Θα σε τηλ παρω αργοτεραΘα ανέβεις Θεσσαλονίκη σήμερα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
παιδια κανει πιατσα ακομη μια μιλφ αδυνατη Βουλγαρα και στενομουνο στην Γιαννητσών;;;
λοιπω αρκετο καιρο απο Θεσ/νικη.
Αυτη στεκοταν παντα απεναντι απο το one salonica αλλα οχι στο σταυροδρομι στο φαναρι, αλλα πιο πριν, στην χαλκιδος γωνια..
δεν ειναι παντα εκει, ερχετε κατα διαστήματα...
οποιος καταλαβε κ' ξερει νεωτερα ας μου στείλει p.m. εχω κ' γω να του δωσω καποια τηλ.
καλο βολι παιδια...
Αυτη στεκοταν παντα απεναντι απο το one salonica αλλα οχι στο σταυροδρομι στο φαναρι, αλλα πιο πριν, στην χαλκιδος γωνια..
οποιος καταλαβε κ' ξερει νεωτερα ας μου στείλει p.m. εχω κ' γω να του δωσω καποια τηλ.
καλο βολι παιδια...
skliros_kariolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερει κανεις το μιρελακι σε ποιο ειναι?
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 1.076
καλωσηρθες φιλε αλα σε λαθος θρεντ ρωτας.την μιρελα θα την βρεις στην πετρου ερημιτη 2παιδια ξερει κανεις το μιρελακι σε ποιο ειναι?
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
παιδια κανει πιατσα ακομη μια μιλφ αδυνατη Βουλγαρα και στενομουνο στην Γιαννητσών;;;
καλο βολι παιδια...
Την Αναστασία μάλλον λες.
Αδύνατη κοντό Μαλί.
Χθες που πέρασα κατά τις 2:00 ήταν εκεί.
Γιαννιτσών με Χαλκίδος.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κάθε μέρα εκεί είναι, την έχω πετύχει και νωρίς και στις 6 το πρωί.Την Αναστασία μάλλον λες.
Αδύνατη κοντό Μαλί.
Γιαννιτσών με Χαλκίδος.
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Την Αναστασία μάλλον λες.
Αδύνατη κοντό Μαλί.
Γιαννιτσών με Χαλκίδος.
ναι αυτη πρεπει να ειναι...
καλα, τα ονοματα ταλαζει πωσες φορες...
οκ...ευχαριστω
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Μου θυμίσατε την Αναστασία...
Την πήρα πριν ένα μήνα περίπου (hoteli).
Εμφανισιακά, είναι κοντούλα, Βουλγάρα milf, έχει ένα γλυκό προσωπάκι με πολύ ομορφα μάτια, ένα ωραίο 2αρι στηθάκι, λίγο κοιλίτσα και ένα κώλο ποίημα. Πηγαίνετε γι αυτόν! Έχει και μπουτάκια κάπως κοντόχοντρα για χούφτωμα. Καθαρή και ευγενική... Συνολικά πρόκειται για καλή παρουσία.
Η πίπα ήταν εξόχως καλή χωρίς χέρι σαν να το απολάμβανε η ίδια, με φρόντισε εξαιρετικά και με έφτιαξε πολύ. Την πήρα σόλες τις στάσεις και είχε μια μέση συμμετοχή (σαφώς χαμηλότερη από το στοματικό)... Ψιθυριστά έλεγε τα πάντα και ρωτούσε συνέχεια τι και πως το θέλω...
Για το τέλος την έβαλα στα 4 και τέλειωσα έπειτα από αρκετή ώρα με εναλλαγή ρυθμού χαζεύοντας τον τουρλωτο υπέροχο σφιχτό κώλο της
Να σημειωθεί ότι είναι και αρκετά στενή (ακόμα)...
Πέρασα σήμερα, πριν λίγο, για μία επανάληψη, αλλά δεν την πέτυχα (για 2 ώρες την έψαχνα...).
Εάν κάποιος συναγωνιστής έχει το τηλέφωνό της θα το εκτιμούσα.
Την πήρα πριν ένα μήνα περίπου (hoteli).
Εμφανισιακά, είναι κοντούλα, Βουλγάρα milf, έχει ένα γλυκό προσωπάκι με πολύ ομορφα μάτια, ένα ωραίο 2αρι στηθάκι, λίγο κοιλίτσα και ένα κώλο ποίημα. Πηγαίνετε γι αυτόν! Έχει και μπουτάκια κάπως κοντόχοντρα για χούφτωμα. Καθαρή και ευγενική... Συνολικά πρόκειται για καλή παρουσία.
Η πίπα ήταν εξόχως καλή χωρίς χέρι σαν να το απολάμβανε η ίδια, με φρόντισε εξαιρετικά και με έφτιαξε πολύ. Την πήρα σόλες τις στάσεις και είχε μια μέση συμμετοχή (σαφώς χαμηλότερη από το στοματικό)... Ψιθυριστά έλεγε τα πάντα και ρωτούσε συνέχεια τι και πως το θέλω...
Για το τέλος την έβαλα στα 4 και τέλειωσα έπειτα από αρκετή ώρα με εναλλαγή ρυθμού χαζεύοντας τον τουρλωτο υπέροχο σφιχτό κώλο της
Να σημειωθεί ότι είναι και αρκετά στενή (ακόμα)...
Πέρασα σήμερα, πριν λίγο, για μία επανάληψη, αλλά δεν την πέτυχα (για 2 ώρες την έψαχνα...).
Εάν κάποιος συναγωνιστής έχει το τηλέφωνό της θα το εκτιμούσα.
kostas123098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια. πριν λιγο γυρισα απο πιατσα. 3-4 τρανς στην περιοχη γυρω απο τον οπαπ, κατσαριδα που δεν προλαβαινε να κλεισει μπουτι, και διασπαρτες 3-4 βουλγαρες. στο φαναρι της κωλετη εκει που καθονται οι βουλγαρες ειχε μια μαυρομαλλα με πολυ καλο κορμι και υψος λιγο πανω απο τον μεσο ορο. φορουσε μαυρη κοντη φουστα. εχει κανεις εμπειρια μαζι της? δεν προλαβα να της μιλησω γινοταν χαμος...με το που εβγαινε απο αμαξι εμπαινε κατευθειαν στο επομενο...επισης στο στενο μετα την κωλετη ηταν ενα λιγο πιο κοντο αδυνατο με ματαρες. φαινοταν δυνατο αλλα δεν προλαβα να πλησιασω. φορτωθηκε...αυτα απο την πιατσα στις 23:30...οποιος γνωριζει για αυτες τις δυο ας διαφωτισει το κοινο...
Παρασκευή κατά τις 10 βρέθηκα θεσσαλονίκη και είπα να κάνω μια βόλτα από την ιάτσα που αν και δε ξέρω πολλά έχω διαβάσει αρκετά.
Στο φανάρι ήταν 3-4 βουλγάρες με μια ξανθιά με μίνι ροζ φουστα την οποία πήρα και ήρθε μέχρι το παρκινγκ περπατώντας!!
Πρώτη φορά το είδα αυτό. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ βιαστική και δεν ήθελε να πάρει πίπα... Μεχρι που της είπα δώσε τα λεφτά πίσω ή
παρε πίπα. Βέβαια έβαζε πολύ χέρι και γενικά ήταν αποτυχία τπ όλο θέμα. Πολύ βιαστική στα πάντα.
Η κατσαρίδα πηγαινε πάνω κάτω αλλά δεν ήθελα να την πάρω μιας και την έχω πάρει 2 φορές.
κάπου κοντά στο shell βρήκα μια μικρή μάλλον βουλγάρα, σοφία μου είπε ότι την λένε. Καστανόξανθη κοντούλα και φορούσε ροζ παντελόνι.
Πέρασα καλά μιας και ήταν φιλότιμη στον αγώνα, αν και δεν της το είχα. Αυτά από μένα και μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθώ εκεί ελπίζω
να βελτιωθούν τα πράγματα γιατί είδα πολύ σαπίλα.
Στο φανάρι ήταν 3-4 βουλγάρες με μια ξανθιά με μίνι ροζ φουστα την οποία πήρα και ήρθε μέχρι το παρκινγκ περπατώντας!!
Πρώτη φορά το είδα αυτό. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ βιαστική και δεν ήθελε να πάρει πίπα... Μεχρι που της είπα δώσε τα λεφτά πίσω ή
παρε πίπα. Βέβαια έβαζε πολύ χέρι και γενικά ήταν αποτυχία τπ όλο θέμα. Πολύ βιαστική στα πάντα.
Η κατσαρίδα πηγαινε πάνω κάτω αλλά δεν ήθελα να την πάρω μιας και την έχω πάρει 2 φορές.
κάπου κοντά στο shell βρήκα μια μικρή μάλλον βουλγάρα, σοφία μου είπε ότι την λένε. Καστανόξανθη κοντούλα και φορούσε ροζ παντελόνι.
Πέρασα καλά μιας και ήταν φιλότιμη στον αγώνα, αν και δεν της το είχα. Αυτά από μένα και μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθώ εκεί ελπίζω
να βελτιωθούν τα πράγματα γιατί είδα πολύ σαπίλα.
Χθες κατά τις 10:00 έκανα 2 γύρες δεν είχε και τίποτα ιδιαίτερο,
Φόρτωσα την ξανθιά από Αλβανία με όνομα Μαρία κατά τα λεγόμενά της.
20€ ήθελα για πίπα, 15€ πήρε και θεωρώ πως ήταν πολλά. Βιαστική και καθόλου καλή αν και η ίδια από εμφάνιση και σώμα είναι καλή.
Φόρτωσα την ξανθιά από Αλβανία με όνομα Μαρία κατά τα λεγόμενά της.
20€ ήθελα για πίπα, 15€ πήρε και θεωρώ πως ήταν πολλά. Βιαστική και καθόλου καλή αν και η ίδια από εμφάνιση και σώμα είναι καλή.
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Βρηκα σημερα την βεσκα, στην αγιων παντων γωνια με γιαννιτσων. Παρα πολυ λεπτη, 40ρα, μαυριδερη. Εχει μικροτερα βυζια απο οτι δειχνει, λογω ενισχυμενου σουτιεν.
Πηγαμε σπιτι της. ΧΑΛΙΑ σεξ. Ισως το χειροτερο που εχω κανει. Πιπα κυριολεκτικα 5 δευτερολεπτα. Απιστευτα βιαστικη, ηθελε να τελειωσω απο το 2 λεπτο. Και εκει που
λες οτι τα εχεις δει ολα, ερχεται κατι που σε εκπλησσει! Μου κανει εντυπωση πως εχουν γραφτει καλα λογια για αυτην. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ!
Πηγαμε σπιτι της. ΧΑΛΙΑ σεξ. Ισως το χειροτερο που εχω κανει. Πιπα κυριολεκτικα 5 δευτερολεπτα. Απιστευτα βιαστικη, ηθελε να τελειωσω απο το 2 λεπτο. Και εκει που
λες οτι τα εχεις δει ολα, ερχεται κατι που σε εκπλησσει! Μου κανει εντυπωση πως εχουν γραφτει καλα λογια για αυτην. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ!
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Βρηκα και εγω σημερα βεσκα συμφωνω με τον συναδελφο υπερβολικα βιαστικη.πιπα δυο λεπτων στα του αγωνα γρηγορα να χυσω στηθος μικρο μαυριδερη επιδερμιδα ξεπετα κανονικη.20 ευρω πιπα σεξ 30 απο πισω πηρα και τηλ εαν γουσταρω να παω σπιτι της μακρυα δεν αξιζει
mindreaver
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γεια σας
Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα εκει στον θειο Βανια στον ΟΣΕ μαζευονται οι κοπελες για μεταφορα σε Αλεξανδρια, Βαθυλακο κλπ
Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα εκει στον θειο Βανια στον ΟΣΕ μαζευονται οι κοπελες για μεταφορα σε Αλεξανδρια, Βαθυλακο κλπ
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
Περασμα απο πιατσα κατα τις 04:00 εκανα κανα 2 γυρες και το μονο αξιολογο η κατσαριδα που εκανε βολτες στη γωνια κωλετη με Γιαννιτσων κατι βουλγαρομπαζακια και κατι μαυρουλες σκορπισμενες αυτα
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Πήγα Τουμπα χθες, είχα και την κοπέλα μου μαζί και βλεπει μια γκομενα (σκυλί του πολέμου με καυτό σορτσάκι) και μου λέει "ειπαμε να ειμαστε αδύνατες αλλα αυτή το παρα έκανε"... Γυρνάω και ποια να δω...? Η Τζενυ με την υπέρ διαστημική κωλαρα και το μάπα (ξεπέτα) σέρβις...