Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν από λίγο από την πίατσα,απογοήτευση τελείως ..Μόνο στο ροτόντα μπροστά ήταν μια ξανθιά που δεν φαινόταν καθόολου οτι ηταν της πιάτσας και οποιος σταματουσε τον κοιτούσε και εφευγε..οπως και με μενα που σταματαω την κανω νοημα να ερθει και μ λεει κουνα κουνα το κεφαλι σου.. :idiot: Τελικα καποιος συναγωνιστης την φορτωσε..Εχει ξανα αναφερθει η συγκεκριμενη?Την ξερει κανενας?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα πριν από λίγο από την πίατσα,απογοήτευση τελείως ..Μόνο στο ροτόντα μπροστά ήταν μια ξανθιά που δεν φαινόταν καθόολου οτι ηταν της πιάτσας και οποιος σταματουσε τον κοιτούσε και εφευγε..οπως και με μενα που σταματαω την κανω νοημα να ερθει και μ λεει κουνα κουνα το κεφαλι σου.. :idiot: Τελικα καποιος συναγωνιστης την φορτωσε..Εχει ξανα αναφερθει η συγκεκριμενη?Την ξερει κανενας?

Η Ρητά ήταν φίλε.
Είναι λίγο ιδιότροπη.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Και λιγα ακουσες φιλος.
Που να δεις εγω βρισιδι που εφαγα. :2funny: :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Η Ρητά ήταν φίλε.
Είναι λίγο ιδιότροπη.
Δεν ειναι ιδιοτροπη φιλος ηλιθια ειναι αφου να φανταστεις εγω καταφερα τελικα και την φορτωσα και στο σπιτι μου μαλιστα και αφου υποτιθετε αποθηκευσε το τηλ μου να μην εχουμε παλι τα ιδια οταν την ξαναπηρα παλι μ ελεγε μαλακιες και μιλουσε ασχημα ε τη στολισα και γω μετα και την εστειλα στο διαλο την μαλακισμενη τη βρωμιαρα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Μια φορά την πέτυχα στο τριγωνάκι κοντά στο βενζινάδικο
ενώ πήγα να την φορτώσω και  ήμουν σταματημένος
περνάει το λεοφωρείο 12 και πηγε να πέσει πάνω μου.
Χαλαστικα και δεν ξαναπροσπάθησα.
:headbang:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Δεν ειναι ιδιοτροπη φιλος ηλιθια ειναι αφου να φανταστεις εγω καταφερα τελικα και την φορτωσα και στο σπιτι μου μαλιστα και αφου υποτιθετε αποθηκευσε το τηλ μου να μην εχουμε παλι τα ιδια οταν την ξαναπηρα παλι μ ελεγε μαλακιες και μιλουσε ασχημα ε τη στολισα και γω μετα και την εστειλα στο διαλο την μαλακισμενη τη βρωμιαρα

Εμένα πάντως μου συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε έναν λόρδο.

(βλέπε "The Black adder" δεύτερος κύκλος.) :rockon: :rockon: :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ξεπέτα και κομοδίνο να μην είναι.
Το ηλίθια αντέχετε, όπως και με την Στελλιτσα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Ξεπέτα και κομοδίνο να μην είναι.
Το ηλίθια αντέχετε, όπως και με την Στελλιτσα.
H Στελλιτσα αδερφε δεν ειναι ηλιθια πανηλιθια ειναι ψεματα ακομα κ ο ηλιθιος κ ο πανηλιθιος ποιο εξυπνοι απ αυτην ειναι

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Λάβατε και άλλοι αυτό στο προφίλ ή μόνο εγώ ήμουν ο τυχερός?

Συνημμένα

• PhotoNote_wp_ss_20160111_0001_4095.jpg
    PhotoNote_wp_ss_20160111_0001_4095.jpg
    387,2 KB · Εμφανίσεις: 58

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει,απεναντι απο to fever for man ,σημερα κατα τισ 7 ηταν μια γυρω στο 25 ,μαυρομαλλα,με σκουφακι ,με λεπτα χειλια ,ξερουμε τι παιζει με αυτην ,ευχαριστω

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει,απεναντι απο to fever for man ,σημερα κατα τισ 7 ηταν μια γυρω στο 25 ,μαυρομαλλα,με σκουφακι ,με λεπτα χειλια ,ξερουμε τι παιζει με αυτην ,ευχαριστω

Η Ανδριάνα μάλλον φίλε, τέτοια ώρα βγαίνει αυτή.
20 πίπα 30 σεξ στο αμάξι όλα με προφυλάξη.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
εχει δικια τις  καβατζα η ανδριαννα φιλε μου?επειδη ειμαι απο αλλου δεν ξερω καβατζες εκει

bourdeliotissss

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Και φτανωντας Δάφνης η Μαρία κάνοντας το γνωστό γρήγορο βάδην, οπου και εφορτωθει άνευ παζαριων και συζητήσεων.
Κεφακια είχε, ούτε μια φορά δεν ειπε άντε τελειωνε.
φιλε μπλακαντερ στην μαρια με τα γυαλακια τον δινεις ακαποτα στο στομα?
γιατι εγω 3 φορες της τον εχω δωσει στο στομα και παντα με καποτα γιατι φοβαμαι αλλα με αυτο το ρουφηγμα που κανει γουσταρω τρελα και αν και την τελευταια φορα την πετυχα κουρασμενη και βρωμικη απο την δουλεια και ειπα να μην την ξαναπαρω ο χρονος ειναι ο μεγαλυτερος γιατρος και με καυλωνει πολυ με την εμφανιση της.
δεν εχεις παξει κανα παρασημο απο το στοματικο της; αν θες απαντα εστω σε προσωπικο μηνυμα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
φιλε μπλακαντερ στην μαρια με τα γυαλακια τον δινεις ακαποτα στο στομα?
γιατι εγω 3 φορες της τον εχω δωσει στο στομα και παντα με καποτα γιατι φοβαμαι αλλα με αυτο το ρουφηγμα που κανει γουσταρω τρελα και αν και την τελευταια φορα την πετυχα κουρασμενη και βρωμικη απο την δουλεια και ειπα να μην την ξαναπαρω ο χρονος ειναι ο μεγαλυτερος γιατρος και με καυλωνει πολυ με την εμφανιση της.
δεν εχεις παξει κανα παρασημο απο το στοματικο της; αν θες απαντα εστω σε προσωπικο μηνυμα
Tυπε παντα υπαρχει αυτος ο φοβος με την οποιαδηποτε ρισκο ειναι παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom