τίποτα για αυτήν?έχει πάρει κανένας τελευταία την Μαρία?

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
φιλε αν λεσ την ξανθια είναι αλβανιδα και είναι ξεπετα βαριασ μορφησ θα κλαισ τ ευρω σ οσα κ αν είναι παρολα αυτά είναι οντωσ μουναροσ και η γεματουλα πιο κατω η κολητη της σαφωσ και πιο καλη στησ υπηρεσιεσ της αλλα αν περασει τ 10λεπτο μουρμουράει...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αδερφέ νομίζω οτι είσαι λίγο γραφικός για να το πω ευγενικά. Μπαίνεις πετάς μια "ενημέρωση" και αρχίζεις τις ερωτήσεις για τις ενημερώσεις σου.
Δοκιμάζεις κι ενημερώνεις.

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Εντάξει ρε φίλε ρώτησα δεν σκότωσα κανέναν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Ρε μαγκες η Νικολετα η ψευτο μοντελα τη εγινε δε βγαινει πλεον?

stavros1979

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία εγχειρισμένη trans στην πιάτσα?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ρε μαγκες η Νικολετα η ψευτο μοντελα τη εγινε δε βγαινει πλεον?

Και το Σάββατο που είχα περάσει απόγευμα κατά τις 20:00 ήταν Μοναστηριου, και προχθές την είδα κατά τις 06:30 Α.Παντων με Γιαννιτσών.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εντάξει ρε φίλε ρώτησα δεν σκότωσα κανέναν

Κανένας δεν έχει πρόβλημα με το να ρωτάει κάποιος.
Έχουμε πρόβλημα με το μόνο να ρωτάει.
Αν διαβάσεις κάποιες σελίδες πίσω, θα δεις οτι γράφουμε σχεδόν για όλες.
Μην περιμένεις να σου πούμε εμείς με πια να πας, αυτή που αρέσει εμένα, τον Sargiri, το Ραπτορα κλπ εσένα μπορεί να μην σου αρέσει και το αντίστροφο.
Περνάς, κανεις την γύρα σου, φορτώνεις, αν σου αρεσε ενημερωνεις.
Αν ήταν φόλα πάλι ενημερώνεις.
Όπως κάνουμε εδω και χρονια πολλά μελοι του σαΐτ.
Μέχρι τώρα έχουμε μάθει μόνο με ποιες πορνοσταρ την παίζεις, καιρός να μάθουμε και ποιες γαμας.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Όσο πάει χειροτερεύει το πράγμα ή μου φαίνεται εμένα.Βόλταρα μετά από κανά χρόνο περίπου πριν μια βδομάδα και περισσότερο τραβέλια και πρεζόνια,αγελάδια έχει παρά πουτάνες.Μόνο στο ύψος του Fever περίπου είδα ένα καλό τσιγγανάκι και μια τρανς με βυζάρες αλλά χοντρούλα στο μπαρ με τους μηχανόβιους.Επίσης μια 60+ με μαλλί αγορέ-καπέλο που ξεροσταλιάζει απέναντι από τη πυροσβεστική,στη στάση νταβατζού είναι να υποθέσω.Ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει; Ας με ενημερώσει κάποιος πολύ γενικά πως είναι τα πράγματα τώρα,καλύτερες ώρες και σημεία.Ως βυζολάγνος,υπάρχει καμιά βυζαρού σε νορμάλ διαστάσεις; Αν και υποθέτω η απάντηση που θα πάρω είναι ''πολλά ζητάς'',εξαντλήσω τις πιθανότητες μου

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα σήμερα το πρωί κατά τις 06:30.
Στην Α. Πάντων με Γιαννιτσών η Νικολέτα.
Λίγο πιο κατω 3 μαυρουλες.
Στην Οικονόμου η ψιλη νταρντάνα η ξανθιά βουλγαρα που έχει γκαστρωθει 3-4 φορές τα τελευταία χρονια. Και μετά από κάθε γεννά και πιο παχιά.
Πρην το today's κατέβαινε η Στελλιτσα.
Στρίβω Κωλέττη για να γυρίσω να την πάρω και βλέπω την Βικτόρια την μπιμπικοσπαστρα στην αλάνα μέσα να στηρίζεται στο ντουβάρι και να ην καρφώνει ένας νεαρός από πίσω.
Τελικός φόρτωσα την μικρή για μια πρωινή να πάει καλά η μερα.
Ευτυχώς ηταν κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για κουβέντα.
Δυστυχώς ηταν κουρασμένη και δεν είχε όρεξη ούτε για την πίπα.
Με τελειωσε με το χέρι της το οποίο ήταν και το μόνο που δούλευε ένταξη.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα χθες κατά τις 20:30.
Στην Κυρίλλου ένα κροσσακι, η μιλφοξεπετα με το Σεβρολέτ και ένα βουλγαρογυφτακι ντυμένο σαν να βγήκε από το κατάστημα της Λυδίας της Φιλιππησιας.
Η Αλβανίδα η Μαρία μόνιμη πλέον στην Α.Π. με Γιαννιτσών και απέναντι της 2 βουλγαροτσουβαλες.
Στην στάση στην την διασταύρωση της Οικονόμου ακόμα δύο τσουβαλακια και απέναντι η πουτανογρια η Γιώτα.
Στην Χαλκίδος η Σία η Αλβανίδα παρέα με την Αναστασία την Βουλγάρα.
Μέχρι Κωλεττη τίποτα και στην Κωλεττη η ξανθιά ή Βουλγάρα που κάνει γαματες πίπες.
Στην Μαζαρακη η Λίνα η μικρή facebookαρχιδοπρηχτρα και το Gremlin.
Πριν την Δάφνης ένα ξανθό μιλφακι με καρέ μαλλί και μετά ένα χομπιτ με πλατινε ίσιο μαλλί και σκουφακι, μιλούσε με υποψήφιο αυτοκινητογαμια. Φαινόταν πολύ όμορφο και αν δεν το φόρτωνε ο άλλος θα το περνούσα στίβο μάχης ala Black. Έχει μπει στο "To do list" πλέον.
Στην διχαλα η Ήρα μαζί με ένα πρεζόνι ακόμα περίμεναν υπομονετικά να βγάλουν την επόμενη δόση.
Στην στάση στο φανάρι της Μενεμενης η Νταιζη, πάντα κούκλα.
Μέχρι την Κωλεττη Μοναστηρίου μόνο κάτι βουλγαρογυφτακια να κρύβονται στις σκιές, και μετά η Νικολέττα να κάνει πασαρέλα. Προσπάθησα να φανταστώ Ρητά Vs Νικολέτα για το πόστο μπροστά στο Ροτοντα και με έπιασαν τα γέλια.
Η κατσαρίδα απουσίαζε γιατί φρόντιζε τα παιδιά, την είχα πετύχει στο Super Market νωρίτερα.
Τελικά πήρα την ξανθιά από την Κωλεττη, για μια πίπα στο 20€ που το τίμησε περνώντας τα όλα στο στόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom