black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
Καλημερα στην παρεα.
εχθες κατα τισ 20,30 το βραδακι βολτουλα μιας κ ειχα ορεξη για βρομικο!
στην αρχη της γιαννιτσων στο παλιο κτελ διπλα δυο ματουρ βουλγαρες. η μια ξανθια με βυζαρες καλη μου φανικε για ξεπετα αλλα
ηθελα να συνεχισω την βολτα μου!!
ακριβως στην γωνια στην χαλκιδος το μπαζο που καθετε μια χοντρη με τζιν, αλλα ητανε κ μια ξανθια ντυμενη στην πενα λιγο μυτονγκα πρωτη φορα την εβλεπα!!βουλγαρα μου φανηκε. Την πλησιασα και με το ζορι μου εδωσε σημασια, επιδη ημουνα με το μιχανακι ισως!
ερχετε κ την ρωτησα αν εχει μερος δικο της.? Με απαντησε οχι με κατι μουτρα λες θα μου εκανε χαρη να την γαμησω κιολας!!
30 το μαλλι παμε μου λεει στο παρκινγκ οποτε την εστειλα κιολας!!
ακριβως γωνια κωλεττη με γιαννιτσων παλι βουλγαρακι αλλα μελαχρινο ποιο γκαυλιαρικο απο την ξανθια ντυμενο σενιε πενιε με ωραια βυζακια..
Παλι τα ιδια ομως απο συμπεριφορα κ ουτε κ αυτη ειχε κανα μερος να την βγαλουμε!! μου λεει διπλα στην αλανα που εχει εκει!!
Μου ζητησε κ 30
λιγο μετα την δαφνης ενα ξανθο σκιννυ με μποτες σταματησα της μιλησα αλλα μου φανικε τσανκι κ την εκανα........
μετα την διχαλα της γιαννιτσων προς κτελ στην στροφη για μοναστηριου ητανε η μιλφ που εχει βαλει κ αγγελια στον αγγελιοφορο! βρωμα κατασταση!!
κ στον γυρισμο απο μοναστηριου δεν πετυχα τιποτα......μονο την μικρη που καθετε στο πανω μερος της χαλκιδος με μοναστιριου που την βρισκεις ολη μερα εκει!!
συμβουλη σε οσους διαβαζουνε εδω το φορουμ κ δεν ειναι μελοι......
Αν ειναι να δωσετε 30 ευρω στα βουλγαρακια στο αμαξι η στο παρκινγκ ξανασκευτητε το παιδια!!
Τις κατεβαζουνε απο βουλγαρια για πιατσα ειναι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα κ με υφακι κιολας λες κ σου κανουνε χαρη..
Ουτε ρουχα βγαζουν ουτε τιποτα κανουν πιπα γκαμισι κ δρομο στο 5λεπτο!!
Μηπως καλυτερα στα μουρδελα το 30αρικο?? Μηπως επρεπε να της γαμας ξεπετα με κανα 10αρικο κ πολυ ειναι???
Λεω εγω τωρα ετσι??? κουβεντα να γινετε......
Το βουλγαρσκι το ξανθό που είδες κοντά στη Δάφνης κάνει και γαμω τις πίπες.
Εγώ πήρα την Βικη από Μοναστηριού, μετά την Κωλέττη προς κέντρο.
Την ίδια ώρα ήμασταν κάτω, με τη μηχανή ήσουν?
Το αμάξι δεν το γνώρισες?