Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Η Ελένη είναι και στο αμάξι ο γκομενονταβας ο Αντωνάκης.
Έχουν χώρο στην Πιψου.
Κουκλαρα μεν.
Κομοδιναρα και ξεπέτα δε.
Έδωσα και το τηλ. στον βιζοχολικ και μαλλον ακόμα με βριζει :2funny:
Mου πε τα χαλια της ο Βυζο μετανιωσε την ωρα και τη στιγμη που πατησε το ποδι του στο χωρο της ελεος η γκομενα μαν

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πετυχα ενα καστανο σγουρομαλικο στην σταση στο κοκκινο,αδυνατο μελαμψο ελληνακι γυρο στα 20,πιπα για οσκαρ μου θυμησε την ασπα στο ρουφηγμα,δεν βγαινει συχνα λεει,φρεσκοτζανκι το κοβω αλλα ηταν καλο

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα το βράδυ από την πιάτσα κατά τις 21:30 είχε αρκετές σχεδόν σε όλες τις γωνίες επί Γιαννιτσών και Μοναστηρίου τίποτα όμως αξιόλογο. Παρατήρησα 2 που κάπως ήταν καλύτερες από τις άλλες (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ) στην μία που σταμάτησα ήταν στην στάση Μοναστηρίου με Κωλέττη εκεί που κάποτε είχε τις μαύρες (οι οποίες για κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν όλες) με όνομα Μάγκι εκ Βουλγαρίας μικρή σε ηλικία κοντά στα 20 αδύνατη μακρι μαύρο ίσιο μαλλί η οποία έλεγε 20€ γαμήσι και 15€ η πίπα

Δεν την πήρα (δεν υπήρχε αίσθημα  :)) με ξενέρωσε

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Το βουλγαρογυφτάκι "Αννα" κάνει καλά την δουλειά της.
Τρώει και τις μπατσούλες στην κωλάρα της. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

1raklis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Ξανθια αδυνατη η ελενιτσα....τσιμπουκι στο αμαξι σε μια καβαντζα!!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ωραιο γαμηση με την μεγκυ.αδυνατη μελαχρινη βουλγαρα.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Γνωρίζουν τίποτα για. Μια ξανθιά κοντή αδύνατη με αγορε ξανθό μαλλί 40-45 κατά πάσα πιθανότητα ρωσσιδα?? Εθεάθη πάνω στην μοναστηριού και έκοψε για Γιαννιτσών

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Γνωρίζουν τίποτα για. Μια ξανθιά κοντή αδύνατη με αγορε ξανθό μαλλί 40-45 κατά πάσα πιθανότητα ρωσσιδα?? Εθεάθη πάνω στην μοναστηριού και έκοψε για Γιαννιτσών
Και η πιατσα παλικαρε οπως και τα μαγαζια στο χωριουδακι μας ειναι κλαφτα χαραλαμπε οποτε κ αυτη καμμια ξεπετα θα ναι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μια ξανθια πολυ εμφανισιμη την πετυχα κανα 2 φορες στην κωλεττη εκει στο περιπτερο μια και μια απεναντι στο παρκινγκ του one salonica να κανει πιατσα ειναι τρανς?

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Καλησπέρα , γνωρίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , αλλά τι ώρες θα βρεις συνήθως περισσότερες κυρίες.
Το ρωτάω για τώρα τελευταία όποτε και να πήγα ήταν σκέτη ερημιά ή το πολύ να έβλεπες κανά δύο

johnny L

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
22
Πόντοι
0
φιλε καλημέρα!!!!! χθες που περασα τσαρκα ειχε 4-5 αλλα μιν φανταστείς τιποτα το αξιολογο!!!!! ηταν γυρο στις 20:00

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα , γνωρίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , αλλά τι ώρες θα βρεις συνήθως περισσότερες κυρίες.
Το ρωτάω για τώρα τελευταία όποτε και να πήγα ήταν σκέτη ερημιά ή το πολύ να έβλεπες κανά δύο
To πες μονος σου τυπε δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωρα

stelianoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0

καλησπερα παιδια να ξερετε οτι απο τις 8 το βραδυ σουλατσαρουν φθηνα και ομορφα βουλγαρακια ;) στο 20αρακι πολυ πρόθυμα!προσοχη ομως!κυκλοφορουν και 2 τραβελοι  :S που αν δεν τους πάρεις βριζουν πολυ ασχημα!απορώ αν παίρνει κανείς αυτούς τους μπετατζήδες :S

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
το έγραψα αυτό ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , εάν θα πήγαινες όμως εσύ ως πιο έμπειρος τι ώρα θα προτιμούσες για να έχει περισσότερες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
το έγραψα αυτό ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , εάν θα πήγαινες όμως εσύ ως πιο έμπειρος τι ώρα θα προτιμούσες για να έχει περισσότερες
Αυτο ειναι πλεον το κακο τυπε δεν υπαρχει ωρα και το μεσημερι εχει κατι λιγες και το απογευμα και το βραδυ με το ενδεχομενο παντα να πας πχ μεσημερι και να μη βρεις τιποτα οπως και το απογευμα και το βραδυ το ειπες μος δεν υπαρχει στανταρ ωρα οπως παλια

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αυτο ειναι όντως αλήθεια. Έτυχε να περάσω ως τις 7 το απόγευμα και να γίνεται χαμός και μετά τις 9 να μην υπάρχει ψυχή. Και το αντίθετο φυσικά.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
οκ οκ οκ , εγώ πάντως από την μικρή μου εμπειρία ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες που βγαίνουν μόνο βράδυ και κάποιες που βγαίνουν μέρα μέχρι συγκεκριμένη ώρα. Τώρα να το πω και πάλι διαφορετικά ποιες ώρες θα δεις πιο αξιόλογες και εάν θέλεις ακόμα ακόμα ποιες ΄θεωρείς εσύ αξιόλογες να μας προτείνεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
οκ οκ οκ , εγώ πάντως από την μικρή μου εμπειρία ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες που βγαίνουν μόνο βράδυ και κάποιες που βγαίνουν μέρα μέχρι συγκεκριμένη ώρα. Τώρα να το πω και πάλι διαφορετικά ποιες ώρες θα δεις πιο αξιόλογες και εάν θέλεις ακόμα ακόμα ποιες ΄θεωρείς εσύ αξιόλογες να μας προτείνεις
To θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom