Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Οχι φίλε. Ως Αναστασία την ξέρω.
Καλά το όνομα δεν λέει τίποτα. Και το Τζίνα και το Αναστασία μούφα θα είναι. Εγώ λέω μια Γκανέζα ψιλοχοντρή, με δυνατή κωλάρα. Καλή στο  :pipa2:. Δεν την έχω πάρει όμως, γιατί παίζει να μου φορέσει κανένα παράσημο.

dimitris 042

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλά το όνομα δεν λέει τίποτα. Και το Τζίνα και το Αναστασία μούφα θα είναι. Εγώ λέω μια Γκανέζα ψιλοχοντρή, με δυνατή κωλάρα. Καλή στο  :pipa2:. Δεν την έχω πάρει όμως, γιατί παίζει να μου φορέσει κανένα παράσημο.
Για άλλη μιλάς σίγουρα. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση ψιλοχοντρή. Βέβαια έχει απίστευτη κολάρα και είναι φοβερή στα 4.

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Για άλλη μιλάς σίγουρα. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση ψιλοχοντρή. Βέβαια έχει απίστευτη κολάρα και είναι φοβερή στα 4.
Οκ φίλε άλλη είναι η δικιά σου. Αυτή που σου λέω συχνάζει στην Μοναστηρίου ανάμεσα στα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Καλά να περνάς και προσοχή, αν με πιάνεις.

dimitris 042

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οκ φίλε άλλη είναι η δικιά σου. Αυτή που σου λέω συχνάζει στην Μοναστηρίου ανάμεσα στα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Καλά να περνάς και προσοχή, αν με πιάνεις.

οκ αντιλαμβάνομαι εξάλλου είμαι φανατικός του σκούφου.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Καμιά ανταπόκριση για μας τους εκτός Θεσσαλονίκης υπαρχει;
Μην κατεβαίνουμε άσκοπα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Ρε μαγκες η Κατσαριδα που εχει χαθει την εχει πετυχει κανεις τελευταια?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Την είδα και προχθες και παραπροχθες την κατσαριδα... Απλα δεν στέκεται, περπαταει πολυ για να μην την κανουν τσακωτή, κατα βαση αραζει απεναντι απο την εισιδο του One Salonica και συχνα μπαινει και αραζει και σε ενα αμαξι εκει απεναντι, νταβας ειναι ή δεν ξερω τι αλλο...

Τις ίδιες μέρες είδα και τη Στελλίτσα, ότι πιο φρεσκο κυκλοφορει στην πιατσα (και πιο χαζό ταυτοχρονα) και την ξανθια ομορφη αδυνατη γαλανοματα βουλγάρα που ζητησε 25 αλλα κωλο δεν εδωσε... Ειχε και αρκετα ακομη, αλλα ηταν αναξια λογου...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Την είδα και προχθες και παραπροχθες την κατσαριδα... Απλα δεν στέκεται, περπαταει πολυ για να μην την κανουν τσακωτή, κατα βαση αραζει απεναντι απο την εισιδο του One Salonica και συχνα μπαινει και αραζει και σε ενα αμαξι εκει απεναντι, νταβας ειναι ή δεν ξερω τι αλλο...

Τις ίδιες μέρες είδα και τη Στελλίτσα, ότι πιο φρεσκο κυκλοφορει στην πιατσα (και πιο χαζό ταυτοχρονα) και την ξανθια ομορφη αδυνατη γαλανοματα βουλγάρα που ζητησε 25 αλλα κωλο δεν εδωσε... Ειχε και αρκετα ακομη, αλλα ηταν αναξια λογου...
Με 30 την παιρνεις κωλο την εχω παρει γ αυτο σου λεω οσο για τη Στελλιτσα δε ξερω ρε φιλε δε μου κανει κεφι να την πάρω δε ξερω γιατι

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Την Γεωργία  :pipa1: :pipa1: :pipa1: που την βρίσκουμε ?  :huh:

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Βόλτα πριν λιγο 01-01:30 τίποτα,ερημιά 1-2 μαυρες μόνο και μια ακόμα που έτρεχε στις σκιες να μην την δουν

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Είμαι νέος στο άθλημα και εχω μερικές ερωτήσεις.  :think: 1)Δεν εχω αμάξι μπορεί να γίνει κάτι σε πιάτσα; Και για ξενοδοχείο δεν παίζουν φράγκα. 2)Τί ώρα και μέρα είναι καλύτερα να πάω; 3)Εκτός απο Γιανιτσών που αλλου να κοιτάξώ; Να φέρω προφυλακτικά η έχουνε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και όλες οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
1. Μερικες το δινουν και στα ορθια, στις καβαντζες, οποτε δεν ειναι παραιτητο αμαξι ή ξενοδοχειο
2. Μερα δεν εχει στανταρ, πολυ κρυο να μην εχει και να μην βρεχει, ωρα μεταξυ 11-12, αναλογα τι ψαχνεις...
3. Παντου μπαζα εχει, αλλα Γιαννιτσων...
4. Προφυλακτικα εχουν σαφως...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Με 30 την παιρνεις κωλο την εχω παρει γ αυτο σου λεω οσο για τη Στελλιτσα δε ξερω ρε φιλε δε μου κανει κεφι να την πάρω δε ξερω γιατι

Με 30 ευρω το δινει το κωλαρακι της η κατσαριδα...? Σωπα ρε φιλε, τζαμπα... Δεν το ηξερα, ενα 30αρι θα της το καταθεσω για το κουλούρι της...! Δίκαιο deal...  :erection:

thomasskorpios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ψαχνω εδω και πολλη καιρο στην πιατσα γιανιτσων να ειναι μεγαλης ηλικιας 55 και πανω ξερη κανεις τιποτα η καπου αλλου .με εχει γινη εμονη ιδεα να παω με γριονι

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ρε παιδία καμια μαυρη που μπορω να βρώ; Εχω αδυναμία στην σοκολάτα και στη Γιανιτσών δεν πέτυχα καμία. Απλα δεν έτυχε η είναι σε αλλο δρόμο; Μήπως χρεώνουν περισότερο; Μονο για  :pipa2: θέλω.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδία καμια μαυρη που μπορω να βρώ; Εχω αδυναμία στην σοκολάτα και στη Γιανιτσών δεν πέτυχα καμία. Απλα δεν έτυχε η είναι σε αλλο δρόμο; Μήπως χρεώνουν περισότερο; Μονο για  :pipa2: θέλω.
μοναστηριου φιλε αραζουν απο κολλετη γωνια μεχρι πριν την αγιων παντων...κοιτα και στο απεναντι ρευμα

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Στη Μοναστηρίου παίζει μια καλή στην  :pipa2:. Την πετυχαίνω έξω από τα ξενοδοχεία Ρεξ και Βεργίνα. Είναι λίγο χοντρή από Γκάνα αλλά πολύ καλή  :pipa2:. Έχει και μια φίλη της συνήθως που είναι καλύτερη εμφανισιακά. Από ότι μου έχει πει μέχρι 12 με 1 είναι εκεί. Μετά δεν ξέρω αν πηγαίνει σε άλλη πιάτσα. Αυτά.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Με 30 ευρω το δινει το κωλαρακι της η κατσαριδα...? Σωπα ρε φιλε, τζαμπα... Δεν το ηξερα, ενα 30αρι θα της το καταθεσω για το κουλούρι της...! Δίκαιο deal...  :erection:
oxi ρε η κατσαριδα η βουλγαρα η ξανθια η κατσαριδα το χει ακριβο το κουλουρι οταν εχει ορεξη να κανει

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η κοντή η βουλγάρα στη Shell δίνει κώλο  :fuck1::thumbsup:
Η ψηλή βουλγάρα η γαλανομάτα έχει δοκιμασθεί για  :fuck1: :huh:

Stories

Νέο!