periergazomenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τσαρκα στην πιατσα ωρα 1.30 πμ υπο τους ηχους του παρακατω ρομαντικου τραγουδιου που χορευε πριν 19 χρονια στο παλιο πλατινουμ του παγοδρομιου η χριστινα η πιο ψηλη ψανθια χορευτρια.
το βραδυ είμαι στην πιατσα σε λιγοτερο από 10 λεπτα. την ημερα λογω αυτοκινητων με πιανουν περισσοτερα φαναρια και να κανω και 25 για να φτασω. στην Αθήνα παλι εμενα 10 λεπτα από την συγγρου, στα πετραλωνα και ημουν μεσα στην νυχτα βολταδορος ρομαντικος να χαζεύω τα εκει τραβεστί και την μοναδικη γυναικα που εβγαινε στο τελος του παραδρομου προς την θαλασσα.
στο τουντεης μαζι με την χοντρη τρανς παρεα και η προεδρινα η κριστι και η ντιανα η ντιτζεη της που δεν εχει καμμια σχεση πλεον με το καλο ξεκίνημα της πριν 10 και χρονια. αναρωτιέμαι τρανς σαν την χοντρη ή παρομοια χαλια σταυρωσαν ποτε πελατη ή κατεβαινουν στην πιατσα να πιουν ένα καφε, να τα λενε 7 ωρες και να γυρνανε σπιτι απλα χαζεύοντας την μαρια να μαζευει το χαρτι?
στον ΟΠΑΠ μονη η νικολ με το κορμακι της σε κοκκινο φορεμα.
η φιονα το τρενο με ασπρο φορεμα και τα βυζια φορα παρτιδα στην θεση της.
λιγο πιο κατω ξανθια με γυαλια και μπορντω ρενω παλιοτερα εβγαινε με βολκςβαγκεν μπλε και γυαλια μελαχροινη τοτε, σημερα πολύ πιο αδυνατισμενη, τρανς, σονια αν δεν κανω λαθος το ονομα.
2 γυφτακια στο φαναρι σιτυγκεητ με γιαννιτσων.
βουτυρα οι κρος στα σκοταδια.
στην μοναστηριου εκπληξη μια σκινυ μελαχροινη ευρωπαια, με κοκκινο φορεμα και αυτή με στρας, κατω των 30 ισως, αλλα ολιγο λειωμενη από ναρκ ηξερε μονο αγγλικα "σπικ ινγκλις? σεξ αντ μπλοτζοπ" χαου ματς της κανω εγω "τουεντυ ουερος" ε αμα είναι δινουμε αλλα 10 και παμε σε κρεβατι με γυναικα πιθανον ελεγμενη ιατρικα και με προσεγμενη εμφανιση στα μαγαζια της περιοχης
α και δεν πετυχα στο ποστο της την νινα, απουσια και σε 10 μερες με τον κηδεμονα για να την δικαιολογησει
Τoν παχύ με την ξανθιά περούκα τον είχα πετύχει 2009 σταματημένος στο φανάρι(ΠΑΘΕ/CITYgate) εγω, αυτός πεζός αυτός να με παρακαλάει να μου πάρει πίπα "φιλε να σου παρω μια πιπούλα;" "φιλε σε παρακαλώ, μια πιπουλα μόνο, ...έχω βγει και στην Αννιτα...." μου λεει ο τύπος (πιο αδύνατος τότε είχε φαλακρίτσα, κοιλιτσα, πουλοβεράκι ζιβαγκο)ο τυπικός ανώμαλος της διπλανής πόρτας.. τώρα ψαρεύει μελαμψα αγόρια που περιμένουν τον δουλέμπορο να τους παέι ευρώπη
Οσο για την νικολ, το ξεπεσμένο citytour, είναι σαν να "παίρνει" κανεις την πρώτων χρόνων σχέση του, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό (καλά και άσχημα) :-