Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Παιδες μηπως γνωριζει καποιος αν η μαρια η κατσαριδα εχει σκουλαρικι και στην γλωσσα της ,
αν δεχεται χυσιμο στην μαπα της και αν δινει κωλο και με ποσα την ειδα καποιες φορες στην πιατσα αλλα ποτε  δεν την φορτωσα ως τωρα  αξιζει τελικα ?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχει στη γλωσσα,δινει κωλο αλλα στον χωρο της,δεν ξερω αν τα παιρνει στην μαπα,αλλα θελει λιγο σπερμα η μαπα της

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ότι ειπε ο Paraxenos. Δίνει και κωλο όμως αλλά τον κοστολογεί +30€ το ελάχιστο.
Τα παίρνει και στην μάπα, φυσικά με τα καυλογυαλια που φοράει μόνο για εκεί είναι, φτάνει να είναι σε χώρο για να μπορεί να πλυθεί μετά.
Όλα είναι συζητήσιμα φίλε μαζί της, λεφτά να υπάρχουν μόνο.

Που είσαι βρε Paraxene, χάθηκες.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ότι ειπε ο Paraxenos. Δίνει και κωλο όμως αλλά τον κοστολογεί +30€ το ελάχιστο.
Τα παίρνει και στην μάπα, φυσικά με τα καυλογυαλια που φοράει μόνο για εκεί είναι, φτάνει να είναι σε χώρο για να μπορεί να πλυθεί μετά.
Όλα είναι συζητήσιμα φίλε μαζί της, λεφτά να υπάρχουν μόνο.

Που είσαι βρε Paraxene, χάθηκες.
τι χαθηκα ρε τρελε? πριν 5 λεπτα μιλησαμε στο τηλ :P

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
χτες το βραδυ κατα τις 11 πετυχα στην γιαννιτσων την τζενη. ωραια γκομενα ψιλη,ξανθια με ενα μινι μεχρι το μουνι.30 γαμησι-15 τσιμπουκι μου λεει.την πηρα για πιπα λοιπον.πηγαμε σε ενα παρκινκ οπου την εφερε ενας μαλακας που ηταν ο νταβας της. γενικα δεν ευχαριστιθηκα την ολη φαση και μαλακια μου που πηγα.γιατι το μυριστικα οτι καποια μαλακια παιζει απτη στιγμη που μπαινει και ο νταβας στη μεση.
αυτα λοιπον απο μενα. καλα γαμησια και προσοχη.!! :wanker:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
χτες το βραδυ κατα τις 11 πετυχα στην γιαννιτσων την τζενη. ωραια γκομενα ψιλη,ξανθια με ενα μινι μεχρι το μουνι.30 γαμησι-15 τσιμπουκι μου λεει.την πηρα για πιπα λοιπον.πηγαμε σε ενα παρκινκ οπου την εφερε ενας μαλακας που ηταν ο νταβας της. γενικα δεν ευχαριστιθηκα την ολη φαση και μαλακια μου που πηγα.γιατι το μυριστικα οτι καποια μαλακια παιζει απτη στιγμη που μπαινει και ο νταβας στη μεση.
αυτα λοιπον απο μενα. καλα γαμησια και προσοχη.!! :wanker:

Είναι λίγο μαλακουλης ο Αντωνάκης.
Αυτή φίλε σε άλλους λέει Τζένη, σε άλλους Ελένη.
Έχουμε γράψει για αυτήν (ως Ελένη) ότι είναι κομοδίνο

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Είναι λίγο μαλακουλης ο Αντωνάκης.
Αυτή φίλε σε άλλους λέει Τζένη, σε άλλους Ελένη.
Έχουμε γράψει για αυτήν (ως Ελένη) ότι είναι κομοδίνο
ναι μαλακια μου.δε το ηξερα

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασα κατά τις 8 με τα πόδια μια βόλτα από γιαννιτσών. στο κτελ συνάντησα μια άννα από βουλγαρία μου είπε. απέναντι μια γριά που τους ρωτάει όλους αλλά εξωτερικά είναι χάλια.
2 γύφτισες βουλγάρες γιαννιτσών με πέσοντων πυροσβεστων. χάλια και αυτές εξωτερικά.
Γιαννιτσών με χαλκίδος ήταν μια γύφτισα πολυ προκλιτικα ντυμενη και μια ξανθιά ωραία, πολύ ομορφότερη από τις άλλες που κυκλοφορουν.
Μου είπε 30€ σε αμάξι, της είπα πολλά ζητάς τόσα πέρνουν στα στούντιο και με απαντάει 20 πέρνουν οι άσχημε αν θες 30 δεν το κατεβάζω. την ρώτησα όνομα δεν μου είπε.
Ποια είναι αυτή? αξίζει? είναι κάποια από αυτές που λέτε γενικα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πέρασα κατά τις 8 με τα πόδια μια βόλτα από γιαννιτσών. στο κτελ συνάντησα μια άννα από βουλγαρία μου είπε. απέναντι μια γριά που τους ρωτάει όλους αλλά εξωτερικά είναι χάλια.
2 γύφτισες βουλγάρες γιαννιτσών με πέσοντων πυροσβεστων. χάλια και αυτές εξωτερικά.
Γιαννιτσών με χαλκίδος ήταν μια γύφτισα πολυ προκλιτικα ντυμενη και μια ξανθιά ωραία, πολύ ομορφότερη από τις άλλες που κυκλοφορουν.
Μου είπε 30€ σε αμάξι, της είπα πολλά ζητάς τόσα πέρνουν στα στούντιο και με απαντάει 20 πέρνουν οι άσχημε αν θες 30 δεν το κατεβάζω. την ρώτησα όνομα δεν μου είπε.
Ποια είναι αυτή? αξίζει? είναι κάποια από αυτές που λέτε γενικα?
Γιαννιτσων με χαλκιδος τυπε ειδες τη Ρια την ξανθια και τη ρουμανογυφτισσα τη Μικαελα μαλλων αυτη ντυνετε προκλιτικα εχει κορμαρα βεβαια και περνει ενα 20αρικο εγω καλα περναω μαζι της για τη Ρια δε ξερω δε τη δοκιμασα

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Ναι όντως είχε κορμάρα αλλά ήταν πολύ αγενής με έναν όταν έφτανα εκεί και ούτε της μίλησα ξενέρωσα.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
την ελενιτσα το αλβανακι λες με την γαμψη μυτη αλα κανακη και το αδυνατο κορμι, μακρια κομοδινο!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εχθές κατά τις 23:00, Μοναστηριού είχε μόνο κάτι βουλγαρογυφτισες και τις 2 βουλγαρομιλφαρες.
Α.Π. 3 ακόμη Βουλγάρες και στην σταση στο παλιό ΚΤΕΛ η Στέλλα που έμπαινε στο αμάξι πελάτη.
Χαλκιδος η Αντριανα με την Ρια.
Μέχρι Κωλέττη τίποτα.
Στην διασταύρωση με Μαζαράκη η Ηρα κρατούσε το τσανκι την Σοφια να μην πέσει κάτω από την μαστούρα.
Μετά την Δάφνης περπατούσε η Ρωσίδα η Αννη, αυτή που είχα γράψει και πρην λίγες μέρες.
Την πήρα για μια ακόμα Devine pipe in the car.
Μου πέταξε και τα βυζιά στην μούρη, πήγε κάποια στιγμή να με φιλήσει και της λεω
"Μη, ειμαι παντρεμένος" και ξεσκιστήκαμε να γελάμε.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Αν μπορει κανεις να μου λυσει την απορια τον ευχαριστω.Στην περιοχη των studio ,τι μερος του λογου είναι μια που καθεται μεσα σ ένα αυτοκινητο στην Νικ. ουρανου, λιγο μετα το caligula,και πιο σπανια μια άλλη τερμα νικ. ουρανου απέναντι από το νικ.ουρανου 28 ?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Είναι πουτάνα, έχει και μια φύλη της πιο κάτω στην στροφή με τα φορτηγά.
:pipa2:            :zfuck:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
μια κακασχημμη που ζηταει 10 την πιπα λες σε ενα ασπρο αυτοκινητο...σωστα?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αυτήν πρέπει να λέει.
Βγαίνει χρονια εκεί στην Ουρανού.
Παλιότερα νομίζω ζητούσε 20.
Προσωπικά δεν την έχω πάρει, είχα σταματήσει όμως από περιέργεια πρην χρονια και θυμάμαι είχε μια πολύ τσιριχτή φωνή και μιλούσε και πολυ απότομα.
Η άλλη νομίζω πιο κάτω είναι τρανς, αλλά δεν περνώ και όρκο αφού μόνο στο αμάξι την έχω δει.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Ναι παιδια,αυτες λεω  thanks

Stories