Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
Στωικά σε περίμενα Άσβε...
Ξέρω ότι τα καλωσορίσματα και τα γλυκόλογα δεν είναι του γούστου σου,καθότι είσαι ο Έλληνας Mike Tyson , όπως σε ξέρουμε στην πιάτσα, αλλά θα σου πω κιεγώ με τη σειρά μου καλώς όρισες.
Οι εμπειρίες σου στη γύρω περιοχή μόνο ευεργετικά μπορούν να λειτουργήσουν για τους νεότερους εδώ μέσα και θα εκτιμηθούν και από τους παλαιότερους.
Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα φορτώματα με το κλάρκ που έχεις κάνει στην εν λόγω περιοχή,τα οποία καλείσαι και να μοιραστείς μαζί μας , αυτά είναι το λιγότερο που ξέρω για σένα.Με τον καιρό, οι λοιποί συναγωνιστές θα μάθουν και για τα υπόλοιπα "σκηνικά".
Όσο για την Παρασκευή, θα πειθαρχ(ύ)σω στις διαταγές κατά τη διάρκεια της καταδρομικής και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Μέχρι τότε, επονομαζόμενε και ως "Αλεπού της Ερημίτη Πέτρου", καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος

Κρύβε λόγια καλέ μου φίλε!!  :2funny:
Όντως έχω και εγώ τις εμπειρίες μου στη περιοχή,αλλά σίγουρα δε συγκαταλέγω τον ευατό μου στο πάνθεον της πιάτσας και των μπουρδέλων όπου βρίσκονται θρυλικά μέλη-άτομα του φόρουμ(azazel-black adder-raptoras1983-travestolagnos-mpouxos κ.λ.π) οι οποίοι πραγματικά διαβάζοντας το forum καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ πιο μπροστά απο εμάς.
Θα τα πούμε στην αυριανή καταδρομική απο κοντά συνάδερφε.
μέχρι τότε καλά γλέντια,γλεντοκόπε.  :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η κατσαρίδα εχθες αφαντη,περάσαμε με τον Μπουξο αρκετές φορές αλλα δεν είχε κατι αξιόλογο.
Ποιο πολλούς μπατσους είχε η περιοχή παρα γυναικες  :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ειχε την Μαγκυ το οποιο στηνεται πανω στην Μοναστηριου ! Ειναι skinny μωρο και μαυρομαλικο! :grin:
Και την Ντανιελλα απο Βουλγαρια.Μαυρομαλλα τσουβαλιαρικο μωρο που αν το ξαναπετυχω.. :kissass2:... :wanker:

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές.Συνάντηση εχθές και τσάρκα με τον γλεντοκόπο.Πέρασμα για αρχή απο πιάτσα κατά τις 12.30 όπου είχε κίνηση.
Είχε αρκετές μαυρούλες επί κωλλέτη πάνω στη γιαννιτσών αρκετά βουλγαροτσιγγάνικα μωρά,όπως και αρκετά τρανς.
Οι μόνες που δε εθεάθηκαν όλο το βράδυ ήταν η Ρία και  η Στέλλα.
Κάνουμε τον πρώτο γύρο με τον γλεντοκόπο και λέμε επιτέλους να πάμε σε αυτό το επαφή.
Απο έξω 2 γυναίκες τρίτης ηλικίας μπαλαμούτιαζαν έναν υποψήφιο επενδυτή-καληνυχτάκια επίσης τρίτης ηλικίας.
Μπαίνοντας μέσα το μαγαζί ήταν ψιλοάδειο,το πολύ να είχε 20 άτομα μέσα,είχε live μουσική και 2 μεγάλες παρέες απο 7-8 άτομα με μέσο όρο ηλικία τα 60+
εκτός απο 3 θυλικά αρπακτικά  που καθόταν στο μπαρ οι οποίες έμπαιναν ηλικιακά στη ηλικία των μιλφ αλλά απο εμφάνιση λίγα πράγματα.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά απο την είσοδο μας,γίναμε με το γλέντο μπουχοί φεύγοντας διακριτικά απο το μαγαζί.
Πήραμε τα αυτοκίνητα μας και κάναμε τσάρκες να κάνουμε τη φορτωτική μας και μετά το τέλος δώσαμε συνάντηση στο τιπ-τοπ για μπουγάτσα.Εγώ κατέληξα σε ένα μαυράκι με τρομερό σώμα και τεράστια  :boobies: και για όλο το πακετάκι έδωσα 15.
Πίπα καλή,και στήσιμο στα τέσσερα μέχρι το τελείωμα.
Πάω στο τιπ-τοπ τρώω,και τσουπ να και  ο γλέντο καθιστερημένος 20 λεπτά παο τη στιγμή που τον πήρα να έρθει.
Τον λέω τι έγινε που ήσουν?Μου λέει φόρτωσα με το κλαρκ τη Στέφι απο τη πιάτσα των τρανς με τη μερσέντα και πήγαμε σπίτι της για γλέντια.  :2funny:
Τόσα κοράσια έχει η πιάτσα του λέω εσύ πάλι εκεί?Μου λέει φίλε asve τα τρανς έχουν άλλη χάρη.  :grin: :grin:
Αυτά απο τη χθεσινή τσάρκα παίκτες
Καλά να περνάτε και καλά γλέντια,
asverkos

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Χθεσινοβραδυνη βολτα με ΑΖΑ και ΓΙΟΡΚΙ...κατα τις 0200-0230..

Αρκετες στη ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ αλλα πολυ μπαζοκατασταση..
Ονοματα δεν ξερω ισως βοηθησει ο ΑΖΑ αργοτερα...

Στη ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ αρκετα μαυροτσουκαλα μερικα πολυ ΔΥΝΑΤΑ....
Και μια ΒΟΥΛΓΑΡΑ φιλεναδα του ΜΠΟΥΞΟΥ ειπε ο ΑΖΑ....

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές.Συνάντηση εχθές και τσάρκα με τον γλεντοκόπο.Πέρασμα για αρχή απο πιάτσα κατά τις 12.30 όπου είχε κίνηση.
Είχε αρκετές μαυρούλες επί κωλλέτη πάνω στη γιαννιτσών αρκετά βουλγαροτσιγγάνικα μωρά,όπως και αρκετά τρανς.
Οι μόνες που δε εθεάθηκαν όλο το βράδυ ήταν η Ρία και  η Στέλλα.
Κάνουμε τον πρώτο γύρο με τον γλεντοκόπο και λέμε επιτέλους να πάμε σε αυτό το επαφή.
Απο έξω 2 γυναίκες τρίτης ηλικίας μπαλαμούτιαζαν έναν υποψήφιο επενδυτή-καληνυχτάκια επίσης τρίτης ηλικίας.
Μπαίνοντας μέσα το μαγαζί ήταν ψιλοάδειο,το πολύ να είχε 20 άτομα μέσα,είχε live μουσική και 2 μεγάλες παρέες απο 7-8 άτομα με μέσο όρο ηλικία τα 60+
εκτός απο 3 θυλικά αρπακτικά  που καθόταν στο μπαρ οι οποίες έμπαιναν ηλικιακά στη ηλικία των μιλφ αλλά απο εμφάνιση λίγα πράγματα.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά απο την είσοδο μας,γίναμε με το γλέντο μπουχοί φεύγοντας διακριτικά απο το μαγαζί.
Πήραμε τα αυτοκίνητα μας και κάναμε τσάρκες να κάνουμε τη φορτωτική μας και μετά το τέλος δώσαμε συνάντηση στο τιπ-τοπ για μπουγάτσα.Εγώ κατέληξα σε ένα μαυράκι με τρομερό σώμα και τεράστια  Boobies και για όλο το πακετάκι έδωσα 15.
Πίπα καλή,και στήσιμο στα τέσσερα μέχρι το τελείωμα.
Πάω στο τιπ-τοπ τρώω,και τσουπ να και  ο γλέντο καθιστερημένος 20 λεπτά παο τη στιγμή που τον πήρα να έρθει.
Τον λέω τι έγινε που ήσουν?Μου λέει φόρτωσα με το κλαρκ τη Στέφι απο τη πιάτσα των τρανς με τη μερσέντα και πήγαμε σπίτι της για γλέντια.  2funny
Τόσα κοράσια έχει η πιάτσα του λέω εσύ πάλι εκεί?Μου λέει φίλε asve τα τρανς έχουν άλλη χάρη.  Grin Grin
Αυτά απο τη χθεσινή τσάρκα παίκτες
Καλά να περνάτε και καλά γλέντια,
asverkos

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Χθεσινοβραδυνη βολτα με ΑΖΑ και ΓΙΟΡΚΙ...κατα τις 0200-0230..

Αρκετες στη ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ αλλα πολυ μπαζοκατασταση..
Ονοματα δεν ξερω ισως βοηθησει ο ΑΖΑ αργοτερα...

Στη ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ αρκετα μαυροτσουκαλα μερικα πολυ ΔΥΝΑΤΑ....
Και μια ΒΟΥΛΓΑΡΑ φιλεναδα του ΜΠΟΥΞΟΥ ειπε ο ΑΖΑ....
Eγω παντος που περασα την ιδια ωρα μονο μπαζα ειχε

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
45αρα μετα τα φαναρια carrefur...  γιαννιτσων...αυταρχικη..ζηταει μονο γλυφοκωλι να της κανουν..τελεια κωλαρα Μαρια

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τη φιονα την έχει παρει κανεις?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα κατα τις 02:30 μεχρι 03:00 ενα τιποτα με μπολικο καθολου κυριολεκτικα

kostas123098

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
περασμα απο πιατσα 3.15-4. νεκρα... ενα μαυρακι απο την πανω πλευρα της μοναστηριου φαινοταν αστερακι αλλα ως εκει...μια καιτη στη γιαννιτσων,τρανς...και 3 τρανς 26ης...στην μοναστηριου εμφανιστηκαν στις 4 παρα και 3-4 μαυρουλες...αυτα...η φιονα υφισταται ακομα? εχω να την τσεκαρω χρονια...

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Πέρασμα απο πιάτσα απο τις 1.30 μέχρι τις 3 παρά.τραγική κατάσταση απλά 3 βουλγαροτσιγγανοπούλες,η Στέλλα για πολύ λίγο όπου μετά χάθηκε, και ένα μιλφ ντυμένο στα λευκά με κοντό ξανθό μαλλί

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Απο οτι καταλαβα τσαρκαραμε ολοι χθες το βραδυ! :tooth: :tooth: :tooth:

nakayama