black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
Oχι πανω στη Γιαννιτσων ειναι
Ναιπανω Γιαννιτσών, αλλά από πια πλευρά?
Oχι πανω στη Γιαννιτσων ειναι
Oπως πηγαινεις δυτικα πριν το σταυροδρομι του καλπακη στα αριστερα σουΝαιπανω Γιαννιτσών, αλλά από πια πλευρά?
Προχθεσινη βολτα τεταρτη βραδυ,απληρωτος και με τρελες γκαβλες,ειπα να σπασω το εμπαρκο στις ποδοκινητες κορασιδες της πιατσας αφου με 15 ευρω στην τσεπη μονο κανα κουναβι θα γαμουσα,λοιπον οι κλασικες βουλγαρες στις θεσεις τους και κανα δυο μαυρουκες στην μοναστηριου,στην δευτερη γυρα στην νισσαν απεναντι,κοζαρα ενα ζακι 28 χρονων αδυνατο κοκκινομαλικο εδω ειμαστε λεω,κανονιζω γαμησακι με 15 και παμε στη καβατζα,τρελο πιπονι που το κατεβαζε μεχρι τον λαιμο,αρχιζει ενα γαματο deepthroat,πανω κατω σαν τρελη,και μενα τα ματια γυρισαν απο πισω,και ξαφνικα....κλατσ!!! της φευγει η μασελα και πεφτει στο χειροφρενο απο κατω!!! ρε μαλακα μου η μασελα!!!! δεν συνεχιζω γτ ακομα τρεχω....
παιζει να μην ξερεις απο πιατσα ε?Ρε τύπε θα μας τρελάνεις? 28χρονη με μασέλα ?
Μήπως σου έδωσε κανένα άκυρο με την προσφορά που έκανες
και μας λές τρίχες.
Χτεσινη βολτα μπας και ισοφαρισω την προχτεσινη ηττα,πετυχα στην οικονομου πριν το κωλμπαρ ενα βουλγαρακι που εγω πρωτη φορα το εβλεπα,σπασκα στο ονομα,κοντο κανονικο σωμα μελαχρινο,20 πιπα γκαμισι,πηγαμε προν τα κτελ σε μια καβατζα,πηγε να βαλεο την καποτα σε πεσμενο πουτσο και την λεω "να την βαλουμε μετα;" μισο με λεει και παει κατω και τον μυριζει "οκ" λεει και μου κανει ενα καλουτσικο πιπετο με λιγο δοντακι,βγαζει το ενα μπατζακι και σηκωνει λιγο την μπλουζα και τραβαει το σουτιεν προς τα πανω να παιρνω ματι τα βυζακια της 2αρακια και ομορφα,πρωτη σταση ιεραποστολικο καλο μουνακι σφιχτο,τον εβγαζα να δω μηπως εσπασε η καποτα γιατι η αισθηση ηταν σαν να μην φοραω καποτα,τελειωμα με αυτην στα τεσσερα να μουρμουραει βογκοντας,μαλλον την πονουσα....προσπαθουσα να δω το σακουλακι απο την καποτα τι μαρκα ειναι αλλα εγραφε μονο ημερομηνια ληξης,γαμωτο μιλαμε για τελειο προφυλακτικο,τηλεφωνο ζητησα κ με λεει ντεν ντινω,δουλευε δραμα με ειπε κ οτι εχει ενα μηνα εδω....
οχι δεν ηταν durex...το εχω δοκιμασει αυτο..durex real feel, φιλος.
τα γυφτοπουλια γτ εξαφανιστηκαν μετα; μιση ωρα εκατσαν μονοΠριν από λίγο βόλτα από την πιάτσα. Τίποτα το αξιοσημείωτο, 2 γυφτοπουλάκια στο shell, οι δύο χοντροβουλγάρες στον παλιό σταθμό, η Μαρία πάνω – κάτω, για λίγο ήταν η κοντούλα με τα μαυρα καρε μαλλιά νοστιμούλα (παλιά συστηνόταν ως Μόνικα, τώρα ως Μαρία από Ρουμανια - Βουλγαρια. Επι Μοναστηρίου 1 μαυρούλα και οι 2 θείτσες στην στάση κλασικά που προσωπικά ποτέ δεν τις έχω μιλήσει. Και φυσικά ξέχασα το γκρέμλιν στην Γιαννιτσών με Χαλκίδος.