Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Καλημερα στην παρεα.

εχθες κατα τισ 20,30 το βραδακι βολτουλα μιας κ ειχα ορεξη για βρομικο!  :grin:

στην αρχη της γιαννιτσων στο παλιο κτελ διπλα δυο ματουρ βουλγαρες. η μια ξανθια με βυζαρες καλη μου φανικε για ξεπετα αλλα
ηθελα να συνεχισω την βολτα μου!!
ακριβως στην γωνια στην χαλκιδος το μπαζο που καθετε μια χοντρη με τζιν, αλλα ητανε κ μια ξανθια ντυμενη στην πενα λιγο μυτονγκα πρωτη φορα την εβλεπα!!βουλγαρα μου φανηκε. Την πλησιασα και με το ζορι μου εδωσε σημασια, επιδη ημουνα με το μιχανακι ισως!
ερχετε κ την ρωτησα αν εχει μερος δικο της.? Με απαντησε οχι με κατι μουτρα λες θα μου εκανε χαρη να την γαμησω κιολας!!
30 το μαλλι :uglystupid: :idiot: παμε μου λεει στο παρκινγκ οποτε την εστειλα κιολας!!

ακριβως γωνια κωλεττη με γιαννιτσων παλι βουλγαρακι αλλα μελαχρινο ποιο γκαυλιαρικο απο την ξανθια ντυμενο σενιε πενιε με ωραια βυζακια..
Παλι τα ιδια ομως απο συμπεριφορα κ ουτε κ αυτη ειχε κανα μερος να την βγαλουμε!! μου λεει διπλα στην αλανα που εχει εκει!!
Μου ζητησε κ 30 :2funny: :2funny:

λιγο μετα την δαφνης ενα ξανθο σκιννυ με μποτες σταματησα της μιλησα αλλα μου φανικε τσανκι κ την εκανα........
μετα την διχαλα της γιαννιτσων προς κτελ στην στροφη για μοναστηριου ητανε η μιλφ που εχει βαλει κ αγγελια στον αγγελιοφορο! βρωμα κατασταση!!

κ στον γυρισμο απο μοναστηριου δεν πετυχα τιποτα......μονο την μικρη που καθετε στο πανω μερος της χαλκιδος με μοναστιριου που την βρισκεις ολη μερα εκει!!

συμβουλη σε οσους διαβαζουνε εδω το φορουμ κ δεν ειναι μελοι......
Αν ειναι να δωσετε 30 ευρω στα βουλγαρακια στο αμαξι η στο παρκινγκ ξανασκευτητε το παιδια!!
Τις κατεβαζουνε απο βουλγαρια για πιατσα ειναι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα κ με υφακι κιολας λες κ σου κανουνε χαρη..
Ουτε ρουχα βγαζουν ουτε τιποτα κανουν πιπα γκαμισι κ δρομο στο 5λεπτο!!
Μηπως καλυτερα στα μουρδελα το 30αρικο?? Μηπως επρεπε να της γαμας ξεπετα με κανα 10αρικο κ πολυ ειναι???
Λεω εγω τωρα ετσι??? κουβεντα να γινετε......

Το βουλγαρσκι το ξανθό που είδες κοντά στη Δάφνης κάνει και γαμω τις πίπες.
Εγώ πήρα την Βικη από Μοναστηριού, μετά την Κωλέττη προς κέντρο.

Την ίδια ώρα ήμασταν κάτω, με τη μηχανή ήσουν?
Το αμάξι δεν το γνώρισες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Το βουλγαρσκι το ξανθό που είδες κοντά στη Δάφνης κάνει και γαμω τις πίπες.
Εγώ πήρα την Βικη από Μοναστηριού, μετά την Κωλέττη προς κέντρο.

Την ίδια ώρα ήμασταν κάτω, με τη μηχανή ήσουν?
Το αμάξι δεν το γνώρισες?
Που σαι χαμενος εσυ ρε φιλε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Οικογενειακές και εξωοικογενειακες :knockinb: :knockinb: υποχρεώσεις φιλε :grin:
Ρωτά τον βυζοαλκοολικό. Αυτος ξέρει τι δράμα περνάω.

Δράμα δεν λες τίποτα. Αφου το παιδί κανει την δίαιτα του καμα σουτρα!!
Εχει γίνει στυλακι ο άτιμος!  :2funny: :2funny:
Κριμα βέβαια γιατι χαθηκε απο την πιάτσα τώρα τελευταία κ τον ψάχνουν τα κορίτσια!!

Ραπτορα ας ειναι κ δύο φορες ρε φίλε! Περνα κ για καφε αφου σε είπα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Δράμα δεν λες τίποτα. Αφου το παιδί κανει την δίαιτα του καμα σουτρα!!
Εχει γίνει στυλακι ο άτιμος!  :2funny: :2funny:
Κριμα βέβαια γιατι χαθηκε απο την πιάτσα τώρα τελευταία κ τον ψάχνουν τα κορίτσια!!

Ραπτορα ας ειναι κ δύο φορες ρε φίλε! Περνα κ για καφε αφου σε είπα!
Ναι το πιστευω αυτο σιγουρα οτι τον ψαχνουν
Δε θα περασω ρε φιλε θα κανονισουμε να παμε για καφε εννοητε απλα τωρα εχω καποια περιουσιακα θεματα και τρεχω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
847
Πόντοι
4.535
Χθες το βράδυ πάλι ήταν τρεις μαύρες στην Μοναστηρίου με Κωλέτη που σπάγανε πλάκα μεταξύ τους. Οι δύο πολύ καλές φάνηκαν, σωματάρες, με το κολάν της η μία και με μίνι φούστα η άλλη. Η τρίτη δεν μου φάνηκε και τόσο καλή... Και μία στο μπουγατσατζίδικο Κωλέττη με Γιαννιτσών η οποία μου έκανε και σήμα σαν να είμαι ταξιτζής για να σταματήσω... δεν ήμουν σε mood όμως!

Κατά τ' άλλα νέκρα... αλλά είχε και δροσούλα χθες!

ΥΓ: Ξέχασα να γράψω... Βόλτα κατά τις 02:30 πρωινή!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Την Στελλιτσα πήρα τις προάλλες... Αναβαθμισμένη μου φάνηκε... Βγαίνει πιο αργά τωρα... Βέβαια θεόχαζη όπως παντα... Αλλα 20χρονο πιπίνι, όπως και να'χει αξίζει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Την Στελλιτσα πήρα τις προάλλες... Αναβαθμισμένη μου φάνηκε... Βγαίνει πιο αργά τωρα... Βέβαια θεόχαζη όπως παντα... Αλλα 20χρονο πιπίνι, όπως και να'χει αξίζει...
Δε ξερω ρε φιλε οσες φορες πηγα να την παρω για δοκιμη πολλη μαστρουρε ολε μου φαινοταν και εκει στραβωνε η δουλεια ξενερωνα και εφευγα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Οχι δεν ειναι μαστουρωμένη... Απλα καθυστερημένη...!  :idiot:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Χθές 25/10/15 είχε πάρα πολλά στρούμφ που έκαναν έφοδο όχι μόνο στις πιάτσες αλλά και στις
γαμισοκαβάντζές. Συνεπώς πολλύ προσοχή γιατί τα στρούμφ σε πηγαίνουν με βραχιόλια για
εξακρίβωση στοιχείων.
:uzi: :police:

dimitris 042

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1:00 ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΕΡΗΜΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
χθες 4-5 τ ξημέρωμα μόνο 5-6 μαύρες εκείσ την γωνιά τους και παρακάτω 2 βουλγάρες μάλλον,μια ξανθια μια μελαχρινη μπουταρουδες,τιποτα αξιολογο

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
προχθες το βραδυ γωρω στις 9 μπροστα στην μπουγατσα της γιαννιτσων ηταν στημενη η Νινα.μελαχρινη ρουμανο-βουλγαρα οπως μου ειπε με 30€ στο αμαξι και 50€ σε hotel.εχω τηλ.για οποιον θελει..!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
προχθες το βραδυ γωρω στις 9 μπροστα στην μπουγατσα της γιαννιτσων ηταν στημενη η Νινα.μελαχρινη ρουμανο-βουλγαρα οπως μου ειπε με 30€ στο αμαξι και 50€ σε hotel.εχω τηλ.για οποιον θελει..!
To ειχα και εγω φιλε δε ξερω αν τη δοκιμασες αλλα εμενα δε μ αρεσε το στυλακι της καθολου φιλε και δε τη φορτωσα

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
599
Πόντοι
7.135
Ένα πέρασμα από τα μπουρδέλα του Μύλου πρώτα ψάχνοντας την Ιζαμπέλα για ένα ποιοτικό κωλογαμήσι, δεν την βρήκα, τα μισά ήταν κλειστά και τα άλλα μισά δεν είχαν τίποτα ενδιαφέρον, οπότε συνέχεια στην πιάτσα. Οικονόμου και Γιαννιτσών γωνία γύρω στις 2 η ώρα πετυχαίνω μια Μόνικα, πολύ λεπτή, 35-40 (;) ηλικία, ξανθό μαλλί ως τους ώμους, ντυμένη με ένα γκρίζο δερμάτινο και μίνι. Καθαρή και νηφάλια, όχι τζάνκι. Στη φάτσα μου θύμησε την Άννα την μιλφ από τα μπουρδέλα, ήταν από τις αγαπημένες μου. 20ε η τιμή, την ρωτάω αν κάνει τίποτα άλλο, μου λέει "μόνο μουνί, όχι κώλο", κρίμα  :- Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κλείσει την καβάτζα εκεί, πάμε ακριβώς δίπλα σε ένα μικρό οικόπεδο με θάμνους όπου στο όρθιο είσαι σε κοινή θέα απο τον δρόμο. Την πληρώνω και με το που αρχίζει την πίπα, σκάει το μπατσικό με τις μοτοσυκλέτες. Πέφτουμε ανάμεσα στους θάμνους γύρω στα 15 μέτρα από αυτούς, δεν μας βλέπουνε και αρχίζουν να γράφουνε τις άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Να μετακινηθούμε δεν γινόταν, θα μας πέρναν πρέφα. Σε κάποια φάση μου ψυθιρίζει "αν μπούνε εδώ θα σε πιάσουν, καλύτερα να βγώ έξω και ας με γράψουν." Εκτίμησα ότι ήθελε να κάνει τον ήρωα, αλλά της λέω ότι καλά ήμαστε εδώ, ούτως ή άλλως δεν έπρεπε να δώσουμε υποψίες ότι μπορεί να υπήρχε και κάποιος άλλος εκεί μέσα. Έτσι λοιπόν καθήσαμε για μισή ώρα περίπου κρυμμένοι στους θάμνους ενώ σχεδόν δίπλα μας οι μπάτσοι λέγαν μαλακίες και πουλούσαν τσαμπουκά στους περαστικούς και δεν έλεγαν να φύγουν.. το τι κουνούπι φάγαμε άλλο πράγμα. Σαν άσκηση απόκρυψης και παραλλαγής στο στρατό, μόνο καμουφλάζ στο πρόσωπο μας έλειπε. Έτσι που καθόταν δίπλα μου ήταν πολύ λιμπιστερή,  λεπτό σωματάκι με ωραίες γραμμές, και σκεφτόμουν κρίμα που δεν δίνει το κωλαράκι της  :grin: :grin: Της ψυθιρίζω "αν την σκαπουλάρουμε, πάμε ξενοδοχείο μετά", μου λέει "δεν συμφέρει, 80 ευρώ θα σου βγει"  :cheesy: Με τα πολλά φεύγουν επιτέλους αυτοί, σηκωνόμαστε και με ξαναρχίζει μες στους θάμνους μια φανταστική πίπα με στριφογυρίσματα. Μεγάλη μαστόρισσα στον τομέα αυτό, κατάλαβε ότι γουστάρω και συνέχισε έτσι μέχρι να τελειώσω. Δεν γάμησα δηλαδή, αλλά no problem αφού η πίπα της ήταν εξαιρετική. Με περίμενε να βγω έξω, κάναμε τσιγάρο και περπατήσαμε επί της Γιαννιτσών. Είναι Βουλγάρα, δεν έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη, δεν κάνει ραντεβού εκτός πιάτσας, δεν της αρέσει το ξενοδοχείο, προτιμά τα γρήγορα 20ρικα. Δεν δίνει τηλέφωνο οπότε μην με πρήζετε γι αυτό. Την καληνύχτισα και έφυγα. Την ξαναπέρνω ευχαρίστως γιατί ήταν συμπαθητική και γούσταρα την συμπεριφορά της (και το τσιμπούκι της)  :grin: , αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα την ξαναπετύχω. Ωραία μικρή νυχτερινή περιπέτεια.

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1:00 ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΕΡΗΜΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.
Την Τζίνα λες συναγωνιστή; Αυτή που κυκλοφορεί και στην Μοναστηρίου;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Ένα πέρασμα από τα μπουρδέλα του Μύλου πρώτα ψάχνοντας την Ιζαμπέλα για ένα ποιοτικό κωλογαμήσι, δεν την βρήκα, τα μισά ήταν κλειστά και τα άλλα μισά δεν είχαν τίποτα ενδιαφέρον, οπότε συνέχεια στην πιάτσα. Οικονόμου και Γιαννιτσών γωνία γύρω στις 2 η ώρα πετυχαίνω μια Μόνικα, πολύ λεπτή, 35-40 (;) ηλικία, ξανθό μαλλί ως τους ώμους, ντυμένη με ένα γκρίζο δερμάτινο και μίνι. Καθαρή και νηφάλια, όχι τζάνκι. Στη φάτσα μου θύμησε την Άννα την μιλφ από τα μπουρδέλα, ήταν από τις αγαπημένες μου. 20ε η τιμή, την ρωτάω αν κάνει τίποτα άλλο, μου λέει "μόνο μουνί, όχι κώλο", κρίμα  :- Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κλείσει την καβάτζα εκεί, πάμε ακριβώς δίπλα σε ένα μικρό οικόπεδο με θάμνους όπου στο όρθιο είσαι σε κοινή θέα απο τον δρόμο. Την πληρώνω και με το που αρχίζει την πίπα, σκάει το μπατσικό με τις μοτοσυκλέτες. Πέφτουμε ανάμεσα στους θάμνους γύρω στα 15 μέτρα από αυτούς, δεν μας βλέπουνε και αρχίζουν να γράφουνε τις άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Να μετακινηθούμε δεν γινόταν, θα μας πέρναν πρέφα. Σε κάποια φάση μου ψυθιρίζει "αν μπούνε εδώ θα σε πιάσουν, καλύτερα να βγώ έξω και ας με γράψουν." Εκτίμησα ότι ήθελε να κάνει τον ήρωα, αλλά της λέω ότι καλά ήμαστε εδώ, ούτως ή άλλως δεν έπρεπε να δώσουμε υποψίες ότι μπορεί να υπήρχε και κάποιος άλλος εκεί μέσα. Έτσι λοιπόν καθήσαμε για μισή ώρα περίπου κρυμμένοι στους θάμνους ενώ σχεδόν δίπλα μας οι μπάτσοι λέγαν μαλακίες και πουλούσαν τσαμπουκά στους περαστικούς και δεν έλεγαν να φύγουν.. το τι κουνούπι φάγαμε άλλο πράγμα. Σαν άσκηση απόκρυψης και παραλλαγής στο στρατό, μόνο καμουφλάζ στο πρόσωπο μας έλειπε. Έτσι που καθόταν δίπλα μου ήταν πολύ λιμπιστερή,  λεπτό σωματάκι με ωραίες γραμμές, και σκεφτόμουν κρίμα που δεν δίνει το κωλαράκι της  :grin: :grin: Της ψυθιρίζω "αν την σκαπουλάρουμε, πάμε ξενοδοχείο μετά", μου λέει "δεν συμφέρει, 80 ευρώ θα σου βγει"  :cheesy: Με τα πολλά φεύγουν επιτέλους αυτοί, σηκωνόμαστε και με ξαναρχίζει μες στους θάμνους μια φανταστική πίπα με στριφογυρίσματα. Μεγάλη μαστόρισσα στον τομέα αυτό, κατάλαβε ότι γουστάρω και συνέχισε έτσι μέχρι να τελειώσω. Δεν γάμησα δηλαδή, αλλά no problem αφού η πίπα της ήταν εξαιρετική. Με περίμενε να βγω έξω, κάναμε τσιγάρο και περπατήσαμε επί της Γιαννιτσών. Είναι Βουλγάρα, δεν έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη, δεν κάνει ραντεβού εκτός πιάτσας, δεν της αρέσει το ξενοδοχείο, προτιμά τα γρήγορα 20ρικα. Δεν δίνει τηλέφωνο οπότε μην με πρήζετε γι αυτό. Την καληνύχτισα και έφυγα. Την ξαναπέρνω ευχαρίστως γιατί ήταν συμπαθητική και γούσταρα την συμπεριφορά της (και το τσιμπούκι της)  :grin: , αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα την ξαναπετύχω. Ωραία μικρή νυχτερινή περιπέτεια.
Noμιζω καταλαβα ποια λες μαν μαλακιες σε ειπε την εχω πετυχει πολλες φορες κατω και καλα δεν ερχετε Θεσσαλονικη συχνα και πουτσε μπλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom