dimitris 042
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την Τζίνα λες συναγωνιστή; Αυτή που κυκλοφορεί και στην Μοναστηρίου;
Οχι φίλε. Ως Αναστασία την ξέρω.
Την Τζίνα λες συναγωνιστή; Αυτή που κυκλοφορεί και στην Μοναστηρίου;
Καλά το όνομα δεν λέει τίποτα. Και το Τζίνα και το Αναστασία μούφα θα είναι. Εγώ λέω μια Γκανέζα ψιλοχοντρή, με δυνατή κωλάρα. Καλή στο . Δεν την έχω πάρει όμως, γιατί παίζει να μου φορέσει κανένα παράσημο.Οχι φίλε. Ως Αναστασία την ξέρω.
Για άλλη μιλάς σίγουρα. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση ψιλοχοντρή. Βέβαια έχει απίστευτη κολάρα και είναι φοβερή στα 4.Καλά το όνομα δεν λέει τίποτα. Και το Τζίνα και το Αναστασία μούφα θα είναι. Εγώ λέω μια Γκανέζα ψιλοχοντρή, με δυνατή κωλάρα. Καλή στο . Δεν την έχω πάρει όμως, γιατί παίζει να μου φορέσει κανένα παράσημο.
Οκ φίλε άλλη είναι η δικιά σου. Αυτή που σου λέω συχνάζει στην Μοναστηρίου ανάμεσα στα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Καλά να περνάς και προσοχή, αν με πιάνεις.Για άλλη μιλάς σίγουρα. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση ψιλοχοντρή. Βέβαια έχει απίστευτη κολάρα και είναι φοβερή στα 4.
Οκ φίλε άλλη είναι η δικιά σου. Αυτή που σου λέω συχνάζει στην Μοναστηρίου ανάμεσα στα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Καλά να περνάς και προσοχή, αν με πιάνεις.
Με 30 την παιρνεις κωλο την εχω παρει γ αυτο σου λεω οσο για τη Στελλιτσα δε ξερω ρε φιλε δε μου κανει κεφι να την πάρω δε ξερω γιατιΤην είδα και προχθες και παραπροχθες την κατσαριδα... Απλα δεν στέκεται, περπαταει πολυ για να μην την κανουν τσακωτή, κατα βαση αραζει απεναντι απο την εισιδο του One Salonica και συχνα μπαινει και αραζει και σε ενα αμαξι εκει απεναντι, νταβας ειναι ή δεν ξερω τι αλλο...
Τις ίδιες μέρες είδα και τη Στελλίτσα, ότι πιο φρεσκο κυκλοφορει στην πιατσα (και πιο χαζό ταυτοχρονα) και την ξανθια ομορφη αδυνατη γαλανοματα βουλγάρα που ζητησε 25 αλλα κωλο δεν εδωσε... Ειχε και αρκετα ακομη, αλλα ηταν αναξια λογου...
Με 30 την παιρνεις κωλο την εχω παρει γ αυτο σου λεω οσο για τη Στελλιτσα δε ξερω ρε φιλε δε μου κανει κεφι να την πάρω δε ξερω γιατι
μοναστηριου φιλε αραζουν απο κολλετη γωνια μεχρι πριν την αγιων παντων...κοιτα και στο απεναντι ρευμαΡε παιδία καμια μαυρη που μπορω να βρώ; Εχω αδυναμία στην σοκολάτα και στη Γιανιτσών δεν πέτυχα καμία. Απλα δεν έτυχε η είναι σε αλλο δρόμο; Μήπως χρεώνουν περισότερο; Μονο για θέλω.
Στη Μοναστηρίου παίζει μια καλή στην . Την πετυχαίνω έξω από τα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Είναι λίγο χοντρή από Γκάνα αλλά πολύ καλή . Έχει και μια φίλη της συνήθως που είναι καλύτερη εμφανισιακά. Από ότι μου έχει πει μέχρι 12 με 1 είναι εκεί. Μετά δεν ξέρω αν πηγαίνει σε άλλη πιάτσα. Αυτά.Ρε παιδία καμια μαυρη που μπορω να βρώ; Εχω αδυναμία στην σοκολάτα και στη Γιανιτσών δεν πέτυχα καμία. Απλα δεν έτυχε η είναι σε αλλο δρόμο; Μήπως χρεώνουν περισότερο; Μονο για θέλω.
oxi ρε η κατσαριδα η βουλγαρα η ξανθια η κατσαριδα το χει ακριβο το κουλουρι οταν εχει ορεξη να κανειΜε 30 ευρω το δινει το κωλαρακι της η κατσαριδα...? Σωπα ρε φιλε, τζαμπα... Δεν το ηξερα, ενα 30αρι θα της το καταθεσω για το κουλούρι της...! Δίκαιο deal...