Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
To θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσει
Μια χαρά μου πρότεινες , την προσωπική σου γνώμη ζήτησα και μάλιστα σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου :hi:

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
To θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσει
Θα περάσω να το δω και εάν μου κάνει θα σου πω , έχεις και κανένα άλλο δικό σου στανταράκι

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Το ξανθό είναι η Ρια, αυτη που σούφρωσε τον younghunder.
Μένει με ένα crossaki δίπλα στην Εθν τρ.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν το χω το συγκεκριμένο άθλημα στον δρόμο , αυτή που κάθεται συνήθως

Η κατσαρίδα φίλε είναι η Μαρία που σου έστειλα το τηλέφωνο
Βγαίνει μετα που νυχτώνει και φέρνει βόλτες όλη την Γιαννιτσών, από Α.Π. μέχρι  την διχάλα.

stelianoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Βγαίνει μετα που νυχτώνει και φέρνει βόλτες όλη την Γιαννιτσών, από Α.Π. μέχρι  την διχάλα.

φιλε black  στειλε το τηλ της μαριασ της κατσαριδας σε πμ σε παρακαλω

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Σήμερα στις 21:00 στην shell απέναντι, Βουλγάρα 26 γυναικάρα  :erection:, το όνομα Μαρία ψηλή μαυρομάλλα εντυπωσιακή όχι μόνο με τα κριτήρια της πιάτσας. μου είπε ότι τώρα ήρθε αλλά ήταν και πριν τρια χρόνια εδώ. (εγώ δεν την θυμάμαι).
τα του αγώνα: στην πίπα δεν είναι πολύ καλή, προσπαθεί όμως.
προσωπικά εντυπωσιάστηκα με την εμφάνιση.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Συγνώμη αλλά δεν έχω λάβει κάποιο τηλέφωνο , μπορείς να το στείλεις ξανά π.μ.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Συγνώμη αλλά δεν έχω λάβει κάποιο τηλέφωνο , μπορείς να το στείλεις ξανά π.μ.

Έχεις πμ
Οι ελληνιδες γενικός βγαίνουν νωρίς και δεν ντυνονται προκλητικά.
Δύσκολα τις ξεχωρίζεις από άλλες κοπέλες που δεν είναι της δουλειας.
Η Ρίτα είναι λίγο ιδιότροπη στην συμπεριφορά αλλά αν την πάρεις περνάς πολύ καλά.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Έχεις πμ
Οι ελληνιδες γενικός βγαίνουν νωρίς και δεν ντυνονται προκλητικά.
Δύσκολα τις ξεχωρίζεις από άλλες κοπέλες που δεν είναι της δουλειας.
Η Ρίτα είναι λίγο ιδιότροπη στην συμπεριφορά αλλά αν την πάρεις περνάς πολύ καλά.
Ευχαριστώ πολύ :hi:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
νυχτερινη τσαρκα κατα τις 2.30 το πρωι...μολιςμπηκαμε στην γιανιτσων πεσαμε πανω σε μπλοκο της αστυνομιας που εκαναν αλκοτεστ.καμια 6-7 αμαξια σταματημμενα και μια αστυνομηκος να πηγαινει απο αμαξι σε αμαξι με το εργαλειο που μετρανε το αλκοολ...οπως καταλαβαινετε υπηρχε ελαχιστος κοσμος...μονο 3 μαυρες οι οποιες ηταν ετοιμες ανα πασα στιγμη να την κοπανησουν μολις σταματουσε περιπολικο...περιμετρικα του οπαπ 3-4 τρανς.....ολεςμεγαλες σε ηληκια...και η νινα κλασσικα στο ποστο της..ξενερωμα τελειως.... :S :S :S :S καλα να περνατε... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασα κατά τις 20:30.
Γιαννιτσών με Βούτυρα, ένα θεομπαζο, στην Κυριλλου η ξεπετομιλφαρα με το σεβρολετ να αναβοσβήνει τα φώτα σε όποιον περνάει.
Απέναντι από το σελ το βουλγαροδίδυμο ξανθια-μελαχρινή.
Μετά Α.Π. η Μιλένα που έχει αρχίσει πλέον και τσιταρουν τα ρούχα πάνω της από το φαγητό παρέα με άλλες δυο η μια λίγο πιο αδύνατη και κοντύτερη από την άλλη. Σαν μπαμπουσκες στη σειρά ήταν.
Στην Οικονόμου η Αντριανα με την Ρια και την γιαγιά τους μαζί.
Μέχρι Κωλέττη μετά τίποτα.
Μετά την Κωλέττη το ξανθό το βουλγαρακι που κάνει γαματι πίπα.
Στην Δάφνης ένα μπαζοτσανκι.
Γύρισα από εκεί ξανά Μοναστηριού  μπας και πετύχω καμια Κατερίνα στην στάση στο κοκκινο, αλλά ήταν μόνο μια ξανθιά μιλφοβουλγαρα.
Στάση στο ψιλικατζίδικο στην Κωλέττη για τσιγάρα και μιλοντας εκεί περνάει σφαίρα από μπροστά μια με τυλιγμένο το κεφάλι σαν με μαντιλα. Αμάν λέω λες...
Στο αμάξι και προσπερνάω και περιμένω με τα αλαρμ να με φτάσει.
Δικαιώθηκα. Η Φωτεινή, αυτή που είχα γράψει και παλιότερα ότι κάνει και γλείφοκωλοδα.
Είχα πολυ καιρό να την δω κάτω.
Την πήρα άμεσος και πήγαμε μακριά από την πιάτσα.
Δεν την βόλευε μέσα στο αμάξι, εγώ πάλι δεν ήθελα έξω, οποτε το μοιράσαμε. Αυτή έξω εγώ μέσα.
Εβγαλαμονο τα πόδια από έξω για να την ευκολύνω.
Το έχει ακόμα.
Αριστη πίπα με ντιπθροατ και πολύ μα παρα πολύ γλείψιμο στα μπαλάκια και στην περιοχή γύρω από αυτά.
Καθόλου βιαστικιά, πίπα βασανίστηκα αργιά, με το τελείωμα βαθεια μέσα στο στόμα της.
Και πάλι δεν έδωσε τηλέφωνο. Μένει λέει με την μανα της τώρα και δεν θέλει να δινει δικαιώματα.
Παπαριες.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266
Πέρασα κατά τις 20:30.
Γιαννιτσών με Βούτυρα, ένα θεομπαζο, στην Κυριλλου η ξεπετομιλφαρα με το σεβρολετ να αναβοσβήνει τα φώτα σε όποιον περνάει.
Απέναντι από το σελ το βουλγαροδίδυμο ξανθια-μελαχρινή.
Μετά Α.Π. η Μιλένα που έχει αρχίσει πλέον και τσιταρουν τα ρούχα πάνω της από το φαγητό παρέα με άλλες δυο η μια λίγο πιο αδύνατη και κοντύτερη από την άλλη. Σαν μπαμπουσκες στη σειρά ήταν.
Στην Οικονόμου η Αντριανα με την Ρια και την γιαγιά τους μαζί.
Μέχρι Κωλέττη μετά τίποτα.
Μετά την Κωλέττη το ξανθό το βουλγαρακι που κάνει γαματι πίπα.
Στην Δάφνης ένα μπαζοτσανκι.
Γύρισα από εκεί ξανά Μοναστηριού  μπας και πετύχω καμια Κατερίνα στην στάση στο κοκκινο, αλλά ήταν μόνο μια ξανθιά μιλφοβουλγαρα.
Στάση στο ψιλικατζίδικο στην Κωλέττη για τσιγάρα και μιλοντας εκεί περνάει σφαίρα από μπροστά μια με τυλιγμένο το κεφάλι σαν με μαντιλα. Αμάν λέω λες...
Στο αμάξι και προσπερνάω και περιμένω με τα αλαρμ να με φτάσει.
Δικαιώθηκα. Η Φωτεινή, αυτή που είχα γράψει και παλιότερα ότι κάνει και γλείφοκωλοδα.
Είχα πολυ καιρό να την δω κάτω.
Την πήρα άμεσος και πήγαμε μακριά από την πιάτσα.
Δεν την βόλευε μέσα στο αμάξι, εγώ πάλι δεν ήθελα έξω, οποτε το μοιράσαμε. Αυτή έξω εγώ μέσα.
Εβγαλαμονο τα πόδια από έξω για να την ευκολύνω.
Το έχει ακόμα.
Αριστη πίπα με ντιπθροατ και πολύ μα παρα πολύ γλείψιμο στα μπαλάκια και στην περιοχή γύρω από αυτά.
Καθόλου βιαστικιά, πίπα βασανίστηκα αργιά, με το τελείωμα βαθεια μέσα στο στόμα της.
Και πάλι δεν έδωσε τηλέφωνο. Μένει λέει με την μανα της τώρα και δεν θέλει να δινει δικαιώματα.
Παπαριες.
Man καμμια πληροφορια για τη Ρια παιζει θελω να την παρω γιατι εχει πολλη καυλε στυλ αλλα κολαω μην ειναι εντελως ξεπετα και πεταξω τα φραγκα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom