Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η Ρίτα είναι όντως καλή,  :erection: θέλει τρόπο όχι κόπο.
Τη Γεωργία ομως δεν την έχω πετύχει πουθενά.  :hmm:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Η Ρίτα είναι όντως καλή,  :erection: θέλει τρόπο όχι κόπο.
Τη Γεωργία ομως δεν την έχω πετύχει πουθενά.  :hmm:
Ηλιθια ειναι φιλε την πηρα μια φορα σπιτι πιπα φοβερη δε λεω αλλα απο καθαριοτητα οχι οτι καλητερο επιπλεον την δινω το τηλ μου τη λεω αποθηκευσε το αμα θελω να σε παρω ξανα να μην παιζουμε το σπασμενο τηλ λογο οτι την δουλεψα και την πηρα και μου λεει οκ αυτο κανω τωρα και οταν την ξαναπηρα τηλ για μια πιπα με εβρισε η μαλακισμενη απο κει και περα ουστ η βρωμιαρα η πατσαβουρα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Για την δουλειά που την προωρίζουμε  :fuck1:  :pipa1: κάνει.
Αλλά όπως λες και εσύ υπάρχουν και καλύτερες.  ;)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και όταν λέμε "και πάντα με χιούμορ"

Συνημμένα

• PhotoNote_C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_article-0-1A62F4C00000057
    PhotoNote_C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_article-0-1A62F4C00000057
    225,7 KB · Εμφανίσεις: 59

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ή αυτό

Συνημμένα

• PhotoNote_C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Batman-Slapping-Robin_283
    PhotoNote_C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Batman-Slapping-Robin_283
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 60

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα λοιπον εχθές κατά τις 22:30.
Α.Π. οι κλασικές βουλγαρες, και αμέσως μετά πρην την στάση,
περπατούσε ένα μιλφακι ξανθό με κοντό μαλι, ντυμένη κυριλέ. Δεν το έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή και προσπέρασα.
Στην Χαλκιδος η Στέλλα και διπλα η Ρια παρέα με την Ανδριαννα.
Μετά προς Κωλέττη το βουλγαρακι η Άννα που τρώει και σκαμπιλακια στον κωλαρακο,
που έγραψε και ο γιακαναμα.
Μετά την Κωλλετη η ξανθιά η κοντούλα που κάνει γαματι πίπα αλλά πάντα μόνο αυτό θυμάμαι και ποτε το ονομα της και το μελαχρινό που γουστάρει ο Ραπτορας.
Γύρισα απο κει πίσω στο περίπτερο στην Κωλέττη, έκατσα κανα 5λεπτο και είπα να γυρίσω να πάρω Στέλλα.
Γύρισα λοιπον Οικονόμου και ξαναβγαίνω Γιαννιτσών.
Στην Χαλκιδος ήταν πλέον μόνο η Ανδριαννα.
Οποτε λέω να γυρίσω σπίτι.
Φεύγω λοιπον προς δυτικά και μπροστά στην μπουγάτσα στην Δάφνης ξαναβλέπω το ξανθό που είχα γράψει στην αρχή.
Αννι λοιπον, εκ Ρωσίας μου είπε. 25€ για πίπα στο αμάξι.
Όμορφο μιλφονακι λοιπον, ξανθό κοντό μαλλί, βυζί τούμπανο, μάλλον με σιλικόνη γιατί ήταν πέτρα, στο πιάσιμο, ωραίο κορμί με μικρή κοιλίτσα.
Πήγαμε κάπου ήσυχα και σχετικά μακριά από την πιάτσα, γιατί είχαν αρχίσει και οι Δίας τις βόλτες.
Παρόλο που ήταν μόνο για πίπα, έβγαλε τα ρούχα της όλα, χωρίς καθόλου βιασύνη, τα μάζεψε στην άκρη, και άραξε λίγο έτσι γυμνή και συζητούσαμε.

Στα του έργου.
Μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει.
Απαλό γλυψιμο με χαϊδεμα και φιλια στην γύρω περιοχή.
Μετά ντιπθροατ και στο καπάκι καραμελωμα τα μπαλάκια.
Αυτό να επαναλαμβάνεται σε σημείο που να με βασανίζει.
Είχε στηθεί και στα 4 και είχε λυγίσει την λεκάνη τουρλονοντας τον κωλο της για να μπορώ να πιάνω ελεύθερα, με τα τουμπανοβυζια της να τρίβονται στο μπούτι μου.
Τελείωμα στο στόμα της, δεν τα εφτησε όμως αμέσως παρα τα κράτησε λίγη ώρα χαμογελώντας.
Είπα θα κάνει και καμια γαργαρα αλλά μπα.
Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από 30 λεπτά.

Αφού όταν γύρισα σπίτι σκεπτόμουν ακόμα την πίπα της, οποτε ξυπνισα την γυναίκα μου και την πέρασα και αυτήν ένα μανίκι....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πέρασμα λοιπον εχθές κατά τις 22:30.
Α.Π. οι κλασικές βουλγαρες, και αμέσως μετά πρην την στάση,
περπατούσε ένα μιλφακι ξανθό με κοντό μαλι, ντυμένη κυριλέ. Δεν το έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή και προσπέρασα.
Στην Χαλκιδος η Στέλλα και διπλα η Ρια παρέα με την Ανδριαννα.
Μετά προς Κωλέττη το βουλγαρακι η Άννα που τρώει και σκαμπιλακια στον κωλαρακο,
που έγραψε και ο γιακαναμα.
Μετά την Κωλλετη η ξανθιά η κοντούλα που κάνει γαματι πίπα αλλά πάντα μόνο αυτό θυμάμαι και ποτε το ονομα της και το μελαχρινό που γουστάρει ο Ραπτορας.
Γύρισα απο κει πίσω στο περίπτερο στην Κωλέττη, έκατσα κανα 5λεπτο και είπα να γυρίσω να πάρω Στέλλα.
Γύρισα λοιπον Οικονόμου και ξαναβγαίνω Γιαννιτσών.
Στην Χαλκιδος ήταν πλέον μόνο η Ανδριαννα.
Οποτε λέω να γυρίσω σπίτι.
Φεύγω λοιπον προς δυτικά και μπροστά στην μπουγάτσα στην Δάφνης ξαναβλέπω το ξανθό που είχα γράψει στην αρχή.
Αννι λοιπον, εκ Ρωσίας μου είπε. 25€ για πίπα στο αμάξι.
Όμορφο μιλφονακι λοιπον, ξανθό κοντό μαλλί, βυζί τούμπανο, μάλλον με σιλικόνη γιατί ήταν πέτρα, στο πιάσιμο, ωραίο κορμί με μικρή κοιλίτσα.
Πήγαμε κάπου ήσυχα και σχετικά μακριά από την πιάτσα, γιατί είχαν αρχίσει και οι Δίας τις βόλτες.
Παρόλο που ήταν μόνο για πίπα, έβγαλε τα ρούχα της όλα, χωρίς καθόλου βιασύνη, τα μάζεψε στην άκρη, και άραξε λίγο έτσι γυμνή και συζητούσαμε.

Στα του έργου.
Μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει.
Απαλό γλυψιμο με χαϊδεμα και φιλια στην γύρω περιοχή.
Μετά ντιπθροατ και στο καπάκι καραμελωμα τα μπαλάκια.
Αυτό να επαναλαμβάνεται σε σημείο που να με βασανίζει.
Είχε στηθεί και στα 4 και είχε λυγίσει την λεκάνη τουρλονοντας τον κωλο της για να μπορώ να πιάνω ελεύθερα, με τα τουμπανοβυζια της να τρίβονται στο μπούτι μου.
Τελείωμα στο στόμα της, δεν τα εφτησε όμως αμέσως παρα τα κράτησε λίγη ώρα χαμογελώντας.
Είπα θα κάνει και καμια γαργαρα αλλά μπα.
Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από 30 λεπτά.

Αφού όταν γύρισα σπίτι σκεπτόμουν ακόμα την πίπα της, οποτε ξυπνισα την γυναίκα μου και την πέρασα και αυτήν ένα μανίκι....
Aυτος εισαι ρε μαν  :rockon: :rockon: :rockon:

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη φορά γράφω...γιαυτό επιείκεια...πέρασμα από γιαννιτσων χτες γύρω στις εννιά μισή τίποτε που να μου κάνει κλικ ...μοναστηριού κάτι μπάζα και εκεί που σταματάω να ψαξω κάτι στο κινητό έρχεται ένα μελαχροινο αδύνατο με μακρύ μαύρο μαλλί..μου λέει πίπα 15 σεξ 20... Δεν ξέρω μία οι γκαυλες μία το χαμόγελο της( για μένα παίζει ρόλο ένα χαρούμενο πρόσωπο) λέω ας την δοκίμασω πίπα καλή χωρίς χέρι χωρίς βιασύνη μου είπε ότι την λένε εμμυ..σορρυ για την απειρία στο γραψιμο

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πρώτη φορά γράφω...γιαυτό επιείκεια...πέρασμα από γιαννιτσων χτες γύρω στις εννιά μισή τίποτε που να μου κάνει κλικ ...μοναστηριού κάτι μπάζα και εκεί που σταματάω να ψαξω κάτι στο κινητό έρχεται ένα μελαχροινο αδύνατο με μακρύ μαύρο μαλλί..μου λέει πίπα 15 σεξ 20... Δεν ξέρω μία οι γκαυλες μία το χαμόγελο της( για μένα παίζει ρόλο ένα χαρούμενο πρόσωπο) λέω ας την δοκίμασω πίπα καλή χωρίς χέρι χωρίς βιασύνη μου είπε ότι την λένε εμμυ..σορρυ για την απειρία στο γραψιμο

Μια χαρά έγραψες φίλε.
Καλός ήρθες στην παρέα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σημερα ειχε πολυ πραμμα στην γιαννιτσων κατα τις 10-10:30.  ξεχωρισα μια μελαχροινη με μινι φουστα νταρντανου λα λιγο.επισης ακομα μια μελαχροινη κοντουλα με φουστα.επισης μοναστηριου με κωλλετη ηταν ενα βουλγαρογυφτακι μαλλον με μια κοπελα μελαχροινη με πολυ ωραιο προσωπο. κατα τα αλλα ειχε τζανκια πολλα η κατσαριδα ηταν επισης εκει γυφτακια απειρα κτλ.ειχε πολυ κινηση.για τις τρεις ξερουμε κατι?

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή στη κωλλετη Μαγκι 27 χρ δύσκολη συνενόηση λίγα ελληνικά 15 ε πίπα 20 γαμισιφιλοτιμη αλλά η πίπα της δεν αξίζει μια

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Πριν αρκετες μερες ειδα στο hotel rotonda μια ξανθια καρε μαλλι που εκανε πιατσα οταν ομως την ρωτησα ποσο παει με ρωτησε αν την εχω ξαναπαρει κ οταν ειπα οχι εφυγε απαξιωτικα, ξερουμε κατι για την εν λογω κυρια;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Αυτα που σου πε ο black man με μια μικρη διορθωση για τη συμπεριφορα δεν ειναι αποτομη ηλιθια ειναι και να καταφερεις να την παρεις την επομενη φορα που μπορει να θες να την παρεις ξανα μπορει να βρισει κ ας την πηρεςηδη μια φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom