Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Οτι ειναι σιγουρη επιτυχια ειναι για καντιλιαΤώρα σοβαρά Ραπτορα , με την εμφάνιση του Μπουχου και το λέγειν το δικό μου η επιτυχία είναι σίγουρη
Οτι ειναι σιγουρη επιτυχια ειναι για καντιλιαΤώρα σοβαρά Ραπτορα , με την εμφάνιση του Μπουχου και το λέγειν το δικό μου η επιτυχία είναι σίγουρη
Οτι ειναι σιγουρη επιτυχια ειναι για καντιλια
αν δεν εχεις παρει τον Πετρακη με την γκομενα του παρτουζα ετος 1996-2000 και δεν σε πηρανε και αυτοι μετα ο τιτλος πιατσοβιος δεν υφισταται!! (χαριτολογωντας)αααα ολα κ ολααααα εεεεε τον τιτλο μου δεν των παιρνει κανειιιισ εεεε.τοσα χρονια στην γιανιτσων πηδηξα γκομενεσ καμια 50αρια απο 20-55 ετων.
πηδιξα καμια 35αρια τραβελιαααα.πηδηξα κ την μαρια με τα σκουλαρικια απο τον δενδροποταμο κ με ζητουσε σε αραβωνα ..........
ειδατε πωσ καταχτουνται η τιτλοι.
αααααα και καμια 200 γυναικεσ στη λαρισα συν καμια 40 αρια τραβελια στην λαρισα,,,
τι λετε εχειιι κανεισ δικαιωμα στην 25 χρωνη πορεια μου ν μου παρει τον τιτλο ΠΙΑΤΣΟΒΙΟΣ.
δεν ειναι η μαρια απο τον δεντροποταμο ρε μαν,απλα απο εκει ψωνιζει ;) ο πρωτος που της ανοιξε τον κωλο ειμαι και ας λεει οτι θελει,απλα να θυμαται pepanthol με ξυλοκαινη ;)αααα ολα κ ολααααα εεεεε τον τιτλο μου δεν των παιρνει κανειιιισ εεεε.τοσα χρονια στην γιανιτσων πηδηξα γκομενεσ καμια 50αρια απο 20-55 ετων.
πηδιξα καμια 35αρια τραβελιαααα.πηδηξα κ την μαρια με τα σκουλαρικια απο τον δενδροποταμο κ με ζητουσε σε αραβωνα ..........
ειδατε πωσ καταχτουνται η τιτλοι.
αααααα και καμια 200 γυναικεσ στη λαρισα συν καμια 40 αρια τραβελια στην λαρισα,,,
τι λετε εχειιι κανεισ δικαιωμα στην 25 χρωνη πορεια μου ν μου παρει τον τιτλο ΠΙΑΤΣΟΒΙΟΣ.
τις εχω ποσταρει πριν καιροεξετασεισ εητζ εκανεσ.
δεν πιστευω να εισε στρατηγωωωωσ.
Προδότη! ... ...Πέρασμα κατά τις 1:00 από Γιαννιτσών ψάχνοντας για την Χρύσα. Δεν την είδα πουθενά, είχε αρκετά Βουλγαράκια και μια ξανθιά αδύνατη να κάθεται σε ένα πεζούλι και να μην πολυ δίνει σημασία στα αμάξια που σταματούσαν δίπλα της. Έκανα κανα 2 περάσματα και σταμάτησα μπροστά της . Με κοίταξε και ήρθε στο αμάξι, την πήρα με 20αρικο. Αναστασία στο όνομα και μετά από συζήτηση μου είπε ότι δούλευε παλιά στα μαγαζιά στον Βαρδάρη, είναι γύρω στα 25 με λευκή και απαλή επιδερμίδα. Στα του αγώνα μέτρια αλλά όχι κακή πίπα και ωραίο στήσιμο στα 4
Επανέρχομαι μιας και δεν βρήκα ανταπόκριση.
Τηλεφωνακι Χρύσας παίζει;
Την ίδια ώρα κόβαμε βόλτες με τον Μπουχο ψάχνοντας την ΧρύσαΓυρισμα μολις απο πιατσα τιποτα το ιδιαιτερο οι κλασικες η κατσαριδα περα δωθε κατι βουλγαρακια στο φαναρι της κωλετη η καυλα η Ρια με τις υπεροχες ποδαρες στο κλασικο σημειο της και ενα ωραιο μελαχρινο στη μοναστηριου στη σταση στη eurobank.Στην αρχη δε καταλαβα οτι ηταν πουτανακι αλλα στην επομενη γυρα ειδα να μιλαει σε ενα που σταματησε και λεω θα τη μιλησω κ εγω αλλα φορτωθηκε οποτε και κανω μερικες γυρες να περασει η ωρα.Εν τω μεταξι στη μαζαρακη στο υψος της μοναστηριου ειχε ενα opel corsa opc σταματημενο στη γωνια με εναν τραχανα μεσα που ηταν παρα πολλη ωρα σταματημενος εκει.Ξαναπερναω και το μωρο ηταν εκει αλλα δε φαινοταν και βγηκε οτν εστριψα κωλετη ξανακανω αλλη μια γυρα αλλα εφυγε και περπατουσε στην κωλετη και κατεβαινε γιαννιτσων κ οπως περναει ρε παιδια το δρομο ερχετε ο τραχανας με το opc και τη φορτωνει στριβει κωλετη και τελευταια φορα που την ειδα ηταν στο φαναρι για νεα δυτικη εισοδο κανω μερικες γυρες και λεω παει τερμα και εκει που το λεω εμφανιζετε το ιδιο αμαξι και κατεβαζει τη Ρια στο σημειο της τη σκατα πεχτηκε
Πέρασμα κατά τις 1:00 από Γιαννιτσών ψάχνοντας για την Χρύσα. Δεν την είδα πουθενά, είχε αρκετά Βουλγαράκια και μια ξανθιά αδύνατη να κάθεται σε ένα πεζούλι και να μην πολυ δίνει σημασία στα αμάξια που σταματούσαν δίπλα της. Έκανα κανα 2 περάσματα και σταμάτησα μπροστά της . Με κοίταξε και ήρθε στο αμάξι, την πήρα με 20αρικο. Αναστασία στο όνομα και μετά από συζήτηση μου είπε ότι δούλευε παλιά στα μαγαζιά στον Βαρδάρη, είναι γύρω στα 25 με λευκή και απαλή επιδερμίδα. Στα του αγώνα μέτρια αλλά όχι κακή πίπα και ωραίο στήσιμο στα 4
Γυρισμα μολις απο πιατσα τιποτα το ιδιαιτερο οι κλασικες η κατσαριδα περα δωθε κατι βουλγαρακια στο φαναρι της κωλετη η καυλα η Ρια με τις υπεροχες ποδαρες στο κλασικο σημειο της και ενα ωραιο μελαχρινο στη μοναστηριου στη σταση στη eurobank.Στην αρχη δε καταλαβα οτι ηταν πουτανακι αλλα στην επομενη γυρα ειδα να μιλαει σε ενα που σταματησε και λεω θα τη μιλησω κ εγω αλλα φορτωθηκε οποτε και κανω μερικες γυρες να περασει η ωρα.Εν τω μεταξι στη μαζαρακη στο υψος της μοναστηριου ειχε ενα opel corsa opc σταματημενο στη γωνια με εναν τραχανα μεσα που ηταν παρα πολλη ωρα σταματημενος εκει.Ξαναπερναω και το μωρο ηταν εκει αλλα δε φαινοταν και βγηκε οτν εστριψα κωλετη ξανακανω αλλη μια γυρα αλλα εφυγε και περπατουσε στην κωλετη και κατεβαινε γιαννιτσων κ οπως περναει ρε παιδια το δρομο ερχετε ο τραχανας με το opc και τη φορτωνει στριβει κωλετη και τελευταια φορα που την ειδα ηταν στο φαναρι για νεα δυτικη εισοδο κανω μερικες γυρες και λεω παει τερμα και εκει που το λεω εμφανιζετε το ιδιο αμαξι και κατεβαζει τη Ρια στο σημειο της τη σκατα πεχτηκε
Καμμια σχεση η Ρια ακομα ξανθια ειναι ασχετα αν το χει βαμενο και δε κανει πιατσα μοναστηριου στη eurobankΗ Ρια το φυσικό της είναι μελαχρινή.
πολλη νωρις για τη χρυσαΤην ίδια ώρα κόβαμε βόλτες με τον Μπουχο ψάχνοντας την Χρύσα
Υπάρχει.. Όποιος ενδιαφέρεται p.m..Επανέρχομαι μιας και δεν βρήκα ανταπόκριση.
Τηλεφωνακι Χρύσας παίζει;
Την τελευταία φορά τέτοια ώρα την πετύχαμεπολλη νωρις για τη χρυσα