Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Έκανα βόλτα τις προάλλες και είδα στη Μοναστηρίου στο Todaylicious και στο Θείο Βάνια πριν από τον σταθμό,κάποιες πολύ κυριλέ ντυμένες για αυτά τα μαγαζιά.Και φαινόντουσαν για πουτάνες...Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως είναι; Μια με ένα σταράτο καπέλο(κλασσικό πουτανίστικο δλδ),αρκετά ψηλή με μπουτάρες,σίγουρα τσιγγάνα πήρε το μάτι μου και θέλω να τη δοκιμάσω...Ενδιαφέρον θα χε αν πριν τις πιάτσες συχνάζουν σε γύρω μαγαζιά.Μη βγαίνουμε και τόσο αργά,για να πάμε για τσάρκα και είναι ρεζερβέ  :idiot: :idiot:
Την ίδια λέμε  :grin:

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Πέρασμα εχθές βράδυ απο πιάτσα.Κατάσταση λίγο πολύ γνωστή σε όλους τραγική.Εδώ θα μου πεις καλές σχετικά ώρες δεν έχει κίνηση θα έχει περασμένες 3 που πέρασα εγώ?
Με τα πολλά 5-6 μαυράκια επι μοναστηρίου και 2-3 βουλγαρογυφτακια στη γιαννιτσων..
Αυτά.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Γιαννιτσων με χαλκιδος ψηλη ξανθια και εμφανισιμη και 30ρακι μαλλον την Ελενη θα λετε.... Εμφανισιακα λεει πολλα αλλα απο υπηρεσιες μετρια... Κοινως ξεπετα κατ εμε τουλαχιστο.
+1 σε ολα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα κατα τις 2 για κανα δυο γυρες απολυτος τιποτα νεκρα

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
καλησπερα μαγκες, νεο μελος στο σαητ... και γω χτες εκανα βολτες απο τισ 9.30 μεχρι τις 10 μπας και πετυχω τη Βεσκα αλλα τιποτα..! σε καποια φαση εγινε ενα ντου απο κορασιδες απεναντι απο το σιτι γκειτ.. καμια 10..! ολες φολες..!!! εμφανισιακα πως ειναι η Βεσκα?

lol τόσο νωρίς? εγώ νόμιζα μετά τις 12 βγαίνουν στην πιάτσα ...
δηλαδή εγώ που πηγαίνω κατά τις 4 γιαυτο να μην βρίσκω πολύ πράμα? πάνε όλες σπίτια τους?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πέρασα χθες από τη πιάτσα μεταξύ 12-1 παρά και είδα μια τσιγγανούλα Γιαννιτσών με Χλόης στη στάση,με γεματούτσικο κώλο.Γνωρίζει κανείς τίποτα για την εν λόγω κοπέλα;

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Γιαννιτσων με χαλκιδος ψηλη ξανθια και εμφανισιμη και 30ρακι μαλλον την Ελενη θα λετε.... Εμφανισιακα λεει πολλα αλλα απο υπηρεσιες μετρια... Κοινως ξεπετα κατ εμε τουλαχιστο.
Επιβεβαιωνω τον συναθλητη ,Ελενη την λενε,15 πιπα-30 σεξ,ωραιο κορμι!! πεταχτο κολαρακι,μικρο βυζακι,ψηλη.20-25 χρ.περιπου.Πολλα μη και μη ομως και γρηγορα ολα αυτα.Εχει και "συνοδο".Ξεχωριζει σαν τη μυγα μες το γαλα σε σχεση με τις αλλες,κυκλοφοριακη συμφόρηση το αποτελεσμα.Ενα ωραιο κορμι για ενα γρηγορο..Ελπιζω να βοηθησα.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Βοήθησες τυπε,λακωνικα και ουσιαστηκα.Thanks.

1raklis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Μελινα (ψιλή αδυνατη ξανθια ) διπλα στο mediamarkt,ξερει κανεις τι παιζει;;;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μελινα (ψιλή αδυνατη ξανθια ) διπλα στο mediamarkt,ξερει κανεις τι παιζει;;;

Τι ώρα τη πέτυχες; Χρόνια έχω να πετύχω κάτι εκεί.Ως συνήθως πάντως από το city gate και κάτω έχει μόνο τραβέλια

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
καλημερα.!χτες το βραδυ κατα τις 10 πετυχα την ελενη την ξανθια με τα ταττοο.20€ για σεξ χωρις πιπα. εντυπωσιακη γκομενα εκ πρωτης οψεως αλλα στον αγωνα δεν εμεινα ευχαριστημενος. πεσμενο και νερουλιασμενο βυζι κακο στησιμο σαν αγγουρι της λειπει και ενα δοντι γαμησετα.σε σχεση με τον ανταγωνισμο της πιατσας βεβαια παιρνει το χρυσο αλλα γενικα δεν ειναι και για πολλα γουστα.Ασε που στο τελος της εριξα και ενα κολοσκαμπιλο και μου εκανε παρατηρηση....ελεος μορη

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Ρε παιδιά υπάρχει κανένα καλό μαυράκι στη Μοναστηρίου για πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Για ένα ξεφόρτωμα .

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Ψάχνω αυτη τη νινα μετά το τιπ του και τζίφος. Η με δουλεύεται κουφάλες η ειμαι γκαντέμης. 11η μέρα.  Χαχαχαχα. Βρηκα μια ωραια μαυρομαλα μπουτού σημερα στη μπουγάτσα στο περίπτερο και ευχαριστηθηκα κωλοσκάμπιλο. Ωραια και ανθεκτική. Πισωκολλητο 12-15 λεπτά με φούλ γκάζια και να χτυπιέται σα ψάρι το μωρό. Μπράβο της. Ονομα δε μου ειπε αλλά εχει σκουλαρικακι στο άνω χείλος για να τη ξεχωρίσετε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ψάχνω αυτη τη νινα μετά το τιπ του και τζίφος. Η με δουλεύεται κουφάλες η ειμαι γκαντέμης. 11η μέρα.  Χαχαχαχα. Βρηκα μια ωραια μαυρομαλα μπουτού σημερα στη μπουγάτσα στο περίπτερο και ευχαριστηθηκα κωλοσκάμπιλο. Ωραια και ανθεκτική. Πισωκολλητο 12-15 λεπτά με φούλ γκάζια και να χτυπιέται σα ψάρι το μωρό. Μπράβο της. Ονομα δε μου ειπε αλλά εχει σκουλαρικακι στο άνω χείλος για να τη ξεχωρίσετε.

Αμα πας στο θρεντ της Νίνας,θα δεις στην πρώτη σελίδα σχετικές πληροφορίες  ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.163
τι ωρα την ψάχνεις??? :rolleyes: :rolleyes: γιατι μετα τις 1 παει για δουλεια

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Εκανα δυο γύρες στη πιάτσα μεταξυ 12-2.Στη πρωτη πετυχα τεσσερις στη Γιαννιτσών.Δυο χοντρές μαζι απεναντι απο το εμπορικό,μια αλλη χοντρή στο sol που τη πηρε ενας και τη τεταρτη στο ύψος περιπου απεναντι απο τη καντίνα.Μολις την ειδα ισα ισα μπηκε στο αμαξι.Και στις 2 γύρες που εκανα,στο φανάρι στη Κωλέττη,που ειναι ο φούρνος(αν θυμαμαι καλα) απεναντι διαγώνια απο το περίπτερο και καθόντουσαν κατι πεταμένες,ηταν μια γεματουλα,μελαχρινή,με σκουλαρίκι στο άνω χείλος και βυζαρες.Περασε απο διπλα μου και της ψιλοφαινοντουσαν οι ρώγες και κατακαυλωσα.Κανει πιάτσα; Εχει ενα χαρακτηριστικό κοριτσίστικο ντύσιμο,φοράει ενα καλοκαιρινό τζιν.Τη βλεπω τωρα τελευταία στο φανάρι.Εχει αρκετα χαρακτηριστική εμφανιση.Αν δεν την εχετε παρει,σιγουρα θα την εχετε δει,δε παιζει.Οποιος γνωρίζει κατι ας ενημερώσει,καίγομαι

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τελικα το FB της Βεσκας σας το εστειλε κανεις? εαν το χει καποιος ασ το στειλει και σε μενα με π.μ να την δουμε πως ριναι εμφανισιακα τουλαχιστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom