Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
τι χαθηκα ρε τρελε? πριν 5 λεπτα μιλησαμε στο τηλΌτι ειπε ο Paraxenos. Δίνει και κωλο όμως αλλά τον κοστολογεί +30€ το ελάχιστο.
Τα παίρνει και στην μάπα, φυσικά με τα καυλογυαλια που φοράει μόνο για εκεί είναι, φτάνει να είναι σε χώρο για να μπορεί να πλυθεί μετά.
Όλα είναι συζητήσιμα φίλε μαζί της, λεφτά να υπάρχουν μόνο.
Που είσαι βρε Paraxene, χάθηκες.
τι χαθηκα ρε τρελε? πριν 5 λεπτα μιλησαμε στο τηλ
χτες το βραδυ κατα τις 11 πετυχα στην γιαννιτσων την τζενη. ωραια γκομενα ψιλη,ξανθια με ενα μινι μεχρι το μουνι.30 γαμησι-15 τσιμπουκι μου λεει.την πηρα για πιπα λοιπον.πηγαμε σε ενα παρκινκ οπου την εφερε ενας μαλακας που ηταν ο νταβας της. γενικα δεν ευχαριστιθηκα την ολη φαση και μαλακια μου που πηγα.γιατι το μυριστικα οτι καποια μαλακια παιζει απτη στιγμη που μπαινει και ο νταβας στη μεση.
αυτα λοιπον απο μενα. καλα γαμησια και προσοχη.!!
ναι μαλακια μου.δε το ηξεραΕίναι λίγο μαλακουλης ο Αντωνάκης.
Αυτή φίλε σε άλλους λέει Τζένη, σε άλλους Ελένη.
Έχουμε γράψει για αυτήν (ως Ελένη) ότι είναι κομοδίνο
Γιαννιτσων με χαλκιδος τυπε ειδες τη Ρια την ξανθια και τη ρουμανογυφτισσα τη Μικαελα μαλλων αυτη ντυνετε προκλιτικα εχει κορμαρα βεβαια και περνει ενα 20αρικο εγω καλα περναω μαζι της για τη Ρια δε ξερω δε τη δοκιμασαΠέρασα κατά τις 8 με τα πόδια μια βόλτα από γιαννιτσών. στο κτελ συνάντησα μια άννα από βουλγαρία μου είπε. απέναντι μια γριά που τους ρωτάει όλους αλλά εξωτερικά είναι χάλια.
2 γύφτισες βουλγάρες γιαννιτσών με πέσοντων πυροσβεστων. χάλια και αυτές εξωτερικά.
Γιαννιτσών με χαλκίδος ήταν μια γύφτισα πολυ προκλιτικα ντυμενη και μια ξανθιά ωραία, πολύ ομορφότερη από τις άλλες που κυκλοφορουν.
Μου είπε 30€ σε αμάξι, της είπα πολλά ζητάς τόσα πέρνουν στα στούντιο και με απαντάει 20 πέρνουν οι άσχημε αν θες 30 δεν το κατεβάζω. την ρώτησα όνομα δεν μου είπε.
Ποια είναι αυτή? αξίζει? είναι κάποια από αυτές που λέτε γενικα?
Thanks τυπε,εχεις παρει?Είναι πουτάνα, έχει και μια φύλη της πιο κάτω στην στροφή με τα φορτηγά.