Πέρασμα λοιπον εχθές κατά τις 22:30.
Α.Π. οι κλασικές βουλγαρες, και αμέσως μετά πρην την στάση,
περπατούσε ένα μιλφακι ξανθό με κοντό μαλι, ντυμένη κυριλέ. Δεν το έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή και προσπέρασα.
Στην Χαλκιδος η Στέλλα και διπλα η Ρια παρέα με την Ανδριαννα.
Μετά προς Κωλέττη το βουλγαρακι η Άννα που τρώει και σκαμπιλακια στον κωλαρακο,
που έγραψε και ο γιακαναμα.
Μετά την Κωλλετη η ξανθιά η κοντούλα που κάνει γαματι πίπα αλλά πάντα μόνο αυτό θυμάμαι και ποτε το ονομα της και το μελαχρινό που γουστάρει ο Ραπτορας.
Γύρισα απο κει πίσω στο περίπτερο στην Κωλέττη, έκατσα κανα 5λεπτο και είπα να γυρίσω να πάρω Στέλλα.
Γύρισα λοιπον Οικονόμου και ξαναβγαίνω Γιαννιτσών.
Στην Χαλκιδος ήταν πλέον μόνο η Ανδριαννα.
Οποτε λέω να γυρίσω σπίτι.
Φεύγω λοιπον προς δυτικά και μπροστά στην μπουγάτσα στην Δάφνης ξαναβλέπω το ξανθό που είχα γράψει στην αρχή.
Αννι λοιπον, εκ Ρωσίας μου είπε. 25€ για πίπα στο αμάξι.
Όμορφο μιλφονακι λοιπον, ξανθό κοντό μαλλί, βυζί τούμπανο, μάλλον με σιλικόνη γιατί ήταν πέτρα, στο πιάσιμο, ωραίο κορμί με μικρή κοιλίτσα.
Πήγαμε κάπου ήσυχα και σχετικά μακριά από την πιάτσα, γιατί είχαν αρχίσει και οι Δίας τις βόλτες.
Παρόλο που ήταν μόνο για πίπα, έβγαλε τα ρούχα της όλα, χωρίς καθόλου βιασύνη, τα μάζεψε στην άκρη, και άραξε λίγο έτσι γυμνή και συζητούσαμε.
Στα του έργου.
Μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει.
Απαλό γλυψιμο με χαϊδεμα και φιλια στην γύρω περιοχή.
Μετά ντιπθροατ και στο καπάκι καραμελωμα τα μπαλάκια.
Αυτό να επαναλαμβάνεται σε σημείο που να με βασανίζει.
Είχε στηθεί και στα 4 και είχε λυγίσει την λεκάνη τουρλονοντας τον κωλο της για να μπορώ να πιάνω ελεύθερα, με τα τουμπανοβυζια της να τρίβονται στο μπούτι μου.
Τελείωμα στο στόμα της, δεν τα εφτησε όμως αμέσως παρα τα κράτησε λίγη ώρα χαμογελώντας.
Είπα θα κάνει και καμια γαργαρα αλλά μπα.
Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από 30 λεπτά.
Αφού όταν γύρισα σπίτι σκεπτόμουν ακόμα την πίπα της, οποτε ξυπνισα την γυναίκα μου και την πέρασα και αυτήν ένα μανίκι....