Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Επειδη και εγω ξερω απο Βεσπα οπως ειχα γραψει πιο πανω σαν χωρος δε τον λες και πεντακαθαρο... Αλλα η τυπισα δε τη λες και βρωμιαρα... Παντως το value εμφανιση σωμα τιμη ειναι best για τα δεδομενα της πιατσας. Οτι δινεις παιρνεις εξαλλου

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Επειδη και εγω ξερω απο Βεσπα οπως ειχα γραψει πιο πανω σαν χωρος δε τον λες και πεντακαθαρο... Αλλα η τυπισα δε τη λες και βρωμιαρα... Παντως το value εμφανιση σωμα τιμη ειναι best για τα δεδομενα της πιατσας. Οτι δινεις παιρνεις εξαλλου
Για την γκομενα λεω καθαροτατη τυπε οχι το χωρο και η γκομενα 33 χρονων και για 3 παιδια που εχει κανει εχει ΣΩΜΑΤΑΡΑ αμα παει και κανα γυμναστηριο εκει μετα ενταξει θα ανεβει κατηγορια και δεν ειναι Βεσπα αλλα Βεσκα πως ξεφυτρωσε το βεσπα δεν μπορω να καταλαβω  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

korsikanos

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2016
Like
24
Πόντοι
0
απο οτι ειδα πιο πανω 40αρι για κωλαρακι λεει, καλη τιμουλα αλλα ρε μαγκες απο πιατσα??? :think: :think: :think:
φωτο της εν λογω κορασιδας που παιζει να δουμε, κατι πηρα το ματι μου για fb

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Ποσο παει η τιμη με την Βεσκα? 30 με κωλο?

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Τι Βεσκα τι Βεσπα το ιδιο πραμα....  :2funny: :2funny: :2funny:
Σημερα παντως που ειχα κεφια δε την πετυχα στην πιατσα μαλλον δεν κλεινει μπουτι ολο το βραδυ.
μου περασε απ το μυαλο να δοκιμασω για δευτερη φορα αυτην την κοντουλα την μικροκαμωμενη τη συλβια αλλα το μετανιωσα.. εγινε εκεινη την ωρα και ενα τροχαιο κωλετη με Γιαννιτσων και πηρα το δρομο της επιστροφης για σπιτι... γενικα νεκρα σημερα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πριν απο λιγο περασμα απο την Πιατσα! :grin:
Στην Κωλλετη το γκαυλακι η Χρυσα( :kissass2:) μας κεντρισε για τα καλα στο φαναρι. Αλλα με ενα 20€ στην τσεπη και διχως ξυρισμενα αρχιδια που πας ρε Καραμητρο! :2funny: Την μαζεψαν μετα απο λιγο τα σαινια της Διας( :jerking:) και οι μαυρες που αντιληφθηκαν το σκηνικο γιναν Γιουσειν Μπολτ( :grin:).

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα! Περασα απο μοναστηριου πριν κανα 2 μερες και πετυχα μια (ρωσοποντια) την εκοψα κοπελιτσα με ομορφα μπουτακια στην σταση πριν το ροτοντα! Σταματησα γιατι μου αρεσε σαν εμφανιση! Αγγλικα μιλουσε μονο και μου ζητησε 20 στο αμαξι! Και μου ειπε οτι την λενε Μαρια! Γνωριζουμε κατι για την εν λογω? Πρεπει να ειναι κοντουλα με χοντρα μπουτακια κια μαυρα μακρια μαλλια!

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι, πρίν λίγο δηλαδή κατά τις 22:00 στην Γιαννητσών γωνία με Χαλκίδος μια ξανθιά με μαύρη φούστα και μαύρες μπότες ψηλές, το πιό ωραίο μωρό που έχω δεί καιρό τώρα.. Δυστυχώς ήμουν με το μηχανάκι κ δεν έλεγε φορτωτική σε μηχανάκι τώρα.. Όνομα δέν συγκράτησα, 30 μου είπε παίρνει και δεν έχει δικό της χώρο. Τί ξέρουμε για αυτήν??

nikos_nakhs

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες, νεο μελος στο σαητ... και γω χτες εκανα βολτες απο τισ 9.30 μεχρι τις 10 μπας και πετυχω τη Βεσκα αλλα τιποτα..! σε καποια φαση εγινε ενα ντου απο κορασιδες απεναντι απο το σιτι γκειτ.. καμια 10..! ολες φολες..!!! εμφανισιακα πως ειναι η Βεσκα?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Κι εγω την ειδα αυτην την ξανθια ,μα όταν ξαναπερασα την ειχαν παρει.Πολυ ομορφη ποια να είναι ,ξερει κανεις? Κατά τα αλλα,ο τοπος ηταν γεματος από συναγωνιστες,παντου εβλεπες αμαξια να πηγαινουν με 5  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Κι εγω την ειδα αυτην την ξανθια ,μα όταν ξαναπερασα την ειχαν παρει.Πολυ ομορφη ποια να είναι ,ξερει κανεις? Κατά τα αλλα,ο τοπος ηταν γεματος από συναγωνιστες,παντου εβλεπες αμαξια να πηγαινουν με 5  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τη Ρια λετε τζανκι ειναι

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
μπορειτε να κανετε περιγραφει για βεσκα πως ειναι εμφανισιακα?περασα και εχθες και σημερα και δε μπορεσα να τη βρω.

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Γιαννιτσων με χαλκιδος ψηλη ξανθια και εμφανισιμη και 30ρακι μαλλον την Ελενη θα λετε.... Εμφανισιακα λεει πολλα αλλα απο υπηρεσιες μετρια... Κοινως ξεπετα κατ εμε τουλαχιστο.

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Μέσα στη βδομάδα πέτυχα Ταντάλου με Μοναστηρίου μια ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με τατουάζ στα πόδια. Βουλγαρορουμάνα μου φάνηκε. Γνωρίζουμε τίποτα για την περίπτωση αυτή;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έκανα βόλτα τις προάλλες και είδα στη Μοναστηρίου στο Todaylicious και στο Θείο Βάνια πριν από τον σταθμό,κάποιες πολύ κυριλέ ντυμένες για αυτά τα μαγαζιά.Και φαινόντουσαν για πουτάνες...Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως είναι; Μια με ένα σταράτο καπέλο(κλασσικό πουτανίστικο δλδ),αρκετά ψηλή με μπουτάρες,σίγουρα τσιγγάνα πήρε το μάτι μου και θέλω να τη δοκιμάσω...Ενδιαφέρον θα χε αν πριν τις πιάτσες συχνάζουν σε γύρω μαγαζιά.Μη βγαίνουμε και τόσο αργά,για να πάμε για τσάρκα και είναι ρεζερβέ  :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom